Tóth Vera akusztikus koncert - Bükfürdő
Tóth Vera akusztikus koncert - Bükfürdő
A világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar koncertje.
A világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar koncertje.
A huligánok Kaposvárra érkeznek egy hatalmas karácsonyi szuperkoncert keretein belül!
A huligánok Kaposvárra érkeznek egy hatalmas karácsonyi szuperkoncert keretein belül!

Az Interetno fesztivál Szabadka egyik legkiemelkedőbb kulturális eseménye. A világ minden tájáról érkeznek az eredeti népzenét és néptáncot magas szinten bemutató csoportok. Táncpanoráma, népzene, gasztrofalu, borutca, régi mesterségek vására, táncházak, a kicsiket pedig játszóház várja a 16. Interetno fesztiválon, 2017. augusztus 22. és 26. között. A fesztivál színpadán ismét színes népzenei és néptánc válogatás várja a közönséget, kilenc ország együttese lép fel a város központjában. A főtéren ismét felépül az Etnopolis. A fesztivál hetében a világ minden tájáról érkező csoportok eredeti népzenéjét és néptáncát ismerhetjük meg színvonalas, kellemes fesztiváli hangulatban. Mindeközben megcsodálhatjuk a kézműves kirakodóvásárt is. Várják Önöket Szabadkán, hiszen a Világ Szabadkára érkezik az Interetno fesztivál idejére.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

A fesztiválon kimagasló szerbiai és magyarországi etno művészek és együttesek is fellépnek. Az ETNOPOLIS-ban -Szabadka főterén - egész napos népművészeti kirakodóvásár várja a látogatókat, a legkisebbeknek játszóházi foglalkozásokkal kedveskedünk, a gasztro-faluban ételkülönlegességekkel szolgálunk. Esténként a Népkörben, a Fesztiválklubban fergeteges bulikat szervezünk a fesztivál résztvevőivel.

Az Interetno fesztivál tagja lett a CIOFF Folklórfesztiválok Magyarországi Szövetségének, így a Szászhalombattán megrendezésre kerülő „Summerfest” Nemzetközi Folklórfesztivállal és a romániai Nagyenyedi Nemzetközi Folklórfesztivállal való együttműködésnek köszönhetően a jövőben még gazdagabb programra számíthatnak a szabadkai Etnopolis látogatói.

Forrás: a fesztivál honlapja


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

loading...
KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Interetno Fesztivál 2017