Kálmán Imre Emléknapok Siófokon 2022
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Téli Varázs Siófokon, adventi programkavalkád a nyár fővárosában!
Téli Varázs Siófokon, adventi programkavalkád a nyár fővárosában!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Hévízi pihenés a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL  felnőttbarát szállodában
Hévízi pihenés a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL  felnőttbarát szállodában
Téli programajánló
Téli programajánló

Kálmán Imre Emléknapok Siófokon 2022

Népszerűség

`Szenvedélyes századelő - A múlt találkozása a jelennel` XV. Kálmán Imre Emléknapok! Október utolsó hetében Kálmán Imre lázban ég Siófok városa. A világhírű operettkirály születésének 140. évfordulóját ünnepli a város. Öt napon át tart a XV. Kálmán Imre Emléknapok rendezvénysorozat Siófokon; kiállításmegnyitóval, tematikus városi sétával, zenés színházi előadásokkal és egy ünnepi gálával várják az érdeklődőket.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

XV. Kálmán Imre Emléknapok - „Szenvedélyes századelő - A múlt találkozása a jelennel”

2022. október 24 - 28.

A Kálmán Imre 140 emlékév kiemelt rendezvényhete a „Szenvedélyes századelő – a múlt találkozása a jelennel” XV. Kálmán Imre Emléknapok október 24-28. között, ahol egyedi, tematikus programkínálattal várják a közönséget. Nemcsak operett dallamok csendülnek fel a Balaton-parti városban, hanem jazz átiratokkal, kiállításokkal, tematikus sétával is készülnek a vendégek számára. A rendezvénysorozat alatt fény derül a Kálmán-bonbon titkára is, melyet Leányvári Krisztina cukrászművész álmodott és alkotott meg Siófok városának.

Az ötnapos rendezvénysorozat alatt nagyon gazdag programkínálat várja a műfaj szerelmeseit:

  • A Kálmán Imre Művelődési Központban kiállításmegnyitóval indul az emlékhét, amelyen megtekinthető Kálmán Imre és családja képeken, a korabeli Siófok és a siófoki élet, valamint a Kálmán Imre emlékplakettel kitüntetett művészek kézlenyomata.
  • A Kálmán Imre Művelődési Központban esténként előadásokkal és Operett gálaműsorral várják a nézőket. Többek közt a HADART Színház élőzenés előadása, a Magyar Zenés Színház előadása, Monarchia Színház előadásában a 120 perc a Föld körül című operett (Kero produkció) lesz látható, valamint fellép az Apáti Dixieland Band, akik jazz stílusban adják elő Kálmán Imre híres műveit.
  • Zelinka Tamás zenetörténész előadásában ismerhetik meg a sokszínű Kálmán Imrét, valamint „A Mondén hangulatban” című kiállítás keretében mutatják be a fürdőéletet Kálmán Imre korában – helyszínül szolgál a BRTK Könyvtár.
  • A Kálmán Imre Emlékházban kiállítás, tárlatvezetés érdekességekkel fűszerezve, múzeumpedagógiai foglalkozás várja a látogatókat, szintén az Emlékház szervezésében az „Operettkirály” tematikus városnéző sétára invitálják a vendégeket.
  • Az Emléknapok ideje alatt Operett Expressz – városnéző kisvonat közlekedik, melyen felcsendülnek Kálmán Imre legszebb melódiái.

Az előadások és a koncertek ingyenesek, de előzetes regisztrációhoz kötöttek, részvételi szándékát kérjük legkésőbb 2022. október 21-ig  telefonon szíveskedjen jelezni-

Idén is érdemes lesz Siófokra látogatni, hiszen ezernyi kikapcsolódási lehetőség és programkavalkád várja a városba érkezőket. Az idei év különleges lesz a város számára, mert idén ünnepli Kálmán Imre, a világhírű operettkirály születésének 140. évfordulóját. Ennek apropóján egész évben kiemelt szerepet és hangsúlyt kap Siófok kulturális kínálata, ezen belül is Kálmán Imre munkássága és zeneművei.

Kálmán Imre 1882. október 24-én született Siófokon, ahol 9 éves koráig élt családjával. Már gyermekkorában is imádta a zenét, érdekelte a színház világa, minden nyáron ott sündörgött a házuk szomszédságában lévő siófoki Nyári Színkör körül. Első nagy sikere a Tatárjárás című operett volt 1908-ban, melyet 144-szer játszottak, illetve Bécsben és Prágában is bemutattak. A világsikernek számító bemutatót követően Kálmán Imre Bécsbe költözött, majd New Yorkban, Moszkvában, Londonban és Rómában is sorra következtek a bemutatói. Bécsből később Párizsba, majd Amerikába sodorta az élet, ahonnan csak a háború után tért vissza. 1953. október 30-án, Párizsban halt meg, kívánsága szerint Bécsben temették el. A zeneszerző munkásságának sok olyan remek operettet köszönhet a közönség, mint a Csárdáskirálynő (1915), A bajadér (1922), a Marica grófnő (1924) vagy A chicagói hercegnő (1928).

Siófok városa 1993-ban Kálmán Imrét posztumusz díszpolgári címmel tüntette ki. Nevét őrzi a szülőházában helyet kapó Kálmán Imre Emlékház, ahol életét és munkásságát ismerheti meg a látogató, valamint a Kálmán Imre Művelődési Központ, mely Siófok kulturális életében játszik fontos szerepet. Az operettszerző munkássága előtt tiszteleg a város szívében, a Millenium parkban található zenepavilon is, ahol felcsendülnek Kálmán Imre melódiái, és megcsodálhatjuk Varga Imre szobrászművész Kálmán Imrét ábrázoló alkotását is.

A Kálmán Imre 140 év során az operettkirályhoz kapcsolódó események, programok színesítik a város kínálatát. 

A Kálmán Imre 140 év során az operettkirályhoz kapcsolódó események, programok színesítik a város kínálatát. A művelődési központ egy beszélgetős, terefere programsorozatot is szervez a Kálmán Imre Emlékplakettel kitüntetett művészek közreműködésével: a házigazda Peller Károly, akinek vendég lesz többek között Oszvald Marika, Kállay Bori, Teremi Trixi, Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor. A műsor kísérőjeként Kálmán Imre kedvenc ételei is hónapról hónapra elkészülnek Madarász Ildikó, a Vidék Háziasszonya jóvoltából. A már sikeres nyári Belvárosi Estek során az operett kedvelőinek az idei évben is minden héten szabadtéri operett előadásokkal kedveskedik a város, júliusban pedig a New Orleans Jazz fesztivál keretében Kálmán-művek jazzesített átdolgozása is hallható lesz. A művész melódiái és zeneművei a Kálmán Imre Művelődési Központ színpadán is megtekinthetők lesznek, októberben pedig a Kálmán Imre Emléknapokon a zeneszerző születésnapját ünnepeli a város nagyszabású műsorokkal és programokkal.

A Kálmán Imre Emlékházban "Az élet írta - Kálmán Imre komponálta" címmel májusban új időszaki kiállítás nyílik, melyen a zeneszerző legsikeresebb operettjeit ismerhetik meg a látogatók. A tárlaton színházi plakátok, fényképek és újságcikkek idézik fel az akkori sikereket, de a kulisszák mögé is bepillantást nyerhetünk és a primadonna öltözője is megelevenedik. Áprilisban Kálmán Imréhez és Siófokhoz kapcsolódó kvízjátékon vehetnek részt minden korosztályból az érdeklődők. Az Emlékház munkatársai az emlékévhez kapcsolódva kulturális tematikus sétákat indítanak tavasztól őszig. A Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet és Könyvtárban szeptembertől Kálmán Imre életével és munkásságával kapcsolatos dokumentumokból rendeznek kiállítást.

Siófok az emlékévhez kapcsolódva nagy nyereményekért folyó online vetélkedőre invitálja a lelkes rajongókat, és egy gasztroversenyt is meghirdet, melynek célja a város gasztronómiai kínálatának bővítése egy Kálmán Imre desszerttel.

A Kálmán Imre 140 évvel Siófok célja szélesebb körben megismertetni Kálmán Imre korszakának miliőjét és a hajdanán könnyűzenének számító operett műfajt a nagyközönséggel, valamint méltó emléket állítani a város híres szülöttének, az operettkirálynak.

Kálmán Imre Emléknapok 2022. október 24-28. - részletes program

2022. október 24. hétfő

10-16.00 A Kálmán Imre Emlékház ezen a napon ingyenes belépéssel várja az érdeklődőket
16.00 A Kálmán Imre Emlékház falán található emléktábla megkoszorúzása
18.00 KIMK Galéria - Kiállításmegnyitó
Kálmán Imre és családja képeken, a korabeli Siófok és élet, Kálmán Imre emlékplakettesek színes festékbe nyomott kézlenyomatai. Közreműködik: Horváth Márton gitáron
19.00 KIMK Színházterem - Dalban mondom el - a Hadart színház zenés előadása. A XX. század legnagyobb slágerei - koncertszínház élő zenekarral.

2022. október 25. kedd

15.00 Kálmán Imre Emlékház - Az Operettkirályfi - múzeumpedagógiai foglalkozás
17.00 Kálmán Imre Emlékház - Operettkirály - tematikus városnéző séta
18.00 BRTK Könyvtár Előadóterem - Zelinka Tamás zenetörténész előadása - Sokszínű Kálmán Imre
19.00 Színházterem - Zerkovitz úr ébresztő! - a Magyar Zenés Színház előadása

2022. október 26. szerda

16.00 Kálmán Imre Emlékház - ingyenes tárlatvezetés érdekességekkel fűszerezve
19.00 Színházterem - Gálaműsor a Kálmán Imre emlékplakettesekkel: Csere László, Kállay Bori, Leblanc Győző, Mikó István, Oszvald Marika, Peller Károly, Szolnoki Tibor - Zsadon Andrea, Teremi Trixi, Éliás Tibor. Közreműködik a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar Farkas Pál vezényletével.

2022. október 27. csütörtök

17.00 Kálmán Imre Emlékház - Művészbejáró. Tiboldi Máriával Gajdó Tamás, az OSZMI munkatársa beszélget - visszaemlékezések, zenés bejátszások a művésznő karrierjéből
19.00 Színházterem - 120 perc a Föld körül - operett, Kero ® produkció

2022. október 28. péntek

19.00 Színházterem - Kálmán Imre legszebb melódiái - Apáti zenekar

2022. október 24-28.
Operett Expressz

Menetrend:
17.30,18.00
A KISVONATON FELCSENDÜLNEK KÁLMÁN IMRE LEGSZEBB MELÓDIÁI.
Indulási, érkezési helyszín: Fő tér
MENETIDŐ EGY KÖRRE: 20 perc
Az utazás díjmentes.

BRTK Könyvtár - A Mondén hangulatban (Fürdőélet Kálmán Imre korában) című kiállítás ingyenesen megtekinthető, nyitvatartási időben: hétfő, szerda, csütörtök, péntek: 9-18; kedd szünnap

A „Szenvedélyes századelő - A múlt találkozása a jelennel” programsorozat műsorai az EKF jóvoltából ingyenesen látogathatók, de regisztrációhoz kötöttek. Regisztráció: a KIMK jegypénztárában nyitvatartási időben (személyesen, telefonon), illetve e-mailben.

Szeretettel Várjuk Önöket rendezvényünkön!

További ajánlataink

2022.11.26. - 2022.12.24. Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Aranycsengő Adventi Vásár
2022.11.26. - 2022.12.24. Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Téli Varázs Siófokon
2022.12.05. 16:45 Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
SOLA SCRIPTURA - Válság és útkeresés korunkban / BRTK Könyvtár, Siófok
2022.12.05. - 2022.12.06. Kálmán Imre Kulturális Központ programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.06. Színházi előadások Siófokon 2022 / 2023
2022.12.06. Színház Siófok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.06. Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Apácák - Turay Ida Színház
2022.12.11. Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Krúdy Gasztropiac
2022.12.15. Színházi előadások Siófokon 2022 / 2023
2022.12.15. Kálmán Imre Kulturális Központ programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.15. Színház Siófok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.15. 10:00 Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Aladdin - zenés, táncos mesejáték : A Turay Ida Színház előadása / Kálmán Imre Művelődési Központ
2022.12.15. 17:00 Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
SIÓFOKI MÉDIÁK A RENDSZERVÁLTÁS ÉVTIZEDEIBEN – könyvbemutató / BRTK Könyvtár, Siófok
2022.12.17. 17:00 Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Csondor Kata - Adventi nagykoncert / Siófok Főtér
2022.12.18. Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Krúdy Gasztropiac
2022.12.19. Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
A vöröslámpás ház - Turay Ida Színház
2022.12.19. Színház Siófok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.19. Színházi előadások Siófokon 2022 / 2023
2022.12.19. Kálmán Imre Kulturális Központ programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.12.27. - 2022.12.30. Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Évzáró Puncs Party
2022.12.31. Siófok Szilveszter 2022. BUÉK Siófok Szilveszteri Party
2022.12.31. Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
BUÉK Siófok
2023.01.11. Színház Siófok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2023.01.11. Színházi előadások Siófokon 2022 / 2023
2023.01.11. Kálmán Imre Kulturális Központ programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2023.01.11. 19:00 Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
A vád tanúja krimi - Játékszín / Kálmán Imre Művelődési Központ, színházterem
2023.01.12. Kálmán Imre Kulturális Központ programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2023.01.12. Siófoki újévi koncert 2023. Újévi Gálakoncert a Kálmán Imre Művelődési Központban
2023.01.12. Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Újévi Gálakoncert km. Dunakeszi Szimfonikus Zenekar & a Sziget tánckar
2023.01.27. Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Koncz Zsuzsa koncert
2023.02.06. Kálmán Imre Kulturális Központ programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2023.02.06. Színház Siófok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2023.02.06. Színházi előadások Siófokon 2022 / 2023
2023.02.06. 19:00 Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Becéző szavak vígjáték - Orlai Produkció / Kálmán Imre Művelődési Központ
2023.03.22. 10:00 Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Süsü, a Sárkány kalandjai zenés mesejáték : Hadart Színház / Kálmán Imre Művelődési Központ
2023.06.20. - 2023.06.26. Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Everness Fesztivál Siófok Sóstón
2023.08.12. Siófoki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok Siófokon
Balatoni Retro Láz
2023.08.12. Plázs Siófok programok 2023. Események, rendezvények, fesztiválok a Siófoki Nagystrandon
2022.01.01. - 2022.12.31. Töreki tavak tanösvény, gyalogtúra a Siófok - Töreki természetvédelmi tanösvényen
2022.01.01. - 2022.12.31. Töreki tavak tanösvény, gyalogtúra a Siófok - Töreki természetvédelmi tanösvényen
2022.11.01. - 2022.12.31. Kálmán Imre Emlékház programok 2022
2022.11.26. - 2022.12.31. Siófoki fesztiválok 2022
Téli Varázs Siófokon
Találatok száma: 65

Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok

A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló szállodánk a siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található – csendes környezetben, a városközponttól 15 perc sétára. 70 szoba négycsillagos standard-ek szerint – standard, classic és superior, összenyíló és akadálymentesített, valamint ... Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Hírlevél feliratkozás
Kiemelt partner

La Riva Hotel*** Siófok

La Riva Hotel*** Siófok

A Hotel La Riva közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, Siófokon. A szálláshelyen étterem, pizzéria és bár, valamint díjmentes parkolási lehetőség és ingyenes wifi várja a vendégeket. Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Kiemelt partner

Residence Hotel Balaton****superior Siófok

Residence Hotel Balaton****superior Siófok

A Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel a modern exkluzivitás hangulatát ötvözi a családi, vagy páros kikapcsolódás élményeivel a Balaton déli partjának fővárosában, Siófokon. A parttól mindössze 100 méterre fekvő hotel közel 700 négyzetméteres wellnessközponttal, kültéri és ... Bővebben

Szállásfoglalási lehetőség
Ajánlatkérés
TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

Accomo Apartmanház Siófok

Accomo Apartmanház Siófok

A Siófok üdülőközpontjában fekvő Accomo Apartmanházban három szinten 14 apartmannal várjuk vendégeinket. Minden szobánk saját fürdőszobával rendelkezik, klímával, síkképernyős okos TV-vel felszerelt. Bővebben


Adler Hotel

Adler Hotel

Az Adler Hotel Siófok központjától 1500 méterre, a Balatonszéplak-felsői városrészében, az Ezüstparton várja vendégeit. Szállodánk családias jellegű, hangulatos, gyerek- és családbarát hotel. Bővebben


Aranypart Kollégium Siófok

Aranypart Kollégium Siófok

Siófok város egyetlen kollégiuma, az Aranypart Középiskolai Kollégium a Balaton partján, nyugodt, rendezett, szép környezetben található. Az épület kétemeletes, és az emeleti szobák erkélyeiről csodaszép kilátás nyílik a Balatonra. Bővebben


Bala Beach Apartman Siófok

Bala Beach Apartman Siófok

Szeretettel várjuk Önöket Siófok Ezüstpartján földszinti apartmanunkba, mely pár lépésre van a Balatontól! Bővebben


Balaton Hotel Siófok

Balaton Hotel Siófok

A Balaton Hotel Siófok*** egy, a régmúlt hangulatát a XXI. század modernségével páratlanul ötvöző csodálatos településen, Siófokon, a parti városrész központjában, ugyanakkor a Balatonra néző panorámával nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és üdülésre vágyóknak. Bővebben


Balaton Panzió és Apartmanház

Balaton Panzió és Apartmanház

Panziónk Siófok üdülőövezetének központi részén található, 200 m-re a Balatontól, 500 m-re a városközponttól és a vasútállomástól. A két épületben 9 db különböző felszereltségű és férőhelyű szobatípussal várjuk vendégeinket. Minden szobához tartozik klíma, hűtő, LCD tv, saját fürdő, parkolóhely és wifi. ... Bővebben


Balatoni Vendégház Siófok

Balatoni Vendégház Siófok

Siófok központjától kb 4. km-re található Balatonszéplak-Felsőn. Kényelmesen berendezett szobák, zuhanyzó-fürdőszobával várják a nyaralni vágyókat. Bővebben


1 2 3 4 ... 7   


Találatok száma: 18

BlueDot Bistro Siófok

BlueDot Bistro Siófok

A BlueDot Bistro a’la carte étterem és bár szeretettel várja vendégeit egy finom reggelire, ebédre vagy vacsorára. Az étteremhez a kikötői sétánnyal közvetlenül határos terasz és kert kapcsolódik. A BlueDot Bistro egész évben várja a Siófokra és a vitorláskikötőbe látogatókat. Bővebben

Kiemelt partner

Dinasztia Cukrászda

Dinasztia Cukrászda

Cukrászdánk 2015-ös nyitása óta kedvelt helye az édes ízek rajongóinak. Siófok központi részén, a vasúti pályaudvar és a Fő tér között félúton, a Millennium park szélén, a Sarlós-Boldogasszony Templom szomszédságában kínáljuk termékeinket széles választékban, kellemes, parkosított környezetben. Bővebben


Mala Garden**** Superior Hotel és Restaurant

Mala Garden**** Superior Hotel és Restaurant

A Mala Garden Rooms & Restaurant egyedi 4 csillag superior design hotel és étterem Siófokon, az Aranyparton. A közvetlenül a Balaton partján fekvő hotel és étterem egész évben várja a vendégeit! nemzetközi, maláj, thai és magyaros ételkülönlegességek. A siófoki Mala Garden Hotel**** Superior ... Bővebben


Park Hotel Étterem Siófok

Park Hotel Étterem Siófok

Siófok központjától és a Balatontól 150 m-re egy gyönyörű parkban helyezkedik el az egész évben üzemelő Park Hotel & Restaurant. Bővebben


Piroska Csárda és Fogadó

Piroska Csárda és Fogadó

Különleges környezetben, családbarát szolgáltatásokkal várjuk Vendégeinket egész évben akár egyetlen étkezésre, akár több napra látogatnak a Piroskába. A házias és tájjellegű ételek mellett szállás is fogadja az ide érkezőket. Bővebben


Sándor Étterem

Sándor Étterem

A magyar gasztronómia hagyományos fogásai mellett kéthetente megújuló séf ajánlatunkkal várjuk vendégeinket családias, 240 főt befogadó éttermünkben. Bővebben


Amigo Étterem és Pizzéria

Amigo Étterem és Pizzéria

Az Amigo Étterem Siófokon, a város központjában fatüzelésű kemencében sült pizza variációkkal, kávézó sarokkal és biliárdteremmel várja vendégeit. Bővebben


Bella Italia Restaurant Siófok

Bella Italia Restaurant Siófok

Exkluzív, mégis családias légkört nyújtunk vendégeinknek. Az olasz konyhát próbáljuk ötvözni a magyar ételek egyedi ízeivel, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő ízeket. Úgy gondoljuk, hogy ha mi a legjobb teljesítményünket nyújtjuk, úgy azt vendégeink érzik az ételeken és a kiszolgálás ... Bővebben


Fehér ló Pub & Steak House

Fehér ló Pub & Steak House

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit megújult éttermünkbe. Családias hangulat, tradicionális ízek, kulináris élmények -
Fehér Ló Pub & Steak. Bővebben


János Vendéglő

János Vendéglő

A ma embere szereti a hagyományos magyaros konyhát, a jó magyar borokat és balatoni tájat. Ezzel a hangulattal várjuk Vendégeinket, ahol a vendéglős családja személyesen szolgálja a betérőket. 2000-ben átalakított éttermünkben télen is fogadjuk vendégeinket fűthető termünkben. A 80 fős árnyas terasz ... Bővebben


1 2   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Érdemes felkeresni!


Pontos cím, geokód, térkép
8600 Siófok , Fő tér 2., Kálmán Imre Kulturális Központ és más helyszínek
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt események