Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2022 Kapolcs
Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében
Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében
Újra fénybe borítja Pécset a Zsolnay Fényfesztivál!
Újra fénybe borítja Pécset a Zsolnay Fényfesztivál!
A hazai dixieland fesztiválok történetének legnagyobb szabású eseménye!
A hazai dixieland fesztiválok történetének legnagyobb szabású eseménye!
Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2022 Kapolcs


Az utcaszínház világa idén is garantáltan elvarázsol! Júniusban újra utcaszínházi fesztivál Kapolcson! A fesztivál nyolc helyszínén több mint száz program várja a látogatókat. Színes, vidám kavalkád, egy varázslatos világ! Ez az utcaszínház! Különféle impulzusok, az utcákon és tereken folyamatosan újrateremtődő színpadok. Masír bandák, óriás bábok, gólyalábasok és artisták, pantomimesek, marionettek, vásári forgatag és zenei koncertek.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2022

2022. június 10-12.

Nemzetközi kavalkád Kapolcs utcáin

Jön a negyedik Bondoró Fesztivál!

Magyarország egyetlen utcaszínházi fesztiválja igazi multikulturális szórakozással indítja be az idei nyarat

Ebben az évben a korábbiaknál is színesebb programkínálattal készülnek a fesztiválszezonra a Bondoró szervezői. Június 10. és 12. között önfeledt karneváli hangulattal, gólyalábas és marionett előadásokkal, újcirkuszi produkciókkal, továbbá artistákkal és óriásbábokkal, valamint koncertekkel és vásári portékákkal várják a látogatókat egy vidám, nyárindító hétvégére.

Az utcaszínház műfaját népszerűsítő fesztivál ebben az évben egy nagyot lépett a nemzetközi porond irányába, ugyanis júniusban minden eddiginél színesebb repertoárt mutat be, nem csak az előadások, de az őket képviselő nemzetek tekintetében is.

A Bondoró Porond ez alkalommal egy valódi multinacionális színtérré változik, ahol többek között belga, olasz és spanyol előadók is játszanak majd a közönségnek. Itt lép fel az olasz Katastrofaclown (azaz Andrea Fedi), aki folyamatosan váratlan és vicces helyzetekbe sodorja a nézőket. Emellett a szintén olasz Compagnia Lannutti & Corbo gólyalábas attrakcióját, valamint a Pyròvaghi látványos tűz showját is itt köszönthetjük. Mindhárom előadás az Olasz Kultúrintézetnek köszönhetően utazik a Bondoróra. Természetesen hazai utcások is bekerültek a porond nemzetközi felhozatalába: a BAB Társulat, a Bánfalvy Stúdió - TeátRum Trapptop és a Langaléta Garabonciások, továbbá a Kajárpéci Vízirevü is megjelennek egy-egy program erejéig. De lesz itt utópisztikus elképzeléseket bemutató belga műsor is, Alessandro Carocci jóvoltából, aki a Wallonie-Bruxelles International képviseletében lép fel a Bondorón. A Tűzmadarak Cirkuszcsoport idén több ízben is megjelenik ezen a helyszínen. Lesz itt Egy utca só, de feltűnik a Proper Mess is. Ez évben a Bondoró Főnixmadarát is ők készítik és mutatják be a fesztivál nyitófelvonulásán. De a már hagyományosnak számító főnixégetés keretében is ők búcsúztatják a fesztivál totemállatát a vasárnapi napon.

Nem kevésbé nemzetközi kínálattal várja a közönséget a tavaly új helyen berendezkedő Bondoró Színpad is. A színpad nyitókoncertjét egy ötfős nemzetközi produkció adja. A Rumbaristas formációt spanyol, francia, belga és olasz gyökerekkel rendelkező zenészek alkotják. A zenekart a katalán származású rumbás Willy Fuego és a francia-olasz-lengyel Thomas Morzewski trombita/billentyűs alapították. Csatlakozott hozzájuk a belga Roel Poriau (dob) és Thomas De Smet (basszus), az egykori belga világzenei díjas Think of One együttes korábbi tagja. Ám a rendkívüli harmonikás, hegedűs Nele Paelinck sem maradhat ki. A Flamand Kulturális Intézet által támogatott koncerten a latin íz és a balkáni nosztalgikus szenvedély színes keverékét mutatja be a zenekar a közönségnek. A nézők ezt követően az osztrák Flame Rain Theatre tagjai láthatják péntek este, akik egy lélegzetelállító tűzshowt mutatnak be – méghozzá az Osztrák Kulturális Fórum képviseletében. Idén a Bondoró Színpadon mutatkozik be a Létra Kulturális Egyesület is, az Ab Ovo című előadással. A spanyol Cervantes Intézet közreműködéséből itt láthatjuk Marta y Eva előadását is. A La Prima egészen közelről vizsgálja a kapcsolatokat, barátságokat. Különleges koncerttel készül az idei évre a Zuboly is. Lesz még légtornász bemutató Aleska Aeriallel, valamint Árnyak a Porondról címmel cirkuszi meséket is láthatunk az Időutazók Társulat előadásában, ami a Bondorón debütál. Napközben több ízben is kipróbálhatjuk a tehetségünket, ugyanis a Bondoró Színpadnak helyet adó Kecskekő Sátorhely tágas mezején zsonglőr játszóházat rendez be a Tűzmadarak Cirkuszscsoport, Gyertyán Balázs Bezs bevezet minket a bűvészet pszichológiájába, de lesz itt bűvész workshop is, amit a Circus Variete Great Stories of Budapest csapata tart. A zárókoncertet pedig a Los Orangutanes kompániája adja a színpadon! A zenekart kipróbált, veterán zenészek hívták életre. Az Irie Maffia, a Zuboly, a Paso, valamint a Besh o droM és az Anselmo Crew tagjaiból verbuválódott csapat rövid idő alatt a táncolni vágyó magyarok kedvencévé vált.

A finom dallamok és páratlan borok szerelmesei is megtalálják a kedvükre valót a Bondorón. A Bordűr – Bor-és Művészeti Páholy ez alkalommal is Balaton-felvidéki borokkal, borkóstolókkal és más ínyencségekkel (például gin masterclassal) várja a fesztiválra látogatókat. A nagyobb elmélyülést igénylő programok és kifinomult stílusok helyszínén idén olyan előadók lépnek fel, mint például Csemer Boglárka (Boggie), a You, vagy a Valami Swing zenekar. Itt hallhatja a közönség Szász Veronika és Bata István duóját, a VENIt, illetve Németh Juci és G. Szabó Hunor kettősét is. A Bordűrben ad jazzkoncertet a Borbély Mihály Quartet, illetve az Edina and Friends (RO) zenekar is. Utóbbi a Kolozsvári Magyar Napok képviseletében mutatkozik be az idei Bondorón. A Cseh Centrum támogatásában szombaton DJ Gadjo is ezen a helyszínen lép fel. Itt láthatjuk az ukrán-magyar kooperációban működő Ptah Theater előadását is. A vasárnapi záróakkordot Beck Zoli önálló szerző estje adja, ahol régi és új dalok is felcsendülnek majd. A Bordűr a kisebbek számára is tartogat programokat: Rutkai Bori Bandája a Zsebtenger partján található Kukutyin városkába kalauzolja őket, ahol jó szomszédságban élnek a mesebeli és a valóságos lények.

A Bondoró kifejezetten családi fesztiválként aposztrofálja magát. Így nem kérdés, hogy számos olyan programot is megtalálunk a kínálatában, ahol kicsik és nagyok együtt szórakozhatnak a fesztiválon. A MeseKert ebben az évben is a legkisebbek birodalmaként tér vissza. Három napon át báb- és meseelőadások egész sorát kínálják itt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Bemutatkozik az Illaberek Bábszínház, horgász hétvégét tart Keresztény Tamás és Nagy Petra, fellép a Kámfor Bábszínház, Kacor királyt hozza el nekünk a HolddalaNap Zenekar, a piros tengeralattjáróval érkezik a BAB Társulat. Itt láthatjuk a Majoros Ági Bábszínház Százszorszép Bóbiskáját, valamint a Griff Bábszínház előadását is. Danny Bain, Écsi Gyöngyi, valamint a Mikropódium Családi Bábszínház is fellép ebben az évben, ez alkalommal a Kövér Béla Bábszínház is itt rendezkedik be. Betyárvilág című vásári bábjátékuk a gyermekkort eleveníti meg. Szombaton több ízben is megtekinthetjük a belga Théâtre du N-ombrîle bábelőadását, amelynek keretében három bábszínész óriási árnyakat vetít a MeseKert kőfalára. Az Animalia című különleges árnyékszínház a Wallonie-Bruxelles International támogatásából érkezik idén a Bondoróra. A Pajtába pedig a Miskolci Csodamalom Bábszínház kiállítása rendezkedik be. A bábokból rendezett tárlat számba veszi a különböző bábtípusokat a marionettől a kesztyűs bábokon keresztül az árnyjátékig, s mesél a bábok születéséről is.

A Torkolat – Sörkert idén is a bohém hangulatot biztosítja a jelenlévőknek. Ezen a helyszínen különféle sör- és pálinkakóstolókon vehetünk majd részt, miközben fiatalos művészeti programok és pezsgő koncertek váltják egymást. A Torkolatban lép fel Pribojszki Mátyás és Szász Ferenc duója, a Grunting Pigs, érkezik a Crazy Daizy Jug Band, valamint az Esztám Band és Henzee & Hanzee kettőse is. Itt ad koncertet a Fran Palermo Special is. A zenekar stílusa sok különféle műfajt érint az indie-től a rock and rollon át az afropopig, mindez az ütősökkel, fúvósokkal és billentyűssel megdobott mediterrán hangulattal fűszerezve. Egyedi, összetett hangzásviláguk talán annak is köszönhető, hogy négy nemzet – magyar, spanyol, kubai, görög – gyermekei hozták magukkal és gyúrták egybe zenei kultúrájukat. Ezen alkalommal egy intimebb négy fős felállással fognak fellépni. Szólókoncertet ad a Papaver (azaz Szendrey-Nagy Olivér) és a Kistehén Tánczenekar alapító tagja, Dorogi Péter is, aki akusztikus műsorában munkásságának legfontosabb szerzeményeit adja elő, Itt koncertezik az Ivan and the Parazol zenekar dalszerző párosa, Balla Máté és Vitáris Iván is, akik új dalaikat teljesen akusztikus formában mutatják be a Bondoró közönségének.

Ebben az évben bővül a workshopok és állandó programok kínálata is. A Babra Műhelyben Gabiga kézműves műhelyében, a Bánhidi Krisztina nemezelő és kalligráfia workshopjában, valamint Fekete Dóra bábkészítő műhelyében is alkothatunk a hétvége folyamán. Szintén itt rendezkedik be idén Papito, az argentin bohóc is, aki ez alkalommal cirkuszi kalligráfia workshoppal várja az érdeklődőket. A workshop azoknak a nagyobbacska gyerekeknek, illetve szüleiknek, felnőtteknek szól, akiket érdekel a kalligráfia, van némi kézügyességük és türelmük, hogy jó néhány órát eltöltsenek egy szépséges felirat elkészítésével. De Réthy Orsi mozgó műhelyében kerámiázásra is lesz lehetőség. A Gulipánia alkotóműhelyből haza is vihetjük kész tárgyainkat.

A Bondoró sajátossága, hogy a kapolcsi utcákat és tereket program helyszínekké varázsolja. Szinte minden pillanatban történik valami, ami mosolyt csal az arcokra. Nem lesz ez másként ez alkalommal sem. A fesztivál hétvégéje az egyszeri és megismételhetetlen pillanatoké, testközelből tapasztalhatjuk meg az utcai művészetek erejét, eleven momentumait. Érkezik Mimuido, a művészet udvari bolondja, Patakparti Kiállítást láthatunk a BubutimArt Kerámia, a Pipacs Kerámia, valamint Szurdi Éva alkotásaival, Kádár Ferkó Fotószínházában a korabeli életkép szereplőivé válhatunk. Az utcákat járva lépten-nyomon találkozhatunk Danny zenemasinájával, erre a néhány napra ismét megelevenednek a Bondoró saját figurái is: életre kelve járnak-kelnek a kapolcsi utcákon. De nem csak velük találkozhatunk az idén! A Cseh Centrum jóvoltából összefuthatunk a víz alatti világ ragyogó lakóival is, akiket a cseh V.O.S.A Theatre tagjai keltenek életre. Emellett ott lesz a Bondorón a szerb Mirror Couple is, akiknek kézzel készült jelmezeit számtalan kis tükör borítja. Vasárnap velük is bármikor összefuthatunk Kapolcs utcáit járva!

S ha már kulturális sokszínűség: kár lenne kihagyni a Hole In Group nemzetközi játékait, melyek zömét kimondottan utcákon, parkokban szokták játszani. Jellegük alapján akár magyar népi játékok is lehetnének a francia petanque, a finn mölkky, az amerikai kanjam frizbi, a német kornhole, az indiai carrom, a kanadai crokinole és társaik. Ezeket a célzós, dobálós ügyességi sportjátékokat gyakorlás nélkül is azonnal és sikeresen élvezheti bárki, kortól függetlenül! A felhőtlen szórakozás a Bondorón idén is garantált.

2022. június 10.

Gólyalábas nyitó felvonulás
Ünnepélyes Nyitó Felvonulás
16:30 - 17:00

Langaléta Lovagok
Langaléta Garabonciások
Bondoró Porond
utcaszínház
17:00-18:00
VENI Live

VENI
Bordűr
koncert
18:00-19:00

Pulcinella éneke
Nizsai Dániel
MeseKert
bábelőadás
18:00-19:00

Egy utca só
Tűzmadarak Cirkuszcsoport
Bondoró Porond
utcaszínház
19:00-19:30

Fran Palermo Special
Torkolat
koncert
19:00-20:00

Boggie
Csemer Boglárka
Bordűr
koncert
20:00-21:00

Horgász hétvége
Keresztény Tamás és Nagy Petra
MeseKert
bábelőadás
20:00-21:00

Rumbaristas (IT-ES-BE)
Bondoró Színpad
koncert
20:30-22:00

Grunting Pigs
Torkolat
koncert
21:00-22:00

Proper Mess
Tűzmadarak Cirkuszcsoport
Bondoró Porond
tűzshow
22:00-22:30

Németh Juci & G. Szabó Hunor
Bordűr
koncert
22:00-23:00

Big Flames, Little Disasters
Flame-Rain Theatre (A)
Bondoró Színpad
tűzshow
23:00-23:30

Henzee & Hanzee
Torkolat
koncert
23:30-00:00

Egész nap

Utcaszínházi álarc és fejdísz készítés
Gabiga kézműves műhelye
Babra Műhely
workshop

Hole-in játékok
Virgonc Társaság
Sétány
játékudvar

A Bondoró Fesztivál élő karakterei
Eleven Bondoró Karakterek
Sétány
utcaszínház

Fotószínház
Kádár Ferkó Fotószínháza
Sétány
utcaszínház

Mimuido, a mindenrekellő
Szarka Fedor Guido
Sétány
utcaszínház

Élmény kerámia festés
Gulipánia alkotóműhely
Malomsziget
workshop

Műemlék Körhinta
Greznár család
Malomsziget
játékudvar

Játszunk bábszínházat!
Csodamalom Bábszínház
MeseKert
kiállítás

Patakon innen, agyagon túl
Malomsziget
kiállítás

Fekete Dóra műhelye
Fekete Dóra
Babra Műhely
workshop

Danny zenemasinája
Danny Bain
Sétány
utcaszínház

2022. június 11.

Kacor Király
HolddalaNap Zenekar
MeseKert
bábelőadás
09:30-10:30

Betyárok innen-onnan
BAB Társulat
Bondoró Porond
óriásbáb
10:00-11:00

Bevezetés a bűvészet pszichológiájába
Gyertyán Balázs Bezs
Bondoró Színpad
workshop
11:00-13:00

A sárkány és az ördög
Kámfor Bábszínház
MeseKert
bábelőadás
12:00-13:00

Lúdas Matyi
Bánfalvy Stúdió - TeátRum Trapptop
Bondoró Porond
óriásbáb
13:00-14:00

A piros tengeralattjáró
BAB Társulat
MeseKert
meseelőadás
14:00-15:00

Bevezetés a bűvészet pszichológiájába
Gyertyán Balázs Bezs
Bondoró Színpad
workshop
14:00-16:00

Nyilvános Akasztás, avagy Sobri Jóska színre lép
Kajárpéci Vízirevű
Bondoró Porond
utcaszínház
15:30-16:30

Százszorszép Bóbiska
Majoros Ági Bábszínház
MeseKert
bábelőadás
16:30-17:30

YUO
Songoro Fatime, Takács Dániel
Bordűr
koncert
16:30-17:30

Zirk Comedy
Compagnia Lannutti & Corbo (IT)
Bondoró Porond
gólyalábas attrakció
17:30-18:30

Ab Ovo
Létra Kulturális Egyesület
Bondoró Színpad
utcaszínház
18:00-19:00

Borbély Mihály Quartet jazzkoncert
Bordűr
koncert
19:00-20:00

Ilók és Mihók és más bolondságok
Griff Bábszínház
MeseKert
bábelőadás
19:00-20:00

Parazol Akusztik
Torkolat
koncert
20:00-21:00

La Prima
Marta y Eva (ES)
Bondoró Színpad
utcaszínház
20:00-20:30

Gin Masterclass
Pocketful of Stones
Bordűr
kóstoló
20:30-21:30

Zuboly
Bondoró Színpad
koncert
21:00-22:00

Animalia
Théâtre du N-ombrîle (BE)
MeseKert
bábelőadás
21:30-22:00

Visitors
V.O.S.A Theatre (CZ)
Sétány
óriásbáb
21:30-22:30

Crazy Daisy Jug Band
Torkolat
koncert
22:00-23:00

Back to life
Pyròvaghi (IT)
Bondoró Porond
tűzshow
22:30-23:00

Animalia
Théâtre du N-ombrîle (BE)
MeseKert
bábelőadás
23:00-23:30

DJ Gadjo
Martin Juráček (CZ)
Bordűr
koncert
23:00-00:00

Visitors
V.O.S.A Theatre (CZ)
Sétány
óriásbáb
23:30-00:30

Esztám Band
Torkolat
koncert
00:00-01:00

Egész nap

Utcaszínházi álarc és fejdísz készítés
Gabiga kézműves műhelye
Babra Műhely
workshop

Hole-in játékok
Virgonc Társaság
Sétány
játékudvar

A Bondoró Fesztivál élő karakterei
Eleven Bondoró Karakterek
Sétány
utcaszínház

Mirror Couple
Mirror Crew (SRB)
Sétány
utcaszínház

Fotószínház
Kádár Ferkó Fotószínháza
Sétány
utcaszínház

Mimuido, a mindenrekellő
Szarka Fedor Guido
Sétány
utcaszínház

Élmény kerámia festés
Gulipánia alkotóműhely
Malomsziget
workshop

Műemlék Körhinta
Greznár család
Malomsziget
játékudvar

Játszunk bábszínházat!
Csodamalom Bábszínház
MeseKert
kiállítás

Patakon innen, agyagon túl
Malomsziget
kiállítás

Fekete Dóra műhelye
Fekete Dóra
Babra Műhely
workshop

Danny zenemasinája
Danny Bain
Sétány
utcaszínház

Papito Kalligráfiai workshopja
Babra Műhely
workshop

2022. június 12.

Katastrofa Clown
Andrea Fedi (IT)
Bondoró Porond
utcaszínház
09:30-10:30

Betyárvilág
Kövér Béla Bábszínház
MeseKert
bábelőadás
10:00-11:00

Zsebtenger
Rutkai Bori Bandája
koncert
10:30-11:30

Zsonglőr játszóház
Tűzmadarak Cirkuszcsoport
Bondoró Színpad
workshop
11:00-13:00

Valami Swing
Bordűr
koncert
12:30-13:30

STOP! Állj meg és nézz!
Mikropódium Bábszínház
MeseKert
bábelőadás
13:00-13:30

Chantier Domino
Alessandro Carocci (BE)
Bondoró Porond
utcaszínház
13:30-14:30

Papaver szóló
Torkolat
koncert
13:30-14:30

Aleska Ariel
Bondoró Színpad
cirkusz
14:00-14:30

Jack a megmentő
Danny Bain
MeseKert
bábelőadás
14:30-15:30

Edina & Friends (RO)
Bordűr
koncert
14:30-15:30

Árnyak a Porondról
Időutazók Társulat
Bondoró Színpad
utcaszínház
15:00-16:00

DOROGI Akusztik
Dorogi Péter
Torkolat
koncert
15:30-16:30

Katastrofa Clown
Andrea Fedi (IT)
Bondoró Porond
utcaszínház
16:00-17:00

Zsonglőr játszóház
Tűzmadarak Cirkuszcsoport
Bondoró Színpad
workshop
16:00-18:00

Szőlőszem Kálmán
Écsi Gyöngyi
MeseKert
bábelőadás
16:30-17:30

Gyereknek bátor!
Beck Zoli
Bordűr
koncert
17:00-18:00

Los Orangutanes
Bondoró Színpad
koncert
18:00-19:30

Ünnepélyes zárófelvonulás
Ünnepélyes záró felvonulás
Sétány
cirkusz
19:30-20:00

Tűzshow a Bondoró Főnixmadarával
Tűzmadarak Cirkuszcsoport
Bondoró Porond
tűzshow
20:00-20:30

Egész nap

Utcaszínházi álarc és fejdísz készítés
Gabiga kézműves műhelye
Babra Műhely
workshop

Hole-in játékok
Virgonc Társaság
Sétány
játékudvar

A Bondoró Fesztivál élő karakterei
Eleven Bondoró Karakterek
Sétány
utcaszínház

Bánhidi Krisztina műhelye
Babra Műhely
workshop

Mirror Couple
Mirror Crew (SRB)
Sétány
utcaszínház

Fotószínház
Kádár Ferkó Fotószínháza
Sétány
utcaszínház

Mimuido, a mindenrekellő
Szarka Fedor Guido
Sétány
utcaszínház

Élmény kerámia festés
Gulipánia alkotóműhely
Malomsziget
workshop

Műemlék Körhinta
Greznár család
Malomsziget
játékudvar

Játszunk bábszínházat!
Csodamalom Bábszínház
MeseKert

Patakon innen, agyagon túl
Malomsziget
kiállítás

Fekete Dóra műhelye
Fekete Dóra
Babra Műhely
workshop

Danny zenemasinája
Danny Bain
Sétány
utcaszínház

További ajánlataink

2022.08.05. - 2022.08.07. Szörp és Gyümölcs Fesztivál 2022 Szob
Találatok száma: 4

Hazai Provence **** Kapolcs

Hazai Provence **** Kapolcs

A Hazai Provence-ban különleges, provence-i hangulatú szobákkal, csodás gasztronómiával és privát wellnessel várunk Kapolcson, a Művészetek Völgyében. A szálláshely **** 4 csillagos minősítéssel rendelkezik, mely a legmagasabb a panziók csillagos besorolásában. 10 szobával, wellness részleggel, ... Bővebben


Kata Borház Vendégház Kapolcs

Kata Borház Vendégház Kapolcs

Sok szeretettel várunk vendégházunkban, Kapolcs egyik legszebb panorámájával rendelkező ingatlanában! Bővebben


Vörösmarty-ház Kapolcs

Vörösmarty-ház Kapolcs

Régi, felújított önálló parasztház, melyben három önálló lakás van, lakásonként két-két ággyal és gyerekággyal. Bár a ház egy Vörösmarty Mihály nevű helybéli pásztoremberről kapta a nevét, szerettünk volna nagy magyar romantikusunknak is emléket állítani azzal, hogy a neves költő egy-egy művéről neveztük ... Bővebben


Hazai Provence Vendégház Kapolcs

Hazai Provence Vendégház Kapolcs

Éld át a 180 éves pajtából lett hangulatos kiülőnkben fogyasztott gourmet falatok tökéletességét egy élménydús nap után. Vonulj vissza a privát wellnessel felszerelt szobáink meghitt csendjébe, vagy ejtőzz a levendula mezőn kialakított, feszített víztükrű jacuzzinkban. Ódon kőfalaink, az illatok, az ... Bővebben
Találatok száma: 2

Kata Borház Vendégház Kapolcs

Kata Borház Vendégház Kapolcs

Sok szeretettel várunk vendégházunkban, Kapolcs egyik legszebb panorámájával rendelkező ingatlanában! Bővebben


84 Bisztró Kapolcs

84 Bisztró Kapolcs

A 84 bisztró a Balaton-felvidéken, Kapolcson, egy festői környezetben, erdők-mezők-patak ölelésében fekvő, francia vidéki stílusban kialakított étterem. A Hazai Provence Panzió saját étterme. Ételei helyi termelőktől származó, friss alapanyagokból, illetve Franciaországból érkező termékekből ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Szörp és Gyümölcs Fesztivál 2022 Szob
Szörp és Gyümölcs Fesztivál 2022 Szob
  • Szob
2022. augusztus 5 - 7.

Hasonló ajánlatok

Centrál Színház előadások 2022
Centrál Színház előadások 2022
  • Szigliget
2022. július 21 - 22.
Balatonberény Fesztivál 2022
Balatonberény Fesztivál 2022
  • Balatonberény
2022. július 2.

Pontos cím, geokód, térkép
8294 Kapolcs , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események