Budapest koncert a Balatonnál az Akali Bor és Zene Fesztiválon!
Budapest koncert a Balatonnál az Akali Bor és Zene Fesztiválon!
A padlás című zenés játék lesz látható a Pannon Várszínház előadásában az Akali Borfesztiválon!
A padlás című zenés játék lesz látható a Pannon Várszínház előadásában az Akali Borfesztiválon!
AUER Fesztivál 2018 - Műsor és jegyvásárlás itt!
AUER Fesztivál 2018 - Műsor és jegyvásárlás itt!
A belvároshoz közel, nyugodt kertvárosi környezetben várjuk!
A belvároshoz közel, nyugodt kertvárosi környezetben várjuk!

Filmklub Veszprém 2018

8200 Veszprém, Vár Utca 29.

Pannonfíling Klub - Az állampolgár - filmvetítés és beszélgetés. 2018. március 28-án a Teguláriumban mutatják be Az Állampolgár című filmet. A filmvetítéssel egybekötött eseményt a Pannonfíling Fesztivál szervezői, a Szeret Egyesület tagjai rendezik meg. A film vetítése 18:00 órakor kezdődik a Teguláriumban ( Veszprém, Vár utca 29., Dubniczay palota), az ezt követő beszélgetésen pedig Vranik Rolanddal Az állampolgár rendezőjével, és a két női főszereplővel, Arghavan Shekarival és Máhr Ágival beszélgetnek a filmről. A filmklub ingyenes!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: 8200 Veszprém , Vár Utca 29.

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

A Pannonfíling Klub bemutatja - Az állampolgár - filmvetítés és beszélgetés

A nemzetközi porondon a Stockholmi Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában debütált Az állampolgár, forgatókönyvét Szabó Iván (Viharsarok, Hacktion), az SZFE tanára és Vranik Roland rendező közösen jegyzik. A filmet több nemzeti fesztiválon is sikerrel bemutatták, de hazánkban is rengeteg elismerést kapott, például Magyar Filmdíjban részesült a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában Znamenák István Az állampolgár című nagyjátékfilmért.

A 2017-ben bemutatott film főszereplője az ötvenes évei végén járó afrikai Wilson (dr. Cake-Baly Marcelo), aki menekültként él Magyarországon. Wilson évek óta Budapesten dolgozik biztonsági őrként, legfőbb vágya és célja, hogy megszerezze a magyar állampolgárságot, de folyamatosan megbukik az alkotmányos alapismeretek vizsgán.

Amikor élete rendeződni látszik, megjelenik a fiatal perzsa bevándorló lány (Arghavan Shekari), a helyzet lassan, de biztosan tarthatatlanná válik: a férfinak mindenképp döntenie kell a menekülttárs iránt érzett felelősség és a szerelme (Máhr Ágnes) között.

A megrázó szerelmi történet amatőr színészekkel, minimalista eszközökkel és sok humorral mutatja be egy másik országba való beilleszkedés emberi oldalát.

A Pannonfíling Klubbot a Szellemi Regenerációs Társulás szervezte a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával.

A filmklub ingyenes!

Találatok száma: 1

Hotel Magister

Hotel Magister

A Hotel Magister szálloda jellegű modern épülete Veszprém egyetemi városrészében, a belvároshoz közel, nyugodt kertvárosi környezetben helyezkedik el. Igényesen berendezett 2 ágyas és 2x2 ágyas ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Filmklub Veszprém 2018