Kecskeméti Tavaszi Fesztivál 2022
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Pontyshow 2022 - Horgászkiállítás és Vásár Budapest, Hungexpo
Pontyshow 2022 - Horgászkiállítás és Vásár Budapest, Hungexpo
Csabai Kolbászfesztivál programok
Csabai Kolbászfesztivál programok
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi programajánló
Őszi programajánló

Kecskeméti Tavaszi Fesztivál 2022


A Kecskeméti Tavaszi Fesztivál hosszú múltra visszatekintő rendezvénysorozat. A fesztivál 1986 óta minden évben kiemelkedő kulturális programokkal kerül megrendezésre a város szívében, jellegzetes helyszíneken. Ahogy újjáéled a természet, úgy virágzik ki Kecskemét a Tavaszi Fesztivál ideje alatt. Az összművészeti rendezvénysorozat a hagyományokra építve mutatja fel a helyi művészeti és kulturális értékeket, valamint elhozza a legnívósabb programokat a közönség számára. Koncertek, előadások, iparművészeti vásár, kültéri látványosságok, kiállítások várják az érdeklődőket.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

37. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál

2022. március 11-30. 

Három héten át minden a tavaszról és a kultúráról szól Kecskeméten, hiszen két nehéz év után végre újra eredeti formájában rendezheti meg a Hírös Agóra és a város kulturális intézményei, művészeti műhelyei a Kecskeméti Tavaszi Fesztivált.
Az összművészeti rendezvénysorozat a hagyományokra építve mutatja fel a helyi művészeti és kulturális értékeket, a legnívósabb programokat hozva el a közönség számára. 

2022. március 11. péntek 19 óra
Tavaszi Fesztivál nyitókoncertje
HA Kulturális Központ

Előadja: a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar
Vezényel Hollókői Huba
Közreműködik: Fülei Balázs – zongora
Műsor:

  • Pécsi József: Petőfi nyitány
  • Edvard Grieg- a-moll zongoraverseny
  • Johannes Brahms- 3. szimfónia

2022. március 11. péntek 17 óra
Hírös város az Alföldön Kecskemét - kiállítás
HA Kulturális Központ

Kiállítás a képzőművészeti pályázatra beérkezett művekből

Megnyitja:
ifj.Gyergyádesz László – művészettörténész
Közreműködik: Csík János és a Mezzo

Kecskemét, – bár 1368-ban említik először Nagy Lajos király egyik oklevelében – valószínűleg már a Krisztus előtti időkben lakott hely volt. Átvészelve a történelem megpróbáltatásait, a tatárjárást, rác betörést, és nem hogy elpusztult, de folyton újjászületve növekedni tudott. Mi a titka az itt élő emberek szívós kitartásának, a város sajátos szellemiségének, amely Petőfit is megihlette, sőt annyira meghatotta, hogy szülővárosának nevezte. A kiállítás keretében a művészet eszközével keressük a titkot és próbáljuk átérezni a felelősséget a nagy elődök által létrehozott kulturális történelmi örökségünk iránt mert a hagyomány nem csak a múlt, hanem a jelen és a jövő.

2022. március 12. szombat

"Tarka lepke, kis mese..." / Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely

10 óra – Mesés, játékos tárlatvezetés a múzeum kiállításában, utána
kézműves foglalkozás a műhelyben

16 óra – BAHORKA Társulat: Pletykázó asszonyok című lemezének bemutató
előadása

2022. március 13 – március 27.
Jancsi és Juliska édes álma
Ciróka Bábszínház

A KL Színház vendégelőadása 4+

A Grimm testvérek meséjéből mai családi történet kerekedik: nem a szegénység miatt teszik ki a gyerekeket az erdőbe, hanem maguk kódorognak el egy családi perpatvar után, ami azért tör ki, mert mindenki a vacsorát követeli, de a háztartással egyedül bajlódó anyukának senki sem segít. Sőt, a gyerekek a frissen kitakarított lakást villámgyorsan romhalmazzá játsszák, miközben folyamatosan egymást adjusztálják. Majd – álmukban legalábbis – meglépnek a szülők munkára nevelési kísérlete elő, így kerülnek az erdőbe. A rivalizálás helyett a testvéri összekapaszkodás menti meg őket, hiszen Jancsi és Juliska csak közös erővel menekülhetnek meg a boszorkány házából, a játék végére pedig talán lustaságukat is levetkőzik…

2022. március 15. kedd 17 óra
János Vitéz - Ünnepi előadás
Ciróka Bábszínház

Tiszta mese

Kukorica Jancsi, az árva juhászbojtár nagy kalandokba keveredik, miután szétszéled a nyája, és el kell hagyja szerelmét, Iluskát. Útja során találkozik zsiványokkal és katonákkal, megmenti a francia király lányát és Kukorica Jancsiból János vitézzé válik. Minden adott egy boldog befejezéshez, de János vitéz hazatérte keserű pohár: elveszíti azt, aki a legjobban hiányzott neki, Iluskát. Álmában óriásokkal és boszorkányokkal küzd meg, hogy eljusson Tündérországba, ahol újra találkozhat vele. Ébredéskor leszakít egy árva rózsaszálat, hogy mellére tűzze, de szívében sosem halványul el Tündérország fénye.
Mese a hősiességről és az útkeresésről, a szerelemről és annak elvesztéséről, a szeretetről, ami a sokadik mosás után sem fakul ki.Az előadást 10 éves kortól ajánljuk.

2022. március 18. péntek 19 óra
Alaine - Ideje a meghalásnak
Ciróka Bábszínház

Pestiek a Budai utczában felnőtt sorozat

A KL Színház vendégelőadása

Egy huszonéves színésznő és egy nyolcvanéves báb. Ketten, mégis egyedül – egyedül, mégis ketten. Ötvenpercnyi megrázóan egyszerű közlés az elkerülhetetlenről. Mert mindennek rendelt ideje van. A meghalásnak is. Az idén száz éve született Polcz Alaine szövegei, Karády Katalin dalai, valamint egy különleges művészi forma a drámai színház, a táncművészet és a bábos műfaj határán, Markó-Valentyik Anna szólóelőadásában.
Az előadást 14 éves kortól ajánljuk.

2022. március 20. vasárnap 9.30 és 11 óra
Rókus Mókus
Ciróka Bábszínház

Csöppségek színháza, avagy totyogásra fel!

A szegedi Kövér Béla Bábszínház vendégelőadása

Él Szegeden egy mókus. Huncut, fürge, bujkálós. Kalandozni, énekelni, érzelmeket kifejezni nem rest.
Makkos mókus fönn a fán.
Mi a bajod kiskomám?
Hej, egyedem, begyedem,
tanakodom mit egyem.
Heje-huja lombos ág,
bekapom a mandulát.
Neki esem sebesen,
sej, egyedem, begyedem.

Az előadás főszereplője, Rókus Mókus a hat alapérzelem -öröm, szomorúság, félelem, harag, meglepődés, undor- mentén kalandozik, éli mindennapjait, míg meg nem találja a Rókusi Víztornyot, ahova nagy boldogan beköltözik. Az előadás 25 perc, melyet 20 perc szabad játék követ.
A családi előadást 1 éves kortól ajánljuk.

2022. március 20. vasárnap 10.30 óra
A háromágú tölgyfa tündére
Ciróka Bábszínház

Fabók Mancsi Bábszínháza

Sűrű erdő közepében gazból gyütt boszorkány őriz ódon tölgyfába zárott három tündérleányt. Mesénk arról beszél, hogy éretlenke, de jó lelkületű királyi fiú mint szabadítja meg ezeket, mint veszejt el közülük kettőt, s mint szeret meg egyet halálosan. De kettejük boldogságára várni kell türelmesen: hiszen a gazból gyütt boszorkányt sem kell félteni! Ámító fondorlatossággal széjjel szakítja az egymásnak teremtetteket, a tündérleányt több ízben elveszejti, s haj, mi kegyetlenségeket nem mível! De, hogy a szép, szelíd, tartózkodó, s kezdetekben erőtlen tündérleány mint kap erőre, s az éretlenke királyi fiúból mint válik igaz, nyitott szemekkel élő királyi személy, s hogy kettejük fényes szerelme legyőzi- e a sötét fondorlatokat, azt csak azok láthatják, kik megtekintik előadásunkat.
Az előadást 5 éves kortól ajánljuk!

2022. március 21. hétfő – BÁBSZÍNHÁZI VILÁGNAP
19 óra
A fekete kakas
Ciróka Bábszínház

Fabók Mancsi Bábszínháza

A Mikszáth Kálmán azonos című elbeszélése alapján színpadra állított produkciót Fabók Mariann előadásában láthatja közönségünk. A lélekemelő történetet olyan hitelesen meséli el, hogy színpadi jelenlétével szinte letaglózza a nézőket. A novella összes szereplőjét megannyi báb, maszk mögé rejtőzve egy személyben kelti életre, Mikszáth egyik legmélyebben elgondolkodtató művében.
A misztikus történet a főszereplő, Kupolyi József figuráján keresztül világít rá, hogy mennyire megdöbbentő is az a hétköznapi életben, ha valaki a templomban hirdetett erkölcsi értékrend szerint képes élni és cselekedni.
Az előadást 14 éves kortól ajánljuk!

2022. március 27. vasárnap 10.30 óra
A kis boszorkány
Ciróka Bábszínház

A szegedi Kövér Béla Bábszínház vendégelőadása

A szegedi Boszorkánysziget egy boszorkánylegendáktól átitatott helye Szeged városának. Mesénkben itt tartják minden évben a boszorkányok a Boszorkányszombatot, nagy tánccal, mulatsággal. És ide vágyik főhősünk, a 127 éves kis boszorkány is…
Varázslatokkal teli előadásunkat 4 éves kortól, óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk!


2022. március 15. kedd 19 óra
JÁNOS VITÉZ - Élőzenés táncköltemény
ahogy még nem láttuk 
A Dunaújvárosi Bartók Táncszínház és a Varidance fergeteges táncszínházi produkcióját mutatjuk be!

A 2021. esztendő egyik legkülönlegesebb darabjával, egy élőzenés tánckölteménnyel készült a Varidance és a Bartók Táncszínház társulata: az együttes Petőfi Sándor, 1844 novemberében pár hét alatt papírra vetett művét, a János Vitézt vitte színpadra. Az 1904-es, Kacsóh Pongrác által megzenésített darab hangszerelését Szirtes Edina „Mókus” alkotta meg és a kultikus „Ferenczi György 1-ső Pesti Rackák” zenekarának tagjaival kiegészülve adják elő.
Rendező koreográfus: Vári Bertalan

2022. március 17 – 31.
17 óra
Fatűz most 2022
Nemzetközi Kerámia Stúdió

Kiállítás

Az elmúlt években a fatüzes égetési technika reneszánszát éli külföldön és hazánkban is, nagymértékben köszönhetően a „new craft” mozgalom globális hatásainak. Ezekre a tendenciákra reflektálva kívánjuk bemutatni a technika legkiválóbb hazai képviselőit csoportos kiállításunkon. Fatűz most címmel immáron 3. éve rendezzük kiállítást – hagyományteremtő céllal – annak érdekében, hogy betekintést nyújtsunk, hazánk kerámiaművészetének ezen igen izgalmas és rohamosan fejlődő műfajában alkotók munkájáról.

Köszöntőt mond Strohner Márton, keramikusművész/designer, a KKMM- Nemzetközi Kerámia Stúdió vezetője
A kiállítást megnyitja: Barabás Lajos, műgyűjtő

2022. március 18. péntek 13 óra
Petőfi-kultusz egy magángyűjtemény tükrében
Katona József Emlékház

Időszaki kiállítás a Katona József Emlékházban

A Katona József Emlékházban rendszeresen szerepelnek Petőfivel kapcsolatos témák.
Petőfi Sándor életműve, költészetének nyelvi gazdagsága, aktualitása, a magyar kultúrában és a helyi művelődéstörténetben elfoglalt helye indokolja, hogy az emlékévek alatt kiemelt figyelmet kapjon az Emlékház programjaiban is.
A Petőfi-kultusz egy magángyűjtemény tükrében című időszaki kiállítást Fülöpszállási Székely Gábor Kunszentmiklóson található magángyűjteményének anyagából válogatjuk. Székely Gábor az elmúlt évtizedekben több mint 6000 darabból álló gyűjteményt hozott létre, amelyben szobrok, festmények, nyomatok, jelvények, plakettek és egyéb tárgyak találhatók. A legnagyobb művészek alkotásaitól a pásztorfaragásig sokféle alkotás előfordul Petőfiről szóló kultuszgyűjteményében, amelyek egyúttal a különböző időszakok korízlését, szellemiségét is tükrözik. A tárgyak mellett a gyűjteményben megtalálható a költőről szóló szakirodalom, a kultusz kapcsán kiadott magyar és idegen nyelvű könyvek, nyomtatványok, újságok; ezek között Petőfi életében megjelent darabok is találhatók.
Az időszaki kiállítás megnyitásának időpontja: 2022. március 18. (péntek) 13 óra

2022. március 18. – május 18.
13 óra
Megtartó hagyomány - a hely szelleme
Népi Iparművészeti Gyűjtemény

Időszaki kiállítás Fekete Erzsébet népi iparművész hímzéseiből

Megnyitó: 2022. március 18-án, pénteken, 15 órakor
Köszöntőt mond Barta Dóra, a Kecskeméti Kortárs Művészeti Műhelyek Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója
A kiállítást megnyitja Kriskóné Dávid Mária etnográfus, gyűjteményvezető.
Közreműködik: Pál Attila színművész

Fekete Erzsébet népi iparművész 1984 óta foglalkozik tudatosan a magyar etnikumok hímzéskultúrájával. Ekkor kezdte munkáját a Népi Iparművészeti Gyűjteményben, megismerkedett a díszítőművészeti szakkör vezetőivel: dr. Nagy Györgynével és dr. Varga Ferencnével. Elkötelezett tagja lett az évtizedek óta eredményesen működő hímző szakkörnek, munkahelye komoly ösztönző és inspiráló erővel hatott. Elvégezte a szakkörvezetői tanfolyamot, folyamatosan képezte magát tanfolyamokon, nyári táborokban. Eredményesen vett részt zsűrizéseken és pályázatokon, hamarosan a népi iparművész cím jogos tulajdonosa lett. Kedvelt hímzésetnikumai: palóc, sióagárdi, sárközi, furtai, békési, komádi, hövelyi, hercegszántói. Az utóbbi években pedig sok energiát fektetett a kecskeméti és a félegyházi subahímzés motívumainak megismertetésébe, népszerűsítésébe. A hímzés mellett a vertcsipke készítést is magas fokon űzi.

2022. március 19. szombat
Világzenei együttlét
Hírös Város Turisztikai Központ

Program:
18:00
Hangszeres játszóház nemcsak gyerekeknek – interaktív hangszerbemutató minden korosztálynak. Előadó: Szilágyi Áron

19:00
Herczku Ágnes és Nikola Parov Quartet
koncert a színházteremben

Ha világzenéről, illetve a folklórról van szó, Herczku Ágnes és Nikola Parov megkerülhetetlen személyiségei a műfajnak.
Az eMeRton, Fonogram, Kodály- és Bartók díjjal kitüntetett zenészek hazánk egyik legismertebb előadói. Herczku Ági népi énekből táplálkozó, de műfajokon átívelő varázslatos hangja sodró, virtuóz, mégis felemelő zenei környezetben hallható.
A zenekar koncertjein a magyar és kelet-európai hagyományos népzene a zeneileg tágabb érdeklődésű közönség számára is hozzáférhetővé válik, korszerű zenei gondolkodásuknak és a multi-instrumentalista Nikola gazdag hangszereléseinek köszönhetően.

A zenekar tagjai:
Herczku Ágnes – ének
Nikola Parov – hegedű, nyckelharpa, gitár és még számtalan más hangszer
Pálházi Bence – hegedű
Herédi Zsombor – harmonika

2022. március 20. vasárnap 18 óra
Az Alföld - "Itt születtem én..." - a Kecskemét Táncegyüttes új műsora
Hírös Agóra Kulturális Központ

Ami a magyarság úgynevezett igazi értékeit megőrizte, hordozta és azt áthagyományozta az a parasztság és a falu volt. Műsorunkban a betekintést kaphatnak az Alföldön élő “nemzet napszámosa”-inak, a törvényen kívülieinek, polgárjainak, betelepült népcsortjainak kultúrájába, értékteremtő és megőrző világába Bodrogköztől-Mezőföldig, Felső-Kiskunságtól-Vajdaságig. Bemutatásra kerül az állandó “Úri muri”parasztság kontra porlgárság témája és a betyárok, pásztorok világa.
Műsorunkat Petőfi Sándor – Az Alföld című verse ihlette, mely a magyarság otthonának és a szabadságának jelképe. Ezt a színes világot mutatja be az együttes új műsora.

Dramaturg: Tóth Kata
Rendező asszisztens: Lukács László, Böde-Harkai Csilla
Rendező: Böde István
Zenél: Inoka Győző és barátai.


2022. március 22-26.
13. SZÍN-TÁR - Színművészeti Egyetemek Találkozója

Március 22. kedd
Kelemen László Kamaraszínház:
17.00 Félelemkeresők – A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem másodéves magiszteri színészosztálya

Ruszt József Stúdiószínház
20.00 Itt egy lány elásta magát (és így nézzétek!) – A Színház- és Filmművészeti Egyetem ötödéves bábszínész osztálya, utána szakmai beszélgetés

Március 23. szerda
Ruszt József Stúdiószínház
17.00 Hétötöd/ Az Újvidéki Művészeti Akadémia harmadéves színészhallgatóinak kollokviuma

Kelemen László Kamaraszínház
20.00 Godspell/ A Pécsi Nemzeti Színház és a MATE Kaposvári Campus Rippl-Rónai Művészeti Intézet Színházi Tanszék negyedéves színművész szakos hallgatóinak előadása, utána szakmai beszélgetés

Március 24. csütörtök
Kelemen László Kamaraszínház
17.00 Diplomafilm vetítés/ ELTE BTK Filmtudományi Tanszék

Március 25. péntek
Kelemen László Kamaraszínház
18.00 A szecsuáni jólélek/ A Kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Színház és Film Kar, harmadéves színészhallgatók

Ruszt József Stúdiószínház
18.00 A nagy Ibsen-vizsga/ A Színház- és Filmművészeti Egyetem negyedéves színész osztálya, utána szakmai beszélgetés

Március 26. szombat
Ruszt József Stúdiószínház
15.00 A revizor/ Pesti Magyar Színiakadémia

Kelemen László Kamaraszínház
17.00 Hullámtörés/ a MATE Kaposvári Campus Rippl-Rónai Művészeti Intézet Színházi Tanszék negyedéves színművész szakos hallgatóinak előadása, utána szakmai beszélgetés


2022. március 23. szerda 16.30 óra
Gundel-gyűjtemény: Tradíció és megújulás
Bozsó Gyűjtemény

Megnyitó: 16.30 óra

A Gundel név egyet jelent a magyar gasztronómia történetével. A magyar művészet aranykorának és a vendéglátás legendás korszakának párhuzamáról beszélhetünk a Gundel-gyűjtemény esetében. A kollekció válogatott képzőművészeti anyaga az étterem falairól a Bozsó Gyűjtemény kiállítótermébe került. A klasszikus Munkácsytól a modernizmust képviselő Orbán Dezsőig állítunk ki műveket. Több alkotás „újjászületett” az új, igényes restaurálás nyomán, mint a Kecskeméten készült Perlrott Csaba Vilmos festmény is.

2022. március 23. szerda 17.30 óra
A Tiszától a Sárga folyóig - Petőfi költészete Kínában
Li Zen Árpád műfordító vetített képes előadása

Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár

Megnyitó: 16.30 óra

Petőfi Sándor személye és költészete már az 1900-as évek elejétől ismert Kínában. A modern kínai irodalom megalapítójaként ismert Lu Hszün volt az első, aki lefordította a költő verseinek egy részét. A költő ismertségét a múlt században több más műfordító is erősítette. Három kínai városban (Peking, Sanghaj és Csungking) négy Petőfi-szobor áll, mindegyiken a Szabadság, szerelem fordítása olvasható. Petőfi versei révén a magyar kultúra nagyköveteként hirdeti a szülőföld feltétel nélküli cselekvő szeretetét, mely a kínai nép számára is fontos volt minden korban. A program meghívott előadója Li Zhen Árpád műfordító Budapesten él. Több alkalommal jelentette már meg Petőfi verseinek kínai fordításait, legutóbb 2019-ben a költő szerelmes verseinek újabb fordítását, mely 170 verset tartalmaz. Az előadás során szeretnénk megismertetni a közönséget az európai gondolkodástól oly távoli kínai mentalitásnak az eltérő kulturális hagyományok ellenére is töretlen Petőfi-népszerűség okaival, a versek kínai fogadtatásával.

2022. március 24. csütörtök 17 óra
Előadások Petőfi Sándorról
Kápolna Galéria előadóterme

Szendrey Júlia és Petőfi Sándor szerelmi szabadságharca
Gyimesi Emese előadása
Az első hírek: Petőfi eltűnésének korai elméletei
Owaimer Oliver előadása
A Forrás Kiadó irodalmi folyóiratként rendszeresen megemlékezik a jelentősebb irodalmi évfordulókról. Ennek megfelelően Petőfi Sándor 200. születésnapjához közeledve a Petőfi-kutatás legújabb eredményeivel szeretnénk megismertetni a közönséget.
A rendezvény során két előadás hangzik el Petőfi Sándor életének és utóéletének egy-egy, viszonylag ritkán tárgyalt mozzanatáról. Gyimesi Emese az MTA Történettudományi Intézetének munkatársa, Szendrey Júlia életének ismert kutatója Petőfi és felesége kapcsolatának részleteivel ismerteti meg a közönséget, míg Owaimer Oliver, a szegedi egyetem doktorandusza a Petőfi-kultusz kialakulását és a költő rejtélyes halála körül megjelent mítoszokat tárgyalja.


2022. március 25-27.
XXXI. Nemzetközi Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál

vendég: Franciaország
Hírös Agóra Kulturális Központ

márc. 25., péntek
19.00-21.30: JAZZ KLASSZIKUS KÖNTÖSBEN
Ittzés Tamás: Concerto grosso in Jazz klarinétra, hegedűre és szimfonikus zenekarra (szólisták: Fodor László, Ittzés Tamás)
Ittzés Tamás: Joplin’s Alive! – négytételes szvit zongorára és szimfonikus zenekarra (szólista: Ittzés Péter)
közreműködik a Szolnoki Szimfonikus Zenekar
Ittzés Tamás: Jazzmise szopránhangra, vegyeskarra és jazzbandre
Közreműködik: Mudrák Mariann – szoprán, a Cantus Nobilis Kórus és a Bohém Ragtime Jazz Band
belépő: 3.900 Ft
21.30-24.00: jam session, swingtáncparty

márc. 26., szombat
11.00: ZONGORASHOW
Louis Mazetier
belépő: 1.900 Ft
15.00: KAMARAJAZZ
Malo Mazurié – trombita, Aurelie Tropez – klarinét, Felix Hunot – gitár, bendzsó, Louis Mazetier – zongora, Korb Attila – trombita, harsona, zongora, basszusszaxofon, Bera Zsolt – harsona, Mátrai Zoltán – klarinét, szaxofon, Ittzés Tamás – zongora, hegedű, Hegedüs Csaba – gitár, bendzsó, Soós Márton – bőgő, Cseh Balázs – dob, Falusi Alfréd – dob
belépő: 1.900 Ft
19.00-22.30: SZOMBAT ESTI GÁLA: SZEPTETTEK
Bohém Ragtime Jazz Band
French-Hungarian Jazz Connection
belépő: 3.900 Ft
22.30-01.00: jam session swingtáncparty

márc. 27., vasárnap
11.00: ZÁRÓKONCERT, JAM SESSION
Bohém Ragtime Jazz Band, French-Hungarian Jazz Connection tagjai
belépő: 2.900 Ft


2022. március 25-26.
XXXII. Országos Diákszínjátszó Találkozó regionális, Dél- alföldi rendezvénye

Hírös Agóra Ifjúsági Otthon

A Tavaszi Fesztivál nem képzelhető el a középiskolás színjátszó programok fergeteges hangulata nélkül.
Örömünnep ez, hiszen két év pandémia okozta szünet után ismét a közönség előtt mutathatják be a diákszínjátszók a tanév műhelymunkájának eredményeit. Az előadásokat követő szakmai megbeszéléseken drámapedagógus és színházi szakemberek vezetésével elemezzük az előadásokat.
A produkciók az Országos Diákszínjátszó Egyesület által kiadott minősítéseket szerezhetik meg és meghívást kaphatnak a pécsi Országos Diákszínházi Fesztiválra.
Információ: Józsa Katalin


2022. március 26. szombat 16 óra

Versekkel a zene nyelvén - Megzenésített versek Szabó Balázs Bandája tolmácsolásában
Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár

A program során megzenésített versek hangzanak el helyi művészek előadásában. Az est szép példája lesz a testvérmúzsák összekapcsolódósára, az irodalom és zene lélekemelő harmóniájának bemutatására

2022. március 26. szombat 19 óra
Da Pacem, Domine -„Békességóhajtás”
Kecskeméti Evangélikus Templom

Közreműködők:
„AKA” – A Kodály Intézet Kamarakórusa – Yuto Yamaguchi
„Aurin” Leánykar – Durányik László
„KÉK” – Kecskeméti Énekes Kör – Erdei Péter
Március 25-e Bartók Béla születésnapja – ez alkalommal reá is emlékezünk műsorunk egy részével.

2022. március 27. vasárnap 15 óra
„Kodálytól a Garden Party-ig”
A KECSKEMÉTI VÁROSI FÚVÓSZENEKAR és a
M.Bodon Pál AMI kis zenekara tavaszi koncertje

Piarista Gimnázium díszterme

Vezényel: Kuna Lajos
A hangverseny szólistái: Molnár Pál, Bugya Kamilla, Kollár Angéla, Somogyi Levente

2022. március 30. szerda 19 óra
Carl Orff: Carmina Burana
Hírös AGóra Kulturális Központ

Előadja: Kecskeméti Szimfonikus Zenekar
Vezényel: Hollerung Gábor, Liszt Ferenc-díjas karmester, érdemes művész
Szólisták:
Rácz Rita-szoprán
Haja Zsolt-bariton
Szerekován János-tenor
Kórus:
Budapesti Akadémiai Kórustársaság (Művészeti vezető: Hollerung Gábor)
Kodály Iskola Miraculum és Aurin kórusa (karnagy: Durányik László)

Forrás: Szervezők

További ajánlataink

2022.10.01. - 2022.10.08. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
PATCHWORK KIÁLLÍTÁS
2022.10.06. - 2022.10.07. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.10.07. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.10.08. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
A KISKAKAS GYÉMÁNT FÉLKRAJCÁRJA | CSALÁDI BÁBSZÍNHÁZ
2022.10.08. - 2022.10.09. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.10.08. - 2022.10.09. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kirakodóvásár
2022.10.08. - 2022.10.09. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Baromfi Piac
2022.10.09. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
LÁNYOK ANGYALOK - OPERETT REVŰ
2022.10.10. - 2022.10.11. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.10.11. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
BARANGOLÓ KÖRNYEZETISMERETI SOROZAT
2022.10.11. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ZÖLD KUCKÓ - Természetismereti játszóházi foglalkozások óvodásoknak
2022.10.12. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ZENEKUCKÓ
2022.10.12. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.10.13. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Aranyosi 50 / születésnapi stand up show
2022.10.13. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
FÜRKÉSZ - Játékos természetismereti sorozat a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban
2022.10.13. - 2022.10.14. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.10.14. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Swing a` la Django feat Kökény Attila és Szabó Ádám
2022.10.14. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.10.15. - 2022.10.16. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kirakodóvásár
2022.10.15. - 2022.10.16. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Baromfi Piac
2022.10.15. - 2022.10.18. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.10.19. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
APAKULCS | SZÜLŐK ISKOLÁJA
2022.10.19. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ZENEKUCKÓ
2022.10.19. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.10.19. - 2022.10.20. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.10.20. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NEMZETI FILHARMONIKUS ZENEKAR ÉS ÉNNEKKAR
2022.10.21. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.10.21. - 2022.10.23. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.10.21. - 2022.11.04. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ILLATOK KALANDJÁTÉKA | INTERAKTÍV KIÁLÍTÁS
2022.10.22. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
BORIBON BETEG | MACKÓ KUCKÓ
2022.10.22. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
MÁTYÁS KIRÁLY MEG AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ | TÜKÖRTERMI CSALÁDI MESEHANGVERSENYEK
2022.10.22. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Veterán autó- és motoralkatrész börze
2022.10.22. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kisállatvásár
2022.10.22. - 2022.10.23. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Baromfi Piac
2022.10.22. - 2022.10.23. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kirakodóvásár
2022.10.24. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
DOLGOK, AMIÉRT ÉRDEMES ÉLNI....
2022.10.24. - 2022.10.25. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.10.26. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.10.26. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ZENEKUCKÓ
2022.10.27. - 2022.10.31. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.10.28. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
OROSZ ZOLTÁN & HORVÁTH KORNÉL KONCERTJE
2022.10.28. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.10.29. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Rúzsa Magdi koncert, Korda György és Balázs Klári koncert, DJ Dominiqu
2022.10.29. - 2022.10.30. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kirakodóvásár
2022.10.29. - 2022.10.30. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Baromfi Piac
2022.11.01. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.11.02. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ZENEKUCKÓ
2022.11.02. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.11.04. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.11.05. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
EGYÉL LIBÁM, EGYÉL MÁR | BÓBITA ZENÉS JÁTSZÓHÁZ
2022.11.05. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.11.05. - 2022.11.06. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Baromfi Piac
2022.11.05. - 2022.11.06. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kirakodóvásár
2022.11.07. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.11.07. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
DRAKULA UTOLSÓ TÁNCA
2022.11.08. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
BARANGOLÓ KÖRNYEZETISMERETI SOROZAT
2022.11.09. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.11.09. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Mocskos nyelvvel feleselek - Pottyondy Edina felnövéstörténete Mosonmagyaróvártól a szülőszobáig
2022.11.09. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NYAKIGLÁB, CSUPAHÁJ, MÁLÉSZÁJ | MESÉRŐL ZENÉRE
2022.11.09. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ZENEKUCKÓ
2022.11.09. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.11.11. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.11.12. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
A KISKONDÁS | CSALÁDI BÁBSZÍNHÁZ
2022.11.12. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
A vitéz, a kalóz meg a nagymama - Halász Judit koncertje
2022.11.12. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.11.12. - 2022.11.13. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kirakodóvásár
2022.11.12. - 2022.11.13. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Baromfi Piac
2022.11.14. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
KECSKEMÉTI SZIMFONIKUS ZENEKAR KONCERTJE
2022.11.14. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.11.16. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.11.16. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
A Broadway csillaga - Barbra Streisand est
2022.11.16. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.11.16. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ZENEKUCKÓ
2022.11.17. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
FÜRKÉSZ - Játékos természetismereti sorozat a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban
2022.11.18. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.11.19. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ARGENTIN TANGÓ SHOW
2022.11.19. - 2022.11.20. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Baromfi Piac
2022.11.19. - 2022.11.20. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.11.19. - 2022.11.20. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kirakodóvásár
2022.11.19. - 2022.11.29. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
HAMUPIPŐKE | TÜKÖRTERMI CSALÁDI MESEHANGVERSENYEK
2022.11.20. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
LEHÁR FERENC: CIGÁNYSZERELEM
2022.11.22. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ZÖLD KUCKÓ - Természetismereti játszóházi foglalkozások óvodásoknak
2022.11.23. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.11.23. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
KIEGYENSÚLYOZOTT ÉS BOLDOG GYEREK | SZÜLŐK ISKOLÁJA
2022.11.23. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.11.23. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ZENEKUCKÓ
2022.11.25. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.11.26. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
A MIKULÁS SAPKÁJA | MACKÓ KUCKÓ
2022.11.26. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Veterán autó- és motoralkatrész börze
2022.11.26. - 2022.11.27. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.11.26. - 2022.11.27. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kirakodóvásár
2022.11.26. - 2022.11.27. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Baromfi Piac
2022.11.27. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
VADAK URA - THE COVENANT
2022.11.29. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ÖRKÉNY ISTVÁN: TÓTÉK | TÁJELŐADÁS
2022.11.29. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
BARANGOLÓ KÖRNYEZETISMERETI SOROZAT
2022.11.29. Hírös Agóra programok Kecskemét 2022 / 2023. Események, rendezvények, online jegyvásárlás
2022.11.30. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
ZENEKUCKÓ
2022.11.30. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.12.02. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
NAGYOTMONDÓ HÁRY JÁNOS
2022.12.03. Kecskeméti programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események Kecskeméten
Kicsi Gesztenye Klub - Fehér Karácsony
Találatok száma: 23

Apolló Hotel Kecskemét

Apolló Hotel Kecskemét

Az Apolló Hotel Kecskemét belvárosában, csendes utcában található. Egy, kettő, illetve háromágyas szobákban (összesen 23 db) 50 - 55 fő vendéget tudnak elhelyezni. A szobák tágasak, jól felszereltek. Minden szobában van színes televízió, telefon, zuhanyfülkés tusoló WC-vel, mosdóval. 14 szoba ... Bővebben


Aqua Hotel Kecskemét

Aqua Hotel Kecskemét

Szeretnénk kielégíteni azon vendégeink igényeit, akik Kecskeméten, a „Hírös „városban pihenni, feltöltődni, wellnesselni szeretnének, vagy csupán csak egy különleges programot szeretnének maguknak az Alföld szívében. Mi sem kényelmesebb, mint a a szállodánkból egy zárt folyosón átsétálni a városi ... Bővebben


Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel**** Kecskemét

Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel**** Kecskemét

A szálloda, az Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel Kecskemét szívében, az ország egyik legszebb főterén, 5 különböző felekezetű templom ölelésében található. Business-city-wellness jellege tökéletes helyszínt biztosít kisebb és nagyobb rendezvények tervezéséhez és szervezéséhez, egy komplex ... Bővebben


Bajor Vendégház és Étterem Kecskemét

Bajor Vendégház és Étterem Kecskemét

A Bajor Étterem és Vendégház Kecskemét szélén könnyen megközelíthető, nyugodt, szép környezetben található. 18 kétágyas, pótágyazható szobával áll a megpihenni vágyók rendelkezésére. A szobákhoz fürdőszoba (zuhanyzó/ WC) színes televízió és telefon és légkondicionáló tartozik. Bővebben


Gokart Hotel**** Kecskemét

Gokart Hotel**** Kecskemét

A négycsillagos Gokart Hotel, Kecskemét business és sport szállodája, Kecskemét mindig pezsgő belvárosától alig 2 km-re, Budapesttől mindössze 60 percre található. Szobáink többsége rendelkezik terasszal, egyedileg szabályozható légkondicionálóval, minibárral, hajszárítóval, laptop méretű széffel, ... Bővebben


Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel****

Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel****

Kecskemét új, exkluzív szállodája, a Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel a belvárosától néhány percre, az M5- ös autópálya Nyugati lehajtójától 2 km - re, erdő szélén, nyugodt, csendes környezetben várja vendégeit. Szállodánk egyaránt fontosnak tartja, hogy a pihenésre vágyó családok, az ... Bővebben


Hotel Három Gúnár**** Kecskemét

Hotel Három Gúnár**** Kecskemét

A Hotel Három Gúnár épülete Kecskemét városközpontjában, a Katona József Színháztól mindössze 2 perces sétára helyezkedik el. A szálloda szobáiban ingyenes wifi és kábel-TV szolgálja a vendégek kényelmét. A szálláshelyen pezsgőfürdő kínál kellemes felfrissülést. Bővebben


Hotel Talizmán Kecskemét

Hotel Talizmán Kecskemét

Kecskemét központjában, kellemes környezetben várja egész évben vendégeit a Hotel Talizmán. Az épület két szintjén 17 kétágyas szoba (amelyből 3 szoba kényelmesen pótágyazható 3 főre) 1 háromágyas kétlégterű lakosztály, 1 egyágyas szoba nyújt kellemes pihenést 41 vendég részére. A szobák mindegyike ... Bővebben


Hotel Uno*** Kecskemét

Hotel Uno*** Kecskemét

Kecskemét belvárosában, a Főtértől három perces kényelmes séta a három csillagos Hotel UNO. A hotel 24 db szobával rendelkezik. Bővebben


Juniperus Park Hotel**

Juniperus Park Hotel**

Kecskemét földrajzi elhelyezkedése, a főváros közelsége, valamint az M5-ös autópályán való gyors elérése ideális helyszínné teszi a hotelt üzletemberek, turisták, egyéni és csoportosan érkező vendégek számára. Bővebben


1 2 3   


Találatok száma: 18

Bowling-Center & Étterem Kecskemét

Bowling-Center & Étterem Kecskemét

A rendezvények és a szórakozás központja a Bowling Center & Étterem Kecskeméten. 10 bowling pálya, 2 biliárd asztal és 3 darts gép várja a látogatókat. Éttermünk kínálatát az aktuális trendnek és igényeknek megfelelően alakítjuk. Csoportos rendezvényekre egyedi ajánlatokkal állunk vendégeink ... Bővebben


Dimenzió Borászat Kecskemét

Dimenzió Borászat Kecskemét

A Dimenzió Borászat hosszú évek tudatos munkájának eredménye. Szakmai hátterét a Szőlészeti és Borászati Kutató Intézetben megszerzett több évtizedes tapasztalatra, valamint a kor technológia szintje előtt járó legújabb technikai megoldásokra alapozza. Bővebben


Fáklyás Pince Wine & Grill

Fáklyás Pince Wine & Grill

A Kecskeméti Belváros szívében a Malom Pláza mellett találjuk a saját konyhával és ízvilággal bővült a Fáklyás Pincét, illetve új nevén a Fáklyás Pince Wine & Grillt. Az étlap a szerb-horvát, a délvidéki, a magyaros, és az olasz konyhára alapoz. Közel 100 féle borral várja kedves vendégeit a ... Bővebben


Gokart Étterem Kecskemét

Gokart Étterem Kecskemét

A Gokart Hotel étterme precíz szakértelemmel hozza harmóniába a magyar és nemzetközi konyha íz-világát, amely magában foglalja a magas színvonalú, helyi forrásból származó termékeket, csak a legfrissebb alapanyagokból. Az étterem panoráma ablakain és nyári teraszán élvezheti konyhánkat, ... Bővebben


Mathiász János Borrend Kecskemét

Mathiász János Borrend Kecskemét

A Kecskeméti Mathiász János Borrend 1986. március 21. alakult. Névadónk, Mathiász János szőlőnemesítő, aki munkássága során elsősorban csemegeszőlőket nemesített, amelyek közül néhány még napjainkban is termesztésben van. Bővebben


OHANA Gasztroklub és Főzőiskola Kecskemét

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola Kecskemét

Az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola szakértő cukrászai és séfei segítségével estéről estére különleges gasztronómiai élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és tapasztaltaknak, gurmanoknak és gurméknak ... egyszóval, csak hedonistáknak! Bővebben


Rozmaring Étterem

Rozmaring Étterem

A kecskeméti piacon sétálgatva fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy a messze földön híres helyi piacunkra támaszkodva a hagyományos és a modern magyar konyha legjobb elemeit ötvöző éttermet szeretnénk indítani. Hiszünk benne, hogy vissza kell nyúlni a legőszintébb alapokhoz. Úgy főzünk, mint ... Bővebben


48 Étterem és Bár Kecskemét

48 Étterem és Bár Kecskemét

A 48 Étterem és Bár Kecskemét belvárosában várja kedves Vendégeit! A Bánk bán utcában található egy régi patinás épület, melynek teljes felújítása után ebben kapott helyet eklektikus-loft stílusban kialakított éttermünk. Ételeinket kizárólag friss, és magas minőségű alapanyagokból készítjük el. ... Bővebben


Anna Mama Konyhája

Anna Mama Konyhája

Barátságos családi étterem, házias specialitásokkal és igény szerint a vendég kedvenc ételét is elkészítjük. Bővebben


Aqua Étterem Kecskemét

Aqua Étterem Kecskemét

Éttermünk a Kecskeméti fürdőben található, ahol szolgáltatásainkat bárki igénybe veheti, nem csak a fürdő vendégei. Az évek során sok fejlesztésnek köszönhetően jelenleg 190 embert tudunk egyszerre fogadni. Jó idő esetén 36 fő tud kényelmesen helyet foglalni a teraszainkon, valamint bent 90 fő fér el, és ... Bővebben


1 2   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
6000 Kecskemét ,
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt események