Az ARAZ Étterem havi egy alkalommal borvacsorát szervez neves pincészetek borászainak a részvételével, Budapesten. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.
Az ARAZ Étterem havi egy alkalommal borvacsorát szervez neves pincészetek borászainak a részvételével, Budapesten. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.
Az ARAZ Étterem havi egy alkalommal borvacsorát szervez neves pincészetek borászainak a részvételével, Budapesten. Tehetséges borászok, zseniális borok és mennyei fogások sorakoztak fel az elmúlt években, és idén sem lesz ez másként. Öt fogás és öt bor a gasztronómia szerelmeseinek. A pincészetet és a borokat maga a borászat szakembere mutatja be, melyek mellé Barka Áron tökéletesen illeszkedő ötfogásos ételsora teszi teljessé az estét. Mindezt élő zene kíséretében élvezhetjük Eliza Bliss jóvoltából.
Különleges novemberi borvacsoránkon a világ hat ikonikus borvidékének ízeit és stílusait ismerhetik meg vendégeink — Franciaországtól Új-Zélandon és Dél-Afrikán át egészen Argentínáig 2025. november 14-én Budapesten, az Araz Étteremben. Az est borait Kovács Tibor borszakértő mutatja be, aki minden tétel mögött feltárja a borvidék karakterét, a borászok filozófiáját és a gasztronómiai párosítások harmóniáját. A Pommery Brut Royal Champagne elegáns nyitánya után üdítő új-zélandi Sauvignon Blanc és bársonyos dél-afrikai Chenin Blanc vezeti be a menü elejét, míg a pugliai Primitivo, az argentín Malbec és a klasszikus bordeaux-i házasítás mély, fűszeres ízvilága koronázza meg az estét. Az estét élőzene varázsolja még hangulatosabbá – Demeter Erik gitáros előadásában.
Kiemelt ajánlat
Különleges novemberi borvacsoránkon a világ hat ikonikus borvidékének ízeit és stílusait ismerhetik meg vendégeink — Franciaországtól Új-Zélandon és Dél-Afrikán át egészen Argentínáig 2025. november 14-én Budapesten, az Araz Étteremben. Az est borait Kovács Tibor borszakértő mutatja be, aki minden tétel mögött feltárja a borvidék karakterét, a borászok filozófiáját és a gasztronómiai párosítások harmóniáját. A Pommery Brut Royal Champagne elegáns nyitánya után üdítő új-zélandi Sauvignon Blanc és bársonyos dél-afrikai Chenin Blanc vezeti be a menü elejét, míg a pugliai Primitivo, az argentín Malbec és a klasszikus bordeaux-i házasítás mély, fűszeres ízvilága koronázza meg az estét. Az estét élőzene varázsolja még hangulatosabbá – Demeter Erik gitáros előadásában.
Kiemelt ajánlat
Különleges novemberi borvacsoránkon a világ hat ikonikus borvidékének ízeit és stílusait ismerhetik meg vendégeink — Franciaországtól Új-Zélandon és Dél-Afrikán át egészen Argentínáig 2025. november 14-én Budapesten, az Araz Étteremben. Az est borait Kovács Tibor borszakértő mutatja be, aki minden tétel mögött feltárja a borvidék karakterét, a borászok filozófiáját és a gasztronómiai párosítások harmóniáját. A Pommery Brut Royal Champagne elegáns nyitánya után üdítő új-zélandi Sauvignon Blanc és bársonyos dél-afrikai Chenin Blanc vezeti be a menü elejét, míg a pugliai Primitivo, az argentín Malbec és a klasszikus bordeaux-i házasítás mély, fűszeres ízvilága koronázza meg az estét. Az estét élőzene varázsolja még hangulatosabbá – Demeter Erik gitáros előadásában.
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
A Viator az az étterem, ahol addig használják a szezon alapanyagait, amíg azok megteremnek vagy begyűjthetőek. Az ételek itt helyi termelők portékáiból készülnek, vagy a természetből, a környékről gyűjtik be. De a Viator konyhája használja saját gyógynövény- és fűszerkertjük friss terményeit is: például kakukkfüvet, zsályát, citromfüvet, rozmaringot, mentát, snidlinget és természetesen saját levendulásunk is van.
A Viator az az étterem, ahol addig használják a szezon alapanyagait, amíg azok megteremnek vagy begyűjthetőek. Az ételek itt helyi termelők portékáiból készülnek, vagy a természetből, a környékről gyűjtik be. De a Viator konyhája használja saját gyógynövény- és fűszerkertjük friss terményeit is: például kakukkfüvet, zsályát, citromfüvet, rozmaringot, mentát, snidlinget és természetesen saját levendulásunk is van.
A Viator az az étterem, ahol addig használják a szezon alapanyagait, amíg azok megteremnek vagy begyűjthetőek. Az ételek itt helyi termelők portékáiból készülnek, vagy a természetből, a környékről gyűjtik be. De a Viator konyhája használja saját gyógynövény- és fűszerkertjük friss terményeit is: például kakukkfüvet, zsályát, citromfüvet, rozmaringot, mentát, snidlinget és természetesen saját levendulásunk is van.