Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2021 Kapolcs
Ingyenes családi napra hívjuk és várjuk sok-sok érdekes programmal!
Ingyenes családi napra hívjuk és várjuk sok-sok érdekes programmal!
Tök jó fesztivál Budapesten!
Tök jó fesztivál Budapesten!
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Villányi Vörösbor Napok 2021. október 1-3.
Villányi Vörösbor Napok 2021. október 1-3.
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2021 Kapolcs


Júniusban újra utcaszínházi fesztivál Kapolcson! A fesztivál nyolc helyszínén több mint száz program várja a látogatókat. Színes, vidám kavalkád, egy varázslatos világ! Ez az utcaszínház! Különféle impulzusok, az utcákon és tereken folyamatosan újrateremtődő színpadok. Masír bandák, óriás bábok, gólyalábasok és artisták, pantomimesek, marionettek, vásári forgatag és zenei koncertek.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2021

2021. június 11-13.

Még több programmal, külföldi előadókkal és hamisítatlan utcaszínházi forgataggal tér vissza a Bondoró! A maga nemében egyedülálló Bondoró Utcaszínház Fesztivált idén harmadik alkalommal rendezik meg Kapolcson. Ebben az évben a korábbiaknál is színesebb programkínálattal készülnek a fesztiválszezonra a Bondoró szervezői. Június 11 és 13. között önfeledt karneváli hangulattal, gólyalábas és marionett előadásokkal, újcirkuszi produkciókkal, továbbá artistákkal és óriásbábokkal, valamint koncertekkel és vásári portékákkal várják a látogatókat egy vidám, nyárindító hétvégére.

Az utcaszínház műfaját népszerűsítő fesztivál ebben az évben három napon át több, mint száz programot vonultat fel, s nyolc helyszínen szórakoztatja a nagyérdeműt. A nyárindító esemény egyik kiemelt helyszíne a Bondoró Porond, ahol többek közt a Langaléta Garabonciások, valamint a BAB Társulat és a Harkels Puppetry előadásait láthatja a közönség. De itt bontogatja majd szárnyait Ikaros is, akit a Szabadkai Gyermekszínház premier előadásában láthatunk a fesztiválon. Karmesterjátékával porondra lép a Bélaműhely, s a Kajárpéci Vízirevü egyedi tolmácsolásában Hany Istókkal is találkozhatunk. A szombati napon lesz Szikra Show is, méghozzá az Aserdus Tűzzsonglőr Produkció jóvoltából. Ugyanitt láthatjuk a Kreatív Kráter Kör Csillagpásztor című előadását is, amely egy kozmikus keretek közé helyezett népmese hatását kelti a led-zsonglőrködés, a gólyalábas és légi akrobatika, valamint a fénytánc varázslatával.

Idén új helyre költözik a Bondoró Színpad. Az új terepnek köszönhetően a programhelyszín kibővült nézőtérrel és látványos produkciókkal várja majd az érdeklődőket. Ezen a színpadon láthatja a közönség a Tűzmadarak Cirkuszcsoport műsorát, akik a múlt századi vándorcirkuszok misztikus világát jelenítik meg mai ízzel, némi sötét humorral fűszerezve, varieté hangulatban. A Freak Fusion Cabaret látványos zsonglőr, akrobatika, légtornász és burlesque jelenetekre épülő előadását a Firkin lendületes koncertje követi majd, akik a modern ír kocsmazene féktelen műfaját repítik a kapolcsi éjszakába. A zenei felhozatalt színesíti Sena Dagadu saját zenekarának hatfős felállású koncertje is, amelyben soul, funk és elektronikus hatások is megjelennek. De lesz a Színpad kínálatában Budapesti Útikalauz Időutazóknak is. Az előadás során visszautazhatunk a magyar cirkusz múltjába, ahol sorsfordító tragédiákra, tiltott szerelmekre, menekülésekre, kényszerpályákra és csodálatos újrakezdésekre bukkanunk! Ugyanitt mutatkozik be a szicíliai Gaia Santuccio (IT) és Georgina Cassels (UK) közös légtornász programja is. A Bondoró Színpadra emellett több meglepetésprodukcióval is készülnek a szervezők. Ezek között külföldi utcaszínházi fellépőkre is lehet majd számítani.

A finom dallamok és páratlan borok szerelmesei is megtalálják a kedvükre valót a Bondorón. A Bordűr – Bor-és Művészeti Páholy ez alkalommal is balaton-felvidéki borokkal, borkóstolókkal és más ínyencségekkel várja a fesztiválra látogatókat. A nagyobb elmélyülést igénylő programok és kifinomult stílusok helyszínén idén olyan előadók lépnek fel, mint például a Swing à la Django, vagy a David Spischak Quartet, de Kárász Eszter sanzonestjét és a Bin-Jip koncertjét is itt hallgathatjuk az estébe nyúlóan, Lantos Zoltán hegedűművésszel kiegészülve. A Bordűrben a délelőttöket a Hermann Ottó Intézet szervezésében megvalósuló szakmai beszélgetések, valamint olyan gyermekprogramok töltik meg élettel, mint például a Modern Art Orchestra ifjúsági programja, melynek célja, hogy a fiatalokat és gyerekeket megismertesse a jazz muzsika alapjaival. Itt jelenik meg Mórocz Adrienn előadásában Marék Veronika két ismert figurája, Boribon mackó és Annipanni is. A Bordűrben kapott helyet az Opera Guitta (IT) előadása, akik szenvedélyes és örömteli tisztelgést adnak elő a legnagyobb operaáriák előtt Donizetti-től Mozart-ig, Rossini-tól Verdiig, a melodráma és a bohócműsorok mezsgyéjén mozogva. A helyszín programjainak sorát Tompos Kátya és Hrutka Róbert közös koncertje zárja. A bensőséges, helyenként elgondolkodtató, helyenként vicces, de mélyen az énekesnő lelkéből fakadó történeteket mind az élet ihlette.

A Torkolat – Sörkert idén is a bohém hangulatot biztosítja a jelenlévőknek. Ezen a helyszínen különféle sör- és pálinkakóstolókon vehetünk majd részt, miközben fiatalos képzőművészeti programok és pezsgő koncertek váltják egymást. A Torkolatban lép fel a Mörk zenekarból ismert Mark & Jason, valamint a Gypo Circus zenekar is, és Ian O'Sullivan (Mongooz And The Magnet) saját triója, a The o'Sullivan Three. Itt lesz látható Sallai László és Szabó Benedek néha aktív, néha inaktív, mindenesetre idén nyáron visszatérő közös projektje, amiben a két dalszerző kedvenc számain keresztül megpróbálja egy kellemesebb jövő reményét önteni a közönség lelkébe. Emellett érkezik Egyedi Péter gitáros-énekes szólóprojektje, az Mmamt, Songoro Fatime és Takács Dániel duó formációja, a YUO és a Broken Essentials is. Lesz még itt Vízgraffity Szarka Fedor Guidóval, Ethnosound élménydobolás és Bondoró Főnix díszítés is, a madár idei készítőjével, Néder Jankával.

A MeseKert ebben az évben is a legkisebbek birodalmaként tér vissza. Három napon át báb- és meseelőadások egész sorát kínálják itt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Érkezik Fabók Mancsi, a Dobronka Cirkusz, a Ziránó Színház, valamint a Szamárfül Projekt is. Teremtésmesét mond majd Écsi Gyöngyi, de itt lép fel Papito, az argentin bohóc is. A Ledpuppets társulás vizuális kísérleti színházzal érkezik a Bondoróra. A fénybábokkal kísérletező csapat, mintegy saját gyökereit keresve, a „lampionok őshazájába”, Japánba kalauzolja a nézőket. A MeseKertben lép fel emellett Gulyás László Vándormuzsikus, az Álomzug Társulat, valamint Fekete Dávid és a Barboncás Társulat is. Danny Bain amerikai származású, zenész-előadó és Ágoston Béla multiinstrumentalista zeneszerző párosa pedig kedves és vicces meséket ad elő, különlegesebbnél különlegesebb hangszerekkel. Az előadás után a gyerekeknek lehetősége lesz kipróbálni a hangszereket is. Újra felbukkan egy régi ismerős is: a néhai Szárnyas Sárkány Fesztivál legszebb pillanatain egy esti filmvetítés alkalmával nosztalgiázhatnak a Bondoró látogatói a szombat napon. A MeseKert Pajtájában pedig Szegedi Katalin műveiből nyílik kiállítás, amelyre az illusztrátor a legkedvesebb könyvei képanyagából állított össze egy válogatást.

Ebben az évben bővül a workshopok és állandó programok kínálata is. A Babra Műhelyben Gabiga kézműves műhelyével, a Játszóház Projekt modern társasjátékaival és a Kétfecske Játszóház ökotudatos alkotótevékenységeivel találkozhatnak az érdeklődők. Emellett a fesztiválon a Taurin Cirkusz Zsonglőr Játszóházában is kipróbálhatjuk magunkat, valamint a Bondoró Múzsa karakterének készítőjével, Nagy Orsival alkothatunk újrahasznosított alapanyagokból készülő ékszereket, álarcokat.

A Bondoró sajátossága, hogy a kapolcsi utcákat és tereket programhelyszínekké varázsolja. Szinte minden pillanatban történik valami, ami mosolyt csal az arcokra. Nem lesz ez másként ez alkalommal sem. A fesztivál hétvégéje az egyszeri és megismételhetetlen pillanatoké, testközelből tapasztalhatjuk meg az utcai művészetek erejét, eleven momentumait. Érkezik Mimuido, a művészet udvari bolondja, Stubnya Béla és Tulipán Katalin mímes pantomim játékkal kápráztatnak el, Rezesek fújják gólyalábon, de lesz Bábjósda, Fényparádé és Kalandozó Komédium is. A Bondorón ott lesz Kádár Ferkó Fotószínháza és Vándorkollódista is, feltűnik egy teljes Angyal hadsereg, és köztünk jár majd megannyi sétáló látványosság. Az álomvilágot Győrfi András kiállítása teszi teljessé, aki egy sajátságos édenkerti hangulatot fest meg. Álomszerű víziói fényfestés formájában jelennek majd meg a fesztiválon.

Erre a néhány napra ismét megelevenednek a Bondoró saját figurái is: életre kelve járnak-kelnek a kapolcsi utcákon. A felvonulásokhoz ebben az évben csatlakozik a Bondoró Múzsája is, aki hatodik karakterként az ihletet hivatott szimbolizálni és egy kis misztériumot, csodát csempész majd a jelenlévők mindennapjaiba. De új életre kel a Bondoró Főnix Madara is! Az óriásbábhoz idén egy közös díszítés során a közönség is hozzáteheti a magáét, mielőtt egészen a tűzig kíséri el kedves teremtményét.

Ha júniusban nem jöhet össze a Bondoró közönsége, a megváltott jegyek szeptember 3-5. között lesznek érvényesek a harmadik utcaszínház fesztiválra.

Részletes program

2021. június 11. péntek

15:30-16.00
Gólyalábas nyitó felvonulás
Ünnepélyes Nyitó Felvonulás
Sétány
cirkusz

16:00.16.30
Bondoró Megnyitó
Virág Zsóka, fesztiváligazgató
VirágZsó Kert
megnyitó

16:30-19.30
MúzsAlkotó
Nagohadesign
Babra Műhely
workshop

17:00-18:00
Matyi, a ludas
BAB Társulat
Bondoró Porond
óriásbáb

17:00-18:00
A Vidék Minősége végjegyrendszer
Éltető Balaton-felvidékért Egyesület
Bordűr
szakmai beszélgetés

17:30 - 18:30
Világszám!
Dobronka Cirkusz
MeseKert
bábelőadás

19:00 - 20:00
A Vidékfejlesztési Program
Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.
Torkolat
szakmai beszélgetés

19:30 - 20:30
Háry János
Langaléta Garabonciások
Bondoró Porond
gólyalábas attrakció

20:00 - 21:00
Este fess a pesti nő
Kárász Eszter
Bordűr
koncert
 
20:00 - 21:00
Azért a kis bolondságért..
Fabók Mancsi Bábszínháza
MeseKert
bábelőadás
 
21:00 - 22:00
Mark & Jason (Mörk)
Zentai Márk, Szeifert Bálint
Torkolat
koncert
 
21:30 - 22:30
Csillagpásztor
Kreatív Kráter Kör
Bondoró Porond
cirkusz
 
22:00 - 23:00
Ukiyo - A lebegő világ képei
Ledpuppets
MeseKert
bábelőadás

22:00 - 23:00
BIN-JIP
magyar alternatív zene
Bordűr
koncert

23:00 - 00:00
Budapesti Útikalauz Időutazóknak
Időutazók Társulat
Bondoró Színpad
cirkusz

00:00 - 01:00
Gypo Circus
balkáni ethno, gipsy, punk
Torkolat
koncert
 
egész nap
Mimuido, a mindenrekellő
Szarka Fedor Guido
Sétány
utcaszínház

2021. június 12. szombat

MúzsAlkotó
Nagohadesign
Babra Műhely
workshop
10:00-13:00

Szekérmesék
Gulyás László Vándormuzsikus
MeseKert
bábelőadás
10:00-11:00

A fán lakó gyermekek
Danny Bain
Bordűr
meseelőadás
10:30-11:30

Mesélő Pajta Kiállításmegnyitó
Szegedi Katalin
MeseKert
kiállítás
11:00-11:30

Örömzene és élménydobolás
Ethnosound
Torkolat
koncert
11:00-12:00

Ricotta, bábmese
Harkels Puppetry
Bondoró Porond
bábelőadás
11:30-12:30

Pulcinella kertészkedik
Ziránó Színház
MeseKert
bábelőadás
12:00 -13:00

MAO CREATIVE CREW
Interaktív jazz gyerekeknek
Bordűr
koncert
12:30-13:30

Ládaszínház előadás
Szegedi Katalin
MeseKert
bábelőadás
13:30-14:00

A természetvédelem Kodály-módszere
Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.
Bordűr
szakmai beszélgetés
13:30-14:30

Teremtésmese
Écsi Gyöngyi
MeseKert
bábelőadás
14:30-15:30

Szárnyas Sárkányok
Rezesek Gólyalábon
Sétány
gólyalábas attrakció
14:30-15:30

A legapróbb csellista
Harkels Puppetry
Bondoró Porond
bábelőadás
15:30-16:30

Red One House
Hokum blues
Torkolat
koncert
15:30-16:30

Brémai Muzsikusok
Szamárfül Projekt
MeseKert
bábelőadás
16:30-17:30

Kapolcs kőkerítéseinek titkai
Ancsin Gergely (BfNPI)
Torkolat
geoséta Kapolcson
16:30-17:30

OPERA GUITTA (IT)
Opera Guitta
Bordűr
utcaszínház
16:30-17:30

Egyszervolt Ikaros
Szabadkai Gyermekszínház
Bondoró Porond
utcaszínház
17:30-18:30

Selfish Murphy
Ír-kelta kocsmazene
Torkolat
koncert
17:30-18:30

Az Év Emlősei
Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft.
Bordűr
szakmai beszélgetés
17:30-18:30

Rollmeknot (IT, UK)
Gaia Santuccio, Georgina Cassels
Bondoró Színpad
cirkusz
18:30-19:00

Egy átlagos nap
Papito (ARG)
MeseKert
utcaszínház
18:30-19:30

David Spischak Quartet
jazz koncert
Bordűr
koncert
18:30-19:30

Közösségi jószágtartás
Fábry Szabolcs - MNVH
Torkolat
szakmai beszélgetés
19:00-20:00

Freak Fusion Cabaret
Tűzmadarak Cirkuszcsoport
Bondoró Színpad
cirkusz
19:30-20:30

Sárkány szállta, Főnix röpte
Szárnyas Sárkány Filmvetítés
MeseKert
filmvetítés
21:00-22:00

Swing á la Django
tangó - swing -jazz
Bordűr
koncert
21:00-22:00

Szikra Show
Aserdus Tűzzsonglőr Produkció
Bondoró Porond
tűzshow
21:30-22:00

Fényparádé
Kreatív Kráter Kör
Sétány
gólyalábas attrakció
22:00-22:30

O'SULLIVAN
Ian O’Sullivan, szólóprojekt
Torkolat
koncert
22:00-23:00

Firkin
Bondoró Színpad
koncert
22:30-0:00

Broken Essentials
DJ Hanzee
Torkolat
koncert
00:00-01:00

Fotószínház
Kádár Ferkó Fotószínháza
Sétány
utcaszínház
egész nap

Mimuido, a mindenrekellő
Szarka Fedor Guido
Sétány
utcaszínház
egész nap

PantoMímes játék
Stubnya Béla és Tulipán Katalin
Faluhíd
utcaszínház
egész nap

2021. június 13. vasárnap

Danny és Béla mesekoncertje
Danny Bain és Ágoston Béla
MeseKert
bábelőadás
10:00-11:00

Vízgraffity
Szarka Fedor Guido
Torkolat
workshop
10:30-13:30

Boribon Muzsikál
Mórocz Adrienn, mesekoncert
Bordűr
koncert
11:00-12:00

Állatvédelmi előadás
Bordűr
szakmai beszélgetés
12:00-13:00

Törökvész vitéz
Fekete Dávid
MeseKert
bábelőadás
12:30-13:30

Wandering Wonders
Taurin Cirkuszcsoport
Sétány
gólyalábas attrakció
13:00-14:00

Sergő Sára Akusztik
Sergő Sára (Konyhából a drazsé)
Torkolat
koncert
13:00-14:00

Hany Istók, a láp fia
Kajárpéci Vízirevű
Bondoró Porond
utcaszínház
13:30-14:30

Kákacsomó Manók
Szösz és Diónyi színpad
Bordűr
bábelőadás
14:00-15:00

Hamuból Gyémánt
Főnix díszítés
Torkolat
workshop
14:00-16:00

Álomcirkusz
Álomzug Társulás
MeseKert
bábelőadás
14:30-15:30

Zsonglőr workshop
Taurin Cirkuszcsoport
Bondoró Színpad
workshop
15:00-18:00

Egyedi Péter: Mmamt
Egyedi Péter, szólóprojekt
Torkolat
koncert
15:00-16:00

Karmesterjáték
Bélaműhely
Bondoró Porond
koncert
16:00-17:00

Tiszavirág
Barboncás Társulat
MeseKert
bábelőadás
16:30-17:30

Kapolcs kőkerítéseinek titkai
Ancsin Gergely (BfNPI)
Bordűr
geoséta Kapolcson
16:30-17:30

Szárnyas Sárkányok
Rezesek Gólyalábon
Sétány
gólyalábas attrakció
16:30-17:30

Sallai-Szabó
Sallai László és Szabó Benedek
Torkolat
koncert
17:00-18:00

Holdjárat / Keresztül Európán
Tompos Kátya és Hrutka Róbert
Bordűr
koncert
17:30-18:30

SENA LIVE BAND
Sena Dagadu hatfős zenekara
Bondoró Színpad
koncert
18:30-19:30

Gólyalábas záró felvonulás
Ünnepélyes záró felvonulás
Sétány
cirkusz
20:00-20:30

Főnix Tűzshow
Taurin Cirkuszcsoport
Bondoró Porond
tűzshow
20:30-21:00

Fotószínház
Kádár Ferkó Fotószínháza
Sétány
utcaszínház
egész nap

PantoMímes játék
Stubnya Béla és Tulipán Katalin
Faluhíd
utcaszínház
egész nap

Bábjósda
Harkels Puppetry
Faluhíd
bábelőadás
egész nap

Mind a három napon a fesztivál egész ideje alatt
Társasjáték Klub
Játszóház Projekt
Babra Műhely
játékudvar
 
Utcaszínházi álarc és fejdísz készítés
Gabiga kézműves műhelye
Babra Műhely
workshop

Mesélő Pajta kiállítás
Szegedi Katalin
MeseKert
kiállítás

Kétfecske retextil játszóház
Bohém Tanya
Babra Műhely
workshop

Furmányos játékudvar
Kalandozó Komédium
Sétány
játékudvar

A Bondoró Fesztivál élő karakterei
Eleven Bondoró Karakterek
Sétány
utcaszínház

Színház az én világom
Győrfi András fénykiállítása
Sétány
kiállítás

Vándorpiktor
Gombor József, festőművész
Sétány
kiállítás

Vándorkollódista
Keserű Krisztián
Sétány
kiállítás

Műemlék Körhinta
Greznár család
Malomsziget
játékudvar
Jegyárak a helyszínen

Diák / Nyugdíjas napijegy
2500 Ft

A diák napijegy 7-től 25 éves korig igazolvánnyal igazolható a beléptetésnél

Felnőtt napijegy
4800 Ft

Családi napijegy
13 000 Ft

2 felnőtt 2 diák részére, 1 napra. Diákigazolvány bemutatása a beléptetésnél szükséges

Diák / Nyugdíjas bérlet
7000 Ft

A diák bérlet 7-től 25 éves korig igazolvánnyal igazolható a beléptetésnél

Felnőtt bérlet
13 500 Ft

A fesztivál teles időtartamára: 2021. június 11-13.

Családi bérlet
35 500 Ft

2 felnőtt és 2 gyermek részére, 3 napra

A fesztivál teles időtartamára: 2021. június 11-13.

Találatok száma: 4

Hazai Provence **** Kapolcs

Hazai Provence **** Kapolcs

A Hazai Provence-ban különleges, provence-i hangulatú szobákkal, csodás gasztronómiával és privát wellnessel várunk Kapolcson, a Művészetek Völgyében. A szálláshely **** 4 csillagos minősítéssel rendelkezik, mely a legmagasabb a panziók csillagos besorolásában. 10 szobával, wellness részleggel, ... Bővebben


Kata Borház Vendégház

Kata Borház Vendégház

Sok szeretettel várunk újonnan nyílt vendégházunkban, Kapolcs egyik legszebb panorámájával rendelkező ingatlanában! Bővebben


Vörösmarty-ház Kapolcs

Vörösmarty-ház Kapolcs

Régi, felújított önálló parasztház, melyben három önálló lakás van, lakásonként két-két ággyal és gyerekággyal. Bár a ház egy Vörösmarty Mihály nevű helybéli pásztoremberről kapta a nevét, szerettünk volna nagy magyar romantikusunknak is emléket állítani azzal, hogy a neves költő egy-egy művéről neveztük ... Bővebben


Hazai Provence Vendégház Kapolcs

Hazai Provence Vendégház Kapolcs

Éld át a 180 éves pajtából lett hangulatos kiülőnkben fogyasztott gourmet falatok tökéletességét egy élménydús nap után. Vonulj vissza a privát wellnessel felszerelt szobáink meghitt csendjébe, vagy ejtőzz a levendula mezőn kialakított, feszített víztükrű jacuzzinkban. Ódon kőfalaink, az illatok, az ... Bővebben
Találatok száma: 1

Kata Borház Vendégház

Kata Borház Vendégház

Sok szeretettel várunk újonnan nyílt vendégházunkban, Kapolcs egyik legszebb panorámájával rendelkező ingatlanában! Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Kapolcs Halloween nap 2021
Kapolcs Halloween nap 2021
  • Kapolcs
2021. október 30.

Hasonló ajánlatok

Pécsi koncertek 2021
Pécsi koncertek 2021
  • Pécs
2021. szeptember 25.
Kodály Központ koncertek 2021
Kodály Központ koncertek 2021
  • Pécs
2021. október 20.

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
8294 Kapolcs , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események