Július 19. és 21. között újra csúcsra járatjuk a bulit a 26. Harkányi Fürdőfesztiválon!
Július 19. és 21. között újra csúcsra járatjuk a bulit a 26. Harkányi Fürdőfesztiválon!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Tisza-tavi nyári kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi nyári kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Melyek idén a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek idén a legnépszerűbb fesztiválok?

Advent Óbudán 2018


Az óbudai advent mára többek által elismerten Budapest legszebb karácsonyi vásárainak egyike. Koncertkínálata tekintetében azonban meggyőződésem, hogy nincs párja: Szalóki Ági, Dresch Mihály, Muzsikás, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, Gryllus Vilmos, Szent Efrém férfikórus, Bolyki Soul&Gospel, Szirtes Edina Mókus, Romengo… hogy csak néhány nevet említsek. Szinte egy karácsonyi fesztivál az adventi hétvégéken, melyet hagyományosan a Kaláka betlehemes koncertje zár a negyedik gyertya meggyújtásakor. Minden kedves odalátogatót várnak az ünnepi fények, a karácsonyi vásár, a sok finomság! Jöjjenek, tartsanak velünk! Találkozzunk idén is Óbudán, a Fő téren!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

ADVENT ÓBUDÁN 2018

2018. november 30 - december 23.

Hagyománytisztelet, tartalmas zenei kínálat, minőségi kézműves termékek, ingyenes jégpályák várják!

Meghitt, családias adventi ünnep Óbudán.

Idén is felölti ünnepi pompáját az óbudai Fő tér és Szentlélek tér, ahol az Advent Óbudán 2018 nagyszabású rendezvénysorozat karácsonyi programjai meghittséget varázsolnak a karácsonyvárás időszakába. Zenei fellépők sora, gyermek programok, kézműves vásár, ízletes falatokat kínáló gasztrosétány várja a látogatókat november 30-tól.

Hagyományokkal bíró karácsonyi programsorozatunknak napjainkra is sikerült megőriznie családias jellegét és olyan színes, az adventi ünnepkörhöz méltó ingyenesen látogatható programkínálatot összeállítani, hogy a család minden tagja jól érezze magát. A Fő téri vásári forgatagban ott lesz a kisgyerekek nagy kedvence a műemlék körhinta, a nagyobbakat a karácsony ízei és színpadi néznivalók sora várja. Péntektől kezdődően az adventi hétvégeken egymást váltják majd a színpadon a neves fellépők. Zenél majd a Dresch Vonós Quartet, az Eastwing Group, a cimbalomművész Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band, az Adventi Titoktok műsorral érkezik Bognár Szilvia és zenekara, fellép a Muzsikás Együttes, a Makám, a Magyar Vista Social Club, a Romengo. December 7-én a Kolompos koncert után érkezik a Mikulás a Vitéz László bábjátékkal. Színpadra lép Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák és Bolyki Soul & Gospel is.

Advent záró hétvégéjén Takáts Eszter, Szirtes Edina Mókus, a Belvárosi Betyárok, az Animus Csengettyű Együttes, a Mágustones Vonulós Együttes és a Zuboly lép színpadra. December 23-án Gryllus Vilmos Karácsonyi angyalok koncertje teszi még méltóbbá az óbudai karácsonyi készülődést. A Fő téri produkciókat a Kaláka koncert zárja.

Az Advent Óbudán karácsonyi rendezvénysorozat ünnepélyes megnyitójára november 30-án 18.00 órai kezdettel kerül sor, melyen Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer polgármestere az adventi fények felkapcsolása után hivatalosan is átadja a korcsolyapályát a közönségnek. Ezt követően Pavuk Patrícia többszörös magyar műkorcsolyázó bajnok és tanítványai tartanak bemutatót a jégen, hogy kedvet hozzanak a sportoláshoz.

Ingyenes jégpályák / Ingyenes korcsolyaoktatás

Az adventi ünnepek kezdetével és az Advent Óbudán programsorozat keretein belül idén is két helyszínen nyílnak meg a korcsolyapályák. A Fő téri jégpálya a hét minden napján 8.00 – 22.00 óra között, a Csobánka téri a hét minden napján 8.00 – 20.00 között várja a jeges sport híveit. A korcsolyatudás sem alapkövetelmény, hiszen a szolgáltatások között ingyenes oktatás is van. A térítésmenetes oktatás időpontjai: első hétvége 2018.12.08-09., utolsó hétvége: 2019.01.26-27. A Fő téren: szombatonként 8.00 - 10.00 óráig, a Csobánka téren: vasárnaponként 8.00 - 10.00 óráig lehet oktatáson részt venni. Az sem probléma, ha valaki korcsolya nélkül érkezik, hiszen kedvezményes árban kölcsönözhető kori. Bérelhető méretek: kétélű korcsolyacipő 22-26 méretig (állítható) 400 Ft, egyélű korcsolyacipő 26-48 méretig 600 Ft. A pálya mellett öltöző is működik.

Szeretettel várjuk a korcsolyázás kedvelőit és a jeges sport iránt érdeklődőket, hogy mozgással, jó hangulatban, aktívan és együtt tölthessenek pár órát a friss levegőn. Az Óbudai Jégpályák használata minden időpontban térítésmentesen áll az érdeklődők rendelkezésére. Jöjjön el, töltődjön fel szeretteivel aktívan, mozgásban! Sportélményekben gazdag korcsolyázást kívánunk minden kedves látogatónknak!

Ünnepélyes gyertyagyújtások

A rendezvényt idén is jegyzi az Óbudára jellemző hagyománytisztelet, az adventi időszakhoz kötődő hagyományok megtartása. Az adventi zenés gyertyagyújtások idén is segítik majd a közös ünnepre hangolódást. Ebben az évben is Gryllus Dániel - Lackfi Jánosnak kimondottan az óbudai adventre írt Gyertyagyújtó dalának közös eléneklése mellett gyúl ki az első adventi gyertya fénye, december 2-án.

Az ünnepélyes gyertyagyújtások minden adventi hétvégén folytatódnak, adventi vasárnapokon 18.00 órakor kezdődnek majd.

Karitatív karácsonyfa az óbudai Adományfa

A múlt évihez hasonlóan ebben az évben is karitatív karácsonyfát állít Óbuda, amely az ünnepek elmúltával is jó szolgálatot tesz a közösségnek, rászoruló családok otthonába visz meleget a hideg téli napokon. A Hello Wood építészekből álló alkotói csapata a legjobb minőségű tűzifát kiválasztva, akácfarönkökből állítja össze a 16 méteres, 40 tonnás, hangulatos fényjátékkal megvilágított Adományfát, amely a Szentlélek téren, az adventi vásár bejáratánál fogadja a látogatókat. Az Adományfa további érdekességét adja a látogatható belső tere, ami monumentális belmagassága és egyedi szerkezete okán igazi kuriózumnak számít. Ide betérve pár pillanatra elvarázsolódhatunk a karácsonyi forgatagban. Elbontása után az Adományfához felhasznált tűzifát Óbuda–Békásmegyer Önkormányzata támogatásának köszönhetően, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével rászoruló családokhoz juttatja el.

Karácsonyi kézműves vásár

A Fő téri karácsonyi vásárba kilátogatók ez évben is minőségi, kézműves termékek között válogathatnak. A kézművesek kínálta igényes portékák között könnyen találhatunk szeretteinknek szánt apró meglepetéseket. Olyan kézzel készült vásárfiát, ami biztos nem köszön vissza a nagyáruházak polcairól, csak győzzünk válogatni, hogy végül mit szánunk a karácsonyfa alá. Az árusok standjainak kínálatában többek között lesznek míves ékszerek, hímzett és szövött textilek, kerámiák, csikóbőrös kulacsok, levendulából készült termékek, kézműves gyertyák, népi hangszerek, fából készült ajándéktárgyak, üvegműves termékek, adventi asztaldíszek és koszorúk. Válogathatnak az ide érkezők chili, fűszer és édesség különlegességek között is valamint üvegcsiszoló és kovácsmesterség bemutatón ismerkedhetnek a ritka szakmák fortélyaival.

Gasztrosétány

Fesztiválviszonylatban is kedvezményes árakkal várja a finom ízek kedvelői a Gasztrosétány. A bőséges ételkínálatban szerepel szürkemarha és szarvas burger, bajor és sváb kolbász, tócsni, lepények széles választéka, lesznek vegán ételek, hungarikumok, alpesi és hazai sajtok. Az édesség kedvelők tizenkét fajta bejglit kóstolhatnak. A hagyományos diós, mákoson kívül lesz marcipános, zserbós, gesztenyés, szilvás, csokis-narancsos, túrós és több ízben paleo bejgli is. Csábíthat még a spanyol édességkülönlegesség a churros finom, fahéjas illata és csokoládé bár is. Kapható lesz a közkedvelt kenyérlángos, kürtös- és mézeskalácsok, mint ahogyan a sült gesztenye, forralt bor és puncs illata is belengi majd a fényfüzérek ünnepi fényében tündöklő óbudai adventi vásárt.

Adventi Adománygyűjtés 2018

A kezdeményezés nagykövete Tóth Gabi énekesnő.

Az Advent Óbudán rendezvénysorozatnak idén is kiemelten fontos pillére az Adventi Adománygyűjtés, amely mára tradicionális hozzátartozója lett a rendezvénynek. Ebben az évben a kerületben működő, Balázs Lajos Óbudai Civil Díjjal kitűntetett Elveszett Állatok Alapítványt lehet segíteni. Az alapítvány elhivatott munkatársai egészségmegőrző és betegség megelőző, gyógyító rehabilitációs tevékenységet végeznek elhagyott vagy egyébként – akár a gazdája szociális helyzete miatt – rászoruló kisállatok részére. A gyógyító tevékenységen túlmenően befogadják és elhelyezik a hontalan állatokat. Az Alapítvány 2004 októberében Magyarországon egy eddig egyedülálló programot indított el az óvodások és általános iskolák tanulóinak oktatása, ismeretei bővítése érdekében.

Az Alapítvány munkatársaival, védenceikkel és Tóth Gabival december 2-án, vasárnap 16.00-18.00 között találkozhatnak a Szindbád rendezvényteremben (Fő tér 2.) Az Alapítvány ezen kívül december 8-án, szombaton is várja az érdeklődőket 16.00-18.00 között a Szindbád rendezvényteremben.

Az alapítvány megbízásából a pénzbeli adományokat az alapítványt támogatni szándékozóknak a Fő téren valamint az Óbudai Kulturális Központ házaiban kihelyezett gyűjtőurnákba lehet megtenni.

Kísérő programok a kerületben

A Fő téri és a Szentlélek téri programokon kívül a kerületben működő kulturális intézmények, templomok is számos ünnepi programot kínálnak az adventi időszakban, minden korosztály számára.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, amint megszokhatták idén is néhány kerületi étterem és cukrászda kedvezményes árakkal várja majd a vendégeit.

Az Advent Óbudán 2018 arculati megjelenését – az óbudai önkormányzati rendezvények ez évi arculati elemeit követve – az idén Victor Vasarely művészete ihlette. Az op-art mesterének egyszerű vonalvezetésű mintáit megfigyelve sokrétűek és összetettek, csak úgy, mint adventi vásárunk kínálata.

A hagyománytisztelet egyszerűségét ötvözi a színes és sokrétű programkínálattal.

Az Advent Óbudán 2018-as karácsonyi vásárba érkezve, a kis macskaköves utcákon andalogva vagy a gyermekekkel korcsolyázva, sétálva közelebb kerülhetünk az adventi időszak értékeihez. A fahéjas fánk és mézeskalács illatával belengett romantikus kis óbudai helyszín elhozhatja szívünkbe az ünnepi várakozás méltó perceit.

Az Advent Óbudán 2018 programsorozat szeretettel vár Mindenkit az összes helyszínen.

Az Advent Óbudán 2018. programjai ingyenesen látogathatók!

NEGYEDIK ADVENTI HÉTVÉGE

2018. DECEMBER 21. PÉNTEK

14.00 Medgyessy Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola
16.00 Ha betér az Égi Király – Fabók Mancsi Bábszínháza
17.00 Téli napforduló – Flame Flowers Tűzszínház
18.00 Takáts Eszter
20.00 Szirtes Edina Mókus
21.00 Fényfestmények

2018. DECEMBER 22. SZOMBAT

15.00 Belvárosi Betyárok
17.00 Animus Csengettyű Együttes
18.00 Magustones – vonulós
20.00 Zuboly

2018. DECEMBER 23. VASÁRNAP

15.00 Gryllus Vilmos – Karácsonyi angyalok
17.00 Szent Efrém férfikar
18.00 Kaláka

Kísérő programok

ESERNYŐS ÓBUDAI KULTURÁLIS, TURISZTIKAI ÉS INFORMÁCIÓS PONT

1033 Budapest, Fő tér 2.

December 20. csütörtök 19.00 Csík János: A fény felé
József Attila, Márai Sándor, Radnóti Miklós, Kosztolányi Dezső és Dsida Jenő versei ötvöződnek a népzene, a klasszikus és a kortárs zene dallamaival Csík János előadásában. Jegyár: 1.500 Ft

December 22–23. szombat és vasárnap 10.00–22.00 Óbudai Dizájn Piknik – Adventi kiadás
Tudatos vásárlók és tervezői márkák találkozása az adventi időszak alatt a Szindbád rendezvénytérben.  A fiatal designerek alkotásai között akár karácsonyi ajándékokat is találhatunk.
(ingyenes)

Óbudai Platán Könyvtár

1031 Budapest, Arató Emil tér 1.

December 22. szombat 11.00 Kis Mackó nagy utazása
Zsebszínház-bábjátékkal egybekötött meseolvasás Ingrid Uebe Kis Mackó nagy utazása című meséje alapján.

Óbudai Társaskör

1036 Budapest, Kiskorona utca 7.

December 17., hétfő 19.00 Társasköri karácsony
Belépőjegy: 1500 Ft, diákjegy: 750 Ft

Óbudai Múzeum

1033 Budapest, Fő tér 1.

November 27. kedd  –  december 19. szerda Adventi múzeumpedagógiai foglalkozások
1-2. osztályosoknak – Játékok karácsonya
A „Játék a városban” című kiállításunk tárgyainak aktív bevonásával körbejárjuk az adventi időszak szokásait és hagyományait. Miket sütünk, főzünk karácsonykor? Milyen eszközöket használtak régen egy karácsonyi vacsora elkészítéséhez? Milyen díszeket akasztottak a fákra hajdanán? Milyen ajándékokat kaphattak a gyerekek szülei, nagyszülei? Többek közt ezekre is fény derül a tematikus múzeumi óra során. A foglalkozás végén karácsonyi alkotásunkat is elkészítjük.

3-4. osztályosoknak – Századok karácsonya
A karácsonyi hagyományaink az évszázadok alatt sokat változtak.  Mit ünneplünk karácsonykor? Mióta állítunk karácsonyfát? A foglalkozás során a helytörténeti kiállításunk tárgyait segítségül hívva megismerjük az ünnepkör történetét, miközben egy zseblámpával járjuk végig kiállításunkat. A programot kézműves foglalkozás egészíti ki a karácsony jegyében.

Óbudai Szent Péter és Pál Főplébánia

1036 Budapest, Lajos utca 168.

December 24. hétfő 15.00 Pásztorjáték a Harrer Pál Iskola tanulói és hittanosai előadásában.

Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ

1035 Budapest, Váradi u. 9–11.

Mindenkinek legyen szép Karácsonya! – Az óbudai családsegítő munkatársai november elejétől várják a lakosság adományait (tartós élelmiszer, gyerekjáték, könyv, tisztálkodási szer), amit az adventi időszakban osztanak ki ügyfeleik, és a Családok- és Gyermekek Átmeneti Otthonában élő nehéz sorsú felnőtteknek és gyermekeknek. Ruhaneműt helyhiány miatt nem tudnak fogadni az intézményben.

Korcsolyapálya

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata az adventi ünnepek kezdetével és az Advent Óbudán programsorozat keretein belül idén is két helyszínen nyitja meg ingyenes jégpályáit.

Nyitva tartás: Fő téri jégpálya a hét minden napján: 8.00–22.00 óra között, a Csobánka téri jégpálya a hét minden napján: 8.00–20.00 óra között

Szolgáltatások: ingyenes oktatás, korcsolyaszerviz. Az oktatás térítésmenetesen az alábbi időpontokban ingyenesen vehető igénybe: a Fő téren: szombatonként 8.00–10.00 óráig, a Csobánka téren: vasárnaponként 8.00–10.00 óráig.

Jelentkezni a helyszíneken az oktatást megelőző fél órában szükséges. (utolsó hétvége: 2019. 01. 26–27.)
Élezés csak a Fő téren, hétvégi napokon 1000 Ft/cipőpár. A pálya mellett korcsolyakölcsönző és öltöző működik.
Bérelhető méretek: kétélű korcsolyacipő 22–26 méretig (állítható) 400 Ft, egyélű korcsolyacipő 26–48 méretig 600 Ft.
Az óbudai jégpályákon hétköznap, tanítási időben a III. kerületi iskolai csoportok részére, tanári kísérettel a korcsolyabérlés díja 200 Ft.
Szeretettel várjuk a korcsolyázás kedvelőit és az iránta érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt, hogy mozgással, jó hangulatban, aktívan és együtt tölthessenek egy pár órát a friss levegőn.

Jöjjön el, töltődjön fel szeretteivel aktívan, mozgásban!

Adományfa

SZENTLÉLEK TÉR

A múlt évihez hasonlóan, ebben az évben is karitatív karácsonyfát állít Óbuda-Békásmegyer, amely az ünnepek elmúltával is jó szolgálatot tesz a közösségnek, rászoruló családok otthonába visz meleget a hideg téli napokon. A Hello Wood építészekből álló alkotói csapata a legjobb minőségű tűzifát kiválasztva, akácfarönkökből állítja össze a 16 méteres, 40 tonnás, hangulatos fényjátékkal megvilágított Adományfát, amely a Szentlélek téren, az adventi vásár bejáratánál fogadja a látogatókat.  Az Adományfa további érdekességét adja a látogatható belső tere, ami monumentális belmagassága és egyedi szerkezete okán igazi kuriózumnak számít. Ide betérve pár pillanatra elvarázsolódhatunk a karácsonyi forgatagban.

Elbontása után az Adományfához felhasznált tűzifát Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével rászoruló családokhoz juttatja el.

Éttermi kedvezmények

CSILLAGHEGYI MEGÁLLÓ
1038 Budapest, Vasútsor 1.
A műsorfüzet felmutatóját meghívjuk egy meleg italra: egy finom kávéra, vagy egy illatos teára, vagy egy selymesen lágy forró csokira.

Jókenyér Római pékség-kávézó-reggeliző
1031 Budapest, Keve utca 45c.
Gyertek el ketten és a második kávét ajándékba adjuk – ha mégis egyedül jössz, a kávéd mellé egy szelet isteni vajas kalácsra vagy vajas-sajtos stanglira a vendégünk vagy az advent időszakában.

PARK COFFEE & KITCHEN
1031 Budapest, Záhony utca 7.
Kávé tartalmú italaink árából 10% kedvezményben részesítünk minden műsorfüzetet felmutató vendéget.

PIZZA PARADICSOM NON STOP ÉTTEREM
1035 Budapest, Vörösvári út 13.
Advent hétvégéin 20 % kedvezményt biztosítunk minden kedves vendégünknek, aki felmutatja a programfüzetet a felszolgálóinknak.

This is Melbourne Too
1031 Budapest, Gázgyár utca 3.
Kávé tartalmú italaink árából, 10% kedvezményben részesítünk minden műsorfüzetet felmutató vendéget.

TRÓFEA GRILL ÉTTEREM
1033 Budapest, Laktanya u. 5.
Fogyasztás alkalmával csokoládétortát adunk a programfüzet felmutatóinak.

VANILIN CUKRÁSZDA
1036 Budapest, Bécsi út 136. (Stop Shop I. emelet, Média Markt mellett)
15% kedvezmény minden süteményszelet árából a programfüzet felmutatójának.

VASMACSKA KávéZoo
1033 Budapest, Laktanya utca 3.
20% kedvezmény adunk a klasszikus forró csokink és citromos teánk árából mindenkinek, aki felmutatja a programfüzetet. Az adventi hétvégeken belső udvarunkon élő állatos betlehemmel várjuk vendégeinket.

ZELENÁK SÜTIHÁZ
1036 Budapest, Bécsi út 57 – 61. -1 szint
15% kedvezménnyel várjuk a programfüzet felmutatóit.

Találatok száma: 5

Jagelló Business Hotel***

Jagelló Business Hotel***

A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák és a Budapest Congress és World Trade Center közelében. Budapest budai oldalán, a 12. kerületben zöld környezetben várja vendégeit budapesti üzleti hotelünk 24 modern szobával. A szobák ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Hasonló ajánlatok

Siófoki adventi programok 2019
Siófoki adventi programok 2019
  • Siófok
2019.11.30. - 12.22.
Adventi programok Zalakaroson 2019
Adventi programok Zalakaroson 2019
  • Zalakaros
2019. november 30.

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
Budapest III. kerület, Fő tér és más helyszínek
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Kirándulás a Budai Várnegyedbe a Budavári Siklóval
Magyar Nemzeti Múzeum - interaktív múzeum látogatás
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
A Csodák Palotája élmény minden korosztálynak!
Libegjen velünk! Repülő székekkel Budapest felett.
Cápás állatkertünkben egy látványalagútban csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat.
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
14.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket