Hotel Makár Sport & Wellness pécsi szálloda, sport és rendezvényhelyszín.
Hotel Makár Sport & Wellness pécsi szálloda, sport és rendezvényhelyszín.
Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Vadon a város felett! Várjuk a Pécsi Állatkertben!
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Várjuk wellness szállodánkban Pécs zöldövezetében.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.
Tartalmas kikapcsolódás minden korosztálynak Pécsen.

Májusban megnyitja kapuit Csodaország fantasztikus és misztikus világa az Expo Center területén. Az egész napos gyermeknapi rendezvényen kisvasút, körhinta, gigantikus ugrálóvár vár, de akár pónilovaglásra is lehetőségetek nyílik. A „kis kézművesek” pedig kreatív foglalkozásokon is részt vehetnek, mint gyöngyfűzés vagy macivarrás. Kipróbálhatjátok, hogy milyen katonának vagy harcművésznek lenni, de találkozhattok rendőrökkel vagy tűzoltókkal is, sőt még az egyenruhások járgányaiba is beülhettek. Aki pedig elég bátor, az akár lézerlövészeten próbálhatja ki magát, vagy a Star Warsból jól ismert rohamosztagosokkal is „harcolhat” :) Minden Kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Expo Center Pécs Gyereknap

Az izgalmas programokon túl egy – a Csodaországot életre hívó – Óriás Társasjátékban megvalósuló Kincskereső játékra is hívunk, melyet egy térkép alapján járhattok végig. A játék jutalom nélkül mit sem ér, ezért minden kincskereső gyerkőc, aki teljesíti az egyes állomáson megadott feladványokat, személyre szóló jutalomban részesül.

Egy pillanat alatt válhattok arcfestőink segítségével olyan mesefigurává, akik csak szeretnétek lenni: legyetek kreatívak, hiszen ennek csak a képzelet szabhat határt!

A szemfülesek színjátszótársulatunk szórakoztató előadásaival is találkozhatnak a nap folyamán: de vigyázat ők bárhol feltűnhetnek a tömegben és lehet, hogy játékra hívnak.
És, hogy mit eszik Csodaország lakója? Hát cukorkát, fagylaltot, óriás palacsintát, vattacukrot, kürtőskalácsot, aki pedig kevésbé édesszájú, az hamburgerrel, szendviccsel is megtömheti a hasát majd.

 Töltsünk együtt egy felejthetetlen napot és ünnepeljük a gyermekeket!

Találatok száma: 1

Hotel Makár Sport & Wellness ***/****

Hotel Makár Sport & Wellness ***/****

Pécsi zöldövezeti szálloda, szabadidőközpont sport és wellness szolgáltatással az egyetemi klinikák szomszédságában. A szálláshoz kapcsolódóan éttermi vendéglátás, többféle méretű konferenciaterem, ...
Találatok száma: 1

Makár Óbester Étterem

Makár Óbester Étterem

Modern klímás éttermünk Pécs zöldövezetében, az egyetemi klinikák szomszédságában 4* -os wellness szálloda részeként működik. Kétszekciós kupolaterem, kapcsolódó árnyékos grillterasz és téglaboltozatú ...
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Gyermeknap Pécs 2017. Pécsi Városi Gyereknap a Pécsi Expo Centerben