Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.

Gyermeknap Pécs 2017. Pécsi Városi Gyereknap a Pécsi Expo Centerben

Május 27-én megnyitja kapuit Csodaország fantasztikus és misztikus világa az Expo Center területén. Az egész napos gyermeknapi rendezvényen kisvasút, körhinta, gigantikus ugrálóvár vár, de akár pónilovaglásra is lehetőségetek nyílik. A „kis kézművesek” pedig kreatív foglalkozásokon is részt vehetnek, mint gyöngyfűzés vagy macivarrás. Kipróbálhatjátok, hogy milyen katonának vagy harcművésznek lenni, de találkozhattok rendőrökkel vagy tűzoltókkal is, sőt még az egyenruhások járgányaiba is beülhettek. Aki pedig elég bátor, az akár lézerlövészeten próbálhatja ki magát, vagy a Star Warsból jól ismert rohamosztagosokkal is „harcolhat” :) Minden Kedves érdeklődőt szeretettel várunk!


Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Expo Center Pécs Gyereknap

Az izgalmas programokon túl egy – a Csodaországot életre hívó – Óriás Társasjátékban megvalósuló Kincskereső játékra is hívunk, melyet egy térkép alapján járhattok végig. A játék jutalom nélkül mit sem ér, ezért minden kincskereső gyerkőc, aki teljesíti az egyes állomáson megadott feladványokat, személyre szóló jutalomban részesül.

Egy pillanat alatt válhattok arcfestőink segítségével olyan mesefigurává, akik csak szeretnétek lenni: legyetek kreatívak, hiszen ennek csak a képzelet szabhat határt!

A szemfülesek színjátszótársulatunk szórakoztató előadásaival is találkozhatnak a nap folyamán: de vigyázat ők bárhol feltűnhetnek a tömegben és lehet, hogy játékra hívnak.
És, hogy mit eszik Csodaország lakója? Hát cukorkát, fagylaltot, óriás palacsintát, vattacukrot, kürtőskalácsot, aki pedig kevésbé édesszájú, az hamburgerrel, szendviccsel is megtömheti a hasát majd.

Ne felejtsétek: május 27-én reggel 10:00 órától, egészen 18:00 óráig szeretettel várunk Titeket az Expo Centerben. Töltsünk együtt egy felejthetetlen napot és ünnepeljük a gyermekeket!

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Gyermeknap Pécs 2017. Pécsi Városi Gyereknap a Pécsi Expo Centerben