Eleven Tavasz Fesztivál 2022 Budapest
Gyere és tölts el egy felejthetetlen gyereknapi hétvégét a családdal!
Gyere és tölts el egy felejthetetlen gyereknapi hétvégét a családdal!
Pünkösdi Fesztivállal indul a siófoki nyár sok izgalmas programmal!
Pünkösdi Fesztivállal indul a siófoki nyár sok izgalmas programmal!
Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében
Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében
Extra fény-, hang- és látványtechnikával vár a Szeszelünk csapata a BMW találkozó éjszakai bulijára!
Extra fény-, hang- és látványtechnikával vár a Szeszelünk csapata a BMW találkozó éjszakai bulijára!
Gyulai nyári wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai nyári wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Eleven Tavasz Fesztivál 2022 Budapest

2022. május 20 - 22.

Idén is egyedi kortárs alkotásokkal, köztéri installációval, valamint különleges alkotóműhelyekkel, zenei programokkal, családi workshopokkal és gasztronómiai ínyencségekkel várja a látogatókat az Eleven Tavasz. A Bartók Béla Boulevard nyárváró fesztiválját idén május 20. és 22. között rendezik meg.

Eleven Tavasz

2022. május 20-22.

Az Eleven Tavasz keretében a sokszínű helyi vállalkozások, izgalmas művészeti programot kínáló galériák, az ínycsiklandozó falatokat felszolgáló éttermek, a hangulatos borozók és kávézók forgalmas utcából igazi közösséggé varázsolják a Bartók Béla Boulevardot. Az Eleven Tavasz fesztivál fókuszában ráadásul idén a környezetvédelem, a zöld szemlélet és a természettel való harmonikus együttélés áll, a programkavalkádot pedig tovább szeretnék bővíteni felhívásaikkal a szervezők.

Az Eleven Tavasz alkalmával ismét kortárs művészet költözik a BBB üzleteinek kirakataiba az 1 Művész 1 Porta kezdeményezés keretében, továbbá számos művészeti és helytörténeti séta mellett idén kerékpáros programokkal is készülnek a szervezők. Miután pedig olyan sikeres volt a zöld felületek által visszafoglalt városrészek koncepciója az elmúlt évben, a zöldítés, az élhető város, a fenntarthatóság a 2022-es Eleven Tavasz keretében is központi szerephez jut: tovább folytatják az Eleven Ősz során megkezdett, a Bartók zöldítését támogató megjelenéseket virágültetéssel, parkolók zöldítésével és egyéb kezdeményezések támogatásával.

Az 1 művész 1 porta esemény a legközvetlenebb módon teszi elérhetővé a kortárs művészetet: kilépteti az utcára a járókelők közé. A közterekre és a kirakatokba installált műveket ezúttal a környezetvédelem, a zöld életszemlélet és a természettel való harmonikus együttélés témája inspirálta. Olyan aktuális téma ez, melyhez minden ember akarva, akaratlanul kapcsolódik, hiszen a mindennapjainkat érinti, és egyre inkább meg is határozza. A kortárs művészet pedig érzékekre ható eszközeivel, vizuálisan mutatja meg, hogy mik azok a természeti értékek, amiket meg kell óvnunk, amik érdekében tudatosan kell cselekednünk nap mint nap.

Zenei programok

2022. MÁJUS 19., CSÜTÖRTÖK
17:00 – 21.00 KultPont
DrGEB - Horváth Gabriella Az este folyamán a kellemes zenei aláfestésről DrGEB dj gondoskodik.

2022. MÁJUS 20., PÉNTEK
16:00 KultPont
Cserny Márton
16:00 Gárdonyi tér
Védett Férfiak Két gitárra, basszusra és dobokra hangszerelt kortárs magyar felnőtt rockzene, amely a blues fedezéke mögül óvatos kirándulásokat tesz az underground és a tánczene világába is.
18:00 KultPont
MoonMoon
18:00 Moha Café
NaNi on the Run
18:00 Gárdonyi tér
The BobMeisters - 100% Dylan Az elektro-akusztikus élményzenekar a Nobel-díjas mester politikus, melankólikus, cinikus és romantikus, szőke, barna és őszbe hajló dalaiból válogat, eredetiben angolul és a zenekar saját műfordításában.
19:00 KultPont
Rumba Fuerte
19:00 Gárdonyi tér
Red One House
A veresegyházi vándorzenészek egy rég elfeledett műfajt, a hokum bluest modernizálták, de előadásmódjukban még a régi vaudville színházak világát idézik. Dallamos, magyar nyelvű saját szerzeményeikben dolgozzák fel a hétköznapi ember ügyes-bajos dolgait, érzelmeit, élethelyzeteit.
Varázslatos egyedi készítésű hangszerek és a blues zenei sokszínűsége teszi igazi unikummá műsorukat.
19:00 Faur Zsófi Galéria
Forrai Ferenc / Négyszöglet koncert
Szabad improvizáció a rendszerbe komponált geometriai formák mentén. A Négyszöglet koncert zenei válasz, reflexió a kiállításra. A fellépő zenészek a tárlatból előre kiválasztott képek alapján improvizálnak, grafikus kottaként használva fel azokat. Így tesznek kísérletet arra, hogy a Forrai Ferenc által felállított rendszert a saját nyelvükön értelmezzék, a szövegek és a képek összefüggéseit új jelentésrétegekkel gazdagítsák.
19:30 Kis Présház
Szesztay Dávid: Idebenn a csend / kisprés tiny desk
Szesztay Dávid zenész, dalszerző, a Kiscsillag zenekar billentyűsgitárosa és a Santa Diver nevű jazz formáció basszusgitárosa, számos film és színházi előadás zeneszerzője. Első szólólemeze 2018-ban jelent meg Dalok bentre címmel. Dávid az utolsó hangig egyedül játszotta fel, és keverte meg az anyagot. A lemez két dalához Lovasi András szerzett szöveget. Ezt követte a Határtalan című EP, majd 2021 tavaszán megjelent legújabb lemeze, az Iderejtem a ház kulcsát. Art pop, alapvetően kísérletező szellemű dalokból, amelyek hol megtartják a hagyományosabb dalformát, hol bátran kilépnek belőle.
20:00 – 21:00 K.A.S Galéria
CEDRIC
20:00 – 21:00 Moha Café
Rimai Ádám
20:00 – 21:00 Gárdonyi tér
Duckshell
20:00 – 21:00 Óvóhely
Szobakemping zenekar
20:00 – 21:00 MITZI - Kortárs kávéház és bisztró
Kustán Ádám I ANT got a car
21:00 Hélium Drink Bár és Pub
PabloChandez

2022. MÁJUS 21., SZOMBAT
12:00 Gárdonyi tér
Újbuda ezüstkar
13:00 – 14:00 ONO Poké Bowl
Ukulele - Horváth Réka
14:45 – 15:45 Gellért tér – Gárdonyi tér
Marching Jazz Band
15:00 Gellért tér
RumbaGitana
16:00 Gárdonyi tér
Szabad zenélés Ketán nyelves és egyéb dobokon
Szabadon kipróbálhatod a Ketán nyelves dobokat (angolul tank drum) és egyéb percussion hangszereket Viczay András vezetésével. A kreativitás jegyében mindenkinek lehetősége lesz saját maga által kitalált ritmusokat is kipróbálni.
16:00 – 17:00 Gellért tér
Team Gusto Cubano
17:00 – 19:00 Moha Café
Teddy Harpo One Man Band
18:00 Gellért tér
Énidő zenekar
19:00 MITZI - Kortárs kávéház és bisztró
CYMBAL RUSH
19:00 Moha Café
Monkey Business
19:00 Gárdonyi tér
Nehézlemez Műhely Elgondolkodtató és mégis táncolható magyar alter a XI. kerületből. A nyers, kicsit roots gitárhangzás alá egyedi ritmusú, odafigyelős dob grooveok adják az alapot.
19:30 Kis Présház
Ajtai Péter és Szelevényi Ákos
Szelevényi Ákos 1966-ban született Debrecenben. Budapesten nőtt fel, 1986 óta Párizsban él, az utóbbi években a legtöbb időt Budapesten, Párizsban és a vajdasági Magyarkanizsán tölti. Fő hangszere a tenor szaxofon, de számos más hangszer és hangzó tárgy lehetőségeivel is él, újabban a szopranino és alto szaxofon használata nyit számára egy merőben új világot. Akosh S. művésznéven több egyéni (szólótól a tentettig) és különböző kreatív formációkkal készített lemezt jelentetett meg. Szelevényi Ákos zenéje egyrészt vérbeli kozmopolita zene, másrészt viszont alternatív esztétikumot hordoz magában, magyarul nem nevezhető a szépség koldusának. Inspirációja a mikrokozmoszból és az univerzumból egyaránt merít, sőt a rögtönzött epizódok is a természet szimbiotikus jellegét hivatottak tükrözni. Szelevényi zenéjét ez a különös alkímia tartja össze, ami a quantum fizika és kozmológia vetületében - érdeklődési területeinek meghatározó része - elválaszthatatlan.
20:00 Kultpont
SlapStick? Jam!
Az estét az együttes indítja a maga hol funky, hol hip-hop, hol jazz stílusú improvizációjával, utána pedig megnyílik a lehetőség a közönség számára is, hogy becsatlakozzanak a szabad zenélésbe! Zenészek, hozzatok hangszert!
20:00 Béla bár
Erik Sumo Dj set
20:00 Gellért tér
MikeMicrodose
20:00 Gárdonyi tér
Coda Nostra Jazz Band
20:00 BorSor
Teddy Harpo akusztik blues
Teddy Harpo újra a BorSor teraszán. Zene, hangulat, organikus borok kóstolása.

2022. MÁJUS 22., VASÁRNAP
9:30 – 11:00 Gárdonyi tér
Szelindek Régi-Világzene forgatag
11:00 – 12:00 Gárdonyi tér
ZENEKUCKÓ
Közösen zenélő, táncoló, éneklő, élményteremtő gyermekprogram: gitárral, furulyával, vidám zenével, tánccal, Erika nénivel és Sanyi bácsival.
11:30 – 13:00 Gárdonyi tér
Vibee, aki a biciklis túrán is kísér titeket!
16:00 – 18:00 Kornél
Handpan Hangfürdő Tavaszra Ditrói Berni képzett hangterapeuta, rendszeresen vezet hangutazásokat, vesz részt fesztiválokon handpanjével. Saját szerzeményei és imprók Kornél előtt!
17:00 – 21:00 Enter bar
Mandala készítő workshop
a workshopot Király Vilma tartja, a program ingyenes és regisztrációhoz kötött.

Forrás: Szervezők


2022.05.20. - 2022.05.22.
Találatok száma: 19

Anna Hotel**** Budapest

Anna Hotel**** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben


BME Professzor Vendégház Budapest

BME Professzor Vendégház Budapest

A vendégház Budán található, a Gellért hegy lábánál, a Petőfi és a Szabadság híd, a Budapesti Műszaki Egyetem szomszédságában. Bővebben


Bara Hotel Budapest

Bara Hotel Budapest

A Bara Hotel költséghatékony megoldás minden vendég számára. A szálloda és konferenciaközpont 80 autó férőhelyes saját mélygarázzsal, bárral és étteremmel. Bővebben


Dogmopolite Kutyapanzió Budapest

Dogmopolite Kutyapanzió Budapest

A Dogmopolite Magyarország legnagyobb fedett területű, legkorszerűbb kutyapanzió, kiképző- és napközi központja. A Dogmopolite elsődleges célja kutyapanzióiban, hogy a kutyusok a lehető legjobban érezzék magukat, majd a tartózkodást követően a gazdi boldogan vihesse haza kedvencét. Bővebben


Gerand Hotel Griff Junior Budapest

Gerand Hotel Griff Junior Budapest

A munkásszálló a főváros budai oldalán, a XI. kerületben, a Kelenföldi pályaudvar közelében helyezkedik el. Az M1-es és az M7-es autópályákról könnyen megközelíthető. Munkásszállónk háromágyas, mosdós szobákkal rendelkezik. Emeletenként, nemenként elkülönített zuhanyozók és toalettek, valamint közös ... Bővebben


Hotel Mediterran Budapest

Hotel Mediterran Budapest

4 csillagos hotelünk 40 szobával Buda központjában található. Különtermünk és kerthelyiségünk 5-45 fő részére nyújt kiváló helyszínt családi vagy céges rendezvények megtartására. Bővebben


Ida Panzió Budapest

Ida Panzió Budapest

A családias hangulatú Ida Panzió a Sas-hegy délkeleti lejtőjén található, festői kilátással a fővárosra. A panzió nyugalmát a közelében elterülő Sas-hegyi Természetvédelmi Terület fokozza. A városközpont (Váci utca, Ferenciek tere) buszjárattal 15 perc. A szobákban fűrdőszoba, TV és hűtőszekrény is ... Bővebben


Rubin Wellness & Conference Hotel**** Budapest

Rubin Wellness & Conference Hotel**** Budapest

A budai zöldövezetben fekvő Rubin Wellness & Conference Hotel azokat a vendégeket, turistákat és üzletembereket várja, akik a belvároshoz közel, de mégis kellemes, nyugodt környezetben kívánnak megszállni a fővárosban. Bővebben


Carolina Apartman Budapest

Carolina Apartman Budapest

A Carolina Budapesten található, 200 méterre a Karolina villamosmegállótól, apartman típusú szállást kínálva, ingyenes Wi-Fi használattal. 24 órás recepcióval rendelkezik, valamint egy terasszal, ahol a vendégek pihenhetnek. Bővebben


Classic Hotel Budapest

Classic Hotel Budapest

Szállodánkban 30 darab szállodai szoba, és 4 darab penthouse apartman található, melyekbe panoráma lift segítségével juthatunk fel. Tágas szobáink többsége felújított fürdőszobával rendelkeznek, valamint mini hűtővel felszereltek, és egyedileg szabályozható légkondicionáló berendezéssel ellátottak. A legnagyobb ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 56

Amaretto Étterem Rubin Hotel Budapest

Amaretto Étterem Rubin Hotel Budapest

Amaretto Éttermünkben negyedévente megújuló étlappal várjuk kedves vendégeinket! Ételeink mindig friss, szezonális alapanyagokból készülnek, modern konyhatechnológia alkalmazásával. Nálunk az egészségtudatosan étkező vendégek és a magyar ízeket kedvelők is megtalálják a kedvencüket. Bővebben


Café Ponyvaregény Kávézó és Étterem Budapest

Café Ponyvaregény Kávézó és Étterem Budapest

Éttermünk Budapest szívében, a Lágymányosi öbölben, egy gyönyörű és ápolt park közepén található. Dunára néző napsütötte teraszokkal, házias konyhával, gyereksarokkal, hétvégi óvónénivel, vitorlásiskolával, bérelhető piknik kosarakkal, játékeszközökkel és sok szeretettel várunk mindenkit, aki egy kis ... Bővebben


Café Ponyvaregény Kávézó, Étterem Budapest

Café Ponyvaregény Kávézó, Étterem Budapest

A Café Ponyvaregény Kávézó, Étterem Budapest szívében, a Lágymányosi - öbölben, egy gyönyörű és ápolt park közepén található. Dunára néző napsütötte teraszokkal, házias konyhával, gyereksarokkal, hétvégi óvónénivel, vitorlásiskolával, bérelhető piknik kosarakkal, játékeszközökkel és sok szeretettel ... Bővebben


Hemingway Étterem

Hemingway Étterem

A Hemingway étterem Budapest egyik klasszikus étterme a Feneketlen tó partján, amely minden korosztály számára tartogat valami érdekeset, izgalmasat a kulináris világból. Az étterem előnyös elrendezésének köszönhetően kiváló kisebb és nagyobb rendezvények, esküvők megszervezésére is. Bővebben


Jardinette Kertvendéglő és Borpince

Jardinette Kertvendéglő és Borpince

A Jardinette étterem, kertvendéglő, borospince és kávézó a XI. és XII. kerület határán, a Hegyalja út és Németvölgyi út kereszteződésétől 100 méterre található a Németvölgyi úton.Igazi kertvendéglő, ahová betérve egyből otthon érzed magad. Ahol a terebélyes gesztenyefák a nyári hőségben is árnyékot ... Bővebben


Kisvigadó Vendéglő-söröző Budapest

Kisvigadó Vendéglő-söröző Budapest

Az étlap-kínálatunk kialakításánál a magyaros-házias ételek mellett, a standard fogásokra is nagy hangsúlyt fektettünk. Mindezen kínálatot, heti rendszerességgel változó, heti ajánlattal színesítjük, mely az éppen szezonális, vagy az évszakra jellemzõ fogásokból tevődik össze. Jól elszeparált ... Bővebben


Mimama Konyhája Budapest

Mimama Konyhája Budapest

A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt ... Bővebben


Moha Café

Moha Café

Moha Kávéház és Kultúrtér, modern zöldkörnyezet Újbuda szívében, ahol kávézás közben is megtalál a kultúra. Várunk kiváló kávé különlegességeinkkel és kedves kiszolgálással a hét minden napján. Színes és sokféle tea, kávé, limonádé és forró csoki kínálatunk mellett meleg konyhával is rendelkezünk. Bővebben


Palack Borbár

Palack Borbár

A legkiválóbb borvidékek pincészeteinek szellemét idézi meg a Palack Borbár a budai Gellért téren, így nem kell több száz kilométert autózni, ahhoz, hogy jó hangulatú borkóstolót találjunk. A Palack autentikus világa más, mint amit eddig a borbárokról hittünk. Olyan helyre hív, ahol a borpincék ... Bővebben


Szatyor Bár és Galéria Budapest

Szatyor Bár és Galéria Budapest

A Szatyor Bár és Galéria, izgalmas vizuális kialakítással, elsőrangú vendéglátói szolgáltatásokkal, zsúfolt kulturális-művészeti programokkal várja vendégeit. Bővebben


1 2 3 4 ... 6   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Óvóhely programok 2022. Online jegyvásárlás
Óvóhely programok 2022. Online jegyvásárlás
  • Budapest
  • XI. kerület
2022. május 15 - 19.
Szkéné Színház műsora 2022. Online jegyvásárlás
Szkéné Színház műsora 2022. Online jegyvásárlás
  • Budapest
  • XI. kerület
2022. május 16 - 19.

Hasonló ajánlatok

Érdemes felkeresni!

Allee Bevásárlóközpont
Allee Bevásárlóközpont
  • Budapest
  • XI. kerület

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események