
III. Gödi Kolbásztusa kolbásztöltő verseny és fesztivál 2026. január 17-én a Feneketlen-tónál, ahol a csapatok nem csak a kolbásztöltésben és sütésben mérhetik össze tudásukat, hanem külön versenyeztethetik fogópálinkájukat és sós süteményeiket is a szakmai zsűri előtt. A versenyzőknek csapatonként összesen annyi kolbászt kell megtölteniük és kisütniük, amiből kijön 100 adag. Az elkészült finomságokból kóstolójegy váltása után bárki fogyaszthat. A programok ingyenesek!
III. Gödi Kolbásztusa kolbásztöltő verseny és fesztivál 2026. január 17-én a Feneketlen-tónál, ahol a csapatok nem csak a kolbásztöltésben és sütésben mérhetik össze tudásukat, hanem külön versenyeztethetik fogópálinkájukat és sós süteményeiket is a szakmai zsűri előtt. A versenyzőknek csapatonként összesen annyi kolbászt kell megtölteniük és kisütniük, amiből kijön 100 adag. Az elkészült finomságokból kóstolójegy váltása után bárki fogyaszthat. A programok ingyenesek!

III. Gödi Kolbásztusa kolbásztöltő verseny és fesztivál 2026. január 17-én a Feneketlen-tónál, ahol a csapatok nem csak a kolbásztöltésben és sütésben mérhetik össze tudásukat, hanem külön versenyeztethetik fogópálinkájukat és sós süteményeiket is a szakmai zsűri előtt. A versenyzőknek csapatonként összesen annyi kolbászt kell megtölteniük és kisütniük, amiből kijön 100 adag. Az elkészült finomságokból kóstolójegy váltása után bárki fogyaszthat. A programok ingyenesek!

XIII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny a győrvári rendezvénytéren 2026. február 14-én. A rendezvénytéren több tucat csapat mutatja meg, mi mindent tud a helyszínen levágott hízott sertésből készíteni. Nem csak a vármegyéből, hanem annak határain túlról is érkeznek csapatok. Egész napon át mindenféle földi jó várja az érdeklődőket. A finom falatok mellett a színpadon folyamatosan kulturális csoportok és mulatós zenekarok szórakoztatják a közönséget.
XIII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny a győrvári rendezvénytéren 2026. február 14-én. A rendezvénytéren több tucat csapat mutatja meg, mi mindent tud a helyszínen levágott hízott sertésből készíteni. Nem csak a vármegyéből, hanem annak határain túlról is érkeznek csapatok. Egész napon át mindenféle földi jó várja az érdeklődőket. A finom falatok mellett a színpadon folyamatosan kulturális csoportok és mulatós zenekarok szórakoztatják a közönséget.

XIII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny a győrvári rendezvénytéren 2026. február 14-én. A rendezvénytéren több tucat csapat mutatja meg, mi mindent tud a helyszínen levágott hízott sertésből készíteni. Nem csak a vármegyéből, hanem annak határain túlról is érkeznek csapatok. Egész napon át mindenféle földi jó várja az érdeklődőket. A finom falatok mellett a színpadon folyamatosan kulturális csoportok és mulatós zenekarok szórakoztatják a közönséget.

2026. március 6-15. között ismét a Taste Balaton fesztivállal indul a balatoni tavasz. A fesztivál programjainak a Balaton legjobb, egész évben nyitva tartó vendéglátóhelyei adnak otthont: exkluzív kóstolómenük, gasztrotúrák, koncertvacsorák, borkóstolók, irodalmi beszélgetések, vendégséf bemutatók, szakmai és tudományos előadások, nemzetközi vendégek, rengeteg workshop, kiállítás és bepillantás a vendéglátás kulisszái mögé.
2026. március 6-15. között ismét a Taste Balaton fesztivállal indul a balatoni tavasz. A fesztivál programjainak a Balaton legjobb, egész évben nyitva tartó vendéglátóhelyei adnak otthont: exkluzív kóstolómenük, gasztrotúrák, koncertvacsorák, borkóstolók, irodalmi beszélgetések, vendégséf bemutatók, szakmai és tudományos előadások, nemzetközi vendégek, rengeteg workshop, kiállítás és bepillantás a vendéglátás kulisszái mögé.

2026. március 6-15. között ismét a Taste Balaton fesztivállal indul a balatoni tavasz. A fesztivál programjainak a Balaton legjobb, egész évben nyitva tartó vendéglátóhelyei adnak otthont: exkluzív kóstolómenük, gasztrotúrák, koncertvacsorák, borkóstolók, irodalmi beszélgetések, vendégséf bemutatók, szakmai és tudományos előadások, nemzetközi vendégek, rengeteg workshop, kiállítás és bepillantás a vendéglátás kulisszái mögé.

2026-ban is megrendezik a Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivált, április 30. és május 2. között. Határon innen és túl számos gazda, sajtmester, családi gazdaság számára kínál ez a jeles, programokban gazdag esemény lehetőséget az ízletes remekművek bemutatására, értékesítésére. A koncertekkel, táncelőadásokkal színesített fesztiválon, pincészetek, méztermelők is kínálják portékáikat, így sajt-, bor- és mézkóstolóra is számíthatnak a Gyomaendrődre látogatók.
Kiemelt ajánlat
2026-ban is megrendezik a Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivált, április 30. és május 2. között. Határon innen és túl számos gazda, sajtmester, családi gazdaság számára kínál ez a jeles, programokban gazdag esemény lehetőséget az ízletes remekművek bemutatására, értékesítésére. A koncertekkel, táncelőadásokkal színesített fesztiválon, pincészetek, méztermelők is kínálják portékáikat, így sajt-, bor- és mézkóstolóra is számíthatnak a Gyomaendrődre látogatók.
Kiemelt ajánlat

2026-ban is megrendezik a Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivált, április 30. és május 2. között. Határon innen és túl számos gazda, sajtmester, családi gazdaság számára kínál ez a jeles, programokban gazdag esemény lehetőséget az ízletes remekművek bemutatására, értékesítésére. A koncertekkel, táncelőadásokkal színesített fesztiválon, pincészetek, méztermelők is kínálják portékáikat, így sajt-, bor- és mézkóstolóra is számíthatnak a Gyomaendrődre látogatók.
Kiemelt ajánlat