Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivál és karvezetői mesterkurzus 2020 Nyíregyháza
Magyar Tudomány Ünnepe online - kövesse élőben az előadásokat!
Magyar Tudomány Ünnepe online - kövesse élőben az előadásokat!
Szilveszteri programajánló
Szilveszteri programajánló

Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivál és karvezetői mesterkurzus 2020 Nyíregyháza


ELMARAD! A Nyíregyházi Cantemus Kórus több évtizedes világjáró tevékenysége során szerzett kórusbarátságai adták az ötletet több mint húsz évvel ezelőtt az első Cantemus Fesztivál megszervezéséhez. Miért ne teremtsünk Nyíregyházán lehetőséget a találkozásra régi és leendő barátaink és a kórusmuzsika barátai számára? A Nyíregyházi Cantemus Kórus és a Kodály Zoltán Általános Iskola ezért nyitja meg kapuit ismét a világ minden tájáról érkező gyermek, ifjúsági és felnőtt kórusok előtt a XIII. Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivál keretein belül.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Kedves énekelni szerető barátaink!
Kedves Közönségünk!

A Nyíregyházi Cantemus Kórus többszáz énekesével, az énekesek családjaival, a Kodály Zoltán Általános Iskola tanáraival, dolgozóival és a kórusok vezetőivel az elmúlt két év során nagy lelkesedéssel készült az idén 13. alkalommal megrendezendő Cantemus Nemzetközi Kórusfesztiválra.

Az immár hagyománynak tekinthető Fesztiválra - nagy örömünkre - idén is a világ minden tájáról érkeztek jelentkezések, ami ismét megerősítette bennünk, hogy sokfelé vannak gyermekek, fiatalok és felnőttek, akik szeretnek együtt énekelni, színvonalasan énekelnek együtt, és saját hagyományaikat szívesen megosztanák más nemzetek énekeseivel. Az egyik legjobb lehetőség erre a Cantemus Fesztivál - a nehezen kimondható, de sokak számára már felejthetetlenné vált Nyíregyháza városában, Magyarországon.

Sajnos az idén a pandémiás fenyegetés miatt ez a tradíció kicsit megakadt. Reményeink nem váltak valóra a járvány gyors lefolyását illetően, ezért az idei nyár folyamán a Nyíregyházi Cantemus Kórus sem tárhatja a megszokott módon szélesre kapuit. Vigyáznunk kell minden énekesre itthon és az önök kórusaiban is. Vigyázunk, és ennek érdekében most nincs más választásunk, mint sajnálattal értesíteni önöket, hogy az idén augusztusban elmarad a Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivál .

A reményt azonban nem adjuk fel. Szokatlan körülmények között, de folytatjuk a munkát, és nem feledkezünk meg Önökről, akik szerettek volna Nyíregyházán énekelni, egymással és a Cantemus kóruscsalád tagjaival találkozni. A jelenlegi helyzetben még nem tudjuk, hogy mikorra tervezhetjük a következő Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivált, de bízunk benne, hogy a hagyomány - ha szünettel is - folytatódni fog. Hiszünk abban, hogy talán még a Cantemus családnál is létezhet nagyobb család - az együtt énekelni vágyó emberek határokon túl is szoros kapcsolatot fenntartani képes nagy családja.

Ezekkel a reményekkel bízunk abban, hogy kapcsolatban maradnak velünk, és szeretettel várjuk Önöket legközelebbi nemzetközi Fesztiválunkra!

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
4400 Nyíregyháza , Kodály Zoltán Általános Iskola, Vay Ádám krt. 18.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események