Budapest - 23. kerület - Soroksár, Több helyszínen
Fotó: Pixabay.com
Kedves Látogató!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
2024. október 27.
INGYENES programok 9:00-17:00 között:
fajátékok, kézműves foglalkozások kicsiknek, s kicsit nagyobbaknak, "Tökjófej"-jel fotózási lehetőség, vámpír vár...
9:00-17:00 között TÖKFARAGÁS
Regisztráció szükséges.
Kérjük, hogy a gyermekeket ne hagyják felügyelet nélkül a tökfaragás során! Köszönjük!
De lesz még arcfestő, homokkép készítési lehetőség, kalózok kincse program, óriás buborék gömb, chili kóstolás...
14:00 Sárkányetetés tökkel interaktív műsor - Jack Spenót
A délután folyamán az egész családot várja a Buci Pékség egy hatalmas "RÉM"ség verseny programmal. Gyertek beöltözve, regisztráljatok, mutassátok be jelmezeteket, s nyerjétek meg az első helyet.
16:30-17:00 nevezés
17:30 jelmezesek bemutatása
19:00 eredményhirdetés
19:45-től tűzshow, tűzijáték elemekkel, utána tini discora hangolódás ledes interaktív műsorral, majd 22 óráig a dj pultban DJ. Lime szolgáltatja a talpalávalót a zombiknak, bosziknak, vámpíroknak, múmiáknak...
Amennyiben édességgel támogatnátok a rendezvényt, kérjük azt a Táncsics információs pultjánál adjátok le. Köszönjük!
Forrás: az esemény közösségi oldala
Találatok száma: 5
Ha szereted Halas Guszti hekkjét, a pizzáját és a tésztáit is imádni fogod! Az eredeti receptek alapján készülő leveseken és ínycsiklandozó szószokkal nyakon öntött al dente tésztákon túl kilenc fajta pizzával áldozhatunk a dolce vita oltárán, az egyszerűbb margheritától a guanciale szalonnával hódító Gusztiig.
Ha szereted Halas Guszti hekkjét, a pizzáját és a tésztáit is imádni fogod! Az eredeti receptek alapján készülő leveseken és ínycsiklandozó szószokkal nyakon öntött al dente tésztákon túl kilenc fajta pizzával áldozhatunk a dolce vita oltárán, az egyszerűbb margheritától a guanciale szalonnával hódító Gusztiig.
Ha szereted Halas Guszti hekkjét, a pizzáját és a tésztáit is imádni fogod! Az eredeti receptek alapján készülő leveseken és ínycsiklandozó szószokkal nyakon öntött al dente tésztákon túl kilenc fajta pizzával áldozhatunk a dolce vita oltárán, az egyszerűbb margheritától a guanciale szalonnával hódító Gusztiig.
Soroksári Kifőzdénket 2008 nyarán nyitottuk meg. Mindennap megújuló ételkínálatunk sokszínű étkezési lehetőséget biztosít a naponta betérő vendégeink számára. Barátságos környezetben, hangulatos, beépített terasszal, kedvező árakkal, egyszerű és ízletes ételekkel, változatos napi menüvel várjuk Önöket.
Soroksári Kifőzdénket 2008 nyarán nyitottuk meg. Mindennap megújuló ételkínálatunk sokszínű étkezési lehetőséget biztosít a naponta betérő vendégeink számára. Barátságos környezetben, hangulatos, beépített terasszal, kedvező árakkal, egyszerű és ízletes ételekkel, változatos napi menüvel várjuk Önöket.
Soroksári Kifőzdénket 2008 nyarán nyitottuk meg. Mindennap megújuló ételkínálatunk sokszínű étkezési lehetőséget biztosít a naponta betérő vendégeink számára. Barátságos környezetben, hangulatos, beépített terasszal, kedvező árakkal, egyszerű és ízletes ételekkel, változatos napi menüvel várjuk Önöket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Országos eseménynaptár