Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny 2019
Bangó Margit születésnapi nagykoncert az Arénában!
Bangó Margit születésnapi nagykoncert az Arénában!
HOBO 75! Ünnepeljünk együtt!
HOBO 75! Ünnepeljünk együtt!
Koncz Zsuzsa koncertre hívjuk az Arénába!
Koncz Zsuzsa koncertre hívjuk az Arénába!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny 2019


Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) évadzáró, Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyét és a Budapesti Gazdasági Egyetem közreműködésével tartandó szakmai konferenciáját 2019. december 7-én, szombaton 8:00 órától Dány településen, a Gyöngyvirág Vendéglőben (Szabadság út 2. szám alatt) rendezi meg. A gasztronómiai verseny ebben az évben hagyományőrző levesek, előételek, főételek, valamint befejező fogások, disznótoros tematikájú ételek témakörében, három kategóriában, 3-5 fős csapatok részére kerül meghirdetésre.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

 

Versenyfelhívás a 2019. december 7-én, Dány településen tartandó XVIII. Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyre

FELHÍVÁS GASZTRONÓMIAI VERSENYRE ÉS SZAKMAI KONFERENCIÁRA

A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) évadzáró, XVIII. Dr. Ketter László Hagyományőrző
Gasztronómiai Versenyét és a Budapesti Gazdasági Egyetem közreműködésével tartandó szakmai konferenciáját
2019. december 7-én (szombaton) 8:00 órától Dány településen, a Gyöngyvirág Vendéglőben (Szabadság út 2. szám alatt) rendezi meg.
Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend képviselőjének irányításával működő zsűri ebben az évben levesek, előételek, főételek, valamint befejező fogások, disznótoros tematikájú ételek témakörében készült ételek minősítését, értékelését, a legkiválóbb csapatnak járó „Első Magyar Fehérasztal Lovagrend” vándordíjának, illetve a verseny támogatói által felajánlott díjaknak odaítélését végzi.

A Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny három kategóriában, 3-5 fős csapatok részére került meghirdetésre:

1)hagyományőrzők: civil szervezetek, önkormányzatok, intézmények képviselői
2) szakemberek: éttermek, vendéglők, szállodák szakemberei
3) vendéglátóipari szakmunkás-, szakközépiskolai tanulók, főiskolai és egyetemi hallgatók

A versenyre a  legkésőbb 2019. szeptember 30-ig lehet jelentkezni.

Amennyiben az Egyesület évadzáró gasztronómiai versenyén a rendezvény támogatóiként kívánnak közreműködni, abban az esetben - a verseny díjazottai részére felajánlandó díj megnevezésének és értékének megjelölésével - ezen szándékukat a verseny szervezőivel  postai, vagy e-mail címen közölni szíveskedjenek.
A szponzorok által felajánlott értékes díjakat a szakmai zsűri értékelését követően a verseny támogatói adják át a díjazottaknak. A gasztronómiai hagyományaink megőrzését és a színvonalas magyar vendéglátás előtérbe helyezését célzó országos gasztronómiai versenyen való közreműködését előre is köszönjük.

Kérjük, hogy a versenyre jelentkezők a jelentkezési szándékuk közlésével egyidejűleg csatolják az általuk összeállított levesek és/vagy előételek, főételek és befejező fogások megnevezését, valamint az ételsor elkészítésének rövid leírását, receptúráját és anyaghányadát. A versenyzők maguk gondoskodnak az elkészítendő ételek alapanyagairól. Kérjük a versenyen részt venni kívánó csapatokat, hogy a versenyre 18 adag ételt készítsenek el.
Az ételek helyszínre történő szállítását és tálalását saját eszközeik felhasználásával végezzék.

Zsűri elnöke:

Garaczi János,
az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend szakács tagozatának tagja,
a lajosmizsei Tanya Csárda tulajdonosa

Zsűri elnökhelyettesei:

Bene Sándor,
Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend Szakács Szekció vezetője

Erdélyi Balázs
Magyar Cukrásziparosok Országos Ipartestületének elnöke

A zsűri tagjai:

Gombás András
a budapesti Gombás Étterem tulajdonosa,
a Magyar Vendéglátók Régiós Szövetségének alapítója

ifj. Gombás András
sommelier

Gundel Gábor
gasztronómiai szakértő

Károvits Tamás
a Magyar Vendéglátók Ipartestületének volt elnöke

Lipták György
gasztronómiai szakértő

Vörös István Attila,
a GKRTE alelnöke, a Csíkvölgyi Pipa Csárda üzemeltetője

Forrás: Szervezők

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt események

Érdemes felkeresni!


Pontos cím, geokód, térkép
2118 Dány , Szabadság út 2.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Dányi programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás