Advent Vásárosnamény 2023 / 2024
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Advent Vásárosnamény 2023 / 2024

Népszerűség
2023.12.03. (Vasárnap) - 2024.01.06. (Szombat)

4800 Vásárosnamény , több helyszínen

Adventi programsorozat Vásárosnaményban.

Advent Vásárosnamény 2023

December 3.

Ünnepi programsorozatunk december 3-án, 16:30-kor, a Görögkatolikus Egyházközséggel közösen történő ELSŐ ADVENTI GYERTYA MEGGYÚJTÁSÁVAL veszi kezdetét a Szent István parkban. A gyertyagyújtás ideje alatt szeretet vendégvárással kedveskedik a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió.

18:00 órakor a hazai zenei élet közel húsz éve kiemelkedő szereplője, a Fonogram-díjas énekes, zeneszerző és dalszövegíró Molnár Ferenc Caramel a vitkai református templomban ad élő adventi koncertet.

Az advent nélkülözhetetlen jelképe a fagyöngy. Egy hagyomány szerint, aki fagyöngy alatt ad csókot kedvesének, annak szerelme a következő karácsonyig kitart. Tegyünk egy próbát! A koncert helyszínén vár az első ADVENTI SZERELEMPONT: Csók a fagyöngy alatt

December 6.

December 6-án Charles Dickens klasszikusának modern filmfeldolgozása, a világ leghíresebb karácsonyi története, a KARÁCSONYI ÉNEK vár benneteket a Művelődési Központban, az alsó tagozatosok pedig megismerhetik a KARÁCSONY TITKOS TÖRTÉNETÉT.

A felnőttek sem maradnak filmélmény nélkül. 18:00 órától Robert De Niro főszereplésével látható a MINDENKI MEGVAN című amerikai film a Művelődési Központban. Egy szívhez szóló történet várja Önöket egy apáról, aki útra kel, hogy egyesítse a titkolózás miatt szétszakadt családját.

A filmvetítést követően a szülői elvárások gyermekekre gyakorolt lehetséges hatásairól fogunk beszélgetni Fábián Anitával, a Debreceni Egyetem pszichológia mesterszakos hallgatójával.

December 7.

12:15-kor Nemzeti imánk, a Himnusz 200. évfordulóján kerül bemutatásra Buzogány Béla rendezésében AZ IFJÚ KÖLCSEY című musical, amely koszorús költőnk fiatalságának magánéleti pillanatait, irodalmi és politikai cselekedeteinek nagyságát mutatja be nem szokványos formában a Művelődési Központban.

December 8.

A Városháza előtt 10 órától, egy közös fenyőfadíszítés keretében, betekintést nyerhetünk a gergelyiugornyai, a vitkai és a vásárosnaményi általános iskolák osztályközösségeinek kreatív világába.

December 9.

Ezen a napon 9:00 órától a helyi különlegességekké a főszerep a Beregi Múzeum előtt. Belekóstolhatunk szeretett térségünk ínyencségeibe.

December 10.

Ünnepi programsorozatunk december 10-én a Baptista Egyházközséggel közösen történő MÁSODIK ADVENTI GYERTYA MEGGYÚJTÁSÁVAL folytatódik 16:30-kor, a Szent István parkban. A gyertyagyújtás ideje alatt szeretet vendégvárással kedveskedünk.

18:00 órától igazi meglepetést tartogat PAULINA akusztikus élő koncertje a Művelődési Központban. Hallani és látni fogjuk, hogy az X-faktor magával ragadó énekesnőjének dalai nem véletlenül lettek szinte azonnal slágerek.

Adventkor a lányok a hajnali misére harangozáskor mézet esznek annak érdekében, hogy édes legyen a nyelvük. Így, férjet „édesgessenek” maguknak. Hölgyeim! Ha még nem tették, és vágyják, tegyék! ADVENTI SZERELEMPONT: Férjédesgető

December 12.

December 12-én 14:00 órától egy különleges IDŐUTAZÁSRA invitálunk minden kedves érdeklődőt a Tourinform Iroda elől. A szépkorúak társaságában lehetőségünk nyílik megismerni szeretett városunk korábbi arcait.

Itt a lehetőség, hogy egy igazán izgalmas programra hívjátok el szüleiteket és nagyszüleiteket. Ezúttal tegyetek Ti egy lépést szeretteitek felé annak érdekében, hogy még jobban megértsétek egymást! 18:00 órakor Steigervald Krisztián generációkutató előadása, GENERÁCIÓK HARCA A FIGYELEMÉRT címmel, lesz segítségetekre a Művelődési Központban.

December 15.

Ha advent, akkor KÓRUSTALÁLKOZÓ! December 15-én, 18:00 órától, a Művelődési Központban a nagyváradi VOX PASTORIS VEGYESKAR, a nagykaposi CANTABILE NŐIKAR, a VÁSÁROSNAMÉNYI FÉRFIKAR, a LISZT FERENC VEGYESKAR, az EÖTVÖS JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA TAGINTÉZMÉNYEINEK GYEREKKARAI és a BEREGSZÁSZI ZENEISKOLA ünnepi előadása teszi az ünnepet még meghittebbé. Sztárvendég az eMeRton-díjas FOUR FATHERS ACAPELLA énekegyüttes.

December 17.

Csodáljuk meg együtt advent fényeit! Tartsanak velünk december 17-én 14:00 órától a Movie Planethez egy adventi városnéző séta keretében, a Tourinform Iroda elől!

16:30-kor eljön A HARMADIK ADVENTI GYERTYA MEGGYÚJTÁSÁNAK ideje, a Vásárosnaményi Református Egyházközséggel közösen, a Szent István parkban. A gyertyagyújtás ideje alatt szeretet vendégvárással kedveskedünk.

18:00 órakor A HOMOK ÉLETRE KEL ÉS MESÉL. Igazi varázslatnak ígérkezik Végh Lajos képzőművész lélegzetelállító homokanimációs előadása a Hunor Hotel és Étterem rendezvénytermében, amely során az alkotó a manuális homokba rajzolást és a számítógépes technológiát kapcsolja össze.

Majd a varázslatot varázslat követi. Az eladó sorban lévő lányok számára az advent az egyik legfontosabb férjjósló alkalom. Hölgyeim! Most megtudhatják, hogy mit hoz a jövő! ADVENTI SZERELEMPONT: A jövendőmondó pogácsa

December 20.

Az egyetlen ember, akitől meg kell próbálnunk jobbnak lenni ma, nem más, mint az az ember, aki tegnap voltunk. December 20-án 17:00 órától alámerülünk. Játékosan, a Szilva Termál- és Wellnessfürdőben.

December  24.

December 24-én 12:00 órakor, A NEGYEDIK ADVENTI GYERTYA MEGGYÚJTÁSÁT MEGELŐZŐEN, FILEP SÁNDOR, VÁSÁROSNAMÉNY POLGÁRMESTERE, ÜNNEPI EBÉDDEL VÁRJA MINDAZOKAT A VÁROSLAKÓKAT, AKIKNEK KARÁCSONYKOR NINCS KI MELLÉ LEÜLNI.

Január 6.

Január 6-án 18:00 órától, kezünkben egy pohár pezsgővel, a Polgármester Úr ünnepi beszédét hallgatva csodáljuk meg a tűzijátékot! Majd SZIROTA JENNIFER újévi koncertjének dallamaival köszöntsük együtt az új esztendőt a Városháza előtti téren!

Forrás: Szervezők


2023.12.03. - 2024.01.06.
Találatok száma: 7

Czirjákné Faház Vásárosnamény

Czirjákné Faház Vásárosnamény

A ház családok, barátok, találkozásának remek helyszíne nem messze az Atlantikától, és a partól. Bővebben


Hotel Kovács és Étterem

Hotel Kovács és Étterem

Szállodánk Vásárosnamény szívében található. 16 db szobával rendelkezünk, melyek mindegyikében található televízió, légkondicionáló. A hotel bababarát. Parkolni a szálloda előtt, térfigyelő kamerával felszerelt parkolóban lehet. Éttermünk három részből áll, nagyterem pulttal, csocsóval, darts-szal, ... Bővebben


Winkler Ház Panzió és Étterem Vásárosnamény

Winkler Ház Panzió és Étterem Vásárosnamény

Töltsön el néhány napot, vagy akár csak egy estét a Bereg szívében s válassza a Winkler Ház Panziót! Bővebben


Zölddió Vendégház Vásárosnamény

Zölddió Vendégház Vásárosnamény

A Zölddió Vendégház Vásárosnaményban található a Tisza a Szamos a Túr és a Kraszna folyók ölelésében. Ideális szálláshely lehet mindazoknak, akik tágas kényelmes udvaron jó klímájú házban szeretnének pihenni. Bővebben


Bereg Szíve Üdülőközpont Vásárosnamény

Bereg Szíve Üdülőközpont Vásárosnamény

Egy hely ahol jól megférnek egymás mellett a szürke gém kolóniák és a fesztiválok arcai. A gergelyiugornyai Tisza-part homokfövenyes strandját évente több tízezren keresik fel strandolás céljából is. A part mentén fából készült, lábakra emelt, főleg fából épült nyaraló valóságos üdülőfaluvá varázsolja ... Bővebben


Diófa Kemping - Étterem

Diófa Kemping - Étterem

A kemping területén 8 db 4-5 ágyas különálló, zuhanyzóval, kábel TV-vel, légkondicionálóval felszerelt fűthető faház bérelhető. Összes férőhely 40 fő. Családias hangulatú II. kategóriás étterem üzemel a kempingben. Tájjellegű házias ételekkel, tiszai halételekkel, az étterem specialitásaival várja a ... Bővebben


Szeles Panzió Söröző

Szeles Panzió Söröző

Vásárosnamény központjában a Szeles Panzió, mely várja mind a fiatal csoportokat, baráti társaságokat, családokat az év minden napján rendkívül kedvező feltételekkel. A panzióban három apartman található, mindegyik fürdőszobával és konyhával felszerelt. Bővebben


Találatok száma: 1

Winkler Ház Panzió és Étterem Vásárosnamény

Winkler Ház Panzió és Étterem Vásárosnamény

Töltsön el néhány napot, vagy akár csak egy estét a Bereg szívében s válassza a Winkler Ház Panziót! Bővebben


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Adventi koncert Gödöllő 2023
Adventi koncert Gödöllő 2023
  • Gödöllő
2023. december 6. (Szerda) 19:00
Adventi Kastélynapok Gödöllő 2023
Adventi Kastélynapok Gödöllő 2023
  • Gödöllő
2023. december 16. (Szombat) - 2023. december 17. (Vasárnap)

Figyelmébe ajánljuk!

Vásárosnamény Tourinform
Vásárosnamény Tourinform
  • Vásárosnamény

Kapcsolat, elérhetőség

Vásárosnaményi programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok