Csobbanjon fürdőinkben a Strandok Éjszakáján!
Csobbanjon fürdőinkben a Strandok Éjszakáján!
Az idei fesztiválon 14 kórus közel 800 énekese látogatja meg Nyíregyházát!
Az idei fesztiválon 14 kórus közel 800 énekese látogatja meg Nyíregyházát!
Aréna koncertek 2024 / 2025. Online jegyvásárlás
Aréna koncertek 2024 / 2025. Online jegyvásárlás
Ha érdekel India világa, itt a helyed!
Ha érdekel India világa, itt a helyed!
Állatkertek Éjszakája - Veresegyházi Medveotthon 2024. augusztus 30.
Állatkertek Éjszakája - Veresegyházi Medveotthon 2024. augusztus 30.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Aréna koncertek 2024 / 2025. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2024. december 28. (szombat)

Koncertek a Papp László Budapest Sportarénában 2024 / 2025-ben online jegyvásárlási lehetőséggel. Budapest ikonikus helyszíne minden évben nemzetközi és hazai sztárok fellépésétől hangos. Telt háza koncertek, bulik és különböző rendezvények teszik színessé a programkínálatot.

Papp László Budapest Sportaréna koncertajánló 2024 / 2025

ROAD - 20 éves jubileumi nagykoncert

2024. DECEMBER 28. SZOMBAT, 20:00

Idén éppen 20 éve, hogy megalakult a hazai rockélet egyik legaktívabb formációja a Road.A többfelvonásos idei koncertsorozat végig a jubileumi ünnep jegyében zajlik, melynek nagyszabású fináléja a Papp László Budapest Sportarénát rengeti majd meg, 2024. december 28-án.

A két évtizedet megkoronázó 2024-es szezon, s majd mindennek végjátéka egy sokat megélt eddigi pályafutás csúcspontja, de a Road már évek óta méltán a rockszínpadok kiemelt attrakciója. A zenekar stílusát a kezdetektől jellemzi a klasszikus metál elemek és a modern rockzene elegye. Egyéb zenei utak felé nyitásukat példázza olykor népies motívumok megjelenése dalaikban, vagy az akusztikus repertoárjuk. Egyik legerősebb fegyverük a pozitív szemléletű szövegviláguk, amelyekben mindenkor egyenesen és hitelesen fogalmaznak az életükből merített témákból.

Hogy mi is lehet a „Rock’n’Road”-ként aposztrofált meghatározás? Valószínűleg az a rocker tűzével szeretés, néhol költői útkeresés, vagy ha az alkotó úgy akarja, a benzingőzzel robbanó erő, mely szinte hanyatt vágja hallgatóját. E szenvedélyes menetelés eredményeként mára olyan slágerek színesítik a banda életművét, mint a Nem kell más, a Fojts meg a sötétben, a Világcsavargó, a Megint nyár, a Nem elég, A jó reménység foka, vagy a legújabb, a Térfélcsere.

A sikeres tavaszi „Első felvonás” az Akusztik&Metal turné után azonnal berobbant a nyári „Második”, amelyben a fesztiválok és motoros találkozók vendégeként szórakoztatják közönségüket. – „Nincs üresjárat, jó kedvben, motiváltan turnézunk, de a koncertek mellett a stúdiómunkára is koncentrálunk, az új dalokra, klipek készítésére – meséli Molnár Máté, frontember. – A zenekar rajongója a motoroknak, ezért is nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legrégebbi motorkerékpárokat gyártó vállalatának hazai hivatalos forgalmazója, a Royal Enfield Magyarország, idén májusban felkérte a ROAD zenekart a márka hazai nagyköveteinek, így a Benzin Legyen Tour 2024-gyel számunkra is még kedvesebb a jubileum éve.”

Az ünnep viszont az évzáróval lesz teljes. A Máté-Goya-Imi-Tomi alkotta rock-kvartett pályafutása legnagyobb durranására készül az óév minden bizonnyal legveretősebb estéjén. A bandára jellemző erő és érzelmek különleges csomagolásban, a legnagyobb slágerekkel és meglepetésekkel 2024. december 28-án az Arénában.


Szikora Róbert & R-GO

2024. DECEMBER 29. VASÁRNAP, 20:00

Különleges hangulatú koncertet kínál év végére „R-Go Szilveszter” néven Szikora Róbert és zenekara.

Az időpont és a zenei  stílus találkozásából izgalmas és fantasztikus hangulatú koncert várható december 29-én az Arénában.


DEMJÉN – „Nincs középút”

2024. DECEMBER 30. HÉTFŐ, 20:00

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!


GESZTI SIXTY - DUPLA ARÉNA KONCERT

2025. JANUÁR 25. SZOMBAT, 20:00
2025. JANUÁR 26. VASÁRNAP, 20:00
Papp László Budapest Sportaréna

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Geszti Péter az ország egyik legnagyobb poplegendája, aki a 60. születésnapját két este is megünnepli rajongóival, 2025. január 25-én és 26-án a Papp László Budapest Sportarénában! A szózsonglőr, a virtuóz magyar rap szülőatyja, a pozitív energiák frontembere teljes eddigi zenei és előadói pályájának meghatározó korszakait eleveníti fel.

A Rapülők pergő nyelvű rappere, a Jazz+Az zenei életérzés egyik feltalálója, a Gringo Sztár kozmopuritán műfajhuligánja, A Dzsungel könyve, A Pál utcai fiúk és az Ezeregy Éjszaka musicalek dalszövegírója egy elképesztő koncert-show keretében áll színpadra zenészbarátaival és vendégeivel.

Egyszer volt, hol nem volt, és azóta is van.

Geszti.

Ennyi.

Mennyi? Hatvan.

AZ ENERGIA MEG A TÖMEGVONZÁS – EZ A GESZTI SIXTY

Műsor: Geszti fullba’

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

GESZTI CSAK EGY VAN. DE SOKFÉLE.

A ’90-es években nem volt TikTok, Facebook, YouTube, sőt internet sem, úgyhogy Geszti Péter első nagy dobása, a Rapülők CD-n, sőt kazettákon terjedt el, de egy pillanat alatt ám, az egész országban. Azóta Geszti Magyarország egyik legismertebb előadója.

A ’80-as évek europopjába belefásult, jó tánczenére vágyó közönség azonnal megszerette Gesztit, Berkest és Michelt, vagyis a Rapülőket, és nemsokára ember nem volt Záhonytól Letenyéig, aki ne az ő slágereiket dúdolta volna. Magyarul rappelni? Kiderült, hogy lehet, főleg Gesztivel, akinek már akkor is nagyon ment a pofátlanul jó nyelvtekerés.

Geszti Pétert a dalai, teljesen egyedi szövegei mellett ország- és hangulatjavító akciói az Arc plakátpályázattól a Nemzeti Vágtáig, valamint sokoldalú, kreatív egyénisége emeli ki a kortársak közül. Geszti nem egyhangú, és sohasem unalmas. Bátran mászkál ki-be különböző műfajokba, és mindig teker is rajtuk egy kicsit, hogy komfortos legyen – neki is, meg mindenkinek.

Itt van A dzsungel könyve, A Pál utcai fiúk, az Ezeregy Éjszaka – csodálatos musicalek szövegei fűződnek a nevéhez. És a sok zseniális dal a Kalózokból, majd az ebből születő Jazz+Az, ahol Dés László zeneszerző gondoskodott a hibátlan minőségről, némi fegyelmet is vitt a zabolátlanságba – és így Geszti, ez a kelet-közép-európai karma-kaméleon még egy új oldaláról mutatkozhatott be. Dés László, Kozma Orsolya, Váczi Eszter, Behumi Dorottya és az örökmozgó Geszti – a Jazz+Az elvarázsolta a jazzrajongókat is, meg mindenki mást is.

MESSZE NINCS VÉGE…

2006-ban a Riszájkling a pompásan újrahúzott Rapülőkkel kétszer is megtöltötte az Arénát, majd azonos címmel kiadtak egy különleges albumot. Nyilván aranylemez lett.

Geszti írt slágert Wolf Katinak, dolgozott Zsédával, Rúzsa Magdival, és sok más tehetséget repített magasabbra az X-Faktor mentoraként, majd 2011-ben új zenekart hozott létre Gringo Sztár néven Gereben Zitával és Sapszon Orsolyával. Kozmopuritán popzenéjük – reggae, jazz, pop, rap, elektronikus zene, ska és balkáni népzene egyvelegéből – meglepő fordulatokat hozott. A Gringo Sztár fellépett az Élet Menete rendezvényen is, itt játszották el a nagy port kavaró Sting feldolgozást, A Hungarian in Europe című dalt.

2016-ban (meg)jött a Létvágy, egy energikus pop-rap-elektro album. Geszti az album minden dalához más zeneszerzőt és énekest kért fel a közreműködésre, többek közt. Az énekesek közt Wolf Kati, Váczi Eszter, Oláh Gergő, Kowalsky, Rácz Gergő, Tóth Gabi, Ambrus Rita, Siza, a zeneszerzők közt Erdélyi Péter, Rácz Gergő, Rakonczai Viktor, Puskás Peti, Lotfi Begi, Kálmán Tamás, Vödrös Marci voltak.

Sikerről sikerre a koncertszínpadokon is. 2017-ben dupla Rapülők, majd 2020-ban Jazz+Az a Papp László Sportarénában, 2021-ben a VeszprémFesten és a Tokaj Fesztiválkatlanban, majd Best of Geszti országszerte, nyaranta a margitszigeti szabadtéren, telente a Kongresszusi Központban. Tavaly áprilisban pedig elindult Váczi Eszterrel közös színházi koncert-estje, Vabadaba címmel.

De mikor alszik? A Geszti Sixty Aréna Show-ig biztosan nem. Egy színes egyéniség slágerekben és energiákban gazdag születésnapi nagykoncertje 2025. január 25-én az Arénában.


Kowalsky meg a Vega 2025

2025. FEBRUÁR 8. SZOMBAT, 20:00

A Kowalsky meg a Vega zenekar a 2025-ös év koncertszezonját egy fergeteges nagykoncerttel nyitja meg február 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában.

A csapat az elmúlt több mint kétévtized alatt számos slágert, több arany- és platinalemezt, valamint megannyi koncertet számlál. Sikerük töretlen, koncertjeiket hatalmas érdeklődés övezi határon innen és túl, méltán ők az ország egyik legnépszerűbb zenekara.

Ahogyan azt már megszokhattuk tőlük, mindig valami újjal is készülnek. A 2025. február 8-i Aréna koncertjükön különleges hangulatot ígérnek, ahol a dalszövegeik mély gondolatát helyezik a középpontba, egy meghitt látványvilággal és show-elemekkel körítve. Meglepetésekben nem lesz hiány, az új dalok mellett természetesen felcsendülnek majd az olyan nagy slágerek is, mint a Varázsszavak, a Tombold ki, a Hála Veled vagy az Egy világon át.

Gyere el és ne hagyd ki a Kowalsky meg a Vega szezonnyitó nagykoncertjét!


HOBO 80

2025. FEBRUÁR 15. SZOMBAT, 20:00

Földes László Hobo jövőre ünnepli 80. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívja közönségét 2025. február 15-én a Papp László Budapest Sportarénába.

Ünnepeljük együtt, hogy HOBO 80!


2024.12.28.
2024.12.29.
2024.12.30.
2025.01.25. - 2025.01.26.
2025.02.08.
2025.02.15.
További ajánlataink

2024.07.25.
2024.07.26.
2024.07.26.
2024.07.26.
2024.07.27.
2024.07.27.
2024.07.28.
2024.08.03.
2024.08.03.
2024.08.03.
2024.08.09.
2024.08.09.
2024.08.10.
2024.08.10.
2024.08.11.
2024.08.19.
2024.08.24.
2024.08.29.
2024.08.30.
2024.08.31.
2024.08.31.
2024.09.06.
2024.09.17.
2024.09.19.
2024.09.20. - 2024.09.22.
2024.10.06.
2024.10.19.
9 900 Ft - 24 900 Ft Jegyvásárlás
2024.10.19.
2024.11.07.
2024.11.22. - 2024.11.24.
2024.11.22. - 2024.11.24.
2024.11.29.
2024.11.30.
2024.11.30.
13 999 Ft - 49 999 Ft Jegyvásárlás
2024.12.07.
2024.12.28.
9 900 Ft - 16 900 Ft Jegyvásárlás
2024.12.29.
13 900 Ft - 19 900 Ft Jegyvásárlás
2024.12.30.
Demjén Aréna koncert 2024. Online jegyvásárlás
DEMJÉN – „Nincs középút”
13 900 Ft - 19 900 Ft Jegyvásárlás
2024.12.30.
13 900 Ft - 19 900 Ft Jegyvásárlás
2025.01.25. - 2025.01.26.
13 900 Ft - 24 900 Ft Jegyvásárlás
2025.01.25. - 2025.01.26.
2025.02.08.
2025.02.08.
11 900 Ft - 18 900 Ft Jegyvásárlás
2025.02.15.
2025.02.15.
11 900 Ft - 20 900 Ft Jegyvásárlás
2025.02.28. - 2025.03.02.
2025.03.28. - 2025.03.30.
2025.04.04. - 2025.04.06.
Találatok száma: 11

Green Hotel**** Budapest

Green Hotel**** Budapest

A Green Hotel Budapest a főváros egyik egyedi stílusú szállodája, a kiemelt rendezvényközpont közelében, a Puskás Ferenc Stadionnál. Különböző, a természet meghitt nyugalmát idéző hangulatban kialakított, tágas és modern szobákkal, illetve üzleti és családi rendezvényekhez, kisebb konferenciákhoz ...

Hotel Lucky***

Hotel Lucky***

A Hotel Lucky*** kényelmes szobáival, konyhás, légkondicionált apartmanjaival minden elvárásnak megfelel, akár üzletemberek, turisták vagy tranzit utasok veszik igénybe szolgáltatásait. Legtöbb szobánkban vezeték nélküli internet hozzáférést biztosított. Éttermünk gazdag büféreggelivel várja kedves ...

Passzió Panzió

Passzió Panzió

A panzió Zugló zöldövezetében található. Könnyen megközelíthető a belvárostól és az M3 autópályától. Szobáiban a vendégek kényelemre lelnek, akár pihenés akár munka céljából érkeznek a családias hangulatú szálláshelyre. Minden szobához fürdőszoba, rádió, kábeltévé, ventilátoros csillár tartozik. ...

Szőnyi Garden Hotel Pest *** Superior és Étterem

Szőnyi Garden Hotel Pest *** Superior és Étterem

A Szőnyi Hotel*** Zuglóban található, így vendégeink egyszerre élvezhetik a belváros közelségét és a zöldövezet nyugalmát. Házunk 42 szobával rendelkezik, melyekben 90 fő szállásolható el. Budapest történelmi belvárosa autóval vagy tömegközlekedéssel néhány perc alatt elérhető. Legfontosabb célunk, ...

Ajtósi Dürer sori Kollégium

Ajtósi Dürer sori Kollégium

Az Ajtósi Dürer sori Kollégium 9 emelete otthont nyújt az Eötvös Loránd Tudományegyetem minden karáról érkező hallgatóknak.

Danubius Hotel Arena****

Danubius Hotel Arena****

A hotel Budapest legnagyobb sport- és rendezvénycentrumainak közelében, a Puskás Ferenc Stadion és a Papp László Sportaréna közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A hotel frissen felújított, mediterrán hangulatú, fürdőszobás, légkondicionált szobái ideális helyszínt biztosít sporteseményekre, ...

Hotel Amadeus*** Budapest

Hotel Amadeus*** Budapest

A Hotel Amadeus Budapest zöldövezetében, Zugló kertvárosában csendes, kellemes környezetben helyezkedik el, a belvárostól és a Hungexpo területétől is csak néhány kilométerre. A szálloda 39 tágas, kényelmes szobával, valamint körpanorámás étteremmel, kerthelységgel, konferenciatermekkel és egy ...

Hotel Romantik Panzió Budapest

Hotel Romantik Panzió Budapest

Hotelünk családias környezetben üzemel, mely Budapest belvárosától 3 km-re, a Városliget turisztikai látványosságainak közelében, az M3-as autópálya bevezető szakaszánál található. A Romantik Hotel a romantikát nemcsak a nevében viseli, hanem megjelenésében is: diófa falborítás, antik szekrények, régi ...

Hotel Veritas Budapest

Hotel Veritas Budapest

A Hotel Veritas a Papp László Sportaréna, a SYMA kiállítási központ és az EXPO kiállítási területhez is közel található.

Hotel Zugló Budapest

Hotel Zugló Budapest

Hotelunk Zuglóban, Pest egyik legelegánsabb, legrégebbi kerületében helyezkedik el, közel a város főbb látnivalóihoz. Légkondicionált szobáink LCD TV-vel, hűtőszekrénnyel illetve mini bárral, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel vannak ellátva.

1 2   
Találatok száma: 32

Aranyhal Vendéglő Budapest

Aranyhal Vendéglő Budapest

Vendéglőnk már évtizedek óta családi vállalkozásként üzemel, ahol mindig kiemelt hangsúlyt fektettünk a színvonalas vendéglátásra és a tradicionális magyar konyha kínálta gasztronómiai élmények megőrzésére. Méltóan az Aranyhal névhez, a hazai halétel különlegességek széles választékát kínáljuk; korhely ...

Bagolyvár Étterem és Terasz Budapest

Bagolyvár Étterem és Terasz Budapest

A Bagolyvár egy családias hangulatú étterem, amely nagyanyáink és anyáink vasárnapi ebédjeit, vacsoráit idézi és a hagyományos magyar vendégszeretet értékeit kínálja az új évezred vendégeinek.

Pavilon Kert Budapest

Pavilon Kert Budapest

Tökéletes kikapcsolódás a város zöld szívében. Ha azt mondjuk, Városliget, szinte biztos, hogy azonnal elmosolyodsz, hiszen ez az a hely Budapesten, amit egyszerűen nem lehet nem imádni. A közvetlen közelben a Széchenyi fürdő, az imádott Állatkert és a gyönyörű Hősök tere is, így nem csoda, ha örömmel és ...

Robinson Restaurant Budapest

Robinson Restaurant Budapest

A Robinson Restaurant 1989-ben nyitotta meg kapuit a gasztronómia kis szigetén, a Városligeti tavon, amely a Hősök terétől néhány perc sétával elérhető. A Robinson az elmúlt évtizedekben a főváros közönségének és az itt élő külföldiek kedvelt éttermévé vált. Számos világsztár (Arnold Schwarzenegger, ...

Stefánia Pizzéria és Étterem Budapest

Stefánia Pizzéria és Étterem Budapest

Zuglóban a Városliget szomszédságában, a Stefánia és a Thököly út sarkán kellemes hangulatú éttermünkben várjuk kedves vendégeinket. Nyáron nyitott, télen zárt teraszunkról szemlélheti a Stefánia úti fasor látványát. Belső termeink kellemes hangulatát a barátságos felszolgálás a természetes anyagokból ...

Széchenyi Kertvendéglő Budapest

Széchenyi Kertvendéglő Budapest

A Széchenyi Kertvendéglő Budapest szívében, a Széchenyi fürdő patinás épületének tövében található, és bár a belvároshoz közel van, csodálatos körpanorámájának köszönhetően mégis távol áll a sematikus belvárosi pincehelyiségektől és a régi bérházak éttermeitől. Míg nyáron az étterem nyitott, de ...

Szőnyi Étterem Budapest

Szőnyi Étterem Budapest

Éttermünk Zuglóban, a Városliget közelében, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, ugyanakkor csendes környezetben található.

Trófea Grill Étterem Zugló

Trófea Grill Étterem Zugló

Az étterem, ami már a századfordulón is fogadta a budapesti polgárokat, most különleges szolgáltatásokkal várja Önöket! Varázslatos svédasztalt állítottunk fel, amelyről meghatározott összegért korlátlanul fogyaszthat, több mint 100 féle ételből és italból!

VAN BORIS

VAN BORIS

Nyitottunk Zuglóban egy helyet, ahol lehetsz, ehetsz, ihatsz...Találsz itt teát, kávét, finom falatokat, sört a csapon, minőségi párlatokat és Van Boris!

Wang Mester Kínai Konyhája Budapest

Wang Mester Kínai Konyhája Budapest

Magyarország legelismertebb kínai szakácsa, Wang Qiang szeretettel várja a hagyományos kínai konyha kedvelőit.

1 2 3 4   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Ár: 9 900 Ft -tól 24 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Dzsúdló koncert 2024. Időpontok, helyszínek Dzsúdló koncert 2024. Időpontok, helyszínek
2024. július 25. (csütörtök)
Horváth Tamás koncert 2024 Horváth Tamás koncert 2024
2024. július 26. (péntek)
P. Mobil koncert 2024. 50+ turné P. Mobil koncert 2024. 50+ turné
2024. július 26. (péntek)

Közeli ajánlatok

Családi Mozgásfesztivál 2024 Budapest Családi Mozgásfesztivál 2024 Budapest
 • Budapest
 • XIV. kerület - Zugló
2024. szeptember 1. (vasárnap)
S/ALON Budapest Lakástrend kiállítás 2024 S/ALON Budapest Lakástrend kiállítás 2024
 • Budapest
 • XIV. kerület - Zugló
2024. szeptember 20. (péntek) - 2024. szeptember 22. (vasárnap)
Omara Portuondo koncert 2024. Tisztelgés a Buena Vista Social Club előtt, búcsúturné Omara Portuondo koncert 2024. Tisztelgés a Buena Vista Social Club előtt, búcsúturné
 • Budapest
 • XIV. kerület - Zugló
2024. október 6. (vasárnap)

Hasonló ajánlatok

Ismerős Arcok koncertek 2024 Ismerős Arcok koncertek 2024
2024. július 21. (vasárnap)
Vastag Csaba fellépések, koncertek 2024 Vastag Csaba fellépések, koncertek 2024
2024. augusztus 2. (péntek)
Neoton koncert 2024 Balatonfüred Neoton koncert 2024 Balatonfüred
 • Balatonfüred
2024. augusztus 9. (péntek)

Figyelmébe ajánljuk!

Papp László Budapest Sportaréna Papp László Budapest Sportaréna
 • Budapest
 • XIV. kerület - Zugló

Érdemes felkeresni!

BOK Sportcsarnok BOK Sportcsarnok
 • Budapest
 • XIV. kerület - Zugló
Green Hotel**** Budapest Green Hotel**** Budapest
 • Budapest
 • XIV. kerület - Zugló
Papp László Budapest Sportaréna Papp László Budapest Sportaréna
 • Budapest
 • XIV. kerület - Zugló

Ez is érdekelheti!

Ár: 9 900 Ft -tól 24 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Fesztiválajánló

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!