Soviet Paintball
Új autót vásárolna? Ismerje meg az új Volkswagen Golf Variant különlegességeit!
Új autót vásárolna? Ismerje meg az új Volkswagen Golf Variant különlegességeit!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Soviet Paintball


Paintball bázisunk Szentendrén van, ahol több különböző kül-és beltéri pályán lehet játszani.

Szentendrei paintball pályák

Bejelentkezés minden esetben szükséges!

Saját paintball pályánk Szentendrén található, amely kielégíti mind az amatőrök, mind a profi játékosok igényeit.

Több mint 10.000 négyzetméter speciálisan paintball játék céljára kialakított épületegyüttesünk, illetve 7 db természetes és mesterséges fedezékekkel, ásott árkokkal ellátott változatos pályáink (fedett hangár, speed, speciális speed) állnak a játékosok rendelkezésére.

Speed pálya

A név (magyarul: sebesség) arra utal, hogy ezen a paintball pályán viszonylag gyors a játék, így teljesen más taktikát igényel, mint pl. egy épület. A pálya teljesen átlátható ezért nagyon nehéz rejtőzködni, inkább a gyors, határozott támadások járhatnak sikerrel. A fedezékeket a feltornyozott traktor gumik adják. A paintball pálya mérete kb. másfél kézilabda pályának felel meg, téglalap alakú. Kitűnően alkalmas kezdőknek első “bemelegítő” játéknak, mivel a Last men standing (utolsó emberig) játék alatt mindenki megtapasztalhatja milyen az amikor “megkínálják”, illetve itt még nem kell a különböző terepviszonyokra figyelni, és össze lehet barátkozni a különböző kapott felszerelésekkel is.

Partraszállás ( D-day ) pálya

Az egyik csapat védi a sánccal és homokzsákokkal erősített állását, amit két oldalról árkok szegélyeznek. A másik csapat viszonylag reménytelen helyzetben van, mert gumifedezékekkel tarkított sík terepen kell támadnia a “partszakaszt”.

Aki ismeri a történelmet az tudja, hogy megfelelő “harci szellemmel”, taktikával, és csapatmunkával ez a lehetetlennek tűnő feladat is megoldható, és meg lehet nyerni a csatát.

A paintball pálya kombinálja a speed és a terep játék tulajdonságait, és különleges élményt nyújt a támadók által induláskor lerúgandó “kétéltű jármű ajtó” is.

Verdun pálya

A pálya egész területén kb.160 cm mély árkok futnak, a felszínen pedig dombok, cserjék, és gumik nyújtanak fedezéket.

Rendkívül megosztott a terep ezért azok számára ideális, akik szeretik a lassúbb, “rejtőzködősebb” játékstílust. Méretei miatt a pálya nem átlőhető, és inkább nagyobb létszámú, vagy gyakorlottabb paintball játékosok számára ajánlott.

A játéktér kb. két kézilabda pálya nagyságú, és négyzet alakú.

Berlin pálya

A játéktéren két épület található, melyekben a szerelőcsarnokon kívül több másik helység van. A helységek közötti átjárást a már meglévő ajtók és ablakok mellett, speciálisan a játék miatt nyitott átjárók segítik. Így a paintball a pálya többféleképpen játszható, és néhány helység kivételével nem lehet “bennragadni”. Az épület körül a természetes fedezékek mellett mesterséges akadályok is vannak, így lehetséges az “ostrom” kívülről is.

Az épületeket megtisztítottuk a törmelékektől, üvegtől, és az egyéb veszélyes anyagoktól, és a biztonságos játék érdekében a veszélyes épületrészeket lebontottuk. Az épületek további előnye, hogy eső esetén fedett játékteret biztosít.

A paintball játéktér kb. két kézilabda pálya nagyságú, és téglalap alakú.

Hangár ( U-2 ) pálya

Kitűnően ötvözi a “speed”, az épületharc, és a fás-bokros paintball játékstílusokat. Az épület belsejében található oszlopsorok és gumifedezékek megosztottá, de mégis átláthatóvá teszik a hatalmas, részben fedett pályát.

Körben fás-bokros területen az általunk telepített mesterséges fedezékek nyújtanak védelmet, illetve rengeteg kombinációt tesz lehetővé az épületen több helyen nyitott extra átjáró, ahonnan jól meg lehet lepni az ellenfelet.

Ahogy a többi épületet is, megtisztítottuk a törmelékektől és a veszélyes anyagoktól, a biztonságos játék érdekében.

A játéktér kb. 4 kézilabda pálya nagyságú, és téglalap alakú.

Sztálingrád pálya

Klasszikus épületharc! 3000m²-en rengeteg helység, a megtisztított ablakokon, ajtókon ki-be járási lehetőség. Az épület körül fás-bokros terület van mesterséges fedezékekkel tarkítva, ezért az épület körül is lehet portyázni, és egy-két “mögékerüléses” cselt is el lehet adni.

Az épület téglalap alakú, két szintes, két lépcsővel. Igény szerint a pálya kivilágítható!

A tökéletes játszhatóság miatt itt is nyitottunk plussz átjárókat az egyes helységek között. Ahogy a többi épületet is, megtisztítottuk a törmelékektől és a veszélyes anyagoktól, a biztonságos játék érdekében.

A játéktér kb. foci pálya nagyságú, és téglalap alakú.

Ideális gyakorló terep taktikai behatolásra, a kezdőknek pedig egy igazi adrenalin bomba, itt ugyanis a zárt tér miatt sokkal hangosabbak a lövések, és az a hét méteres távolság sincs meg mindig…Itt ajánlott használni a paintball pályán vásárolható füstgránátokat!!!

Rambo pálya

A Rambo pálya egy erdős részből és az erdő végén egy lövészárokból áll. Ezen a pályán a fő cél az erdőn átjutva a lövészárokból kifüstölni az ellenséget. Itt végre igazi Rambo lehetsz!

A pálya mérete itt is kb egy kézilabda pálya méretének felel meg.

Moszul pálya

400m2 klasszikus épületharc, kombinálva a speed érzéssel ami a pálya méretéből adódik. Gyors, taktikus játékot lehet játszani. A pálya esőben védett, igény szerint kivilágítható.

Mobil paintball pálya

Mobil pályánkat már több ezer ember tesztelte a Sport Szigeten, a Sziget rendezvényeken, illetve céges rendezvényeken.

Szentendrei pályánkon kívül lehetőség van bármely, arra alkalmas területen a biztonságos játékra, akár természetes tereptárgyak nélkül is.

Mobil Pályánk megóvja a környezetet a nem kívánt golyózáportól, illetve a hálónak köszönhetően a játék közvetlen közelről nézhető.

Az sem jelent problémát, ha a pálya közvetlen közelében egyéb tevékenységek vannak, az ott tartózkodó emberek sincsenek veszélyben.

Telepített fedezékeink által a sík terepet pillanatok alatt játéktérré változtatjuk, ahol a „speed” játékstílus játszható.

A gyors lefolyású játékok lehetővé teszik házibajnokságok, illetve nagy létszámú rendezvények gyors lebonyolítását.

Mobil Pályánkat a játék napján telepítjük, illetve utána el is bontjuk, pályaépítéskor felfújható fedezékeket használunk.

A paintball pályák építése nem igényli a környezet maradandó változtatását, a pálya eltávolítása után a helyszínen minden az eredeti állapotában marad.

Ajánlatok

  • Születésnap
  • Legénybúcsú
  • Szervezői kedvezmény

Egyéb programok pályáinkon:

A Sovietpaintball pályáin a paintball mellett más játékokat is ki lehet próbálni, mint a QUAD, AIRSOFT, és LÉZERHARC. Ezek mind saját eszközök, ezért rugalmasan lehet kombinálni a paintball játékkal is úgy, hogy akár egymás után, akár párhuzamosan menjen a játék. Ezért eltérő érdeklődésű csapattagok is lehetnek egy időben a pályán. A pálya több hektáros mérete ezt engedi. Amíg a társaság egyik fele paintballozik, a másik Quadozik, vagy Lézerharcol, vagy Airsoftozik.

Ezt az igényt mindenképp előzetesen jelezni kell a szervezőknek!

Forrás: A pálya honlapja

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 8
Dumaszínház Kovács András Péter előadások 2021. Online jegyvásárlás

Dumaszínház Kovács András Péter előadások 2021. Online jegyvásárlás 2021. május 18.

Kovács András Péter fellépések online jegyvásárlási lehetőséggel. Földön járó művész, realista álmodozó. Az ember, akit a sors és Litkai Gergely is humoristának szánt. Senki nem tudja nála több nyelven elmondani a híres idézetet: Luke, én vagyok az apád! Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 1 800 Ft -tól 14 900 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Pest Megyei Könyvtár programok 2021. Online jegyvásárlás

Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Pest Megyei Könyvtár programok 2021. Online jegyvásárlás 2021. május 18.

A Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár változatos programokkal, mint irodalmi estek és előadások várja a látogatóit Szentendrén. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 3 990 Ft -tól 4 390 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Szentendre jegyvásárlás 2021

Szentendre jegyvásárlás 2021 2021. május 18.

Programajánló Szentendrén. Online jegyvásárlási lehetőség szentendrei programokra. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 3 990 Ft -tól 4 390 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Szentendre kulturális programok 2021

Szentendre kulturális programok 2021 2021. május 18.

Kulturális programajánló Szentendrén. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 3 990 Ft -tól 4 390 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Színház Szentendre 2021. Online jegyvásárlás

Színház Szentendre 2021. Online jegyvásárlás 2021. május 18.

Színházi előadásokra hívjuk Szentendrén. Programajánlónkkal azt szeretnénk elérni, hogy megérezd, átéld, megtapasztald, mitől jó dolog Szentendrén időt tölteni, vagy akár itt élni. Az élmények összekötnek és építenek. Bizalmat teremtenek és az összetartozást erősítik. Azon vagyunk, hogy a Szentendrén megélt ... Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 3 990 Ft -tól 4 390 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Szentendrei programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények

Szentendrei programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények 2021. május 18.

APRÓBETŰS RÉSZEK - Kovács András Péter önálló estje, előzenekar: Szabó Balázs Máté

Programajánlónkkal azt szeretnénk elérni, hogy megérezd, átéld, megtapasztald, mitől jó dolog Szentendrén időt tölteni, vagy akár itt élni. Azon vagyunk, hogy a Szentendrén megélt élmények, a nálunk játszott játékok, az itt ajánlott programok, vagy csak egyszerűen a Szentendrén eltöltött idő igazi felejthetetlen ... Bővebben


L`art pour L`art Társulat előadások 2021. Online jegyvásárlás

L`art pour L`art Társulat előadások 2021. Online jegyvásárlás 2021. október 15. 19:00

L`ART POUR L’ART: EMBER A FALVÉDŐRŐL

A L`art pour L`art társulat előadásai, online jegyvásárlási lehetőséggel. Bővebben

Jegyvásárlás
Ár: 3 500 Ft -tól 9 000 Ft -ig JEGYVÁSÁRLÁS

Panorámafutás Szentendre 2021

Panorámafutás Szentendre 2021 2021. november 7.

Az egyik legkülönlegesebb futóversenyünket novemberben rendezzük a csodaszép szentendrei óvárosban. Több körben, fantasztikus hangulatban futhattok végig a szurkolók mellett, a mindenki számára teljesíthető 5 és 10 km-es távokon. Bővebben
Találatok száma: 36
Szentendrei városnézés játékosan, töltsd le a telefonodra a HELLO VÁROS játék applikációt!

Szentendrei városnézés játékosan, töltsd le a telefonodra a HELLO VÁROS játék applikációt! 2021. február 22 - 28.

Aki megfordult már Szentendrén, az biztosan rácsodálkozott, mennyire különbözik az ország minden más településétől. Egyedi, mediterrán hangulatú városképe nem a véletlen műve. A szentendrei játékunkban többek között megtudod erre is a választ, és még sok érdekes történetet olvashatsz. De persze csak a ... Bővebben

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat

100 fős esküvő Szentendrén, skanzen esküvő a Szabadtéri Néprajzi Múzeum csodálatos környezetében

100 fős esküvő Szentendrén, skanzen esküvő a Szabadtéri Néprajzi Múzeum csodálatos környezetében 2021.01.01. - 12.31.

Egész évben lehetőség nyílik a Szabadtéri Néprajzi Múzeum területén esküvők megrendezésére. Élete legszebb napját, esküvőjét tartsa a Skanzenben! A múzeum több száz éves épületei és a természetes környezet igazi vidéki romantikus hangulatot árasztanak. A múzeum csodálatos környezete, a hagyományt őrző ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

1000 fős rendezvényhelyszín Budapest közelében Szentendrén, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Skanzenben

1000 fős rendezvényhelyszín Budapest közelében Szentendrén, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Skanzenben 2021.01.01. - 12.31.

Számos zártkörű rendezvénynek adhat helyet a Skanzen. Csapatépítő vagy családi nap, céges rendezvény, konferencia, esküvő esetén is ideális választás lehet múzeumunk. A múzeum csodálatos környezete, a hagyományt őrző épületek és udvaraik, konferenciatermeink, templomaink, fogadónk, vigadónk és borozónk ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

300 fős esküvő Szentendrén, skanzen esküvő a Szabadtéri Néprajzi Múzeum csodálatos környezetében

300 fős esküvő Szentendrén, skanzen esküvő a Szabadtéri Néprajzi Múzeum csodálatos környezetében 2021.01.01. - 12.31.

Egész évben lehetőség nyílik a Szabadtéri Néprajzi Múzeum területén esküvők megrendezésére. Élete legszebb napját, esküvőjét tartsa a Skanzenben! A múzeum több száz éves épületei és a természetes környezet igazi vidéki romantikus hangulatot árasztanak. A múzeum csodálatos környezete, a hagyományt őrző ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

300 fős rendezvények, konferenciák, családi és csapatépítő napok a Szentendrei Skanzenban

300 fős rendezvények, konferenciák, családi és csapatépítő napok a Szentendrei Skanzenban 2021.01.01. - 12.31.

A múzeum csodálatos környezete, a hagyományt őrző épületek és udvaraik, konferenciatermeink, templomaink, fogadónk, vigadónk és borozónk csodálatos helyszínt adnak a legkülönfélébb programok megszervezéséhez. Bővebben

Kiemelt ajánlat

400 fős esküvő Szentendrén, skanzen esküvő a Szabadtéri Néprajzi Múzeum csodálatos környezetében

400 fős esküvő Szentendrén, skanzen esküvő a Szabadtéri Néprajzi Múzeum csodálatos környezetében 2021.01.01. - 12.31.

Élete legszebb napját, esküvőjét tartsa a Skanzenben! A múzeum több száz éves épületei és a természeti környezet igazi vidéki romantikát árasztanak. Ismerje meg helyszíneinket! Bővebben

Kiemelt ajánlat

Agyagozás gyerekekkel, csoportos fazekas foglalkozás a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban

Agyagozás gyerekekkel, csoportos fazekas foglalkozás a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban 2021.01.01. - 12.31.

Agyagozás gyerekekkel múzeumi foglalkozásunkat csoportoknak, iskolai osztályoknak ajánljuk. Megrendelhető április, május, június, július, augusztus, szeptember, október hónapokban. Az agyagot az ősidőktől fogva használjuk a tárgykészítésben. A belőle felrakásos vagy marokedény technikával formázott edények ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Családi program hétvégék Szentendrén a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban

Családi program hétvégék Szentendrén a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban 2021.01.01. - 12.31.

Hétvégi családi programokra hívjuk és várjuk aktív helyszíneinkre, gyermek élménypontjainkhoz. Keressék fel aktív helyszíneinket a múzeumon belül! Régi praktikákat sajátíthatnak el, hasznos tippeket, ötleteket kaphatnak, megismerhetik az egykori mindennapokat. Miként élték mindennapjaikat a paraszti ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Csapatépítés Pest megyében, csapatépítő programok a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban Szentendrén

Csapatépítés Pest megyében, csapatépítő programok a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban Szentendrén 2021.01.01. - 12.31.

Csapatélményt, kreativitást és játékos szórakozást ígér mindenkinek útvesztőkkel, rejtélyekkel, kalandokkal teli outdoor csapatépítő programunk. A rohanás, a városi élet zaja, a technikai eszközök gyors fejlődése az állandó változásokra való reagálás, energiát vesz el tőlünk, amiből igazi kikapcsolódást kínál a ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

Céges családi nap program a szentendrei Skanzenben

Céges családi nap program a szentendrei Skanzenben 2021.01.01. - 12.31.

A szentendrei Skanzenben minden egy helyen elérhető: rendezvényhelyszín, étkezési lehetőség és alternatív programlehetőségek széles választéka. A múzeum természeti adottságainak köszönhetően évek óta céges családi napok, családi rendezvények kedvelt helyszíne. Hitvallásunk, hogy az élmény a ... Bővebben

Kiemelt ajánlat

1 2 3 4   


Találatok száma: 27

Barcsay Jenő Múzeum

Barcsay Jenő Múzeum

Barcsay Jenő 1977-ben közel kétszáz festményt és grafikát ajándékozott a magyar államnak, és a kiállítására ő maga választotta ki más közgyűjteményből kölcsönzendő festményeit. Ezért vált ez a bemutató akkoriban élő gyűjteménnyé - és nem múzeummá -, így hiteles képet tudott adni a művész munkásságáról, ... Bővebben


Czóbel Béla Múzeum

Czóbel Béla Múzeum

Az 1975-ben - még Czóbel Béla festőművész életében - megnyílt múzeumnak a várdombi Plébániatemplom szomszédságában álló, a XIX. században római katolikus fiúiskolának épült, belső tereiben boltívekkel tagolt földszintes épület ad otthont. 1983-ban a hat kiállítótermet a mellette álló ház ... Bővebben


Első Magyar Muzsikáló Múzeum

Első Magyar Muzsikáló Múzeum

A földszinten és emeleten látható zenélő szerkezetek az elmúlt 200 év muzeális ritkaságait mutatják be. Fonográfok, gramofonok, zenélő és fuvolajátékos órák, gépzongorák, verklik, sípládák, óriási zenélő gépek láthatók itt. Bővebben


Erdész Galéria és Design

Erdész Galéria és Design

A galéria 15 évvel ezelőtt kifejezetten erre a célra épült három-szintes házban működik Szentendre belvárosában 1992 óta. A galéria klasszikus modernek (Moholy – Nagy László, Kassák, Bortnyik) művei mellett az Európai Iskola művészei (Vajda Lajos és Júlia, Bálint Endre, Korniss Dezső, Ámos ... Bővebben


Ferenczy Múzeumi Centrum

Ferenczy Múzeumi Centrum

A szentendrei Ferenczy Múzeumot 1951-ben, városi helytörténeti gyűjteményként alapították meg. 1972-ben a múzeum új szárnnyal bővített épületben helyezték el a Ferenczy család állandó gyűjteményes kiállítását. A múzeum székháza a hajdani szerb tanítóképző iskola 1794-ben épült, a II. Világháború után ... Bővebben


Hubay ház - Karácsony Kiállítás és Szalon

Hubay ház - Karácsony Kiállítás és Szalon

2010 óta Szentendre sétálóutcájának sárga színű sarokháza titkot rejt. Olyan ez, mint a forgó-fénylő csodák háza, ahol felcsillan a régmúlt karácsonyok bája. Az elmúlt négy évben tízezernél is több fajta dísz fordult meg kínálatában, jelenleg is több mint négyezerféle közül választhatnak a látogatók. A ... Bővebben


InnoArt Műhelygaléria

InnoArt Műhelygaléria

A Szentendrei Műhely Galéria a történelmi hagyományokra visszatekintő Szentendre szívében, a Fő téren található. A műemléki épület régen kereskedőházként funkcionált. Jelenleg három teremben tekinthetik meg kínálatukat. Bővebben


Kmetty János Múzeum Szentendre

Kmetty János Múzeum Szentendre

A Kmetty János életművét bemutató állandó kiállítás a XVIII. századi egykori dalmát kereskedőházban nyílt meg Szentendrén. Az átrendezett állandó kiállítás a művész különböző alkotói periódusait jelentős hazai köz- és magánygyűjteményekből kölcsönzött műtárgyak segítségével mutatja be. Bővebben


Kovács Margit Múzeum

Kovács Margit Múzeum

Szentendre egyik legnépszerűbb múzeuma a Kossuth-díjas kerámiaművész, Kovács Margit életművét bemutató gyűjtemény. A művész teljes életpályáját felölelő több, mint háromszáz alkotás többsége figurális kompozíció. Az új szárny emeleti galériáján Kovács Margit Pozsonyi úti lakását felidéző enteriőr látható a ... Bővebben


Lámpamúzeum Szentendre

Lámpamúzeum Szentendre

A 18. századi régi kínai vázából készült lámpa, meisseni porcelán és a Zsolnay majolika lámpák mellett sok száz míves, különleges olaj-, petróleumlámpa, függőlámpa és csillár ejti ámulatba a látogatókat. A Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült páratlan gyűjtemény Bartha Sándor huszonöt éves ... Bővebben


1 2 3   Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Érdemes felkeresni!

Ez is érdekelheti!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események