Szőlőhegyi Lovasudvar Bőny
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Új autó jó áron! SUV modellek már 5 912 000 Ft-tól!
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Új autó nagycsaládos támogatássa?  Touran már 5 915 000 Ft-tól Porsche Bónusz finanszírozással!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Szőlőhegyi Lovasudvar Bőny


A lovarda Győr közvetlen környezetében található. Lovardánkban lehetőség van kezdőtől a versenyzői szintig lovagolni tanulni, fejlődni. Bértartásra is van lehetőség!

Szőlőhegyi Lovasudvar

Lovaglási lehetőséget kínálunk minden korosztály számára, kezdő és haladó szintű lovasok részére egyaránt, 3 éves kortól.

Szeretnénk, ha egy jó csapatban, jól éreznéd magad, kitűnő, igényes hobbilovas váljék belőled, aki később akár a versenypályákon is bizonyíthat.
A tanya területén a hobbilovaglást már a futószáras, póniovis foglalkozások alatt elsajátíthatod. A lovasok az angol stílusban történő idomító lovaglást tanulják  az osztály/egyéni lovaglások alatt, amelyhez szorosan kötődik a  tereplovaglás.

Gyakorlatban 30-40 óra (hetente minimum 2 alkalommal) futószáras lovaglás sinte garantált eredményt hoz abba az irányba, hogy egyedül, önállóan képes legyél egy lovat korrektül ellovagolni.

Ha már haladó lovas vagy, akkor a lovarda területe neked engedéllyel elhagyható- természetesen a lovasok egy vezetővel mennek ki, aki foglalkozik a lovasokkal, folyamatosan felügyeli és segíti őket-. A Szőlőhegyi erdő kellemes időtöltést biztosít egy-egy  tereplovaglásra, kisebb túrára.

A tanya 3 éves kortól várja a póniovisokat, akik vezetővel játszva tanulják a lovaglás alapjait. A kicsik vezetve tornáznak, játszanak kedves, megbízható pónikon.

Nagyobb gyerekek az alapozó futószáras oktatást is póni, illetve kisló segítségével sajátítják el. (Nálunk gyermek nem tanulhat nagy lovon lovagolni, mindenki méretének megfelelő társat kap)

Lovasaink aktív résztvevői a lovassportnak, tehát versenyzési lehetőséget is biztosítunk ügyességi, kisebb ugró versenyeken.

Egyesületünk azzal a céllal alakult, hogy közelebb hozza a természetet, a lovak szeretetét, a családias hangulatot az érdeklődők számára.
Rendezünk családi napot, ahol minden kedves tagunkat szeretettel várjuk a családjával. A családi napon nagyon jól szórakozunk különféle ügyességi feladatokkal, tesztekkel, és természetesen főzéssel, nagy beszélgetésekkel.

A nyári szünetben az iskolás gyermekek részére remek kikapcsolódás lovas napközink, ahol a fiatalok megismerkedhetnek a lovakkal testközelből, a különböző felszerelésekkel, az állatok gondozásával, nem utolsó sorban a lovaglással.

Igény esetén pónifogattal is állunk az érdeklődők rendelkezésére, a tél beköszöntével pedig póniszánkózással - hó kérdése az egész.

Lehetőség van Erdei iskola tartására, óvodás és iskolás csoportoknak egyaránt, előzetes egyeztetéssel. Állatsimogatónkban kutyák, cicák, kecskék, teknős, tyúkok, galambok stb. állnak az érdeklődők rendelkezésére. Igény esetén lehetőség van kecskefejésre, kecsketej kóstolásra.

Külső helyszínen vállaljuk gyermekek lovagoltatását és pónifogatoztatását például születésnapi, falunapi rendezvényeken. Születésnapi ünnepségek, csapatépítő tréningek is tarthatók nálunk, osztálykirándulás, óvodai csoportok fogadása, előzetes egyeztetés alapján. Lehetőséget biztosítunk grillezésre, bográcsozásra, lovaglásra.

Szolgáltatások

  • Futószáras oktatás
  • Osztályban lovaglás, egyéni edzés
  • Versenyzési lehetőség
  • Póniovi a legkisebbeknek
  • Bértartás
  • Lószállítás, lószállító bérlés
  • Óvodás-, iskolás csoportok kirándulása
  • Rendezvényhelyszín: Outdoor csapatépítés, családi ünnep, baráti összejövetel

Forrás: a lovasudvar honlapja

2021.01.01 - 2021.12.31

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Érdemes felkeresni!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Bőnyi programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események