Kiemelt ajánlat
3325 Noszvaj, Szomolyai út (47.928616 x 20.477726)
Fotó: Pixabay.com
Kedves Látogató!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
Felhasználható: A kiállítástól számított 1 év
Megvásárolható eddig: 2024-12-22
Az ajándékutalvány tartalma
Az ár NEM tartalmazza:
Az árak az ÁFA összegét magukba foglalják, de nem tartalmazzák a 18 éves kortól fizetendő idegenforgalmi adót, melynek összege 500 Ft/fő/éj.
Szoba felárak:
Mini lakosztály felár: 35.950 Ft / szoba / csomag
Oxigén, deluxe lakosztály felár: 42.950 Ft / szoba / csomag
Duplakomfortos lakosztály felár: 65.950 Ft / szoba / csomag.
További információk
Az utalvány kizárólag közvetlen foglalással (telefon, email), a hét minden napján felhasználható.
Kiemelt és ünnepi időszakokban, illetve állami iskolai szünidei időszakokban nem érvényes.
Kérjük, hogy az igénybevétel időpontját előre egyeztetni szíveskedjen a szálloda értékesítésén jelen utalvány sorszámára hivatkozva az info@oxigenhotel.hu e-mail címen.
Jelen részvételi jegy készpénzre nem váltható át, de átruházható. Továbbá az érvényességi idő meghosszabbítására nincs lehetőség, az utalvány a lejáratát követően nem használható fel!
Találatok száma: 3
De La Motte Étterem Noszvaj - Szenvedélyünk a finom ételek készítése. Szakácsainkkal minden nap azon igyekszünk, hogy az Önök kedvenc ételeit tálalhassuk fel, illetve, hogy a wellness hotelünk éttermeiben megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé váljanak. Fontos számunkra, hogy fogásaink páratlan sikert arassanak vendégeink körében, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek legyenek.
Kiemelt partner
De La Motte Étterem Noszvaj - Szenvedélyünk a finom ételek készítése. Szakácsainkkal minden nap azon igyekszünk, hogy az Önök kedvenc ételeit tálalhassuk fel, illetve, hogy a wellness hotelünk éttermeiben megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé váljanak. Fontos számunkra, hogy fogásaink páratlan sikert arassanak vendégeink körében, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek legyenek.
Kiemelt partner
De La Motte Étterem Noszvaj - Szenvedélyünk a finom ételek készítése. Szakácsainkkal minden nap azon igyekszünk, hogy az Önök kedvenc ételeit tálalhassuk fel, illetve, hogy a wellness hotelünk éttermeiben megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé váljanak. Fontos számunkra, hogy fogásaink páratlan sikert arassanak vendégeink körében, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek legyenek.
Kiemelt partner
Szabó Balázs szőlő- és bortermelő vagyok, tősgyökeres noszvaji lakos, itt élek és borászkodom családommal. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő szőlők terméseiből készítjük borainkat. Helyben, illetve a környéken találhatóak ültetvényeink. Több fajta szőlőből készítjük borainkat: kékfrankos, leányka, olaszrizlig, cserszegi fűszeres, portugieser. Évente többször megfordulunk borversenyeken ahol, szép eredményeket érünk el. Borainkat az erre járó turistáknak és a tájjellegű hagyományos technológiával készült bort kedvelőknek kínáljuk.
Szabó Balázs szőlő- és bortermelő vagyok, tősgyökeres noszvaji lakos, itt élek és borászkodom családommal. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő szőlők terméseiből készítjük borainkat. Helyben, illetve a környéken találhatóak ültetvényeink. Több fajta szőlőből készítjük borainkat: kékfrankos, leányka, olaszrizlig, cserszegi fűszeres, portugieser. Évente többször megfordulunk borversenyeken ahol, szép eredményeket érünk el. Borainkat az erre járó turistáknak és a tájjellegű hagyományos technológiával készült bort kedvelőknek kínáljuk.
Szabó Balázs szőlő- és bortermelő vagyok, tősgyökeres noszvaji lakos, itt élek és borászkodom családommal. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő szőlők terméseiből készítjük borainkat. Helyben, illetve a környéken találhatóak ültetvényeink. Több fajta szőlőből készítjük borainkat: kékfrankos, leányka, olaszrizlig, cserszegi fűszeres, portugieser. Évente többször megfordulunk borversenyeken ahol, szép eredményeket érünk el. Borainkat az erre járó turistáknak és a tájjellegű hagyományos technológiával készült bort kedvelőknek kínáljuk.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák: