Családi nap Nyíregyháza 2021. Aktív családi hétvége Sóstói Múzeumfaluban és a Nyírségben

Családi nap Nyíregyháza 2021. Aktív családi hétvége Sóstói Múzeumfaluban és a Nyírségben


Aktív családi hétvége a Nyírségben július 31-én! Az egynapos túra során a résztvevők várostörténeti kerékpártúrán vehetnek részt Nyíregyházán, emellett vízitúrán is kipróbálhatják magukat a Sóstói-tavon. Az aktív programok mellett hagyományőrző helyszíni programok várják majd a látogatókat a Sóstói Múzeumfaluban. A programok a Múzeumfaluban kezdődnek reggel 8 órától várunk!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

AKTÍV CSALÁDI NAP NYÍREGYHÁZÁN, A SÓSTÓI MÚZEUMFALUBAN
Felfedezőtúrák Nyíregyházán, a Nyírségben és a Rétközben

2021.  július 31., szombat 31. 8:00 

2021. július 31.-én várunk benneteket egy rendkívül mozgalmas és izgalmas családi napra Nyíregyházán a Sóstói Múzeumfaluba. Kerékpáros felfedezőtúrákhoz csatlakozva ismerhetitek meg Nyíregyházát, a Nyírséget és a Rétközt. Fedezd fel Nyíregyházát, ismerd meg a bokortanyák világát, kalandozz a Rétköz örökséghelyszínei között. Ehhez hozhatjátok saját bringátokat vagy bérelhettek túra kerékpárokat és ebike-ot a rendezvényen. Egyéni kerékpáros időfutam keretében méretheted meg képességed Nyíregyháza és Tokaj között. Gyalogtúrák keretében fedezhetitek fel a sóstói erdőt és Sóstót, vagy Nordic walking túrázhattok erdei ösvényeken. Ha egy igazán jó családi programra vágysz, válaszd a kincskereső játékot. Evezz a Sóstói tavon, sajátítsd el a vízitúrázás alapjait. Az aktív programok, túrák mellett egész nap kulturális programokkal várunk benneteket.

Az Otthonról Haza rendezvénysorozatunk célja, hogy aktív programokon keresztül kössük össze a határon innen és túl élő magyarokat, miközben közelebb hozzuk őket hazánk természeti, épített és kulturális kincseihez.

PROGRAMOK

• 8.00 – Regisztráció
• 9.00 – Megnyitó a Múzeumfaluban
• 10.00 – Vezetett kerékpár és gyalogtúrák indulása

Kerékpártúrák

• Várostörténeti kerékpártúra Nyíregyházán (37 km), tervezett idő: 4-5 óra, létszámkorlát: 40 fő
• Tirpák telepesek nyomában – a bokortanyák világában (33 km) – könnyű túra, tervezett idő: 4-5 óra, létszámkorlát: 40 fő
• Rétközi örökségkör – Kerékpártúra letűnt korok és tájak emlékei között (97 km) – haladó túra, tervezett idő: 6-8 óra, létszámkorlát: 40 fő
• Rétközi kör időfutam (97 km) – haladó túra, egyéni teljesítménytúra, időfutam

Vízitúrák a Sóstói-tavon

• Vízitúra gyorstalpaló – oktatás kezdőknek, tervezett idő: 2 óra, létszámkorlát: 50 fő
• Ügyességi verseny a Sóstói tavon (haladóknak), tervezett idős: 2 óra, létszámkorlát: 50 fő

Helyszíni programok - Egész napos programok:

• Vezetett tárlatvezetések a Múzeumfaluban (két óránként induló tárlatvezetés)
• Hagyományőrző foglalkozások (5 foglalkozás: pl. fazekaskodás, mézeskalács készítés, gyertyaöntés, élő porták)
• Népi gasztronómiai kóstoló (ismerkedés a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ízeivel)
• Időszaki szabadtéri kiállítás: Felső-Tisza-vidék kulturális öröksége
• Zenés program

MIRE SZÁMÍTS A TÚRÁKON?   

•  10:00 Rétközi örökségkör - Kerékpártúra letűnt korok és tájak emlékei között
Indulás, érkezés helyszíne: Nyíregyháza, Sóstói Múzeumfalu. Táv: 86 km. Haladó túra. Max. 40 fő. Várható érkezés: 17.00-18.00 óra között.
A rétközi örökségkörre indulók letűnt korok és egy letűnt táj emlékeit ismerhetik meg. A kerékpártúra célja a Felső-Tisza-vidék nyugati felének, a Nyíregyházától és a Nyírségtől északra elterülő rétközi tájegységének felfedezése. A Nyíregyházáról induló 86 kilométer hosszú rétközi örökségkör egy letűnt vízivilág és a Nyírség tájain halad, szinte végig kerékpárúton Nagyhalász, Ibrány, Paszab, Tiszabercel, Gávavencsellő, Balsa, Szabolcs, Tímár, Rakamaz, Nyírtelek települések érintésével, ahol számos izgalmas, de kevéssé ismert látványosságot mutatunk be a résztvevőknek. A túra során végig szervezett szakvezetést és túravezetést, valamint kerékpáros szervízszolgáltatást biztosítunk. Elsősorban gyakorlottabb túrázóknak ajánljuk, akiket nem rémiszt meg a 86 kilométeres táv.

• 10:00 Nyíregyházi bringakör – Várostörténeti kerékpártúra Nyíregyházán
Indulás helyszíne: Nyíregyháza, Sóstói Múzeumfalu. Táv: 37 km. Nehézség: belépő túra. Várható érkezés: 14.00-15.00 óra között. Létszámkorlát: 40 fő
Fedezzük fel együtt Nyíregyházát egy közel 40 kilométeres kerékpártúra keretében! A túra során a résztvevők megismerkedhetnek a város történelmével, kulturális és természeti örökségével, emblematikus épületeivel, parkjaival, tereivel, híres szülötteivel. Az útvonal szinte végig kerékpárúton, kerékpársávokon, sétányokon halad. A túra során végig szervezett szakvezetést és túravezetést, valamint kerékpáros szervízszolgáltatást biztosítunk. A túra ideális belépő túrázóknak, családoknak, a Nyíregyházán tartózkodó turistáknak, akik szívesen felfedeznék a várost.

• 10:00 - Tirpák telepesek nyomában - Kerékpártúra a bokortanyák világában
Indulás helyszíne: Nyíregyháza, Sóstói Múzeumfalu. Táv: 35 km. Nehézségi szint: belépő túra. Várható érkezés: 14.00-15.00 óra között. Létszámkorlát: 40 fő.
Nyíregyháza 18. századi betelepítésének színtereit, a város alapításának fontos helyszíneit kereshetitek fel ezen a túraútvonalon. Nyíregyháza alapítása és felvirágzása szorosan összekapcsolódik azokkal a Békés megyéből származó evangélikus vallású szlovák telepesekkel, akiket tirpákoknak neveztek. A túra során a belvárosi, központi területeken jelenlévő tirpák emlékhelyek mellett, az országosan egyedülállónak számító bokortanyák világának felfedezésére indulunk. A túra során végig szervezett szakvezetést és túravezetést, valamint kerékpáros szervízszolgáltatást biztosítunk. A túra ideális belépő túrázóknak vagy akiket érdekelnek a város alapításának gyökerei.

• 10:00 Rétközi kör időfutam – egyéni időfutam, verseny
Indulás, érkezés helyszíne: Nyíregyháza, Sóstói Múzeumfalu. Táv: 86 km. Nehézségi szint: verseny/teljesítménytúra.
A rétközi kör egy 86 kilométeres egyéni időfutam verseny, ahol a nevezők 1 perces indítással indulnak végig ugyanazon az útvonalon. A nevezők számára lehetőséget kívánunk biztosítani, hogy szervezett keretek közt mérhessék össze tudásukat. A verseny Nyíregyháza, Nagyhalász, Ibrány, Paszab, Tiszabercel, Gávavencsellő, Balsa, Szabolcs, Tímár, Rakamaz, Nyírtelek útvonalon halad nagyrészt kerékpárúton, illetve mellékutakon. A verseny győztese az a versenyző, aki a legrövidebb idő alatt teljesíti a távot, külső segítség igénybe vétele nélkül. A túrát kizárólag versenyzőknek vagy teljesítménytúrázóknak ajánljuk.

• 11:00 és 14:00 óra Ismerd meg Nyíregyházát – vezetett városi séta
Indulás, érkezés helyszíne: Nyíregyháza, Sóstói Múzeumfalu. Táv: 3 km. Nehézségi szint: könnyű.
várható érkezés: első turnus: 13.00 óra, második turnus: 16.00 óra. Létszámkorlát: nincs.
A program egy könnyed vezetett, tematikus séta, melynek célja a Nyíregyházához tartozó Sóstógyógyfürdő bemutatása. A program keretében Sóstó ikonikus épületeit, parkjait, köztéri alkotásait, látványosságait keressük fel. A vezetett séta során szervezett idegenvezetést biztosítunk. A könnyed programot elsősorban családoknak, idősebbeknek ajánljuk, illetve mindazoknak akik kíváncsiak Sóstógyógyfürdő értékeire.

• 11:00 óra Gyalogtúra a Sóstói erdőben
Indulás, érkezés helyszíne: Nyíregyháza, Sóstói Múzeumfalu. Táv: 10 km. Nehézségi szint: könnyű. Várható érkezés: 13.00-14.00 óra között. Létszámkorlát: nincs.
Nyíregyháza tüdeje a Sóstói-erdő, amely a Nyíregyháziak kedvelt kirándulóhelye. Hajdan 600 hektár kiterjedésű volt, a város terjeszkedése miatt azonban mára 400 hektárra zsugorodott. A Sóstói-erdő a nyírségi őserdők kevés számú maradványának egyike. Jelenleg az erdő harmadát alkotják idős (90-140 éves) kocsányos tölgyes állományok, de gazdag az erdő aljnövényzete is. A 10 kilométeres gyalogtúra során a Sóstói erdő felfedezésére indulhatnak a résztvevők, ahol megismerhetik a sóstói erdőt teljes életnagyságában. A túra során szervezett szakvezetést és túravezetést biztosítunk. A programot elsősorban a természetjárást kedvelő családoknak, belépő túrázóknak ajánljuk.

• 12:00 és 14:00 óra Nordic walking a Sóstói Erdőben
Indulás, érkezés helyszíne: Nyíregyháza, Sóstói Múzeumfalu. Táv: 6 km. Nehézségi szint: könnyű.
Várható érkezés: első turnus: 14.00 óra, második turnus 16.00 óra. Max.: 30 fő.
Ma már minden nap, szinte minden napszakban találkozhatsz a Sóstói-erdőben, Sóstón a tavak körül „botoló”, különböző iramban, fiatalosan gyalogló, vékony botjaikkal önmaguknak menet-ütemet diktáló sportolókkal. Ismerkedj meg ezzel az egyre népszerűbb, egyre nagyobb tömegeket vonzó szabadidő-sporttal! Ha fájnak az ízületeid vagy a szervezeted ösztönöz a könnyed mozgásra, de van benned egy pici félénkség csatlakozz bátran ehhez a programhoz, amelyen az izomzatod akár 100%-át felfrissíted! Hozd magaddal saját felszerelésed, de ha nincs, mi biztosítunk számodra, sőt egy rövid felkészítő oktatásban is részesülhetsz. Elsősorban idősebbek, a sportágat kipróbálni vágyó jelentkezőknek ajánljuk a programot.

• 13:00 óra Kincskereső kaland-játék
Indulás, érkezés helyszíne: Nyíregyháza, Sóstói Múzeumfalu. Táv: 5 km. Nehézségi szint: könnyű, játékos. Útvonal: Sóstói erdő, Sóstó. Várható érkezés: 16.00 óra. Létszámkorlát: nincs.
Ismered Sóstót? Sétáltálva, futva, bringán tekerve fedezted fel? Esetleg egy padon üldögélve olvastad az érdekességeiről, történelméről szóló kiadványokat? Talán iskolai tanulmányi kirándulásaid pörgő emlékei vesznek körül? Ha számodra izgalmas eltévedve egy titkos térkép foszlányait összeilleszteni, ha szereted a rejtélyeket, akkor ez a program tetszeni fog. Ebben a programban egy izgalmas kincskereső játékra invitálunk benneteket, amelyen a résztvevők Nyíregyházát, Sóstót fedezhetik fel. A megfejtett jelek és a megtalált tájékozódási pontok alapján a részekből szép lassan összeáll az egész. Igazi családi program, ahol közösen jöhettek rá a megfejtésre. Játszol velünk?

• 11:00, 13:00 és 15:00 óra Vízitúra oktatás a Sóstói tavon
Indulás, érkezés helyszíne: Sóstói-tó. Nehézség: teljesen kezdőknek.
Egész nap vízitúra oktatást tartunk a Sóstói tavon. Ha szeretnéd elsajátítani a vízitúrázás alapjait, ha szeretnél megtanulni a kenuval, kajakkal bánni, akkor várunk a vízitúra gyorstalpalóra. Felkészült túravezetők segítenek neked elsajátítani azt a tudást amivel akár már a nyár folyamán nekivághatsz a Felső-Tisza, az Öreg-Túr vagy a Bodrog folyóknak. A hajókat, a felszereléseket mi biztosítjuk, a programra regisztrálnod a Sóstói Múzeumfaluban szükséges. Nem csak a kezdőket várjuk, aki szeretne evezhet egyet a Sóstói-tavon.

 

További ajánlataink

2021.08.04. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Rózsakert Szabadtéri MOZI - Chicago - filmvetítés
2021.08.06. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
4 For Dance és Szabó Ádám
2021.08.06. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Álmok
2021.08.10. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Bencs Női Szalon- Ép testben ép lélek
2021.08.11. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Rózsakert Szabadtéri MOZI - Szilaj, a vad völgy paripája - filmvetítés
2021.08.13. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Czibor, a rongylábú
2021.08.16. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Black Comedy
2021.07.11. - 2021.08.17. Sóstói Múzeumfalu programok 2021. Események, rendezvények, foglalkozások
Mandala Nyár a Sóstói Múzeumfaluban
2021.08.17. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Többszemközt - Színházi újraindulás a pandémia után
2021.08.20. - 2021.08.21. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Birthday Summer Festival 2021
2021.08.21. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Legénybúcsú
2021.08.21. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Zsindelyes Összművészeti Fesztivál
2021.08.22. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
AZ AFFÉR - a Román Sándor Entertainment előadása
2021.07.11. - 2021.08.27. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Mandala Nyár 29. PLUSZ
2021.08.24. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Bencs Zenés Esték - Orpheum Madams koncert
2021.09.04. - 2021.09.05. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
XXXV. Nemzetközi Ásványbörze
2021.06.23. - 2021.09.30. Kiállítás és megnyitó Nyíregyházán a Sóstói Múzeumfaluban 2021
2021.09.21. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Aranyosi Péter és Badár Sándor
2021.10.08. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA Unplugged
2021.10.12. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
NagyÁrpi - Ráskó Eszter önálló estje, vendég: Ács Fruzsina
2021.10.15. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Traccs! Dr. Zacher Gábor
2021.10.29. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Acélmagnóliák
2021.11.16. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Traccs! Ördög Nóra & Nánási Pál
2021.11.17. Nyíregyházi programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
DUMA AKTUÁL - Ceglédi Zoltán, Hadházi László, Kovács András Péter, Litkai Gergely, Lovász László
2021.01.01. - 2021.12.31. Gyógynövények bemutatója és illatzsák készítés a nyíregyházi Sóstó Múzeumfaluban
2021.01.01. - 2021.12.31. Nyíregyházi esküvőhelyszín a Sóstói Múzeumfaluban, tartsa esküvőjét Nyíregyházán!
2021.01.01. - 2021.12.31. Szövés fonás gyerekekkel! Kenderfeldolgozás és tarisznyaszövés Nyíregyházán
2021.01.01. - 2021.12.31. Népi játékok és készítésük Nyíregyházán a Sóstói Múzeumfaluban
2021.01.01. - 2021.12.31. Nyíregyháza rendezvényhelyszín, terület bérbeadás programszervezéssel a Sóstói Múzeumfaluban
2021.01.01. - 2021.12.31. Fazekas bemutató és kézműves foglalkozás a Nyíregyházán
2021.01.01. - 2021.12.31. Mézeskalács készítés - kézműves foglalkozás a Sóstói Múzeumfaluban
2021.01.01. - 2021.12.31. Népi ékszerek készítése foglalkozás a Sóstói Múzeumfaluban
Találatok száma: 35

Barbizon Hotel Nyíregyháza-Sóstófürdő

Barbizon Hotel Nyíregyháza-Sóstófürdő

Nyíregyháza büszkesége a város üdülőövezetének, egyszersmind „tüdejének” számító Sóstó-gyógyfürdő. A strand közvetlen szomszédságában, 1000 négyszögöles parkban, igazi „barbizoni” hangulatot idéz Nyíregyháza legextravagánsabb szállodája, a Hotel Barbizon. Bővebben


Bessenyei Hotel Nyíregyháza

Bessenyei Hotel Nyíregyháza

Szállodánk Nyíregyháza frekventált részén a Nyíregyházi Egyetem területén helyezkedik el. Kellemes környezetben, kitűnő infrastruktúrával várjuk kedves vendégeinket! Szállodánk 2006-ban került átadásra 40 db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas és 8 db mozgáskorlátozott szobával, melyek között családi szobák és franciaágyas ... Bővebben


Bihari Lovas Panzió

Bihari Lovas Panzió

A Bihari Lovastanya egész évben vendégei rendelkezésére áll. 20-30 fő részére tudnak kényelmes fekvő helyet biztosítani vályogból kőből és fából épül vendégházainkban. Bővebben


Blaha Panzió és Étterem Nyíregyháza

Blaha Panzió és Étterem Nyíregyháza

A várostól elválasztó tölgyeserdő szélén, a tótól 50 méterre található, családias hangulatú panzió. A szállás közvetlenül a Sóstói tó partján, illetve Európa egyik leglátogatottabb állatkertje, a Nyíregyházi Állatpark szomszédságában fekszik! Bővebben


Continent Hotel és Étterem Nyíregyháza

Continent Hotel és Étterem Nyíregyháza

A szálloda Nyíregyházán a városközponttól néhány percnyire, a Sóstói erdő ölelésében, a villanegyed közepén található. Az eklektikus stílusú épület látványa már a megérkezés pillanatában elfelejteti a túlhajszolt élet okozta stresszt. A színvonalas és egyedi módon berendezett, légkondicionált szobák, ... Bővebben


Európa Hotel és Étterem Nyíregyháza

Európa Hotel és Étterem Nyíregyháza

Szállodánk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén, Nyíregyházán a Hunyadi u. 2. szám alatt található. Elhelyezkedése igen kedvező, hisz az M3 autópálya Nyíregyháza-Dél kijáratától 7 km-re, illetve a városközpontban helyezkedik el. Szállodánk igen könnyen megközelíthető mind gépjárművel, mind tömegközlekedési ... Bővebben


Gabriel Apartmanház

Gabriel Apartmanház

A panziónk Nyíregyháza- Sóstó üdülőövezetben, a strandtól 600 méterre található. Sóstó a vizek szerelmeseinek is kikapcsolódást kínál. Panziónk családias környezetben, parkosított udvarral, zárt parkolóval áll a kedves vendégek rendelkezésére napi 24 órában. Bővebben


Hotel Aventinus**** Nyíregyháza Sóstógyógyfürdő

Hotel Aventinus**** Nyíregyháza Sóstógyógyfürdő

Szállodánk Nyíregyháza- Sóstógyógyfürdő szívében található, kb. 5 km-re a városközponttól. 20 kétágyas szobával, 5 db háromágyas szobával 3 db lakosztállyal és 1 db mozgáskorlátozottak részére kialakított szobával rendelkezünk. Az épület nemcsak a jelenlegi formájában szemet gyönyörködtető, további ... Bővebben


Hotel Bíbic****

Hotel Bíbic****

Nyíregyháza külvárosában, Sóstóhegyen található a Bibíc Hotel és a hozzá tartozó Tüskevár Panzió és Horgásztó. Az egyedülálló adottságoknak köszönhetően a szállás és étterem mellett tökéletes rendezvényhelyszínt kínálunk családi és céges rendezvényekhez valamint számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség ... Bővebben


Hotel Dzsungel**

Hotel Dzsungel**

Páratlan, semmihez sem hasonlítható körülmények közé kerül az a vendégünk, aki a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn álló Hotel Dzsungelt választja pihenő-helyéül. Szállodánk a Nyíregyházi Állatparkban áll, ötezer kisebb-nagyobb lakótárs él a hotel közvetlen szomszédságában, így korántsem legenda, hogy ... Bővebben


1 2 3 4   


Találatok száma: 19

Eperjes Étterem

Eperjes Étterem

Éttermünk megújult környezetben várja régi és új vendégeit, magyaros, házias ízekkel, tájjellegű ételek kínálatával. Hetente változó napi menünket, kedvező áron, kínáljuk gyors és színvonalas kiszolgálással. Specialitásaink, közé tartozik az ízletes csülöktál, valamint hidegtálaink. Bővebben


Görömbei Cukrászda

Görömbei Cukrászda

Legyen születésnap, névnap, ballagás, diplomaosztó, esküvő, keresztelő, elsőáldozás, nálunk minden alkalomra található dísztorta. Bővebben


Krúdy Vigadó Nyíregyháza

Krúdy Vigadó Nyíregyháza

A Krúdy Vigadó 2003-ban újonnan felújított szecessziós épülete Nyíregyháza-Sóstófürdő központjába, festői környezetbe, Sóstói tóra néző legszebb fekvésű, nemzetközileg is elismert Vendéglátó és Rendezvényközpontjában várjuk Önt és kedves vendégeit. A Krúdy Terasz 800 négyzetméteren 300 fő ... Bővebben


Sziklakert Étterem Panzió Nyíregyháza

Sziklakert Étterem Panzió Nyíregyháza

Éttermünk 110 fő, a különtermünk 30 fő, a rönkfából épített fedett teraszunk 50 fő befogadására alkalmas. A panziónk 10 szobával áll vendégeink rendelkezésére. A gépkocsiknak zárt udvaros parkolót tudunk biztosítani. Éttermünk á la carte-os , menüs és rendezvényes vendéglátást is szolgáltat. Bővebben


Tara Hotel és Étterem

Tara Hotel és Étterem

A Tara Hotel és Étterem a csodás Sóstón található, a Fürdő és a Berenát utca sarkán, a Parkfürdőtől 200 méterre. A szálloda az elmúlt 15 évben családok és üzleti vendégek számára egyaránt kedvelt szálláshellyé vált, köszönhető ez kiváló éttermének is, mely szeretettel várja az oda betérőket. Bővebben


Tirpák Csárda

Tirpák Csárda

Éttermünkben egész évben szeretettel várjuk kedves vendégeinket 10-22 h-ig, ahol kisebb esküvőket és családi rendezvényeket is lebonyolítunk 200 főig! Bővebben


Anno 1366 Középkori Étterem

Anno 1366 Középkori Étterem

Hangulatos, korhű, középkori lovagi étterem Nyíregyházán. Bővebben


Borostyán Vendéglő Nyíregyháza

Borostyán Vendéglő Nyíregyháza

Családias környezetben, barátságos kiszolgálással, házias ízekkel várjuk kedves vendégeinket. Különtermünkben családi, baráti, céges rendezvények lebonyolítását vállaljuk. Bővebben


Celentano Pizzéria Nyíregyháza

Celentano Pizzéria Nyíregyháza

Felejthetetlen ízek a megújult Celentano Pizzériában. Gyere el és kóstold meg pizzáinkat, frissen sültjeinket vagy ízletes leveseinket. Itáliai hangulatot idéző éttermünkben, eredeti olasz receptek alapján készítjük el kedvenc pizzáját. Bővebben


Kemence Csárda

Kemence Csárda

Éttermünk Nyíregyházán, a 41-es fő út mentén, a városközponttól 3 és fél km-re található. A csárda befogadó képessége 450 fő, amely 2 rendezvényteremből áll a nagyobb 230 fő a kisebb 130 fő befogadására alkalmas. 3 apartman szobával ezen felül 2, 3 és 4 ágyas szobákkal, zuhanyzóval állunk szálló vendégeink ... Bővebben


1 2   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kiemelt ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
4400 Nyíregyháza , Sóstói Múzeumfalu és más helyszínek
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG