ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
A tájházak és szabadtéri múzeumok izgalmas, színes programokkal tárják ki kapuikat!
A tájházak és szabadtéri múzeumok izgalmas, színes programokkal tárják ki kapuikat!
Pünkösdi wellness hétvége a Bonvitalban - Sztárvendég: Gájer Bálint
Pünkösdi wellness hétvége a Bonvitalban - Sztárvendég: Gájer Bálint
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Dunaföldvár Művelődési Ház programok 2024. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2024. április 20. (szombat)
7020 Dunaföldvár , Több helyszínen

Dunaföldvári Művelődési Központ és Könyvtár programok 2024-ben online jegyvásárlási lehetőséggel. Az intézmény a város lakóinak kulturális életét hivatott támogatni az általa megszervezett rendezvényekkel. Az állami és nemzeti ünnepek, évfordulók valamint jeles napokhoz kapcsolódó programok szintén a központ szervezésében valósulnak meg.

Dunaföldvári Művelődési Ház programajánló 2024

KONCERT-SZÍNHÁZ

ÁPRILIS 20. SZOMBAT, 19:00
Dunaföldvári Művelődési Központ és Könyvtár, Színházterem

Az Ördögszekér Táncegyesület 20 éves jubileumi koncertje zenével és tánccal. A több éve tartó nótaestek legszebb dalait fűzték egy csokorba.

Az est közreműködői: a Tükrös együttes, valamint Könczei Bálint, Kalász Máté, Kerékgyártó Gergely, ifj. Szerényi Béla, Sőregi Anna és Hajdú Flórián


A Szent Család - Lakatos László önálló estje

MÁJUS 10. PÉNTEK, 18:00
Városi Művelődési Központ

Dumaszínház est.

Egyszer volt, hol nem volt, réges régen, vagyis nem is olyan régen, sőt, most is, a messzi-messzi Corvin sétány mellett, a nyolcadik kerület szívében, a Práter utcában élt egy család…
Egy Szent Család, Lakatosék!

Ha mese lenne az életem, valahogy így kezdeném, hát DE NEM AZ!

Gyerekként vannak álmaink, milyen lesz a családunk, a filmekben is láthatjuk, miként működhetNÉNEK a családok, de ez általában nem fedi a valóságot. Nálam legalábbis tuti nem!
Gyönyörű gyerekkorom volt, emlékszem, a barátaimnál zsúrok voltak, összejövetelek, nálunk meg bolondok háza mindennap, ahogy apám mondta. Mondjuk Apám mást is mondott amikor még kicsi voltam, például hogy engem a kukán találtak. Felnőtt fejjel már csak nevetek ezen, mert szerintem meg az öcsémet találták a kukán.

31 évesen már nekem is van saját családom, nem is akármilyen!
Egy asszony, a fiam, a nevelt fiam, és két kutya egy lift nélküli, negyedik emeleti 49 nm2-es panel lakásban. Minden adott ahhoz, hogy bármelyik pillanatban agyvérzést kapjak.

Mesékben, filmekben láttunk már famíliákat, most bemutatom nektek az enyémet és hogy hogyan is élünk a Szent Családommal.

Az előadást keresleti alapon árazzuk!


TAVEN BAXTALE!

JÚNIUS 29. SZOMBAT, 21:00
Dunaföldvári Vár Szabadtéri Színpad

LEGYETEK SZERENCSÉSEK!
táncszínházi előadás a Fitos Dezső társulat előadásában
esőnap június 30.

Az előadás legfőbb célkitűzése, hogy a lehető legkomplexebben és legsokrétűbben mutassa be a cigány néphez kapcsolódó mesterségeket. Ahogy maguk a mesterségek is igen változatosak, úgy az előadás is törekszik a formai és művészi sokszínűségre.

Mindehhez a Kárpát-medence magyar nyelvterületének változatos cigány táncait zenei és énekes anyagát használja eszközéül, kitekintéssel a nyugat- és kelet-európai cigány kultúrára. Bemutatják többek között a kovács-, és drótos mesterség, bepillantást nyerhetünk a teknős cigányok és a sár munkával foglalkozó cigányok mindennapjaiba, valamint a mutatványosok és a zenészek életébe is. Az előadás dramaturgiai kötőanyaga a cigányok vándor természetének ábrázolása.

Az előadást átszövi a mesterségek kavalkádja, melyből mindig kiemelődik egy. Az etűdös szerkesztésmód arra is lehetőséget ad, hogy váltogassák egymást a hol balladisztikus és lírai, hol pedig épp az élénk, komikus jelenetek, miközben nem csak a mesterségekről, hanem a cigány nép eredetéről és történetéről is képet kapunk.

Alkotók

 • Dramaturg: Nagy Orsolya
 • Díszlettervező: Gyenes Szilvia
 • Jelmeztervező: Kocsis Enikő Harangozó Gyula-díjas
 • Szcenikus, világítástervező: Papp Kornél
 • Zenei szerkesztő: ifj. Csoóri Sándor Sündi és Szakál Tamás
 • Korrepetitor: Balogh Melinda, Lakatos Mónika Kossuth-díjas, Rostás Mihály Mazsi, Szakál Tamás
 • Flamenco táncok: Inhof Katalin

HOGYAN ÉRTSÜK FÉLRE A NŐKET?

JÚLIUS 6. SZOMBAT, 21:00
Dunaföldvári Vár Szabadtéri Színpad

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka

esőnap július 7.

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e?

Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban?
Eljön-e a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, örömeiről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)


SZÉP NYÁRI NAP

JÚLIUS 14. VASÁRNAP, 21:00
Dunaföldvári Vár Szabadtéri Színpad

Neoton musical musical két részben

esőnap július 15.

Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én – hangzik fel a Neoton Vándorének című slágere a Veres 1 Színház új előadásában.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz. Ennek fontos szerepe van a történetben. A humorral és iróniával átszőtt musical szereplői fiatalok, akik „önként” vállalták a nyári melót.

A táborparancsnok Tóth Antal a Szovjet- Magyar Barátság TSZ paradicsom-feldolgozó melléküzemágának vezetője, helyettese Kovács Jenőné, azaz Panni néni, az orosz tanárnő. Juli, Panni néni KISZ-titkár lánya, beleszeret a frissen érettségizett Varga Péterbe, aki szociológusnak készül. Péter édesapja 56 után disszidált. A két különböző neveltetésű fiatal szerelmét sokan nem nézik jó szemmel.

Az építőtábor többi lakója is pesti tinédzser, akik ezeken a szép nyári napokon teszik azt, amit minden fiatal, vagyis dolgoznak, szórakoznak, összevesznek, kibékülnek, szerelmesek lesznek, de legfőképp énekelnek és táncolnak a máig népszerű Neoton slágerekre.

Kell, hogy várj, Kétszázhúsz felett, Santa Maria, Don Quijote, Pago Pago, Ha szombat este táncol, Tini-dal, Holnap hajnalig és még sok más dal is elhangzik az előadásban. A Neoton dalok mind a mai napig nem hiányoznak egyetlen valamirevaló házibuliból sem – korra való tekintet nélkül! Talán nem túlzás azt állítani, hogy ezek a slágerek ma Magyarországon ugyanolyan népszerűek, mint az ABBA együttes dalai.

És több, mint harminc évvel a rendszerváltás után már felhőtlenül nevetünk múltunkon!??
A Veres1 Színház az előadást Korcsmáros György emlékének ajánlja.

Szereplők

 • Varga Péter.............................. Mechle Christian / Cseh Dávid Péter
 • Kovács Júlia............................. Holczinger Szandra / Gadó Anita
 • Margó....................................... Bajor Lili
 • Ria............................................ Csáki Edina
 • Sanya....................................... Vincze Márton
 • Öcsi.......................................... Krajnik-Balogh Gábor
 • Panni Néni................................ Janza Kata / Náray Erika / Fésűs Nelly
 • Tóth Antal................................. Harna Péter
 • Tészabó.................................... Pál Tamás
 • Rózsika..................................... Zorgel Enikő
 • Kovács Jenő............................. Janik László
 • A Pesti Művésznő..................... Fésűs Nelly / Falusi Mariann / Márkus Judit

Továbbá fiúk, lányok, az építőtábor lakói és
a bácsszentmáriai Szovjet-Magyar Barátság TSZ paradicsom-feldolgozó melléküzemágának dolgozói:
Béli Titanilla / Maros-Szabó Réka, Fésűs Ákos / Kalmár Botond, Géczi Olívia,
Kiss Csinszka Flóra, Kovács Dominik Róbert, Szombath Gergő / Kovács Kristóf

Valamint Aranyosiné Zsuzsika és Hibóné Irén a Veresegyházi Hagyományőrzők Tagjai / Geréb Hajna és Paku Éva

Alkotók

 • Súgó: Paku Éva
 • Rendezőasszisztens: Czipó Gabriella, Csányi Erika
 • Díszlettervező: Michac Gábor
 • Jelmeztervező: Kemenesi Tünde
 • Koreográfus: Bakó Gábor
 • Koreográfus-asszisztens: Géczi Olívia
 • Zenei vezető: Nyitrai László

Rendező: Böhm György Jászai- és Nádasdy Kálmán-díjas


MÉG EGY KÖRT MINDENKINEK

JÚLIUS 20. SZOMBAT, 21:00
Dunaföldvári Vár Szabadtéri Színpad

vígjáték

esőnap július 21.

A történet hősei négy középkorú, kisvárosi tanár, akik elvesztették ifjúi lelkesedésüket és lendületüket, szakmai motivációjukat, magánéleti problémákkal szembesülnek, és az életközepi válság szele is megérintette őket.

Egy elméletet tesztelésébe fognak, amely szerint az emberek fél ezreléknyi alkoholhiánnyal születnek, ezért megpróbálnak úgy élni, dolgozni és szórakozni, hogy ez a bizonyos fél ezrelék soha ne hiányozzon. A darab azonban nemcsak az ember és az alkohol viszonyáról szól, hanem a kiüresedés elleni küzdelemről, és nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Bár a Még egy kört mindenkinek Thomas Vinterberg filmjeként ismert, az alapötlet színdarabként született meg a rendező-forgatókönyvíróban a bécsi Burgtheater számára. További inspirációt jelentett neki saját lánya, Ida, aki a dán fiatalok iváskultúrájáról mesélt neki, és azt is ő szorgalmazta, hogy film készüljön a darabból. A történet eredetileg az alkoholt ünnepelte volna annak kapcsán, hogy a világtörténelem más lett volna alkohol nélkül. Négy nappal a forgatás megkezdése után azonban Ida – aki a filmben is játszott volna – autóbalesetben meghalt. A tragédiát követően a forgatókönyvet átalakították, a hangsúlyváltásról így fogalmazott Thomas Vinterberg:
„Nem csak az ivásról kell szólnia, hanem az életre ébresztésről.”

Szereplők

 • Nikolaj, filozófiatanár......................... Schruff Milán
 • Tommy, tornatanár............................ Epres Attila
 • Martin, történelemtanár..................... Király Attila
 • Peter, zenetanár................................ Debreczeny Csaba

Alkotók

 • Fordította: Zöldi Gergely
 • Díszlet: Zöldy Z Gergely
 • Jelmez: Pető Kata
 • Zene: Furák Péter
 • Mozgás: Bodor Johanna
 • Plakáttervező: Csáfordi László
 • A rendező munkatársa: Dicső Dorka
 • Rendező: Paczolay Béla
 • Producer: Orlai Tibor

2024.04.20.
2024.05.10.
2024.06.29.
2024.07.06.
2024.07.14.
2024.07.20.
További ajánlataink

2024.04.19.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán - Nemes Ferenc Kiállítása
2024.04.20.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
ÖRDÖGSZEKÉR 20 ÉVES JUBILEUMI KONCERT
2024.04.20. - 2024.04.21.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.04.22.
2024.04.23.
2024.04.23. - 2024.04.28.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.04.26.
2024.04.27.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Tánc világnapja: Jótékonysági Gyimesi Est
2024.04.30. - 2024.05.05.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.05.01.
2024.05.06.
2024.05.07. - 2024.05.12.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.05.08.
2024.05.10.
2024.05.14. - 2024.05.19.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.05.21. - 2024.05.26.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.05.26.
2024.05.27.
2024.05.28. - 2024.06.02.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.06.04.
2024.06.04. - 2024.06.09.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.06.06.
2024.06.11. - 2024.06.16.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.06.18. - 2024.06.23.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.06.25. - 2024.06.30.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.06.29.
2024.07.02. - 2024.07.07.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.07.06.
2024.07.09. - 2024.07.14.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.07.14.
2024.07.16. - 2024.07.21.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.07.20.
2024.07.23. - 2024.07.28.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.07.30. - 2024.08.04.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.08.06. - 2024.08.11.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.08.13. - 2024.08.18.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.08.20. - 2024.08.25.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.08.27. - 2024.09.01.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.09.03. - 2024.09.08.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.09.10. - 2024.09.15.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.09.17. - 2024.09.22.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.09.24. - 2024.09.29.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.09.27. - 2024.09.28.
2024.10.01. - 2024.10.06.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.10.08. - 2024.10.13.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.10.15. - 2024.10.20.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.10.22. - 2024.10.27.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.10.29. - 2024.11.02.
Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
Egyáltalán – Nemes Ferenc kiállítása
2024.11.09.
Találatok száma: 1

Schneider Fáni Szálláshely és Rendezvényház Dunaföldvár

Schneider Fáni Szálláshely és Rendezvényház Dunaföldvár

Rendezvényházunkat családi eseményekre, céges bulikra, csapatépítő tréningekre, előadásokra, oktatásokra, egyéb csoportos rendezvényekre szálláshellyel (72-80 fő) együtt is tudjuk ajánlani akár több napra is.

Találatok száma: 3

Marcipán Cukrászda Dunaföldvár

Marcipán Cukrászda Dunaföldvár

Üzletünk Dunaföldvár központjában, a Béke téren található. A város meghatározó üzlete lettünk. 1988-ban nyitottuk Marcipán Cukrászda néven.

Piramis Cukrászda Dunaföldvár

Piramis Cukrászda Dunaföldvár

A Piramis Cukrászda családi vállalkozásként indult még 2002-ben, egy cukrász végzettségű és egy mestercukrász szakember közreműködésével. A kezdeti szerény felhozatal után cukrászdánk folyamatosan bővült, mind választék, mind fejlesztés terén. Jelenleg a belső helységben 20, míg a kinti teraszon 25 ...

Tóth Cukrászda Dunaföldvár

Tóth Cukrászda Dunaföldvár

Tóth Cukrászda Dunaföldváron várja vendégeit. A korszerűsítés számunkra kiemelkedően fontos. Folyamatos technológiai fejlesztéseket végzünk. A legújabb alapanyagok megismerése mellett, a lehető legkorszerűbb technikákat igyekszünk elsajátítani, azonban kínálatunkban igyekszünk egyensúlyt tartani a ...

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Ár: 4 000 Ft -tól 7 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024 Dunaföldvári Városi Művelődési Központ programok 2024
 • Dunaföldvár
2024. április 19. (péntek)
Dunaföldvári Szüreti Fesztivál 2024 Dunaföldvári Szüreti Fesztivál 2024
 • Dunaföldvár
2024. szeptember 27. (péntek) - 2024. szeptember 28. (szombat)
Márton-nap 2024 Dunaföldvár Márton-nap 2024 Dunaföldvár
 • Dunaföldvár
2024. november 9. (szombat)

Hasonló ajánlatok

Ludovika Fesztivál 2024 Budapest Ludovika Fesztivál 2024 Budapest
 • Budapest
 • VIII. kerület
2024. május 9. (csütörtök) - 2024. május 11. (szombat)
Ismerős Arcok koncertek 2024 Ismerős Arcok koncertek 2024
2024. április 19. (péntek)
Vastag Csaba fellépések, koncertek 2024 Vastag Csaba fellépések, koncertek 2024
2024. május 4. (szombat)

Figyelmébe ajánljuk!

Ár: 4 000 Ft -tól 7 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program