TOUREX SPA Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár 2017 Kecskemét
TOUREX SPA Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár 2017 Kecskemét
Hírös Hét Fesztivál Kecskemét 2018. XXI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár

Kecskemét és az ország egyik legrégebbi és leghíresebb fesztiváljának a 84. éve megrendezésre kerülő Hírös Hét Fesztivál programjaként kerül lebonyolításra Kecskemét Város főterén a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás. Az Egyesületünk által 21. alkalommal megrendezendő kiállítás minden évben a legnagyobb, leggazdagabb térségi seregszemle. Ezen a nagyszabású rendezvényen a térség 22 településéről több mint 200 kiállító terményeit ismerhetik meg, 45 kézműves munkájába tehetnek betekintést vendégeink.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

A kiállítás ideje alatt minden nap más-más település mutatkozik be, ahol a polgármesteri köszöntők után a látogatók megízlelhetik a települések különleges és egyedi finomságait, megtekinthetik kulturális programjait.

A kiállítás megrendezésével legfőbb szándékunk, hogy a látogatók megismerjék a környező települések értékeit, sokszínű kulturális és turisztikai kincseit, vonzerőit, azokat a helyi és térségi gazdákat, kézműveseket, akik minőségi, biztonságos, e tájegységre jellemző alapanyagokból készült és egyedi termékeikkel magasabb kulináris és esztétikai élményt nyújtanak tudatos vásárlóiknak.

A települések kiállításait szakmai zsűri járja körbe, már több éve rangos díjakkal jutalmazza a települések legszebben, legjobban reprezentáló bemutatóit, melyeket közönségszavazás (melyből több ezer érkezik be) alapján is rangsorolunk.

A rendezvény egyedi érdekességét, értékét az adja, hogy a települések igazi arcukat mutatják meg a saját szervezésű bemutatkozásaik, kiállításaik, kóstolóik, delegált csoportjaik által, amelynek köszönhetően a több mint egy hetes programsorozat alatt a látogatók meggyőződhetnek a térség sokszínű kulturális hagyományai, ízei, turisztikai kínálata felől. A lakosság aktivitásának növelése érdekében lekvárfőző versenyt szervezünk.

A Kiállítás részeként 2018-ben is megrendezésre kerül a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórum, amelyen neves előadók, szakemberek tartanak előadást a vidékfejlesztési programról, pályázati lehetőségekről, gazdákat érintő aktuális kérdésekről.


2018.08.19. - 2018.08.26.
Találatok száma: 1

Gokart Hotel**** Kecskemét

Gokart Hotel**** Kecskemét

A négycsillagos Gokart Hotel, Kecskemét business és sport szállodája, Kecskemét mindig pezsgő belvárosától alig 2 km-re, Budapesttől mindössze 60 percre található. Több stílusú szoba áll ...
Találatok száma: 1

Gokart Étterem Kecskemét

Gokart Étterem Kecskemét

Élvezze modern konyhánk ízeit, vagy lazítson, ragadja meg a hangulatot éttermünkben, miközben végigkíséri a gokart futamokat panoráma ablakainkon, illetve hangulatos nyári teraszunkon. Minden nap ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Hírös Hét Fesztivál Kecskemét 2018. XXI. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár