Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
Programok online jegyvásárlási lehetőséggel

Kulturális tevékenységünk szerteágazó. Befogadó színházként több ezer elégedett bérletest láthatunk vendégül évről évre. Hangversenyeinken, koncertjeinken számtalan híres és elismert hazai és külföldi zenekar, előadó szórakoztatja a közönséget. Sokszínű kínálatát nyújtjuk az ismeretterjesztő előadássorozatoknak, kluboknak, szakköröknek, tanfolyamoknak. Az érdeklődőket egész évben színvonalas kiállítások várják. A hagyományos rendezvényeink mellett szervezői, társszervezői, lebonyolítói vagyunk olyan nagyszabású fesztiváloknak, mint a Helikoni Ünnepségek, a Balaton Fesztivál, a Zalai Borcégér, a Keszthelyi Nyár és Ősz, vagy a Balaton Filmfesztivál.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Programok 2018

Goldmark Károly Művelődési Központ (GKMK)
Keszthely, Kossuth L. u. 28.

Balaton Kongresszusi Központ és Színház (BKKSz)
Keszthely, Fő tér 3. 

Jegyiroda:
Keszthely, Fő tér 3. 

Nyitva tartás:
Jegyiroda:
hétfő-csütörtök: 12.00-17.00
péntek: 10.00-12.00 és 12.30-14.00
valamint az előadások előtt 1 órával

Közönségszolgálat:
hétfő: 13.00-16.00
kedd-csütörtök: 10.00-12.00 és 13.00-16.00
péntek: 10.00-12.00 és 13.00-14.00

SZÍNHÁZI ELŐADÁSOK a Balaton Színházban

A bérletes előadásokra jegyek korlátozott számban kaphatók!

Február 13. (kedd) 10.00 (Bambi bérlet)
Február 14. (szerda) 10.00 (Pom-Pom bérlet) és 14.00 (Dr. Bubó bérlet)
Óvodás bérletes előadások:
Ulrich Hub: NYOLCKOR A BÁRKÁN -mesejáték-
Komáromi Jókai Színház
„A kortárs német szerző mesejátéka egy bibliai példázattal indul. Isten látva, hogy a világ, amit alkotott milyen mélységesen elaljasult, úgy döntött elpusztítja teremtményeit. Az özönvíz kezdetén indul a történet, melynek főszereplője három pingvin.
Napok óta reménytelenül és megállíthatatlanul ömlik az eső. Egyszer csak megjelenik a Galamb, s megmagyarázza a kialakult helyzetet, s mivel minden fajból két állat túlélheti a katasztrófát, két hajójegyet ad át a csodálkozó madaraknak.
Igen ám, de a pingvin közösség háromtagú, így nem marad más lehetőség, mint felcsempészni a hajóra az egyébként antiszociális, morgós harmadikat. A mese nagyon kedves és emberi hangon mesél barátságról, hűségről, felelősségről.”
Szereplők: Holocsy Krisztina, Szabó Viktor, Majorfalvi Bálint, Holocsy Katalin, Bernáth Tamás
Rendező: Méhes László
Jegyár/előadás: 1.200 Ft

Március 7. (szerda) 19.00
Bérleten kívüli színház előadás:
Békeffi István - Stella Adorján: JANIKA -vígjáték-
veszprémi Pannon Várszínház
„A népszerű színésznő éppen jelmezben próbálja egy tizennégy éves fiú, Janika szerepét, amikor váratlanul hazaérkezik tizenöt éve külföldre emigrált férje, hogy törvényesen is véget vessen házasságuknak, és feleségül vegye amerikai menyasszonyát. Az író azt hiszi, fia áll előtte. A még mindig szerelmes asszonynak sem kell több: úgy dönt, eljátssza kisfia szerepét...”
Szereplők: Pap Lívia, Keresztesi László, Kovács Ágnes Magdolna, Molnár Ervin, Oravecz Edit, Koscsisák András, Nemcsók Nóra, Szente Árpád Csaba, Lenchés Márton, Farkas Rebeka, Magyar János
Jelmeztervező: Justin Júlia
A rendező munkatársai: Punk Péter, Magyar János
Rendező: Vándorfi László
Jegyár: 3.200 és 3.500 Ft

Március 16. (péntek) 19.00
Bérleten kívüli táncszínházi előadás:
Józsa Fábián:
A SZABADSÁGHŐS – KOSSUTH LAJOS ÜZENETE -történelmi ihletésű és témájú táncos előadás-
budapesti Duna Művészegyüttes
„A Duna Művészegyüttes történelmi ihletésű és témájú előadása 2002-ben született, s aktualitását a kettős jubileum adta: abban az évben ünnepeltük Kossuth Lajos születésének kétszázadik, valamint angliai és Egyesült Államok-beli kampánykörútjának százötvenedik évfordulóját. A Washingtoni Magyar Nagykövetség felkérésére a Belügyminisztérium és a Kossuth Emlékbizottság támogatásával létrejött előadás Kossuth személyének és a magyar történelemben elfoglalt kivételes szerepének adózik tisztelettel a zene és a tánc nyelvén. A változatos táncképekből álló műsor Kossuth beszédeinek és gondolatainak szelleme mellett a reformkor hangulatát is megidézi.”
Rendező: Mucsi János
Az előadásra a belépés díjtalan!
Támogató: NKA

Március 22. (csütörtök) 14.00 (Toldi bérlet)
Március 22. (csütörtök) 18.00 (Zrínyi bérlet)
Ifjúsági bérletes előadások:
Dés László – Böhm György – Horváth Péter:
VALAHOL EURÓPÁBAN -musical-
Szigetszentmiklósi Sziget Színház
„Felnőtt. Ellenség. Könyörgöm, akasszuk fel” – visítja a filmben egy szeplős kis csibész, mikor a rongyos, árva gyerekek egy csapata megtalálja a neves karmestert rejtekhelyén, egy romba dőlt kastélyban. A zene és a személyiség varázsa és jósága azonban minden korlátot ledöntve bizonyítja, a halál és a gyermek csak a háborúban jelenthet egyet. A téma örök, ugyanakkor tanulságos is. Nem csak azért, mert megmutatja, mit tud rombolni a háború.
Hanem mert azt is megmutatja, hogy talpra lehet állni – ha áldozatok árán is – a reménytelennek tűnő helyzetekből.
Főbb szerepekben: Bencze Sándor, Mohácsi Márk, Becz Bernadett, Bakos Attila, Biró Bálint, Kecskeméti Kristóf, Sipos Balázs, Dancs János, Lőrincz Andrea valamint a Szigetszentmiklósi Sziget Színház tánckara.
Rendező: Bencze Sándor
Jegyár/előadás: 2.800 és 3.000 Ft

Március 29. (csütörtök) 19.00
Bérleten kívüli színházi előadás:
Miles Tredinnick:
ELVIS, OLTÁR, MIAMI -vígjáték-
budapesti Bánfalvy Stúdió
„A fordulatos, pergő komédia egy bőröndcserével indul, amikor is az Elvis-rajongó Tom és felesége, Alice Miamiba készül a várva várt Elvis-estre. A nagy köd miatt törlik a járatukat, ezért csalódottan hazatérnek, majd otthon veszik észre, hogy véletlenül más bőröndjét hozták el a repülőtérről, és a „szerencsés” csere folytán fél millió dollár kerül a birtokukba.
További bonyodalmakat okoz Tom szemtelenül jóképű testvére, Barney érkezése. Tervei szerint aznap este szeretné meghódítani legújabb trófeáját, Murielt, akit Tom lakásába hívott légyottra. Barney reményei szertefoszlanak, amikor Tomékat otthon találja. Alice nagynénje is váratlanul betoppan 20 ezer dollárral a táskájában, amit nászajándékba szán Alice-nek és Tomnak. A kalamajka nem ér véget, „csatlakozik a társasághoz” Frankie, a bandita, aki az elcserélt táska tulajdonosának dolgozik, és akit Tom és Alice rendőrnek gondol. Hendy felügyelő megjelenésével megoldódni látszik a helyzet.”
Főbb szerepekben: Beleznay Endre, Bugár Anna/Görgényi Fruzsina, Vastag Tamás, Kiss Ramóna, Bánfalvy Ágnes, Faragó András/Urmai Gábor, Harmath Imre
Rendező: Harmath Imre
Jegyár: 3.200 Ft és 3.500 Ft

HANGVERSENYEK, KONCERTEK a Balaton Színházban

Február 1. (csütörtök) 17.00
MAGYAR KULTÚRA DICSÉRETE
A Festetics György Zeneiskola zongora tanszakának komolyzenei hangversenye.
A belépés díjtalan!

Február 16. (péntek) 19.00
Filharmónia komolyzenei hangversenybérlet:
PHILHARMONIC BRASS QUINTET ÉS VERMES TÍMEA VALENTIN NAPI HANGVERSENYE
Szórakoztató, fiatalokat is megcélzó Valentin-napi hangverseny, amelyen népszerű musical, operett illetve opera részletek csendülnek fel.
„Philharmonic Brass Quintet: A Philharmonic Brass Quintet 2013. decemberében alakult Pécsett. Repertoárunk széleskörű és sokoldalú: reneszánsz-, barokk-, klasszikus-, romantikus-, XX. századi és kortárszenei eredeti művek és átiratok egyaránt megszólalnak koncertjeinken. Együttesünk mindezek mellett rendszeresen mutatja be saját feldolgozásait, átiratait. Fellépéseink élményekkel teli és emlékezetes pillanatokat kínálnak a klasszikus zene iránt érdeklődőknek és a kikapcsolódásra vágyó közönség számára egyaránt. A klasszikus zene mellett jazz, filmzene, népzenei- és könnyűzenei feldolgozások hallhatók koncertjeinken. Tagjai: Solymosi Péter, Ifj. Mátyás Tibor – trombita; Szilágyi Lajos – kürt; Barkóczi László – harsona; Beregi András – tuba
Vermes Tímea: Vermes Tímea életét már gyerekkorától kezdve átszövi a zene. Zeneiskolásként zongorázni tanult, 17 éves korától kezdve pedig magánének tanszakra járt. Nem sokkal később a Pécsi Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Bölcsészettudományi karának ének-zene-karvezetés szakán tanult, majd két év múlva átvették a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola pécsi tagozatának magánének szakára, ahol jeles minősítéssel diplomázott. Pályája töretlenül fejlődött, 2001-ben meghívást kapott a Müncheni Magyar Bálra. 2002-ben a Magyar Állami Operaház Stúdiójába nyert felvételt. Számos Mozart-operában énekelt, Miskolcon az év színésznője díját nyerte el az ott töltött ideje alatt. Számos opera főszerepében láthatta és hallhatta a közönség, de a musical és az operett világában is tündököl a nagysikerű énekesnő.”
Jegyár: 3.400 Ft
Diák/nyugdíjas: 10% kedvezmény

Március 9. (péntek) 19.00
Filharmónia komolyzenei hangversenybérlet:
FISCHER ANNIE ÖSZTÖNDÍJASOK HANGVERSENYE
Fiatal, hangszeres és énekes szólisták részére meghirdetett Fischer Annie előadó-művészeti ösztöndíjasok koncertje. Kiemelkedően tehetséges fiatalok, akikről még sokat fogunk hallani! Az ösztöndíj az EMMI megbízásából a MANK meghirdetése által valósul meg, a Filharmónia Magyarország szakmai lebonyolításával.
Jegyár: 3.400 Ft
Diák/nyugdíjas: 10% kedvezmény

ÜNNEPEK

Január 22. (hétfő) 17.00
Balaton Színház, Simándy terem
MAGYAR KULTÚRA NAPJA
A Pro Cultura Keszthely díj átadása.

Február 25. (vasárnap) 17.00
Balaton Színház
A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA
Megemlékező beszéd: Wittner Mária 1956-os elítélt

Március 14. (szerda) 18.00
Gyülekezés a Balaton Színház előtt
FÁKLYÁS FELVONULÁS
az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléktábláihoz

Március 15. (csütörtök) 14.00
Fő tér, Balatoni Múzeum
VÁROSI ÜNNEPSÉG
az 1848/49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján
Ünnepi beszéd: dr. Hermann Róbert történész

Március 16. (péntek) 19.00
Balaton Színház
A SZABADSÁGHŐS – KOSSUTH LAJOS ÜZENETE
történelmi ihletésű és témájú táncos előadás
Fellép: Duna Művészegyüttes
Az előadásra a belépés díjtalan!

EGYÉB RENDEZVÉNYEK

Január 27. (szombat) 14.00
Balaton Színház, emeleti termek
MOZDULJ MEG KESZTHELY!
Gerinciskola, zumba, jóga, kung-fu bemutató ingyenes szűrővizsgálatok a lakosság részére, egészséges ételek kóstolása
Szervező: Keszthelyi Kórház - Egészségfejlesztési Iroda

Február 3. (szombat) 10.00-18.00
Balaton Színház
X. KESZTHELYI ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS
Kiállítók, bemutatók, kóstolók, különlegességek, ajándékok…
Minden, ami egy tökéletes esküvőhöz és persze annak előkészítéséhez szükséges. A díjmentesen látogatható kiállításon számtalan szolgáltató mellett az esküvőhöz kapcsolódó előadásokkal és tanácsadással, tánc, smink, frizura és természetesen esküvői ruha bemutatóval várják az érdeklődőket a szervezők.
Vendég: Cselényi Eszter divattervező
A belépés díjtalan!

Február 3. (szombat) 14.00
Fő tér és sétálóutca
XVIII. KESZTHELYI VÁROSI KARNEVÁL
Szervező: Balatoni Borbarát Hölgyek Egyesülete

Február 19. (hétfő) 17.00
MI-SZINTE, TI-EGYÁLTALÁN
Előadó: Berecz András ének- és mesemondó
Jegyár: 2.000 Ft, diákjegy: 1.000 Ft

Március 23. (péntek) 19.00
Balaton Színház, színházterem
DUMASZÍNHÁZ: BORSODI HOMÁLYOS
Aranyosi Péter önálló estje.
Jegyár: 3.100 Ft

Március 25. (vasárnap) 15.00
Balaton-part, Zenepavilon
NABE VÍZNAPI BALCSI PARTI
Szervező: Nők a Balatonért Egyesület Keszthely és Környéke Csoportja

Március 27. (kedd) 13.00
Balaton Színház, színházterem
SZÍNHÁZI VILÁGNAP
Diákszínjátszó csoportok találkozója.

ISMERETTERJESZTŐ ELŐADÁSOK a Balaton Színház szekciótermeiben

Február 2. (péntek) 16.00
Goldmark Károly Művelődési Központ
TKME Kőrösi Sándor Klub:
TÖRTÉNELMI, KEGYELETI, ÉS ZARÁNDOKUTAK A SZERVEZŐ SZEMÉVEL
Előadó: Budai László utazásszervező

Február 5. (hétfő) 18.00
Világjáró Klub:
A DUNAVIRÁG MENTŐAKCIÓ
Filmvetítéssel egybekötött előadás.
Előadó: Tóth Zsolt Marcell természetfilmes, operatőr

Február 9. (péntek) 15.45
Természetgyógyász Klub:
AZ ÉLET MEGRONTÓI: BAKTÉRIUMOK, VÍRUSOK, PARAZITÁK
Előadó: Mörk László természetgyógyász, életmód tanácsadó, népi gyógyász
Az előadások látogatása előzetes regisztrációhoz kötött.
Vezeti: Balázs József (30/260-4925)

Február 9. (péntek) 18.00
Nyitott Szemmel:
JÓKAI MÓR
Előadó: Takaró Mihály irodalomtörténész

Február 13. (kedd) 17.00
Lélekmelengető Klub:
EMBERI JÁTSZMÁK
Vezeti: Fülöp Csenge lélekgyógyász

Február 15. (csütörtök) 17.00
Út a zenéhez:
A NYELVI ALAKZATOK ZENEI ANALÓGIÁI ÉS TÖBBLETEI
Előadó: dr. Károly Róbert zeneszerző, karmester, főiskolai tanár

Február 16. (péntek) 16.00
TKME Kőrösi Sándor Klub:
ÉVFORDULÓK A SZENDREY CSALÁDBAN
Előadó: dr. Lukács Gábor egyetemi docens

Február 19. (hétfő) 17.00
Nyitott Szemmel:
MI-SZINTE, TI-EGYÁLTALÁN
Előadó: Berecz András ének- és mesemondó
Jegyár: 2.000 Ft, diákjegy: 1.000 Ft

Február 20. (kedd) 18.00
Versfészek:
„SZERELEM”
Versolvasás, verselemzés…
Vezeti: Mészáros Ferenc költő

Február 21. (szerda) 18.00
Nyitott Szemmel:
MENNYEGZŐ VAGY LAKODALOM
Előadó: Hintalan László János zenepedagógus

Február 22. (csütörtök) 17.00
Lélektani Esték:
SZERETET, SZERELEM, HÁZASSÁG
Előadó: dr. Belső Nóra pszichiáter

Február 23. (péntek) 15.45
Természetgyógyász Klub:
MIKROBIONOK SZEREPE A MINDENNAPJAINKBAN (HALÁL A BELEKBEN)
Előadó: PhD Pintér Zoltán mikrotápanyag kutató
Az előadások látogatása előzetes regisztrációhoz kötött.
Vezeti: Balázs József (30/260-4925)

Február 23. (péntek) 16.30
Családbarát – Kertbarát Kör:
SIKERES KISKERTI SZAMÓCATERMESZTÉS
Előadó: Zsittnyán Tamás, Pannon Egyetem, Georgikon Tanüzem Nonprofit Kft. ügyvezető igazgató

Február 28. (szerda) 17.00
Lélektani Esték:
APÁNAK LENNI NAGY LEHETŐSÉG
Előadó: Uzsalyné Pécsi Rita pedagógus

ÚJDONSÁGAINK: a Balaton Színház szekciótermeiben

Január 31. (szerda) 17.30
Balaton Színház Baráti Köre
Vendégünk:
FOGARASSY ANDRÁS
színművész, a FOGI Bulvárszínház alapítója
Vezeti: Csengei Ágota igazgató

Február 2. (péntek) 18.00
Goldmark Károly Művelődési Központ
Távcső – Mozipótló Filmklub:
ESZEVESZETT MESÉK
magyarul beszélő, argentin-spanyol vígjáték, 122 perc, 2014.
Rendező: Damián Szifron
Vezeti: Hannos Gábor és Szládovics Levente

Február 7. (szerda) 17.30
Balaton Színház Baráti Köre
Vendégünk:
SIPOS IMRE
színművész, rendező, a Dunaújvárosi Bartók Kamara Színház igazgatója
Vezeti: Csengei Ágota igazgató

Február 15. (csütörtök) 18.00
Páratlan Klub:
EGY EGÉSZSÉGES PÁRKAPCSOLAT HOZZÁVALÓI I.
Vezeti: Márki Péter lelkigondozó, párterapeuta

Február 22. (csütörtök) 18.00
Páratlan Klub:
EGY EGÉSZSÉGES PÁRKAPCSOLAT HOZZÁVALÓI I.
Vezeti: Márki Péter lelkigondozó, párterapeuta

Február 27. (kedd) 18.00
Kedd-Velem:
DR. MOLL VERONIKA
főorvos
Beszélgetés a hivatása mögötti emberről, politikamentesen, különböző meghívott vendégekkel
Házigazda: Csányi Zoltán

Február 28. (szerda) 17.00
ANDREA WEAVER OLVASÓI KLUB
Kötetlen beszélgetés Andrea Weaverrel bepillantva az élet dolgaiba könyveinek lapjain keresztül.
Vezeti: Takács Andrea

KIÁLLÍTÁSOK

A tárlatok a jegypénztár nyitvatartási ideje alatt,
valamint a nyilvános rendezvények alkalmával látogathatók.

Január 24 - február 14.
Balaton Színház, Simándy terem
KAPCSOLATOK
Balla Árpád Zoltán AFIAP székelyudvarhelyi fotóművész kiállítása.

Február 9 - március 2.
Balaton Színház, Kacsóh terem
BALATONI BARANGOLÁS
Frech Ádám festő kiállítása.

Február 12 - március 5.
Balaton Színház, Básti terem
FORMALITÁSOK
Györei Roland fa-szobrász és művészbarátainak kiállítása.

  • HÁZASSÁG HETE

Február 13-23.
Balaton Színház

Február 13. (kedd) 17.00
LÉLEKMELENGETŐ
Előadó: Fülöp Csenge lélekgyógyász

Február 15. (csütörtök) 18.00
EGY EGÉSZSÉGES KAPCSOLAT HOZZÁVALÓI I.
Előadó: Márki Péter

Február 16. (péntek) 17.00
SZERELMES KALANDTÚRA
Nyitó rendezvény

Február 20. (kedd) 18.00
VERSFÉSZEK: SZERELEM
Vezeti: Mészáros Ferenc költő

Február 21. (szerda) 17.00
MENNYEGZŐ VAGY LAKODALOM
Előadó: Hintalan László néprajzkutató

Február 22. (csütörtök) 17.00
SZERETET, SZERELEM, HÁZASSÁG
Előadó: dr. Belső Nóra pszichiáter

Február 23. (péntek) 17.00
FILMVETÍTÉS: GONDOLKOZZ PASI AGGYAL
(magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 111 perc)
A filmvetítés után beszélgetés a látottakról Márki Péterrel

CSALÁDI PROGRAMOK

Február 10. (szombat) 16.00
Goldmark Károly Művelődési Központ nagyterem
CSALÁDI DÖNGICSÉLŐ
Farsangi játszóház

Február 10. (szombat) 17.00
Goldmark Károly Művelődési Központ nagyterem
TÁNCHÁZ
Zenél a Boglya Népzenei Együttes

KLUBOK, SZAKKÖRÖK, KÉPZÉSEK

MOZOGJ VELÜNK!
Goldmark Károly Művelődési Központ

Kedd és csütörtök 18.00
GKMK, nagyterem
NŐI TORNA
Vezeti: Szabóné Dézsenyi Zsuzsanna táncpedagógus

„ÚGY TÁNCOLNÉK VELED”
Goldmark Károly Művelődési Központ

Hétfőnként 18.30
Kezdés: február 5.
GKMK, nagyterem
TÁRSASTÁNC TANFOLYAM (KEZDŐ)
Vezeti: Gallai Gáborné táncpedagógus
Jelentkezés: 30/340-0860

Hétfőtől csütörtökig órarend szerint
GKMK, nagyterem
JAZZ BALETT
Vezeti: Szabóné Dézsenyi Zsuzsanna táncpedagógus

TANFOLYAMOK, KLUBOK

Február 21. (szerda) 17.00
MESESZÖVŐ MŰHELY – MESEKLUB FELNŐTTEKNEK
A találkozásokon szeretnénk közösen életre kelteni a meséket, hiszen a hagyományos mesemondás igazi közösségi műfaj, alkot a mesemondó és alkot a mesehallgató is, mikor belsővé teszi a mese üzenetét.
Előzetes regisztrációhoz kötött: 30/997-4888, melinda.kreil@gmail.com
Vezeti: Kreil Melinda, meseterapeuta

Hétfő 16.00
GKMK, kisklub
BRIDZSKLUB
Vezeti: Tarnóczay Miklósné

Kedd, csütörtök 17.00
GKMK, sakkterem
SAKK
Vezeti: Szalai István

Kedd 17.30
GKMK, kisklub
BIBLIA KÖR
Vezeti: dr. Földes Eörsné

Csütörtök 16.00
GKMK, kisklub
TAROKK KLUB
Vezeti: dr. Eggenhoffer Balázsné

Minden hónap első hétfő 18.00
Balaton Színház, Básti terem
ANGOLUL BESZÉLŐK KLUBJA
A környékünkön élő angol anyanyelvű és angolul beszélő magyarok találkozási lehetősége
Vezeti: Richard Bell és Sophie Emecz

Hónap első csütörtök 10.00
GKMK, nagyterem
KISMAMA KLUB
Vezeti: Védőnői Szolgálat, Keszthely

Minden szombat 17.00
GKMK, szakköri helyiség és sakkterem
GÉMKAPOCS
Társasjáték klub és felnőtt megőrző
Vezeti: Szűcs Sándor

Hónap harmadik vasárnap 9.00
GKMK, sakkterem
VÁROSI BÉLYEGKÖR ÉS ÉREMGYŰJTŐK
Vezeti: Farkas István

Február 23. (péntek) 18.00
Balaton Színház
FOTÓKLUB
Vezeti: Kalló Tamás és Horváth Krisztián

KÉZMŰVES SZAKKÖRÖK

Hétfő 16.00-17.30
Kézművesház
(Keszthely, Sopron u. 7.)
GKMK FAFARAGÓ KÖRE
Vezeti: Bereczky Csaba

Kedd 14.00-17.00
Kézművesház
(Keszthely, Sopron u. 7.)
SZÖVÉS, NÉPI KISMESTERSÉGEK SZAKKÖRE
Vezeti: Bordácsné Kishonti Erika

Szerda 14.30-16.00 és 16.00-17.30
Kézművesház
(Keszthely, Sopron u. 7.)
KOSÁRFONÓ SZAKKÖR
Vezeti: Bognárné Piroska

Szerda 15.00 és 17.00
Csütörtök 17.00
Fazekas műhely
(Keszthely, Lehel u. 2.)
KERÁMIA SZAKKÖR
Vezeti: Simon Edit

Szerda 17.00-20.00
GKMK, kisklub
FOLTON FOLT SZAKKÖR
Vezeti: Kiss Éva, Szilasi Józsefné

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Goldmark Károly Művelődési Központ programok 2018 Keszthely