Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Kispesti Városünnep 2024

1196 Budapest XIX. kerület, Templom tér és Ady Endre út (47.452236 x 19.141874) Megnézem a térképen

2024-ben ismét megrendezzük a kerület legnagyobb szabadtéri rendezvényét a Kispesti Városünnepet, a már megszokott helyen, a gyönyörű Templom téren. Nem véletlenül lett az idei év szlogenje az `Együtt lenni jó!`, hiszen június 1-jén szombaton és 2-án vasárnap remek hangulatú családi program, sztárfellépők egész hada, kirakodóvásár, kulturált vendéglátás várja az érdeklődőket a kispesti Templom téren és az Ady Endre úton.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Kispesti Városünnep 2024

2024. június 1-2.

2024-ben ismét megrendezzük a kerület legnagyobb szabadtéri rendezvényét a Kispesti Városünnepet, a már megszokott helyen, a gyönyörű Templom téren. Nem véletlenül lett az idei év szlogenje az "Együtt lenni jó!", hiszen június 1-jén szombaton és 2-án vasárnap  remek hangulatú családi program, sztárfellépők egész hada, kirakodóvásár, kulturált vendéglátás várja az érdeklődőket a kispesti Templom téren és az Ady Endre úton.

A Templom téren és környékén mindkét nap számtalan érdekességgel, újdonsággal, játékkal és koncertekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A kísérő programok mellett neves előadók lépnek fel a színpadon.

Június 1-jén, szombaton a Kispesti Obsitos Fúvószenekar koncertjével kezdjük a napot 14 órától, majd a CARSON COMA Akusztik Trió formációban lép fel. Őket követi a BIKINI zenekar és a nap végén pedig az IRIE MAFFIA koncertjére bulizhatunk.

Június 2-án, vasárnap a családok legnagyobb örömére a MintaPinty zenekar koncertjével indítjuk a napot, majd a Dö'Loorien Party Music Band varázsol retro hangulatot a Templom térre. Délután jönnek a nagyágyúk: PÁPAI JOCI mellett velünk ünnepel a PUNNANY MASSIF. A Városünnepet pedig a CURTIS LIVE BAND szuperprodukciójával zárjuk. Szombaton a házigazda Vágó Piros, vasárnap Dj Dominique lesz.

A színpadi fellépők mellett a Templom téren és az Ady Endre úton számtalan kísérő programmal is várjuk az érdeklőket. Print Ciklinek köszönhetően – KMO könyvjelző nyomtatásra is lehetőség nyílik majd Az esemény ideje alatt folyamatos klasszikus nyomdai bemutatót tartunk, amelyen a gyerekek, és minden érdeklődő kipróbálhatja a nyomtatás régi módját, miközben megismerkedhetnek a veterán nyomdagépekkel. A 130 éves tégelysajtón saját kezűleg nyomtathatnak egyedi kliséről könyvjelzőt. A nyomatot minden résztvevő magával viheti. Egy kultikus Citroën Oldtimer autóba beülhetnek a gyerekek. ReGamEX - VR szemüveget és konzolokat is kipróbálhatnak a látogatók. A Retro Videojáték Sátor igazi szülő-gyermek – nagyszülő-unoka program. Az idősebbek újra átélhetik gyermekkori emlékeiket, a fiatalabbak pedig a videojáték történelem ikonikus darabjaitól a VR szemüvegig kipróbálva megismerhetik az elmúlt 50 év bődületes technikai fejlődését.

Az óriás játékok (óriás malom, puzzle, kerti sakk, memória és társasjátékok) ismét várják a családokat az Ady Endre úton. Lesznek ügyességi játékok, ilyen a reflex játék stand, az óriás legokocka játékpark, az öko hulladékgyűjtő játék, vagy a Jurassic Park kalandjáték.

Újra elérhető majd a 6 állomásos mobil akadálypálya az Ady Endre úton, amelyet minden évben nagyon várnak a gyerekek. Egy felfújható, 14 méter hosszú, csúszdás kamion akadálypálya is lesz az idei Városünnepen. A legügyesebbek pedig kipróbálhatják állóképességüket egy 4 állásos eurobungeeben, egy twister-falon mászva, valamint egy izgalmas, 9 méter magas mászófalon mindkét napon.

Társasjáték Standdal is készülünk. Mind a két napon a KMO Társasjáték klub, a Társas Központ Egyesület és az A-games kiadó várja a társasjáték kedvelőket közös standon táblás és kártyajátékokkal, Gó versennyel, Crocinole bemutatóval és óriásszínezővel. A KMO szelfi falánál készíthetnek fotókat egyénileg választott szövegbuborékokkal a látogatók, de Relax pihenő várja a füves területen a sok-sok program között a pihenni vágyó látogatókat.

A WK-sátorban a füves területen többek közt különleges időutazásban lehet része az érdeklődőknek: a csíkos lovagok, és a pöttyös úrhölgyek felkészítése zajlik majd a várbéli életre. Lehet, hogy találkozunk majd a kockás sárkánnyal is? De a leges-legkisebb lovagokról és úrhölgyjelöltekről sem feledkezünk meg, őket babajátszóval és pelenkázó-elvonuló sarokkal várjuk. A Wekerlei Könyvár sátrában is játszhatnak kicsik és nagyok - lesz fejtörő felnőtteknek és „mesés" kérdések gyerekeknek. Akik az érdekes kvízeket kitöltik, ajándékkönyveink közül válogathatnak. A közös kézműveskedés keretében elkészített szép műveket pedig hazavihetik az ifjú alkotók.

A Szabó Ervin kispesti fiókkönyvtárának sátra idén először lesz látogatható a Kispesti Városünnepen.

SZÍNPADI PROGRAMOK

JÚNIUS 1. SZOMBAT

14.00 Kispesti Obsitos Fúvószenekar
15.50   CARSON COMA Akusztik Trió
18.00   BIKINI
 20.30 IRIE MAFFIA

műsorvezető: Vágó Piros

JÚNIUS 2. VASÁRNAP

11.00    MintaPinty zenekar gyerekkoncertje
12.45   Dö'Loorien Party Music Band
15.45   PÁPAI JOCI
18.15     PUNNANY MASSIF
20.30  CURTIS LIVE koncert

műsorvezető: Dj Dominique

KÍSÉRŐ PROGRAMOK

A Templom téren és környékén mindkét nap számtalan érdekességgel, újdonsággal, játékkal várjuk a kicsiket és a nagyokat:

Print Cikli – KMO könyvjelző nyomtatás
Az esemény ideje alatt folyamatos klasszikus nyomdai bemutatót tartunk, amelyen a gyerekek, és minden érdeklődő kipróbálhatja a nyomtatás régi módját, miközben megismerkedhetnek a veterán nyomdagépekkel. A 130 éves tégelysajtón saját kezűleg nyomtathatnak egyedi kliséről könyvjelzőt. A nyomatot minden résztvevő magával viheti.

Egy kultikus Citroën Oldtimer
programon való részvétele, melybe beülhetnek a gyerekek.

ReGamEX - VR szemüveg, konzolok
A Retro Videojáték Sátor igazi szülő-gyermek – nagyszülő-unoka program. Az idősebbek újra átélhetik gyermekkori emlékeiket, a fiatalabbak pedig a videojáték történelem ikonikus darabjaitól a VR szemüvegig kipróbálva megismerhetik az elmúlt 50 év bődületes technikai fejlődését.

Az óriás játékok (óriás malom, puzzle, kerti sakk, memória és társasjátékok) ismét várják a családokat az Ady Endre úton.

Lesznek ügyességi játékok, ilyen a reflex játék stand, az óriás legokocka játékpark, az öko hulladékgyűjtő játék, vagy a Jurassic Park kalandjáték.

Újra elérhető majd a 6 állomásos mobil akadálypálya az Ady Endre úton, amelyet minden évben nagyon várnak a gyerekek.

Egy felfújható, 14 méter hosszú, csúszdás kamion akadálypálya is lesz az idei Városünnepen.

A legügyesebbek pedig kipróbálhatják állóképességüket egy 4 állásos eurobungeeben, egy twister-falon mászva, valamint egy izgalmas, 9 méter magas mászófalon mindkét napon.

Társasjáték Stand
Mind a két napon a KMO Társasjáték klub, a Társas Központ Egyesület és az A-games kiadó várja a társasjáték kedvelőket közös standon táblás és kártyajátékokkal, Gó versennyel, Crocinole bemutatóval és óriásszínezővel.

Szelfi fal
A KMO szelfi falánál készíthetnek fotókat egyénileg választott szövegbuborékokkal a látogatók.
Relax pihenő várja a füves területen a sok-sok program között a pihenni vágyó látogatókat.

WK-sátor
A füves területen többek közt különleges időutazásban lehet része az érdeklődőknek: a csíkos lovagok, és a pöttyös úrhölgyek felkészítése zajlik majd a várbéli életre. Lehet, hogy találkozunk majd a kockás sárkánnyal is? De a leges-legkisebb lovagokról és úrhölgyjelöltekről sem feledkezünk meg, őket babajátszóval és pelenkázó-elvonuló sarokkal várjuk.

Wekerlei Könyvtár sátra
A Kispesti Városünnep hétvégéjén a Wekerlei Könyvtár sátrában is játszhatnak kicsik és nagyok - lesz fejtörő felnőtteknek és „mesés" kérdések gyerekeknek. Akik az érdekes kvízeket kitöltik, ajándékkönyveink közül válogathatnak. A közös kézműveskedés keretében elkészített szép műveket pedig hazavihetik az ifjú alkotók.

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kispesti fiókkönyvtárának sátra

Bemutatkozik a wekerlei szobrász-fotós házaspár a Nagy Balogh János Kiállítóteremben

Idén első alkalommal lesz látogatható a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kispesti fiókkönyvtárának sátra.

A részvétel díjtalan!

Találatok száma: 3

Chesscom Hotel Budapest

Chesscom Hotel Budapest

A Hotel Chesscom Budapest XIX. kerületében, a Kőbánya-Kispest Metró végállomástól (KÖKI Terminál) pár méterre fekszik. A szálloda 40 szobával rendelkezik, melynek mindegyike légkondicionált, rendelkezik kábel tv, telefon, és ingyenes WIFI-vel. Emellett Hűtőszekrény és széf is található a szobákban.

Hotel Sunshine*** Budapest

Hotel Sunshine*** Budapest

A Hotel Sunshine a zöld-energia projekt szellemében épült, amely a XXI. század legkorszerűbb technológiáját, a geotermikus energiával működő falhűtő-fűtő rendszert alkalmazza a kellemes klíma fenntartására télen-nyáron. Ezt a környezetbarát módon üzemeltetett szállodát, a modern design elemeiből ...

Hunyadi Panzió

Hunyadi Panzió

Családias környezetben, zárt parkolóval és kedvező árakkal várja Önöket a Hunyadi Panzió.

Találatok száma: 5

Boczkó Étterem és Pizzéria Budapest

Boczkó Étterem és Pizzéria Budapest

Klasszikus magyar konyha, családias hangulat.

Bújdosó Székely Vendéglő Budapest

Bújdosó Székely Vendéglő Budapest

Finom székely ételek, jó sörök, kellemes zene és kikapcsolódás szép környezetben. Mindezt megtalálja a Bújdosó Székely Vendéglőben.

Kispesti Halásztanya Étterem Budapest

Kispesti Halásztanya Étterem Budapest

A Halásztanyát 1938-ban, az utolsó békeévben építtette Dréher Antal, a híres sörgyáros, Koós Károly tervei alapján. Belső különlegessége a több száz éves erdélyi vörösfenyő oszlopok és gerendák beépítése, melyek a mai napig viselik az épület terhét. A Papp-féle szálkamentes halászlék és halételek ...

Nótafa Vendéglő

Nótafa Vendéglő

Házias ételek, családias hangulatban. Kispesten az egyik legjobb választás, de még messzebbről is érdemes idelátogatni.

Pizzoli Pizzéria Budapest

Pizzoli Pizzéria Budapest

Kispesten, az Üllői úton várja vendégeit a Pizzoli Pizzéria. Pizzáinkat olasz recept alapján, de kívánságra teljes kiőrlésű lisztből is, óriás hamburgerünket pedig a nosztalgia, retro jegyében készítjük. Az otthoni ízeket kedvelőknek konyhánk hagyományos ételeit, frissen készült leveseit, húsételeit, ...

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Közeli ajánlatok

Kincses Sziget 2024. Kispesti Gyerek Bolhapiac Kincses Sziget 2024. Kispesti Gyerek Bolhapiac
  • Budapest
  • XIX. kerület
2024. június 16. (vasárnap)
3D mozi Budapesten a KÖKI DinoParkban, élményprogram és vetítés dinoszaurusz rajongóknak 3D mozi Budapesten a KÖKI DinoParkban, élményprogram és vetítés dinoszaurusz rajongóknak
  • Budapest
  • XIX. kerület
2024. június 10. (hétfő) - 2024. június 15. (szombat)
Dinoszaurusz park látogatás Budapesten, élmény- és oktatópark élethű, mozgó, hangot adó ősállatokkal Dinoszaurusz park látogatás Budapesten, élmény- és oktatópark élethű, mozgó, hangot adó ősállatokkal
  • Budapest
  • XIX. kerület
2024. június 10. (hétfő) - 2024. június 15. (szombat)

Hasonló ajánlatok

Földvár Napok 2024 Balatonföldvár Földvár Napok 2024 Balatonföldvár
  • Balatonföldvár
2024. június 14. (péntek) - 2024. június 15. (szombat)
Ács Városi Vigasságok 2024 Ács Városi Vigasságok 2024
  • Ács
2024. június 21. (péntek) - 2024. június 23. (vasárnap)
Olai Fesztivál 2024 Zalaegerszeg Olai Fesztivál 2024 Zalaegerszeg
  • Zalaegerszeg
2024. június 29. (szombat)

Érdemes felkeresni!

Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!