Városközponthoz közeli szállás a győri programokhoz, fesztiválokhoz, rendezvényekhez!
Városközponthoz közeli szállás a győri programokhoz, fesztiválokhoz, rendezvényekhez!
A Győri Nemzeti Színház viszi színre ezt a legendás magyar rockoperát!
A Győri Nemzeti Színház viszi színre ezt a legendás magyar rockoperát!
Extrém sportok Győrben és a Mosoni-Dunán.
Extrém sportok Győrben és a Mosoni-Dunán.

ÚJRA BABA-EXPO GYŐRBEN! Rendezvényünk új helyszine a Duna Centerben lévő hatalmas helyiség, a 650 db parkolóval rendelkező Duna Center. Hatalmas választékkal, sok árussal, új kiállítókkal, újdonságokkal várunk! NE maradj le a város legnagyobb Babás rendezvényéről! Itt mindent egy helyen megtalálsz közel 3.000 m2-en! Gyártók, forgalmazók, kereskedők várják a kilátogatókat mint ahogy az sok anyuka is akik baba és gyermekholmik valamint játékok nagy választékával rukkolnak elő.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
E-mail cím: [info@...megnézem]
Cím: Győr , Csipkegyári utca 11. (Duna Center Shopping)

Baba-Expo Győr

2018. SZEPTEMBER 23.

BABA-EXPO GYŐR

Duna Center Shopping

Rendezvény ideje: 2018. Szeptember 23-án Vasárnap 9.00-14.00-ig

Börzeasztal rendelhető rá: 2018.  Augusztus 23-án  reggel 8 órától.

Győr, Csipkegyári út 11.

Árusítás

Egyre nagyobb teret hódít rendezvényünkön a babaruhabörze ahol Önök magánszemélyekként eladhatják, cserélhetik gyermekeik megunt kinőtt ruhácskáit, játékait, babakocsit és minden egyebet ami a babákhoz és a gyerekekhez köthető.

A rendezvényhelyszínek fix területei miatt, az asztalok korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezért kérjük, hogy jegyelővételi szándékukat mielőbb szíveskedjenek jelezni. Rendelni onnantól kezdve lehet amikortól az adott rendezvény felkerül a rendezvénynaptárba és nincs már mellette a tiltás hogy még nem rendelhető rá asztal. Ez kereken a rendezvény előtt 1 hónappal lehetséges leghamarabb. Egészen addig rendelhető árusító jegy rá, amíg be nem telik a hely.

A  börzeasztal 100x70 cm-es, fehér műanyag asztal, de helyenként mellé  lehet pakolni (egy vékonyka állványt vagy babakocsit, az asztal előtti a jelölésig kb 30cm) az árukat, ahol van rá hely szélesítő használata engedélyezett,de az is csak a jelölésig,ha nagyobb dolgot szeretne kitenni az csak akkor lehetséges ha befordítja az asztalt, de akkor az ön helye csökken le, vagy vesz egy asztalhelyet asztala mellé.)

Más nevére nem rendelhet asztalt, csak ha az illető is megerősíti ,mert többször előfordult hogy a másik személy el sem jött a rendezvényre mi meg ott álltunk az üres asztallal. Egy darab asztaljegy 2000 Ft-ba* kerül, amely tartalmazza az árusító személy belépőjegyét és + 1 kísérőét is ha a nyitásig bejön. A rendezvények mindig 9 órakor nyitnak a látogatók előtt. A börzén árulóknak fél 6:30 óra körül már lehet érkezni, hogy időben ki tudjanak pakolni a nyitásra.

Új dolgokat is lehet árusítani asztalról a sorok között, de csak maximum 2 db asztalon, aminek az asztalára ebben az esetben 4000 Ft/asztal. Ha nem vásárolt új árukra asztalt és mégis megpróbálja ott értékesíteni új termékeit akkor kollégáink bármikor összepakoltathatják vagy kifizettethetik az árkülönbözetet.

A börzén árusítók helyfoglalása,  nem érkezési sorrendben, hanem névre szóló asztalbeosztás alapján zajlik. A regisztrációnál helypénz kifizetése és az asztalszámok egyeztetése után foglalhatók el reggel fél hét és fél kilenc között.  Érdemes  időben érkezni a parkolás miatt is.

Sok kritikát kaptunk  azzal kapcsolatban, hogy a börzén áruló magánszemélyek nem várják meg a rendezvény végét,  amikor ők úgy gondolják, összepakolnak és hazamennek, hiszen mi ezt eddig nem szankcionáltuk. Ezért a  délután kilátogatók már kevésbé széles választékkal találkoztak. Ezért úgy gondoltuk, hogy ösztönöznünk kell a kismamákat arra hogy a rendezvény végéig ott maradjanak és kínálják használt ruháikat. Eddig 2000 Ft/db-ba került az asztaljegy, ez továbbra is így lesz, de csak azoknak akik végig maradnak.

Asztalrendelésnél (2009 óta) kauciót kell fizetni az asztalár mellé, amit természetesen ha megvárták a rendezvény végét akkor az információs pultnál visszakapnak. Pl. egy asztalnál reggel 2.000 Ft asztalárat és 2.000 Ft kauciót kell fizetni és 14 óra után ez a 2.000 Ft kaució visszajár az asztaljegy felmutatásával.

Elővételi szándékot jelezd telefonon a Baba-Expo vonalon a 06 30 820 47 47-es számon, amit munkatársaink regisztrálnak.

• A rendezvény napján a helyszínen jelzi szándékát, amennyiben még maradtak szabad helyeink. Ez csupán a legvégső lehetőség, szinte nem is volt olyan helyszínünk ahol még a rendezvény napján is voltak üres asztalok. Ezért kérünk mindenkit, minél hamarabb adja le rendelését, ha börzézni szeretne.

Érkezés: a rendezvény napján reggel 7.30 és 8:30 óra között. (7.30 előtt a kereskedők bepakolása zajlik,) Érkezéskor minden börzés és a kísérője is kap 1–1 karszalagot, amivel zavartalanul ki és bejárhat. A szalagokat kézbe nem adjuk, csak mi tehetjük fel. Aki ezek után érkezik Önökhöz, csak belépőjeggyel tud bejönni. Természetesen a nap végén 14.00 után bárki be tud jönni segíteni.

Távozás: 14.00 után vagy belátás szerint, de akkor nem jár vissza a kaució.


2018.09.23.
Találatok száma: 3

ETO Park Hotel**** Superior

ETO Park Hotel**** Superior

A győri városközponttól néhány percre elhelyezkedő ETO Park Hotel**** Superior szálloda mind a Győrbe látogató kikacsolódni vágyó vendégek és az üzleti élet szereplői számára is tökéletes választás. A ...


Land-Plan Hotel*** & Restaurant

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

A Land-Plan Hotel *** Győrtől 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit ...


Hotel Kálvária ****/***

Hotel Kálvária ****/***

A győri belváros közelében a Hotel Kálvária**** Győr négy- és három csillagos kategóriában kínál Önnek szállást jól megközelíthető helyen. Széles körű és színvonalas szolgáltatásaink - akciós ...
Találatok száma: 2

Narrabo Étterem

Narrabo Étterem

Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. ...


Land-Plan Hotel*** & Restaurant

Land-Plan Hotel*** & Restaurant

A Land-Plan Hotel *** Győrtől 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Bababörze Győr 2018. Baba-Expo családi rendezvény a Duna Center rendezvényterén

Programajánlat

Győr

© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket