Városközponthoz közeli szállás a győri programokhoz, fesztiválokhoz, rendezvényekhez!
Városközponthoz közeli szállás a győri programokhoz, fesztiválokhoz, rendezvényekhez!
Cinderella - családi mesemusical - Győr, AUDI Aréna
Cinderella - családi mesemusical - Győr, AUDI Aréna
Extrém sportok Győrben és a Mosoni-Dunán.
Extrém sportok Győrben és a Mosoni-Dunán.

XVI. Büchl Félmaraton Győr 2017

9026 Győr, Bahnhof Győri Egyetemi Vigadó (9026 Győr-Révfalu, Aranypart I., Szabad Strand, Lapos Tanszék

Szeretnénk meghívni a XVI. Büchl Félmaraton és Félmaraton váltó elnevezésű versenyünkre. A verseny a korábbi évekhez hasonlóan ismét a győri Püspökerdő nevű közkedvelt futóterepen lesz megrendezve. Idén is a szokásos távok várnak Benneteket, 4 és 21 km egyéni, 21 km-es 3 fős váltó, ill. a 7 km-es Nordic Walking. Május 31-ig még van időtök előnevezni és mivel CSAK az előnevezetteknek tudjuk biztosítani a verseny technikai pólóját, ezt érdemes is kihasználni.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: 9026 Győr , Bahnhof Győri Egyetemi Vigadó (9026 Győr-Révfalu, Aranypart I., Szabad Strand, Lapos Tanszék

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Versenyközpont

Bahnhof Győri Egyetemi Vigadó (9026 Győr-Révfalu, Aranypart I. Szabad Strand, Lapos Tanszék)

Távok

4 km, félmaraton, 3 fős félmaraton váltó és 7 km-es Nordic Walking (A verseny útvonalának nagyobbb része erdei utakon és kavicsos töltésen, kisebb része lebetonozott töltésen halad).

Nevezés

Előnevezni 2017.05.31-ig lehet e-mail címünkön, ahol kérjük megadni a versenyző teljes nevét, születési évét, az egyesület vagy település nevét, versenytávot és váltó esetén a csapatnevet is. A nevezés a nevezési díj elutalása után válik véglegessé, a számlaszámot a nevezést visszaigazoló e-mail-ben fogjuk elküldeni. Az előnevezetteknek a verseny előtt jelentkezniük kell a nevezési pultnál a rajtszám átvételéhez. A versenyen helyszíni nevezés is lehetséges 2017.06.11-én 7:30-8:15 között. Van lehetőség személyesen is előnevezni a Szabadidősport Szövetség irodájában. Cím: 9022. Győr, Teleki László u. 46. fsz. 4. Perfekt Iroda. Nyitvatartás: Hétfőtől csütörtökig: 9 – 14 óráig, Pénteken: 9 - 12 óráig.

A helyszíni nevezőknek a verseny egyedi pólóját NEM tudjuk biztosítani!

A nevezési díj tartalmazza:

- részvételt a versenyen,
- kijelölt útvonalat irányítókkal,
- chipes időmérést,
- befutó csomagot a félmaratont futóknak,
- a verseny végen egy pohár sört vagy üdítőt minden indulónak,
- frissítő állomásokat,
- orvosi ügyeletet a verseny alatt.

Útvonal

A pályák végig szalagozottak és útirányítással ellátottak. A Félmaraton és a Félmaraton váltó 3 darab 7 km-es körből áll, minden kör végén frissítési lehetőséggel. A Nordic Walking 1 darab 7 km-es kör. A 4 km-es táv pályája részben megegyezik a 7 km-es körrel.

Díjazás

Minden távon a kategóriánkénti első helyezett kupát kap, a második és harmadik helyezett érem díjazásban részesül, a félmaratoni abszolút első helyezett női és férfi futó kupát kap. A váltó csapatoknak: érem díjazás, a vegyes csapatok a férfi kategóriában lesznek értékelve. A Nordic Walking-on az összes beérkező befutó érmet fog kapni.

Eredményhirdetés

Minden távon kb. 12 órakor kerül kihirdetésre.

Egyéb

A versenyen fürdési lehetőséget biztosítunk. A versenyen mindenki saját felelősségére indul, melyet minden induló a nevezési lapon aláírásával jegyez. A verseny területén reklám- és kereskedelmi tevékenységet folytatni csak a rendezők engedélyével lehet.

Érdeklődni a kapcsolati adatoknál megadott elérhetőségeken lehet, vagy  személyesen a Szabadidősport Szövetség irodájában, és az esemény facebook oldalán.


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 2

ETO Park Hotel**** Superior

ETO Park Hotel**** Superior

A győri városközponttól néhány percre elhelyezkedő ETO Park Hotel**** Superior szálloda mind a Győrbe látogató kikacsolódni vágyó vendégek és az üzleti élet szereplői számára is tökéletes választás. A ...


Hotel Kálvária ****/***

Hotel Kálvária ****/***

A győri belváros közelében a Hotel Kálvária**** Győr négy- és három csillagos kategóriában kínál Önnek szállást jól megközelíthető helyen. Széles körű és színvonalas szolgáltatásaink - akciós ...
Találatok száma: 1

Narrabo Étterem

Narrabo Étterem

Az Eto Park Hotel NARRABO A’ la Carte étterme lenyűgöző stadionpanorámával a találkozások helye! 100 fő befogadására alkalmas tere belsőépítészeti kialakításával egyben meghitt és diszkrét is. ...
KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
XVI. Büchl Félmaraton Győr 2017

Győr

Programajánlat

Jánosházi félmaraton 2018
Jánosházi félmaraton 2018
  • Jánosháza
2018. március 11.
Bakonyrun 2018
Bakonyrun 2018
  • Németbánya
2018. március 17.
Dunaparti Futóparti 2018 Esztergom
Dunaparti Futóparti 2018 Esztergom
  • Esztergom
2018. március 25.
Rotary Futófesztivál 2018
Rotary Futófesztivál 2018
  • Debrecen
2018. március 25.