Nagykanizsa - látnivalók, programok, események, fesztiválok!
Nagykanizsa - látnivalók, programok, események, fesztiválok!
Vital Hotel Zalakaros - Élvezze Magyarország egy főre jutó legnagyobb wellness részlegét!
Vital Hotel Zalakaros - Élvezze Magyarország egy főre jutó legnagyobb wellness részlegét!

Kanizsai Adventi forgatag és Karácsonyi Vásár lesz 2017. december 3. - december 24.
és 2017. december 27. - december 31. között Nagykanizsán. Karácsonyi hangulat, minden pénteken és szombaton kulturális program, korcsolyapálya és élő Betlehem várja az érdeklődőket.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Állandó programok

Ingyenes korcsolyapálya
2017. december 3-2017. december 29. között

A műjégpálya az elmúlt évekhez hasonlóan az idei esztendőben is a kisgyermekek rendelkezésére áll ingyenesen, ám idén nemcsak az adventi, hanem a karácsonyi időszakban is.

NYITVA TARTÁS

hétfő-péntek: 16:00-20:00

szombat-vasárnap: 10:00-20:00

Pónilovaglás
2017. december 3-31. között

A városi ünnepek, vásárok népszerű szolgáltatását, a pónilovaglást is választhatják idén a családok és a gyerekek az Erzsébet téren igényesen felszerszámozott pónikkal és gyermekszerető vezetőkkel.

  • SZOLGÁLTATÓK

2017. december 3-31. között

Tücsi és Ági
Tücsi és Ági vendégszeretete szinte legendás a városban. Sok szeretettel és meleg italokkal várnak mindenkit az Erzsébet téren a teljes adventi és karácsonyi időszakban. Aki felkeresi őket, az a finom italok mellé biztosan kap még sok mosolyt és kedvességet, na és persze mindezt egy teáskanál humorral fűszerezve!

Az "Egy doboznyi szeretet" jótékonysági akciót se feledjék! A szeretet-dobozok leadhatók Tücsiék faházában az Erzsébet téren, mely az akció végéig CsodaPontként is üzemel!

Marton Család kézműves finomságai
A Marton család finomságai is hosszú évek óta csalogatnak le családokat a városba, hisz amellett, hogy minden hétvégén találkozhatunk velük a Vásárcsarnoknél, minden nagykanizsai rendezvény fontos résztvevői mesés kenyérlángosukkal, pogácsáikkal, almás süteményükkel és sok más ínyencséggel! Ezúttal is számtalan finomsággal készülnek az Adventi Forgatagba érkezők számára.

Kürtőskalács
Gasztróbusz
Sült gesztenye
Pattogatott kukorica

  • Vásárosok

2017. december 3-31 között

Víghné Császár Juli - táblakép, játékok, fa játékok
Császár Györgyi - ajándéktárgyak
Kása Tibor - katibags
Csavajda Péter - kosarak
Kőszegi Zseanett - pirográfia
Herédi Zsuzsanna - csupros méz
Hosszú Laura - festmények, kerámia
Sinabra Kft. - mustár

Programok

2017. December 3.

18:00
Az Evangélikus Gyülekezet Kórusának műsora

18:30
ADVENTI Gyertyagyújtás
Az első adventi gyertyát ünnepi gondolatok mellett Tóth Nándor, városunk alpolgármestere és Makoviczky Gyula, evangélikus lelkész gyújtja meg.

19:00
MEGAROX TÁRSULAT Ünnepi Műsora
A Megarox Társulat 2010 óta szórakoztatja a nagyérdemű közönséget. Színes repertoárjuk operetteket, musicaleket, rockoperák részleteit és betétdalokat tartalmaznak. Országunkban 15 megyében szerepeltek már, továbbá több külföldi vendégszereplésnek is eleget tettek. A Kanizsai Adventi Forgatag első napjára zenés-énekes összeállítással érkeznek. Majd december 29-én újra találkozhatunk velük, vidám előszilveszteri hangulatban, rock&roll és musical összeállítással.

2017. December 8.

17:00
ZABSZALMA EGYÜTTES gyermekműsora
Gyermekek szórakoztatásának céljából alakult immár nyolc éve a Zabszalma együttes. A zenekar két lemezt is készített már saját dalaiból, melyek nagyszerű magyar költők verseinek megzenésítéséből születtek, érdekes hangszereléssel és változatos stílusokban, úgymint; swing, latin, etno, reggae és blues. Koncertjeikkel járják az országot szabadtéri fesztiválok és színháztermek visszatérő vendégeiként. Műsoruk az egész családnak szól, az unokáktól a nagymamákig. Az együttes célja a szórakoztatáson felül az ismeretterjesztés, a hangszerek bemutatása és a gyermekek érdeklődésének felkeltése a zene csodálatos világa felé. Csillagcsengő ünnepváró koncert Késő ősszel, a Márton napi ludak gágogásával, óriási léptekkel érkezik a tél. Az emberek szívébe észrevétlenül belopózik a közeledő Karácsony hangulata. „Csillagcsengőnkkel” köszöntik a téli ünnepkört, Borbála, Mikulás és Luca napi rendezvények visszatérő vendégeiként. A karácsonyi forgatag Betlehemes játékai között gyakran felcsendül „Regös” énekünk, de műsorukból nem hiányozhatnak az ismert ünnepi dalok sem, melyhez szívesen veszik a közönség segítségét is.

18:00
ZALAGYÖNGYE TÁNCEGYÜTTES
A Zala megyei Táncegyüttes több, mint 15 éve nyújt kikapcsolódást és szórakozást nemcsak Zala megyében, de az ország számos megyéjében és külföldön is. Érdekes és értékes perceket biztosítanak tagjai; a népszokásokról és néptáncokról információkkal, továbbképzésekkel segítik a megye, de akár más tájegységek érdeklődőit is. A 2016-os évben elnyerték a Zalai Príma Díjat, mely komoly elismerése szakmai munkásságuknak. Az Adventi Forgatag programjai során két alkalommal is láthatjuk előadásukat.
Következő fellépésük: december 23. szombat

19:00
SZABÓ-SIKLÓDI LIA koncertje
Szabó-Siklódi Lia a Nagykanizsán megalakult Helios Zenekar énekesnője 2013 óta. Dalaival minden korosztályt megszólít. Előadásaiban az örökzöld slágerek mellett napjaink kedvenc dalait is énekli. Az Adventi Forgatag programjai során két alkalommal is hallhatjuk előadását.
Következő fellépése: december 15. szombat

2017. December 9.

17:00
ARANYKAPU ZENEKAR gyermekműsora
2013-ban megalakult zenekar célja, hogy a magyar néphagyományból merítve, különleges hangzásvilággal, a korosztálynak (1-10 éves) megfelelően adják át zenei- és anyanyelvi értékeinket. Az interaktív koncerteken zongora-, gitár, nagybőgő, harangjáték, cajon, udu és egyéb ritmushangszerek is kísérik a nép- és gyermekdalokat, mondókákat. A zenekar tagjai: Töreky Zsuzsi, Kiss Krisztián, Lőrincz Tamás.

18:00
NAGYKANIZSAI FÚVÓSZENEKAR előadása
Ki ne ismerné városunkban a Tatár Csaba karnagy által vezetett nagykanizsai fúvósokat? A 2011-ben, az egykori N.I.F. és az Olajbányász Zenekar megszűnése után létrejött Nagykanizsai Fúvószenekar dallamaival igazi karácsonyi hangulatot varázsol a térre, ritmusaikra pedig mindenkiben megszületik a táncolhatnék.

18:30
DRÁVAGYÖNGYE IFJÚSÁGI NÉPTÁNC EGYESÜLET táncbemutatója
Zákány község tánccsoportja, a Drávagyöngye Ifjúsági Néptánc Egyesület iskolai néptáncoktatás keretében alakult meg. Ma már 7-től 21 éves korú tagokból áll az egyesület, akiknek elsődleges célja a közösségi élet és a somogyi tánckultúra ápolása. Az Adventi Forgatag programjai során két alkalommal is láthatjuk előadásukat.
Következő fellépésük: december 15. péntek

19:00
TIBORCZ TRIÓ – JazzKarácsony
Tiborcz Iván, aki a cserfői JazzLand szellemi atyja, zenésztársaival ad koncertet. A buffaloi fekete jazzmuzsikosokkal eltöltött évek alatt határozta el, hogy zalai birtokára elhozza e világot, a jazz muzsikát. A trió valódi jazz szellemben szórakoztat, és ezen előadásuk alkalmával karácsonyi hangulattal érkeznek hozzánk.
Következő fellépésük: december 23. szombat

2017. December 10.

17:30
GUBINECZ ÁKOS – Népdalok
Gubinecz Ákos zalai származású, jelenleg a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem népi ének-citera szakos hallgatója. A népzenével több, mint 10 éve foglalkozik. Az egyetem elvégzése után előadóművészi és tanári pályán szeretne elhelyezkedni. Célja, hogy megszerzett tudását minél több embernek átadhassa. 2014 áprilisától a Csádé zenekar alapítója és énekese. Adventi műsoromban a citera is bemutatásra kerül, csakúgy szólóhangszerként, mint kísérőként a népdalok és az egyházi népénekek mellett.

18:00
GÖLLES MARTIN – Adventi Hangulatok
Gölles Martin, a Pécsi Tudományegyetem művészeti karán végzett ének-zene és karvezetés szakon. Magyar népdalokból készít klasszikus zongora feldolgozásokat, mert a szerzemények így teljesen más hangzásban szólalnak meg, így reményei szerint ez is egy út ahhoz, hogy a népies dallamok közelebb kerüljenek a fiatalabb generációkhoz.


Következő fellépése: december 22. péntek
18:25
KISKANIZSAI ÁLTALÁNOS ISKOLA KÓRUSA – Ünnepi Műsor
18:30
ADVENTI Gyertyagyújtás
A második adventi gyertyát ünnepi gondolatok mellett Karádi Ferenc, városunk alpolgármestere és Nyeste Pál, piarista atya gyújtja meg. Az ünnepi gyertyagyújtás után Gölles Martin zongorakíséretével egy közös éneklésre invitáljuk a jelen lévő közönséget.

18:40
TULMAN GÉZA – Adventi Műsor
Tulman Géza Nagykanizsán született és él, 2017 őszétől a Zrínyi Miklós - Bolyai János Általános Iskola Bolyai Tagintézményének vezetője, akit mindig is vonzottak a művészetek. Tehetséges énekes, gitározik, és nem utolsó sorban Kazinczy-díjas versmondó, melynek köszönhetően egyre többet találkozhatunk vele és hallhatjuk a város különböző ünnepei és eseményei alkalmával.

2017. December 15.

17:00
Napsugár Együttes gyermekműsora
A Napsugár Együttes saját dalaikat, és jól ismert népdalokat, ízlésesen hangszerelt, a mai zenei irányzatokat követve sokszínűen szólaltatja meg. Fontos nekik, hogy a szívet melengető dallamok mellett kulturális értékeket is átadhassanak a gyermekeknek. 2014-ben a „Balaton” című daluk „Az év legjobb gyerekdala” lett. Csapatuk nagyon vidám társaság, örök gyerekeknek vallják magukat, imádnak zenélni, mókázni és ezt a hangulatot szeretnék átadni a közönségnek is. A tagok: Macsekné Sipos Anita, Macsek Zsolt, Oszter Ottó, Pusztai László, Kisgergely Attila

18:00
Drávagyöngye Ifjúsági Néptánc Egyesület táncbemutatója
Zákány község tánccsoportja, a Drávagyöngye Ifjúsági Néptánc Egyesület iskolai néptáncoktatás keretében alakult meg. Ma már 7-től 21 éves korú tagokból áll az egyesület, akiknek elsődleges célja a közösségi élet és a somogyi tánckultúra ápolása.

18:30
Szabó-Siklódi Lia koncertje
Szabó-Siklódi Lia a Nagykanizsán megalakult Helios Zenekar énekesnője 2013 óta. Dalaival minden korosztályt megszólít. Előadásaiban az örökzöld slágerek mellett napjaink kedvenc dalait is énekli.

2017. December 16.

17:00
NAGYKANIZSAI FÚVÓSZENEKAR KISEGYÜTTES

17:30
KANIZSA TÁNCEGYÜTTES – Táncbemutató

18:00
Tiborcz Trió JazzKarácsony
Tiborcz Iván, aki a cserfői JazzLand szellemi atyja, zenésztársaival ad koncertet. A buffaloi fekete jazzmuzsikosokkal eltöltött évek alatt határozta el, hogy zalai birtokára elhozza e világot, a jazz muzsikát. A trió valódi jazz szellemben szórakoztat, és ezen előadásuk alkalmával karácsonyi hangulattal érkeznek hozzánk.

2017. December 17.

17:00
VAJDA MARGIT és a HARANGLÁB NÉPI EGYÜTTES
Vajda Margit zenepedagógus és nyelvtanár. Gyermekként zeneiskolában tangóharmonika szakra járt, aktív tagja volt a Kanizsa Táncegyüttesnek, majd a Zalagyöngye Táncegyüttesnek. Mindig szívesen foglalkozott gyermekekkel. Kislánya megszületése után együtt fedezték fel a népi mondókákat, játékokat. Kisgyermekeknek és óvodásoknak úgynevezett „Kerekítő” foglalkozásokat tart, melyek mókás mondókás, zenés és mozgásos játékokat foglalnak magukban. A zalaegerszegi Harangláb Népzenei Együttes 1985-ben alakult. Az együttes tagjai az évek során jártak Európa szinte valamennyi országában és eljutottak Afrikába, Ázsiába és Amerikába is. A zenekar fő profilja a hagyományos magyar népzene autentikus bemutatása. Az együttes jelenlegi felállása: Schreiner Jenő - zenekarvezető prímás (hegedű, ének, nagybőgő, dob), Kovács Péter - három- és négyhúros brácsa, hegedűkontra, furulya, duda. Varga Zoltán - nagybőgő, ütőgardon, tekerőlant, ének, koboz, háromhúros brácsa.

18:00
SZENT IMRE KÓRUS – A Katolikus kórus adventi műsora
Kórusvezető: Martonné Németh Mária

18:30
ADVENTI Gyertyagyújtás
A harmadik adventi gyertyát ünnepi gondolatok mellett Dénes Sándor, városunk polgármestere és Szűcs Imre, katolikus plébános gyújtja meg.

19:00
PÁNTLIKA Tánccsoport
A VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház lelkes néptánccsoportja tart bemutatót. A tánccsoport a Papp László által alapított Kanizsa Táncegyüttes tagjaiból 30 év után, 2002-ben Pántlika Tánccsoport néven alakult újjá a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház saját csoportjaként. A táncosokat a magyar néptánc szeretete, a hagyományőrzés iránti elköteleződés tartja össze. Repertoárjuk folyamatosan bővül, jelenleg főként magyarországi és erdélyi autentikus táncokból áll. Az együttes művészeti vezetője: Vizeli Dezső táncoktató.

2017. December 22.

17:00
PORTÉKA SZÍNPAD
A Portéka Színpad gyermekműsorok készítésével, előadásával foglalkozik. Előadásaikban az élőszínházi részeket gyakran megszakítja egy-egy bábjáték, melynek célja, hogy minden korosztály - a legkisebbektől a felnőtt gyermekekig - jól szórakozzon az előadás alatt. A Négy vándor című zenés, szerkesztett műsorukban az évszakokat jól elkülönítő bábjátékokkal jelenítik meg. Angol gyermekdalok aláfestő zenéjével érzékeltetik a más-más hangulatot. Felhőcske és Napocska élő szereplők kalauzolnak végig a történeten. Találkozhatunk a fázós sünivel, a nyughatatlan méhecskével, még a mogorva Rébányai Győző bácsival is, akit a gyerekeknek kell megszelídíteni.

18:00
GÖLLES MARTIN – Karácsonyi Hangulatok
Gölles Martin, a Pécsi Tudományegyetem művészeti karán végzett ének-zene és karvezetés szakon. Magyar népdalokból készít klasszikus zongora feldolgozásokat, mert a szerzemények így teljesen más hangzásban szólalnak meg, így reményei szerint ez is egy út ahhoz, hogy a népies dallamok közelebb kerüljenek a fiatalabb generációkhoz.

19:20
ÉDES KETTES ZENEKAR
Az Édes Kettes zenekar több mint tíz éve működő zenei formáció. Két tagja, Andi és Csabi szüntelen jókedvvel és barátsággal, szorgalommal és alázattal készülnek zenei fellépéseikre. A zenekar célja különböző rendezvényeken, összejöveteleken, esküvőkön, falunapokon a nagyérdemű közönség szórakoztatása. Megalakulásuk óta repertoárjukat számos zenei stílussal kibővítették, melyben megtalálhatók az 50-60-as évek magyar zenekarok slágereitől kezdve, a rock&roll korszakon át, a 70-es 80-as évekre jellemző hazai, nemzetközi disco slágerek a mai napok vérpezsdítő dallamaival. Természetesen a jókedvhez nélkülözhetetlen mulatós zene sem maradhat ki fellépéseikből! 2013-ban létrehoztak egy operett-formációt, mellyel számos rendezvényen mutatták meg magukat a szórakozni vágyóknak. Helyet kapnak benne más műfajok –örökzöld, musical – is. Előadásaik látványos, szerkesztett, színpadias formában kerülnek bemutatásra. 

2017. December 23.

17:00-20.00
FÉNYFESTÉS a Városháza homlokzatán
A dia projekt a party kultúrából a steet art-ba került, architekturális vetítéseket valósít meg köztereken és beltérben egyaránt. Hét éve, egy egyesület fotósaiból alakult meg a Méhkas Dia Projekt. A 2004-es FEZEN-en mutatkoztak be először a közönségnek saját felvételekkel. Kezdetektől felvállalták a privát dia archívum gyűjtését, alkalmanként a bemutatását, mely anyag folyamatosan bővül. A diavetítő mint „fényfestő” ecset funkcionál, segítségével színekbe csomagolják a teret, alkalmazkodva az adott helyszínhez és a formai adottságokhoz. Célkitűzésük, hogy a szokásos dekorációból kitörve, művészi vetítéseket valósítsanak meg. A nagykanizsai Erzsébet téren immár ötödik alkalommal találkozhat szebbnél-szebb fényfestményeikkel a közönség, mely elé ezúttal is nagy várakozással tekintünk, hisz egyébként is gyönyörű főterünk ezáltal még ünnepibb köntösbe kerül egy kis időre.

17:00
STOBOS TAMBURAZENEKAR
A horvát hagyományokat ápoló fiatalok a környékbeli horvát ajkú településeken szívták magukba mindazt, amit a színpadon hangszereikkel és dalaikkal közvetítenek. A zenekar tagjai: Horváth Bálint, Havasi Ádám, Havasi Ákos, Lukács Norbert, Hegedűs Erik, Vargovics Máté. A stílusuk egy kicsit más, mint a környék többi tamburazenekaráé; úgy is lehetne fogalmazni, hogy egyfajta színpadias koncertanyagunk van. Ez sokféle nép muzsikájából áll össze, de természetesen, a legfontosabbak számukra a gyökereink. Repertoárjukban macedón, szerb, roma és magyar dallamok is szerepelnek, természetesen a horvátok mellett.

18:00
ZALAGYÖNGYE TÁNCEGYÜTTES
A Zala megyei Táncegyüttes több, mint 15 éve nyújt kikapcsolódást és szórakozást nemcsak Zala megyében, de az ország számos megyéjében és külföldön is. Érdekes és értékes perceket biztosítanak tagjai; a népszokásokról és néptáncokról információkkal, továbbképzésekkel segítik a megye, de akár más tájegységek érdeklődőit is. A 2016-os évben elnyerték a Zalai Príma Díjat, mely komoly elismerése szakmai munkásságuknak.

18:30
ASERDUS TŰZTÁNC – Tűzzsonglőr Show
Az aSerduS Tűzzsonglőr Produkció az első hazai tűztáncos formációk közé tartozik. Céljául tűzte ki az extrémitás, a nőiesség és a szórakoztatás ötvözését. Nevük, Aserdus a hettita vallás egyik anya– és termékenységistennője. Elkunirsza, a Föld teremtőjének hitvese. Tiszteletének első nyoma az 1950-ben megtalált Aserdus és a Viharisten című mitológiai táblákból ismert. Ez a mítosz az elemek találkozásáról, férfi-nő játszmákról és a vágyaink harcáról szól. Tűztáncos lányokat aligha képviselhetné jobban más, mint egy istennő, aki a termékenység, a vágyakozás, a szerelem és természetesen az ősi elem, a tűz szimbóluma.

19:00
ZERO Zenekar
A ZERO zenekar Nagykanizsa és a környék szórakozóhelyeinek, valamint kulturális rendezvényeinek rendszeres, visszatérő vendégei. 2008 őszén alakult meg és néhány év alatt sikerült a megye egyik kedvenc zenekarává válnia, melynek tagjai Simon Barnabás, Kovács Nóra, Fehér Zsolt, Kozma Botond és Trojkó Dávid. Széles repertoárjukkal próbálnak minden igényt kielégíteni, legyen az napjaink kedvence, örökzöld sláger, vagy éppen mulatós nóta. A december 23-i koncert rendhagyó és különleges lesz. Igazi karácsonyi-téli dalokkal és az ünnephez illő hangulattal várják a közönséget, 19.00 órától az Erzsébet téren.
December 30-án újra találkozhatunk a ZERO Zenekarral, vidám előszilveszteri hangulatban.

2017. December 24.

16:00
ADVENTI Gyertyagyújtás
Az utolsó adventi gyertyát ünnepi gondolatok mellett Cseresnyés Péter, államtitkár, Nagykanizsa és térsége országgyűlési képviselője és Hella Ferenc, református lelkipásztor gyújtja meg.

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!

Kapcsolódó időpontok

2018.09.28. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
A szív világnapja
2018.09.28. - 2018.09.30. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
Családi hétvége
2018.09.29. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
Emlékek éjszakája – We love 2000’s
2018.10.03. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
IV. Gyalogló Világnap Nagykanizsa - 6 km az egészségért!
2018.10.12. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
Az Orfeum Vándorszínpad Szüreti Operett Gálája
2018.10.13. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
VI. Országos hírű Vasutas Ulti Verseny - VOKE
2018.10.19. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
Filharmónia Fortissimo Bérlet - Óbudai Danubia Zenekar
2018.10.19. Filharmónia Fortissimo komolyzenei koncertbérlet Nagykanizsa 2018/2019
2018.10.28. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
Rákász Gergely - Lords of the Organ II. koncert
2018.11.04. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
Éremkiállítás és országos börze - HSMK
2018.11.09. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
JazzKanizsa
2018.11.09. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
Kárpátia koncert - VOKE
2018.11.16. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
XI. Országos Vasutas Népművészeti Kiállítás megnyitója - VOKE
2018.11.26. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
IV. Szeniorok Táncestje - Szenior Táncverseny a Honvéd Kaszinóban
2018.12.03. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
Filharmónia Fortissimo Bérlet - Puccini: Bohémélet- Magyar Állami Operaház
2018.12.03. Filharmónia Fortissimo komolyzenei koncertbérlet Nagykanizsa 2018/2019
2018.12.11. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
Zeneiskola jótékonysági hangversenye a Református Templomban
2018.12.15. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
Swans Balett és Tánciskola Karácsonyi Gálaműsora - HSMK
2018.12.16. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
2018.01.01. - 2018.12.31. Kanizsa Kártya
2019.01.29. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
Filharmónia Fortissimo Bérlet - Boros Misi szólóest
2019.01.29. Filharmónia Fortissimo komolyzenei koncertbérlet Nagykanizsa 2018/2019
2019.03.21. Nagykanizsai programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Nagykanizsán
Filharmónia Fortissimo Bérlet - Savaria Szimfonikus Zenekar
2019.03.21. Filharmónia Fortissimo komolyzenei koncertbérlet Nagykanizsa 2018/2019

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL
-IG
Kanizsai Adventi Forgatag és Karácsonyi Vásár 2017 Nagykanizsa

Programajánlat

Szolgáltató

fesztivál

Legjobb élmények

Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Hívjuk és várjuk Velembe az őszi gesztenye napokra.
Bivalyrezervátum a Kis-Balatonnál! Hívjuk, várjuk!
Behajtási ünnep a Hortobágyon
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
Darufesztivál a Hortobágyon
Ki korán kel, halat lel! Horgászat a Tisza-tónál
11012
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket