Túl a fizika határain. A 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit.
Túl a fizika határain. A 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit.

2017-ben 8. alkalommal kerül megrendezésre a Bujtor István Filmfesztivál független/amatőr filmes alkotók, alkotóközösségek számára 2017. augusztus 5-6-án, Balatonszemesen. A fesztivál célja: emléket állítani Bujtor István szellemi örökségének.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Bujtor István Filmfesztivál 2017

Nevezni az alábbi kategóriákban lehet:

  • A) Kisjátékfilm – amely Bujtor István szellemi örökségét vállalva elsősorban a vidámság, a könnyedség és a humor jegyében készül, tekintettel a sokoldalú művész munkásságának e meghatározó szegmensére.
  • B) Versfilm – amelynek témája a költészet, a vers – versek, költői életművek bemutatása filmes formanyelven, illetve eszközökkel.
  • C) Szabadon választott műfajú és tematikájú filmekkel – örömmel fogadjuk a fiatalos szemléletű szubjektív művész megközelítéseket.

Nevezési határidő: 2017. július 21.  (a nevezési lap és a versenymű beküldésével)

Regisztrációs díj: filmenként 1500,- Ft.

Egy alkotó, vagy alkotó csoport összesen öt filmmel nevezhet (bármely kategóriákban), amelynek hossza egyenként nem haladhatja meg a 20 percet. (Indokolt esetben az alkotó eltérhet a megszabott időkorláttól, de ez esetben a szakmai zsűri az értékelés során külön mérlegeli a játékidőt!)


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 1

Hattyú Kemping

Hattyú Kemping

A Hattyú Kemping a Balaton déli partján, Balatonszemesen közvetlenül a vízparton, a kikötő szomszédságában található. Sekély vizű, homokos saját strandja, és játszótere különösen vonzóvá teszi a ...
Találatok száma: 1

Balatonszemesi Hajóállomás

Balatonszemesi Hajóállomás

A balatonszemesi hajóállomásról indulnak a Balatoni Hajózási Zrt. sétahajó járatai, a gyerekhajók és a retró diszkóhajók. Jegyváltás a kikötőben. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek ...
KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Bujtor István Filmfesztivál 2017