Science Hotel Szeged - Nagycsaládos akció
Science Hotel Szeged - Nagycsaládos akció
Kihagyhatatlan élmények várják Szegeden!
Kihagyhatatlan élmények várják Szegeden!
Könyvtári programok Szegeden, a Somogyi Könyvtárban és a fiókkönyvtárakban

A Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár és fiókkönyvtárai egész évben várják a felnőtteket és gyerekeket programjaikon. A Somogyi Könyvtár a több mint 160 000 lakosú város különböző pontjain a jobb információellátás érdekében fiókkönyvtárakat is működtet. Az együttes dokumentumállomány ma mintegy 900 000 darabra tehető. A könyvtár és a fiókkönyvtárak egész évben várják a könyvbarát és kultúrakedvelő látogatóikat rendezvényeikre.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

A SOMOGYI-KÖNYVTÁR 2018. JANUÁRI RENDEZVÉNYEI

  • JÁTÉKRA HÍVÁS

A Szegedi Nemzeti Színház színházi bemutatói előtt a Somogyi-könyvtár a bemutatott előadásokról, a színpadra állított művekről szóló kérdésekkel játékra hívja az érdeklődőket. A kérdések a http://www.sk-szeged.hu honlapon (a könyvtárban pedig nyomtatott formában) érhetők el. A szerencsés megfejtők színházjegyet nyerhetnek ajándék áron.

2017. december 1-től 2018. január 20-ig
Ábrahám Pál  Bál a Savoyban című revüoperettjéhez kapcsolódó könyvtári kvízjáték

2018. január 20-tól 2018. február 20-ig
Georges Bizet Carmen című operájához kapcsolódó könyvtári kvízjáték

  • PROGRAMOK

2018. január 15. (hétfő) 16.00 – 17.00-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár Agóra Gyermekkuckó
Mackó kuckó – Játékos mesefoglalkozás óvodásoknak és kisiskolásoknak
Foglalkozást vezeti: Orlik Ilona

2018. január 17. (szerda) 17.00 – helyszín: alagsori klub
Fiatal tehetségek Szegeden
Dr. Szondi Ildikó ötlete alapján hónapról-hónapra bemutatkoznak az SZTE Sófi Ösztöndíj Alapítvány által támogatott fiatal szegedi tehetségek. A Sófi Alapítvány 19 millió forint ösztöndíjjal és többféle szolgáltatást nyújtva patronálta a tehetségeket az elmúlt 16 évben, akikből egymást segítő, együttműködő közösséget is szervez.
Vendég: Paluch-Kujáni Yvett, Sófi-ösztöndíjas régészhallgató (SZTE, BTK)
Házigazda és beszélgetőtárs: Prof. Dr. Szalay István, a Közéleti Kávéház kuratóriumi elnöke

Paluch-Kujáni Yvett 1972-ben született Szekszárdon, 1991-ben érettségizett a tolnai Földvári Mihály gimnáziumban. 2002 Pécsi Tudományegyetemen tanítói-, ezt követően 2003-ban és 2005-ben ugyanitt tanári diplomákat szerzett. 2014-ben a Szegedi Tudományegyetemen történelem-régészet, majd 2017-ben régész szakán is diplomázott. Hallgatóként egy első helyet szerzett a Tudományos Diákköri Konferencián (2014). 2017-ben elnyerte az SZTE Sófi-alapítvány fődíját. Korábban két alkalommal Köztársasági Ösztöndíjban részesült (2013, 2016), szintén kétszer alkalommal a Szegedi Tudományegyetem Talent Ösztöndíj Bronz fokozatával jutalmazták (2014, 2016). 2016-ban, - még - hallgatóként egy hónapos nemzetközi ösztöndíjat nyert Kínába, amely során őskori és ókori emlékeket tárt fel. Reményei szerint az előadás kezdetén már a Történettudományi Doktori iskola hallgatójaként folytathatja kutatását. Szakmai érdeklődése igen szerteágazó, mind az ásatásokon, mind a kutatómunka során az ókori barbár népek hitvilágát és gazdálkodását kutatja a Kárpát-medencében és a keleti területeken egyaránt.
A régészeti kutatómunka mellett szabadidejében szívesen utazik kevésbé ismert és látogatott területekre. További hobbija a kézilabda, hiszen éveken át edzőként is dolgozott, fennmaradó idejében családja szeretetét és támogatását próbálja viszonozni.

2018. január 18. (csütörtök) 16.30 – helyszín: gyermekkönyvtár
Meséről mesére: A répa és Az ördög három arany hajszála című diafilmek vetítése

2018. január 18., csütörtök, 17.00 – Somogyi-könyvtár, 1. emeleti folyóirat-olvasóterem
Szegedi jogtudós krimiszerű elemzése a rejtélyes tiszaeszlári perről - könyvpremier
Mi történhetett az 1882 virágvasárnapja előtti szombaton Solymosi Eszterrel, a 14 éves cselédlánnyal, akit a tiszaeszlári zsinagóga környékén láttak utoljára szemtanúk? Kitalálta, betanították vagy igazat mondott a 135 évvel ezelőtti per koronatanúja? A védelem eredményességében mi volt a szerepe a pénznek? Miként lett vérvád, illetve mi a szerepe a korabeli magyar és nemzetközi sajtónak abban, hogy a bűnbakképzés közösségi változataként vált ismertté a tiszaeszlári per? Lehetséges-e valamilyen megoldást adni Solymosi Eszter eltűnésére? A rejtélyes tiszaeszlári per címmel az Osiris Kiadó gondozásában 2017 decemberében megjelent kötet szerzőjét, Blutman László szegedi jogtudóst Újszászi Ilona újságíró kérdezi a könyvpremieren.

2018. január 19. (péntek).10.00-11.00 óra – helyszín: Somogyi-könyvtár Agóra Gyermekkuckó
BabaKuckó
Énekes, hangszeres mondókák 0-3 éves korig
Foglalkozást vezeti: Csúri-Magosi Rita

2018. január 19. (péntek) 16.30 – 17.00 -ig – helyszín: Somogyi-könyvtár Agóra Gyermekkuckó
Mese, mese, mátka – papírszínházas mese
Címe: Brémai muzsikusok

2018. január 23. (kedd) 16.00 – 18.00-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár Agóra Gyermekkuckó
Hulldogál a hó… telet igéző versek, mesék óvodás és kisiskolás korosztály számára

2018. január 25. 16.30 (csütörtök) – helyszín: gyermekkönyvtár
Meséről mesére: A Nyuszi Pista kalandjai című diafilm vetítése

2018. január 26. (péntek) 10.00 – 11.00 óra – helyszín: Somogyi-könyvtár Agóra Gyermekkuckó
BabaKuckó
Rejtőzködő jelenlét – meseterápiás foglalkozás kismamáknak, anyukáknak
Foglalkozást vezeti: Orlik Ilona

2018.január 26. (péntek) – helyszín: Somogyi-könyvtár Agóra Gyermekkuckó
Mese, mese, mátka – papírszínházas mese
Címe: Az aranyhalacska

  • KIÁLLÍTÁSOK

2017. november 16-tól 2018. január 17-ig – helyszín: földszinti Internet-tér
Haui József (Ha Jó) – Képregény-mazsolák – A Vizipóktól a Drónok harcáig
„ …. ha valakikre tényleg igaz, hogy rajzai több generáció számára jelentettek meghatározó élményt, akkor Haui József mindenképp közéjük tartozik.  A Pannónia Filmstúdió Kecskeméti Műtermének rajzolójaként olyan sorozatokon dolgozott, mint a Vízipók-Csodapók, a Mézga család, a Magyar Népmesék, a Kérem a következőt!  Képregényei közül talán legismertebbek a Bucó, Szetti, Tacsi albumai, de gazdag képregényes életműve korántsem merül ki ezzel. Rajzolt több mint száz mesekönyvet és tankönyvet, plakátokat, storyboardokat, kifestőkönyvet, diafilmet.”

2017. november 30-tól 2018. január 17-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár, 1. emelet folyóirat-olvasóterem
Kortárs romantika - Véber Noémi festőművész kiállítása

A tárlaton a festmények, kollázsok és fotók - a kortárs romantika és a kolorista absztrakt jegyében tekinthetők meg

2017. december 1-től 2018. január 31-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár Agóra Gyermekkuckó
Kiállítás Németh Andrea versíró, illusztrátor Furfangos gorilla és társai című könyvének illusztrációiból

2017. december 7-től 2018. január 24-ig – helyszín: földszinti kiállítótér
Mesterségek dicsérete: „A régi kútat elnézni csendbe…”
A Somogyi-könyvtár és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös tárlatsorozatával 2017-ben – az előző esztendő „vizes témáját” folytatva – a kutakat „járjuk körül”.  A régi könyvekből, folyóiratokból, fotókból és képeslapokból összeállított kiállításon az általános ipartörténeti és néprajzi vonatkozások mellett kitérünk az alföldi artézi fúrásokra, bemutatjuk Szeged város díszkútjait, és bepillantunk a felszínre törő vizek szimbolikájába is. A tárlatot az Épületgépészeti Múzeum és a makói József Attila Múzeum gyűjteményéből származó öntöttvas kútfejek teszik még látványosabbá.

2017. december 7-től 2018. január 24-ig – helyszín: földszinti kiállítótér
„A francia szellem” – egy szegedi könyvtár polcain
A kiállítás a Somogyi-könyvtár gyűjteményében őrzött francia nyelvű kötetekből kínál válogatást – az alapítványi gyűjtemény féltve őrzött könyvritkaságaitól a rendszeresen kölcsönzött modern olvasmányokig.

2018. január 4-től január 30-ig – helyszín: 1. emelet folyóirat-olvasóterem
Murillo és a spanyol barokk – az Aranykor művészete
Bartolomé Esteban Murillo festő, a spanyol barokk festészet kiemelkedő alakja 400 éve, 1617. december 31-én, szilveszterkor született. XVII. század, az ún. Aranyszázad a spanyol művészet virágkora, mind az irodalom és a színház, mind a képzőművészetek és az építészet terén.   Kiállításunkban ezt az egyedülállóan gazdag korszakot mutatjuk be elsősorban a festészetre és ezen belül is Murillo festészetére koncentrálva, a könyvár dokumentumainak segítségével.

2018. január 8-tól január 25-ig – helyszín: 2. emelet
120 éve született Széchenyi Zsigmond vadászíró, utazó (1898-1967) – kamarakiállítás
Sárvár-felsővidéki gróf Széchenyi Zsigmond 1898. január 23-án született Nagyváradon. Ükapja Széchényi Ferenc, a Nemzeti Múzeum alapítója, dédapja Széchenyi Lajos, a “legnagyobb magyar” Széchenyi István fivére, apja Széchenyi Viktor földbirtokos, Fejér vármegyei főispán volt. Gyermekkorát a Fejér vármegyei Sárpentelén, illetve az ausztriai és csehországi rokonok birtokain töltötte. Érettségije után, 1915-ben besorozták katonának, s 1918-ig az első világháború hadszínterein szolgált. Leszerelése után beiratkozott a budapesti tudományegyetem jogi fakultására, de egy év múlva abbahagyta tanulmányait, mert a természet, az állatvilág tanulmányozása vonzotta. 1920-tól három éven át Münchenben, Stuttgartban, Oxfordban és Cambridge-ben hallgatott zoológiát, erdészeti és mezőgazdasági előadásokat, tanulmányai befejeztével apja kőröshegyi gazdaságát igazgatta.
A kiváló lovas és teniszjátékos, akit apja tudatosan nevelt vadásszá, húszas éveinek elejére a vadászat megszállottja lett. Gyerekkori nagy álma teljesült, amikor 1927 tavaszán Almásy Lászlóval együtt Szudánba mehetett. Ezt az expedíciót kenyai, egyiptomi, tanganyikai, ugandai, líbiai szafarik követték, járt Alaszkában (1935) és Indiában (1937) is. 1936-ban megnősült, angol feleségétől egy fia született. Utazásairól rengeteg élménnyel és gazdag zsákmánnyal tért haza, színes, izgalmas útleírásait, lenyűgöző vadásztörténeteit saját maga készítette fotókkal illusztrálta.

2018. január 8-tól január 25-ig – helyszín: 2. emelet
75 éve hunyt el Rejtő Jenő író (1905-1943) – könyvkiemelés
Rejtő Jenőt mindenki ismeri. Művei, figurái, humora beépültek a köztudatba. Élete azonban kevéssé ismert. Életrajzát pontosan nem is lehet rekonstruálni, hiszen utazásait ma már lehetetlen vállalkozás nyomon követni. Tudni lehet, hogy ő is hasonló életutat járt be, mint csavargó hősei (például Fülig Jimmy, Galamb, Vanek úr vagy mondjuk a Rézgróf), fiatal korában bejárta Európát, és megfordult Észak-Afrikában is. Közhely, de igaz, hogy „az élete kész regény”, ami kész szerencse, hiszen ha nem élt volna, úgy-ahogy, akkor irodalmunk, közbeszédünk, humorunk mind-mind szegényebb lenne.

  • Somogyi-könyvtár Fiókhálózatának 2018. januári rendezvényei

Kiállítások

Csillag téri fiókkönyvtár
január 2-31.
Schmidt Andrea Az esélyegyenlőségről női szemmel című fotókiállítása

Dorozsmai fiókkönyvtár
január 2-31.
- Ugra-bugra 2017 – tematikus kiállítás a Deák Gimnáziumért Alapítvány támogatásával

„A fotózás egyre népszerűbb szabadidős tevékenység a Deák Ferenc Gimnázium tdiákjai körében. A média tagozat tanulói rendszeresen kapnak olyan kreatív feladatot, amely során bizonyos szempontoknak megfelelve kell adott számú fényképet elkészíteniük úgy, hogy közben törekedjenek a tanult képalkotási szabályok figyelembe vételére. Az itt látható kiállítás is egy ilyen iskolai feladat nyomán állt össze. A diákok rengeteg színvonalas és/vagy mókás képet nyújtottak be. Az ő munkáik kiegészültek a gimnázium más osztályaiban tanuló tehetséges fiatalok képeivel, valamint egy volt deákos diák, Kondor Csaba operatőr munkáival is.
A pályázati kiíráshoz Philippe Halsman, JUMPOLOGY című sorozata adta az ihletet. Halsman az 50-es években egy megbízás kapcsán fényképezett le számos hírességet - természetesen ugrálás közben. Azt vallotta, hogy a modell ilyenkor magára az ugrásra koncentrál, és lehullik róla a gondosan felépített és megszokott maszk - és a fotográfusnak pont erre az őszinte pillanatra van szüksége.
Az itt tárlaton látható alkotásokat több száz közül válogatták ki a mentortanárok, és az iskola alapítványának köszönhetően tekintheti meg most a nagyközönség is. Jó szórakozást, és senki ne fogja vissza magát, ha a képek láttán örömében ugra-bugrálni támad kedve! Még valami! Ha valaki szeretne részt venni a későbbi deákos fotóprojektekben, lépjen be a "Ifjú fotóművészek DFG" FB csoportba. Ott mindig értesülhet a legújabb feladatokról, lehetőségekről!” (Magyar Csaba és Andóczi-Balog József )

Északvárosi fiókkönyvtár
január 10-31.
"Szösszenetek a fantáziámból ceruza- és ecsetvégre élesítve" - Pap Emese tiniolvasónk festményeinek és rajzainak kamarakiállítása
Pap Emese, a Somogyi-könyvtár Északvárosi fiókkönyvtárának “tiniolvasója” grafikáiból és festményeiből rendeztek kiállítást a Gáspár Zoltán u. 6. szám alatt működő bibliotékában. A Szösszenetek a fantáziámból ceruza- és ecsetvégre élesítve című kamaratárlatot január 31-ig nézhetik meg az érdeklődők.

Francia utcai fiókkönyvtár
január 2- 31.
Némethné Nagy Mária nyugdíjas olvasónk selyemfestmény kiállítása. A tárlat megtekinthető a könyvtár teljes nyitvatartási idejében.

Hangoskönyvtár
január 4-31-ig:
A Nap-Fény Fotókör Egyesület tagjainak “Jeges, havas” című közös kiállítása a Hangoskönyvtárban. Megtekinthető a könyvtár nyitvatartási idejében.

Klebelsberg-telepi fiókkönyvtár
január 2-31. Garfield-plakátok – stresszoldási ötletek és egyéb bölcsességek, avagy Garfield világa...

Móra utcai fiókkönyvtár 
január 2-31.
Manóságok – kiállítás a Manó Könyvek Kiadó illusztrátorainak rajzaiból
A Manó Könyvek Kiadó célja minden korosztály számára szerethető könyveket álmodjon meg, és adjon ki. Ez elképzelhetetlen lenne kiváló illusztrációk nélkül. Néhány kedves illusztrátor, a kiadó könyveihez készült rajzaiból mutat meg néhányat ezen a kiállításon.
Ha tetszett, keressétek meg őket a könyvekben is!

Odesszai fiókkönyvtár
január 2-31.
"Szegedi szonett" címmel Kuklis Katalin festőművész kiállítása.
„Házak, paloták, esti fény. Isten mezejéről jövök én.” (Szabó Lőrinc: Város)
“Ezek az első lépések innen is onnan is... apró szeletkék a teljesség igénye nélkül. Köszönet egy városnak amely az otthonom. Felemelő érzés témát keresgélve járni az ismerős utcákat, tereket, majd ecsettel és színekkel elmesélni: miért is szép Szeged?”  (Kuklis Katalin)

Rókusi fiókkönyvtár
január 2-31.
Gyűjtöm, tépem, tekerem, forgatom, fonom –  az alkotás folyamatát bemutató kamara kiállítás Kerekesné Dékány Ida népi iparművész alkotásaiból.
január 2-31.
A Somogyi-könyvtár Könyvkirály játékának keretén belül a Rókusi fiókkönyvtárban is könyvkiemelés és ajánló várja az olvasni és játszani szerető gyerekeket a 2017-2018-as évadban.

Szőregi fiókkönyvtár
január 2-31.
Kortárs költők portréi - fotókiállítás

Tápé
január 2-31.
A Nap-Fény Fotókör Egyesület tagjainak közös kiállítása

Programok

Csillag téri fiókkönyvtár
január 15.  17.00  órakor Filmklub - Előadásra, beszélgetésre várjuk a filmek szerelmeseit
január 22.  16.30 órakor A Magyar Kultúra Napja - A magyar könyv története: képek a magyar irodalomból.  Interaktív bemutatóra és beszélgetésre várjuk az  általános iskolás korosztályt.

Dorozsmai fiókkönyvtár
január 19. 16 órakor Író-olvasó találkozó Borbás Edina  szegedi íróval.
január 24.  14 órakor Farkas Dezső Szavalóverseny döntő / alsó tagozat
január 25. 14 órakor Farkas Dezső Szavalóverseny döntő / felső tagozat

Északvárosi fiókkönyvtár
január 17. 16.30 órakor ‘Tinikuckó - olvasókör kamaszoknak’ - Gyertek a könyvtárba, és beszélgessünk kedvenc könyveitekről!  Tiniklubunkba a 10-14 éves korosztályt várjuk!
január 24. 10.30 órakor a 'Szülőnek lenni' klubban: Időgazdálkodás anyukákra szabva címmel beszélgetés Istók Zsófia egészség tanácsadó vezetésével
„Hogyan tervezd meg egy napod? Majd tervezd azt újra, végül még kétszer rugalmasan szervezd át úgy, hogy este a megelégedettség érzésével feküdhess le, hiszen aznap sem keltél fel hiába, a legfontosabbakat sikerült elintézned. Hogyan fogsz valaha is odaérni bárhová időben? Hogyan tudod a legtöbbet kihozni az otthon töltött évekből? Ezekre az életbevágóan fontos kérdésekre fogjuk keresni a választ.”
január 26. 16.30 órakor a ‘Mesekuckó’ gyerekklubba mese- és kézműves foglalkozásra várjuk az óvodás és iskolás gyerekeket családjukkal együtt.
(A kézműves anyagok költségéhez gyermekenként 100 Ft hozzájárulást kérünk.)

Francia utcai fiókkönyvtár
január 16.  9.30 órakor  Scmidt, Annie M .G.: Janó és Janka évszakos meséi - Novkovné Hevesi Andrea könyvtáros interaktív  mesefoglalkozása óvodásoknak.
január 18. 16.00 órakor  Könyvbarátok Klubja - A Somogyi-könyvtár Íróklubjának felolvasó teadélutánján  szenior klubtagok olvasnak fel írásaikból. A rendezvény kapcsolódik a Magyar Kultúra Napjához.
január 19. 16.30 órakor Mesés Ismerettárban  A Természet kalendáriuma  - téli állatvilág. Ismeretterjesztő és kézműves foglalkozás gyerekeknek. (A kézműves foglalkozásokhoz az anyagköltséget a képviselői alap biztosítja.)
január 2-31. Használt könyvek vására a könyvtár teljes nyitva tartási idejében.

Hangoskönyvtár
január 18. csütörtök 16.30 órakor Kölcsey és a magyar kultúra - Dr. Bogoly József Ágoston irodalomtörténész és kultúrakutató előadása
Kölcsey Ferenc életművében a haza és az emberiség összetartozásának és a nemzeti hagyományokat élővé tevő magatartásnak a kulturális programja bontakozik ki. Kölcsey etikai, politikai és esztétikai gondolkodása egyszerre értékőrző és előre mutató. A magyar kultúra klasszikus örökségére támaszkodik, a Himnusz (1823) költőjeként szellemisége máig velünk van. Bogoly József Ágoston előadásában Kölcsey Ferenc és a magyar kultúra kapcsolatát mutatja be. Kiemeli a Magyar Kultúra Napja szerepét és a jelenünkben érvényes, Kölcsey által képviselt szellemi magatartás napjainkban élő, építő lehetőségeit.
A program a Szegedi Közéleti Kávéház szervezésében valósul meg.

Klebelsberg-telepi fiókkönyvtár
január 17. 17.30-19.00 Mesefoglalkozás felnőtteknek. A foglalkozást vezeti: Novák Mária
január 18. 10.00-11.00 Mesefoglalkozás ovisoknak. A foglakozást vezeti: Novák Mária
január 24. 17.30-19.00 Mesefoglalkozás felnőtteknek. A foglalkozást vezeti: Novák Mária
január 31. 17.30-19.00 Mesefoglalkozás felnőtteknek. A foglalkozást vezeti: Novák Mária
január 2-31. Könyvtári totó - Garfield és Jim Davis

Móra utcai fiókkönyvtár
január 19. 16.30 órakor Péntek? Király! Legyél te a Könyvkirály! - Könyvajánló beszélgetés kezdő és haladó könyvmolyoknak
január 25. 16.30 órakor Mesevár - Téli mesék - mese-és kézműves délután kicsiknek, nagyoknak, családoknak

Odesszai fiókkönyvtár
január 18. 17 órakor az Odesszai Könyv-Fa-Ló gyerekklubban Kate Saunders Cicus és a Büdös Macskák háborúja regényéhez kapcsolódó játékos foglalkozásra, könyvajánlóra várjuk az iskolás gyerekeket.
január 19. 17 órakor Bemutatkozik a Szeged folyóirat címmel beszélgetés a szerkesztőbizottság tagjaival, valamint Bene Zoltán íróval, a Szeged folyóirat új főszerkesztőjével.
január 26. 16.30 órakor a Mesetarisznyában Schmidt, Annie M. G. Janó és Janka téli meséi című könyvéhez kapcsolódó játékos foglalkozás

Rókusi fiókkönyvtár
január 2-31. Használt könyvek vására 50-100 forintos áron fiókkönyvtárunk teljes nyitvatartási idejében.
január 19. 16.30 órakor Varga Katalin Kesztyű mese címmel bábjátékos foglalkozásra várjuk legkisebb olvasóinkat és családjukat a Babaklubba.
január 24. 16.30 órakor az Év-Kör következő összejövetelére, jeles napokról jelképekről és az irodalom kiemelkedő alakjairól szóló beszélgetésre hívunk minden érdeklődőt. E havi témánk a tél és a hónap híres szülöttje, Fekete István.
január 26. 16.30 órakor „Hull a hó!” címmel meseolvasásra és hóember készítésre várjuk a gyermekeket és családjukat a Barkácskuckóba. (A kézműves anyagok költségéhez gyermekenként 100 Ft hozzájárulást kérünk.)

Szőregi fiókkönyvtár
január 16. 17 órakor “Újesztendő, vígságszerző” címmel év eleji összejövetel az Életreform klubban.

Tápai fiókkönyvtár
január 24. 17 órakor a Meseszőnyegen - előbújik-e a medve? Mackós mesék és rajzfoglalkozás
január 2-31-ig Használt könyvek vására a könyvtár nyitvatartási idejében


2018.01.15. - 2018.01.20.
2018.01.22. - 2018.01.27.
2018.01.29. - 2018.02.03.
2018.02.05. - 2018.02.10.
2018.02.12. - 2018.02.17.
2018.02.19. - 2018.02.24.
2018.02.26. - 2018.03.03.
2018.03.05. - 2018.03.10.
2018.03.12. - 2018.03.17.
2018.03.19. - 2018.03.24.
2018.03.26. - 2018.03.31.
2018.04.02. - 2018.04.07.
2018.04.09. - 2018.04.14.
2018.04.16. - 2018.04.21.
2018.04.23. - 2018.04.28.
2018.04.30. - 2018.05.05.
2018.05.07. - 2018.05.12.
2018.05.14. - 2018.05.19.
2018.05.21. - 2018.05.26.
2018.05.28. - 2018.06.02.
2018.06.04. - 2018.06.09.
2018.06.11. - 2018.06.16.
2018.06.18. - 2018.06.23.
2018.06.25. - 2018.06.30.
2018.07.02. - 2018.07.07.
2018.07.09. - 2018.07.14.
2018.07.16. - 2018.07.21.
2018.07.23. - 2018.07.28.
2018.07.30. - 2018.08.04.
2018.08.06. - 2018.08.11.
2018.08.13. - 2018.08.18.
2018.08.20. - 2018.08.25.
2018.08.27. - 2018.09.01.
2018.09.03. - 2018.09.08.
2018.09.10. - 2018.09.15.
2018.09.17. - 2018.09.22.
2018.09.24. - 2018.09.29.
2018.10.01. - 2018.10.06.
2018.10.08. - 2018.10.13.
2018.10.15. - 2018.10.20.
2018.10.22. - 2018.10.27.
2018.10.29. - 2018.11.03.
2018.11.05. - 2018.11.10.
2018.11.12. - 2018.11.17.
2018.11.19. - 2018.11.24.
2018.11.26. - 2018.12.01.
2018.12.03. - 2018.12.08.
2018.12.10. - 2018.12.15.
2018.12.17. - 2018.12.22.
2018.12.24. - 2018.12.29.
Találatok száma: 2

Science Hotel**** Szeged

Science Hotel**** Szeged

A Science**** Hotel Szeged a város központjában, 43 design szobával, extravagáns belső terekkel és négycsillagos szolgáltatásokkal várja a város pezsgő kulturális és üzleti élete után érdeklődő ...


Szivárvány Panzió

Szivárvány Panzió

Szeged központjától 1 km-re csendes, nyugodt környezetben található a Szivárvány Panzió. Hét darab szobával rendelkezik, melyekben összesen 19 főt tud elszállásolni. A szobák mindegyike fürdőszobával, ...
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Könyvtári programok Szegeden, a Somogyi Könyvtárban és a fiókkönyvtárakban