Könyvtári programok Szegeden, a Somogyi Könyvtárban és a fiókkönyvtárakban

Könyvtári programok Szegeden, a Somogyi Könyvtárban és a fiókkönyvtárakban

Kiemelt ajánlat
2020. január 20 - 25.

A Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár és fiókkönyvtárai egész évben várják a felnőtteket és gyerekeket programjaikon. A Somogyi Könyvtár a több mint 160 000 lakosú város különböző pontjain a jobb információellátás érdekében fiókkönyvtárakat is működtet. Az együttes dokumentumállomány ma mintegy 900 000 darabra tehető. A könyvtár és a fiókkönyvtárak egész évben várják a könyvbarát és kultúrakedvelő látogatóikat rendezvényeikre.

Somogyi Könyvtár - 2020. január

JÁTÉKRA HÍVÁS

A Szegedi Nemzeti Színház színházi bemutatói előtt a Somogyi-könyvtár a bemutatott előadásokról, a színpadra állított művekről szóló kérdésekkel játékra hívja az érdeklődőket. A kérdések a http://www.sk-szeged.hu honlapon (a könyvtárban pedig nyomtatott formában) érhetők el. A Somogyi-könyvtár és a Szegedi Nemzteti Színház közös játékában a helyes megfejtők között 2 db páros jegyet sorsolunk ki az előadásokra.

2020. január 1-től 2020. január 31-ig
W. A. Mozart: Cosi fan tutte című operájához kapcsolódó könyvtári kvízjáték

PROGRAMOK

2020. január 23. 16.30 –  helyszín: Somogyi-könyvtár, gyermekkönyvtár
Meséről mesére: A Boribon, a bajnok és a Hófehérke és a hét törpe című diafilmek vetítése

2020. január 23. (csütörtök), 17 óra – Somogyi-könyvtár, 1. emelet, folyóiratolvasó-terem
A magyar kultúra napja a Lyra együttessel
Verses-zenés koncertet ad a magyar kultúra napja (január 22., a Himnusz „születésnapja”) alkalmából a Somogyi-könyvtárban a kiskunhalasi Lyra együttes. A program január 23-án, csütörtökön 17 órakor kezdődik a könyvtár első emeleti folyóiratolvasó-termében. A műsorban Horatius, Csokonai Vitéz Mihály, Petőfi Sándor, József Attila, Kányádi Sándor és más költők megzenésített verseit adják elő. A zenekar tagjai: Jeszenszky-Sebők Judit (ének, furulya), Kovács Sándor (hegedű, cselló, ének), Csorvási Zoltán (gitár, ének).

2020. január 30. 16.30 –  helyszín: Somogyi-könyvtár, gyermekkönyvtár
Meséről mesére: Az Egy kupac kufli és a Hamupipőke című diafilmek vetítése

2020. február 6. (csütörtök) 16.30 – helyszín: Somogyi-könyvtár, földszinti kiállítótér
„të mán férjhön möhetsz, vótá Radnán” – A szegediek máriaradnai búcsújárása és a hozzá kapcsolódó szokások című kiállítás megnyitója
A kiállítást megnyitja Reinholz András kanonok, esperes és Cădărean Ioan, a radnai múzeum őrzője.
A Somogyi-könyvtár Házasság Heti kiállításának mottóját Bálint Sándor jegyezte le. A „szögedi nép” egyik legfontosabb búcsújáróhelye az Arad közelében található Máriaradna volt. A „radnajárás” olyan közösségépítő program, zarándoklat volt, amely mentén számos szokás és hagyomány alakult ki. Ezek közül az egyik legismertebb talán az, hogy Szegeden az a lány mehet férjhez, aki megjárta Radnát. A kiállításunk a házasság intézménye előtt tiszteleg egy sajátos szegedi szokás történetének, könyvészeti és tárgyi emlékeinek bemutatásával. Ennek lényege, hogy a katolikus hívők közösségi cselekedete, azaz a radnai búcsújárás által válik a szegedi leány házasságra érett nővé, maga és családja jövendő életét a Radnai Szűzanya oltalmába ajánlva.

A program a Házasság Hete rendezvénysorozat része, amelyet Szegeden már 11. alkalommal rendez meg a Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynöksége a házasság, mint szeretetközösség értékeinek bemutatására.

KIÁLLÍTÁSOK

2020. január 3-tól január 31 -ig – helyszín: Somogyi-könyvtár, 1. emeleti olvasóterem
George A. Romero – a zombifilmek atyja
80 éve született George A. Romero. Az amerikai forgatókönyvíró-rendező munkái közül leginkább szatirikus zombihorror-filmsorozata ismert, melynek darabjai klasszikus kultfilmek (az első Az élőhalottak éjszakája 1968-ból). A sorozat több szempontból is úttörő, meghatározó állomás a modern (horror)film történetében. Pályatársai szerint is igazi legenda, aki egymaga új műfajt indított újtára. Kiállításunkban ennek a kivételes alkotónak a pályáját és műveit követjük nyomon kitekintve arra a különleges hatásra, melyet a popkultúrára gyakorolt.

2020. január 9-től február 4-ig  – helyszín: Somogyi-könyvtár, 1. emeleti folyóiratolvasó
Gonda Géza: Fotóriport – „Képzelt riport egy amerikai pop-fesztiválról” – egy előadás képekben
A felvételeket az alkotó a Szegedi Nemzeti Színház művészeinek orosházi előadásán, 1974. május 5-én készítette.

2020. január 16-tól február 19-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár, földszinti Internet-tér
Napfényváros, őszruhában – Bátyi Zoltán fotói
Tisza, Pick szalámi, paprika, szabadtéri játékok, egyetem, no, meg a Csillag börtön. Bejárva az országot, ezeket a válaszokat kaptam leginkább, ha Szeged nevezetességeiről kérdeztem az innen távol lakókat. És persze a szikrázó, nyári napfényt is említették, amiről mindenki olyan irigykedve beszélt. Ám Szegednek közel sem csak nyári, fesztiválozós arca van. A város utcát, tereit, az épületeket talán még szebbé is varázsolja az ősz, amikor ezernyi színárnyalatból varrt ruhába öltözteti Tiszánk gyöngyét. De mi, az őszben csak az elmúlás komorságát meglátó napfényvárosiak mintha ezt nem akarnánk észrevenni. Képeimmel nem szeretnék többet, mint megmutatni: akkor is érdemes nyitott szemmel, kíváncsi tekintettel járni Szegedet, amikor a szabadtéri fanfárjainak hangját már régen elsodorta a szél… (Bátyi Zoltán)

2020. január 23-tól – március 18-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár, földszinti kiállítótér
„të mán férjhön möhetsz, vótá Radnán”–A szegediek máriaradnai búcsújárása és a hozzá kapcsolódó szokások - kiállítás
A Somogyi-könyvtár Házasság heti kiállításának mottóját Bálint Sándor jegyezte le. A „szögedi nép” egyik legfontosabb búcsújáróhelye az Arad közelében található Máriaradna volt. A „radnajárás” olyan közösségépítő program, zarándoklat volt, amely mentén számos szokás és hagyomány alakult ki. Ezek közül az egyik legismertebb talán az, hogy Szegeden az a lány mehet férjhez, aki megjárta Radnát. A kiállításunk a házasság intézménye előtt tiszteleg egy sajátos szegedi szokás történetének, könyvészeti és tárgyi emlékeinek bemutatásával. Ennek lényege, hogy a katolikus hívők közösségi cselekedete, azaz a radnai búcsújárás által válik a szegedi leány házasságra érett nővé, maga és családja jövendő életét a Radnai Szűzanya oltalmába ajánlva.

A program a Házasság Hete rendezvénysorozat része, amelyet Szegeden már 11. alkalommal rendez meg a Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynöksége a házasság, mint szeretetközösség értékeinek bemutatására.

2020. január 23-tól – március 4-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár, földszinti kiállítótér
A „literátus főkapitány” – 150 éve született Szalay József
Szalay József író, könyvgyűjtő, egykori szegedi rendőrfőkapitány, húsz éven át a Dugonics Társaság elnöke, Móra Ferenc barátja. A neves gyűjtő nagy anyagi ráfordítással és hozzáértéssel alakította ki magánkönyvtárát. Halála után értékes könyv- és kéziratgyűjteményét elárverezték. A kiállításon Szalay saját írásai mellett, a neki dedikált kötetekből, és az őt méltató, illetve rá emlékező művekből látható válogatás.

KORÁBBAN MEGNYÍLT KIÁLLÍTÁSOK, AMELYEK MÉG JANUÁRBAN IS MEGTEKINTHETŐK:

2019. december 5-től 2020. január 22-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár, földszinti kiállítótér
Mesterségek dicsérete
Füstfaragók, koromlovagok, kéményseprők
Folytatódik a Somogyi-könyvtár és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szakmatörténeti tárlatsorozata: 2019-ben a kéményseprőipar történetébe pillanthatnak be a látogatók. A könyvtári dokumentumok és a kiállított tárgyi emlékek egy kevéssé ismert mesterség múltjából mutatnak be tényeket, eseményeket, érdekességeket.
Az Épületgépészeti Múzeum, a Fővárosi Kéményseprőipari Kft. és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság által rendelkezésünkre bocsátott tárgyak elrendezéséhez Hoffmann László műszaki szakoktató, az Épületgépészeti Múzeum igazgatósági tagja nyújt szakmai támogatást.

2019. december 5-től – 2020. január 22-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár, földszinti kiállítótér
„Az utolsó magyar sámán” – Kálmány Lajos emlékezete
„Ha már szégyelnünk kell magunkat a jövendő előtt az utolsó nagy magyar sámán életéért, haláláért, legalább emléke, megbecsülése legyen javunkra szóló enyhítő körülmény” – így vall 1936-ban Móra Ferenc Az utolsó magyar sámán című írásában.
Száz évvel ezelőtt, 1919. december 5-én halt meg Kálmány Lajos katolikus pap, néprajzkutató, a Dugonics Társaság alapító tagja. A Somogyi-könyvtár kiállítása könyvek, korabeli dokumentumok, kortársakhoz írott levelek tükrében mutatja be a legnagyobb magyar folklorista tudományos pályáját és életútját.

PROGRAMOK AZ AGÓRA GYERMEKKUCKÓBAN

2019. december 2 - 2020. január 31-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár, Agóra Gyermekkuckó
A tél varázsa – fotókiállítás a Nap-Fény Senior Fotókör Egyesület tagjainak képeiből

2020. január 21. (kedd) 16.00 – 18.00-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár, Agóra Gyermekkuckó
Január havat vár… Tél a mesékben, versekben óvodás és kisiskolás korosztály számára

2020. január 22. (szerda) 14.00 – 15.00-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár, Agóra Gyermekkuckó
Mackó kuckó – Esztendő, te vígságszerző! – játékos mesefoglalkozás
Foglalkozást vezeti: Orlik Ilona, meseterapeuta

2020. január 24. (péntek) 10.00-11.00 óra – helyszín: Somogyi-könyvtár, Agóra Gyermekkuckó
BabaKuckó
A szobatisztaságról
Előadó: Tóthné Gulyás Gabriella, dúla, többszörös nagymama

2020. január 24. (péntek) 16.30 – 17.00 -ig – helyszín: Somogyi-könyvtár, Agóra Gyermekkuckó
Mese, mese, mátka – diafilmvetítés
Címe: Csizmás kandúr

2020. január 31. (péntek) 10.00 – 12.00-ig – helyszín: Somogyi-könyvtár, Agóra Gyermekkuckó
Huncutkodó baba-mama klub
Szeretettel várunk minden kisbabás anyukát, apukát és nagymamát, akik szeretnék megosztani a tapasztalataikat a gyerekneveléssel kapcsolatosan egymással vagy szeretnének egy babás közösség tagjai lenni.
A program ingyenes!

2020.január 31. (péntek) – helyszín: Somogyi-könyvtár, Agóra Gyermekkuckó
Mese, mese, mátka – diafilmvetítés
Címe: A csodaautó

Fiókhálózat 2020. januári programjai

Csillag téri fiókkönyvtár

2020. január 21. 10.00 órától a Dr. Waltner Károly Otthon lakói látogatnak el könyvtárunkba játékos könyvtárhasználati órára.
2020. január 30. 17.00 órakor Szegedi Korea Klub – Készülődés a koreai holdújévre, 2020 a Patkány Éve - kézműves klubdélután (Üdvözlőlapok készítése)

Dorozsmai fiókkönyvtár

2020. január 22 - 23.  14.00 órakor A 20. Farkas Dezső Szavalóverseny döntői.
A magyar kultúra napjához (január 22.) kapcsolódóan rendezik meg a 20. Farkas Dezső Szavalóverseny döntőit a Somogyi-könyvtár Dorozsmai fiókkönyvtárában (Szeged-Kiskundorozsma, Negyvennyolcas u. 12.). A helyi általános iskolások számára meghirdetett program január 22-én és 23-án (szerdán és csütörtökön) egyaránt 14 órakor kezdődik. Az első napon az alsó tagozatosok, másnap a felsős diákok mondanak verseket.
A Somogyi-könyvtár sikerrel vett részt a Versünnep Alapítvány pályázatán, amelynek támogatásával a dorozsmai verseny zsűrijének elnöki tisztségét Fekete Gizi, a Szegedi Nemzeti Színház művésze tölti be.

Északvárosi fiókkönyvtár

2020. január 22. 16.30 órakor a ‘Tinikuckó’ klub: Kortársak – közösség – drámajátékok. Tiniklubunkba a felső tagozatos korosztályt várjuk!
2020. január 31. 16.30 órakor a ‘Mesekuckó’ gyerekklubba mese- és kézműves foglalkozásra várjuk az óvodás és iskolás gyerekeket családjukkal együtt. (A kézműves anyagok költségéhez gyermekenként 100 Ft hozzájárulást kérünk.)

Francia utcai fiókkönyvtár

2020. január 23. 16.30 órakor Mesés Ismerettár – Mesekalendárium – Téli mesék és kézműves foglalkozás gyerekeknek.              

Stefánia fiókkönyvtár-klub

2020. január 21. 10.30 - 11.30 Mennyire okosak az eszközeink? – dr. Gingl Zoltán egyetemi professzor Tanszékvezető előadása SZDFG 10.d osztálya számára.
2020. január 22. (szerda), 8 óra Zenés irodalmi óra a Stefánián
A magyar kultúra napján, január 22-én, szerdán zenés, verses irodalmi órára várják az érdeklődőket a Somogyi-könyvtár Stefánia Fiókkönyvtár-klubjában (Szeged, Stefánia 2.). A rendezvény reggel 8 órakor kezdődik. Közreműködik: Dudás Fanni és Sallay Gergely.

Dudás Fanni színészként végzett a Békéscsabai Jókai Színház Színitanházában 2019-ben. Jelenleg a szegedi Premier Művészeti Szakgimnázium és AMI ének szakos hallgatója esti tagozaton. Fontosnak tartja a magyar nyelv ápolását, akár egy vers, vagy próza tolmácsolásában.
Sallay Gergely a szegedi Premier Művészeti Szakgimnázium és AMI zenetanára. Iskoláit Szegeden és Nagyváradon végezte. Pedagógusi hivatása mellett zeneszerzéssel és esszéversekkel foglalkozik.

2020. január 23. Harry Potter olvasóklub – Havonta  egyszer a Stefánia-fiókkönyvtárba várunk minden 10-16 év közötti fiatalt, akik 10 hónapon keresztül együtt szeretnének utazni velünk Harry Potter varázslóvilágába. Végig olvassuk a sorozatot, jókat beszélgetünk, sokat játszunk. Ha olvastad a sorozatot és imádod, itt a helyed! Ha szereted a filmeket, de még nem olvastad a könyveket, téged is várunk!
2020. január 29. 16.00   Antik hajók és kikötők – Pécsi-Lövey Varga Éva előadása. A program a Szegedi Közéleti Kávéház szervezésében valósul meg.

Klebelsberg fiókkönyvtár

2020. január  21. 10.30 órakor Könyvtárlátogatással egybekötött mesedélelőtt óvodásoknak
2020. január  23. 16.30 órakor Nemezelés – a színes gyapjúk világa és az alkotás öröme
2020. január  30. 17.30 órakor A Gutenberg-galaxis kincsei –  a könyves kibeszélő 2020-ban is folytatódik!  Januári téma: Az Olvasás Éjszakája Franciaországban című rendezvénysorozathoz kapcsolódunk és teszünk utazást Boris Vian világában.

Móra utcai fiókkönyvtár

2020. január 2-31. Használt könyvek vására 50 forintos áron fiókkönyvtárunk nyitvatartási idejében
2020. január 23. 16.30 órakor Tekerős mozi – Téli mesék vetítése sötétedés után
2020. január 24. 16.30 órakor A tanulási nehézségek ellenszere: a kapcsolódás címmel beszélgetés Balogh Fruzsinával, a Kapcsolódó Nevelés oktatójával
2020. január 27. 16.30 óra Kapcsolódó Nevelés – Műhelymunka és támogató csoport szülőknek Bodnár Ágnes, a Kapcsolódó Nevelés oktatójelöltje, ötgyermekes édesanya vezetésével
2020. január 28. 16.30 órakor Tízórai – Régimódi történet – délelőtti beszélgetés Szabó Magdáról
2020. január 30. 16.30 órakor Mesevár – Holle anyó papírszínház mese és családi kézműves délután. (A kézműves anyagok költségéhez gyermekenként 100 Ft hozzájárulást kérünk)

Odesszai fiókkönyvtár

2020. január 2-31. Állományunkból kivont könyvek és folyóiratok vására 50 forintos egységáron  a  fiókkönyvtárunk teljes nyitvatartási idejében.
2020. január 20. 16.30 órától Játékos Felnőtt Kör, ahol a társasjátékoké és a felhőtlen jókedvé a főszerep
2020. január 24. 17 órakor az Odesszai Könyv-Fa-Ló gyerekklubban Wéber Anikó Cseresznyeliget titka című regényre épülő játékos foglalkozásra, könyvajánlóra várjuk az iskolás gyerekeket.
2020. január 27. 16.30 órától Játékos Felnőtt Kör, ahol a társasjátékoké és a felhőtlen jókedvé a főszerep
2020. január 29.  17 órakor Transzgenerációs minták hatása életünkre címmel Dunainé Szűcs Katalin családterapeuta előadása
2020. január 31.   16.30 Holle anyó – papírszínházas mesedélután és ahhoz kapcsolódó játékos foglalkozás

Petőfi-telepi fiókkönyvtár

2020. január 20. hétfő 10.00 Mese az erdőről – könyvtárlátogatással egybekötött mesedélelőtt óvodásoknak
2020. január 21. kedd 10.00 Mese az erdőről – könyvtárlátogatással egybekötött mesedélelőtt óvodásoknak
2020. január 22. szerda 10.00 Mese az erdőről – könyvtárlátogatással egybekötött mesedélelőtt óvodásoknak
2020. január 15. szerda 17.00 Ötórai tea – Tajtékos napok. Az Olvasás Éjszakája Franciaországban. c. rendezvénysorozathoz kapcsolódóan beszélgetés Boris Vian-ról.

Rókusi fiókkönyvtár

Felújítás miatt zárva!

Szőregi fiókkönyvtár

2020. január 27. hétfő 17.00-tól Az Életreform klub témája: A magyar kultúra napja
2020. január 13-17-ig Könyvkiemelés Rejtő Jenő munkásságából

Tápai fiókkönyvtár

2020. január 30. 17.00 órakor Mi is az a Feldenkrais módszer? Hogyan működik a mozgásterápia és kinek ajánlott? Kincsem Erika Feldenkrais mozgástanár bemutatóval egybekötött előadása
2020. január 06-31-ig Használt könyvvásár a könyvtár nyitvatartási idejében

Kiállítások

Csillag téri fiókkönyvtár
2020. január 2-31. Czipó Petra képzőművészeti kiállítása – digitális rajzok, keresztszemes kézimunkák és más vegyes technikák

Dorozsmai fiókkönyvtár
2020. január 9- február 06. A Nap-Fény Fotókör Egyesület kiállítása – Szeged régen és ma

Északvárosi fiókkönyvtár
2020. január 2-31. Felette önmagunknak – akrilképek a Sclerosis Multiplexes Betegek Csongrád Megyei Egyesülete tagjainak alkotásaiból
Az elmúlt évben az EFOP-3.7.3-16 Az egész életen át tartó tanuláshoz hozzáférés biztosítása elnevezésű pályázat keretében – A sclerosis multiplex betegek életminőségének javításáért – kompetenciafejlesztő, művészetterápiás szakkör valósult meg a Somogyi-könyvtár Odesszai fiókkönyvtárában, ahol az akrilfestés technikájával is ismerkedhettek a résztvevők. A tárlat a kompetenciafejlesztő, művészetterápiás szakkörön készült alkotásokból válogat.

Francia utcai fiókkönyvtár
2020. január 13-31.  A Föld ékszerei a fák – Bátyi Zoltán író-újságíró, amatőr fényképkészítő fotókiállítása
A természet ezer csodája közül egyik a fa. Bármilyen hihetetlen, de nincs két egyforma a világon - magyarázta apám még siheder koromban, amikor a Bakony erdőségeit jártuk. Talán ennek a két mondatnak köszönhető, hogy az eltelt évtizedek során mindig különleges figyelemmel szemléltem a Föld e csodás, hol vénséges, ráncos törzsét, hol terebélyesedésre váró koronáját mutató "ékszereit". Ezernyi írás került ki időközben a tollam alól, de sajnos soha nem írtam annyit a fákról, mint amennyit megérdemeltek volna. Fotóimmal szeretnék valamennyit pótolni e mulasztásból. Remélve: betonozott-aszfaltozott-díszkövezett világunkban örömmel látja majd a kiállítást megtekintők szeme: ha a fák nem is nőnek az égig, de még itt élnek közöttük. És megérti az agy is: fák nélkül olyan sivár lenne világunk, amelyben ember nem is tudna élni.

Stefánia fiókkönyvtár-klub
2020. január 2-31. 15 év – 15 oldal Pilcz Roland képregényeiből
2004 őszén, pontosan 15 éve írta és rajzolta meg Pilcz Roland első nagyközönségnek szánt képregényét, az Angyali Békét, amit 5 nagyobb lélegzetvételű Kalyber Joe kaland követett. S bár Roland számtalan egyéb külföldi és hazai képregény színeiért is felelős, az általa megálmodott történetek és figurák mellett azóta is kitart. Kisebb kikacsintások mellett továbbra is a Kalyber Joe univerzumban maradva, jelenleg sorozatának harmadik felvonásán dolgozik, az YKX - Yorn Kayrah Xemovrah kalandjain, mellyel munkásságának egy újabb szakaszához érkezett. Ezekből a művekből áll össze egy változatos, jubileumi képcsokor.

Klebelsberg-telepi fiókkönyvtár
2020. január 2-31. Az esély egyenlőségről női szemmel – Schmidt Andrea fotókiállítása

Móra utcai fiókkönyvtár
2020. január 2-31. Lackfi János fotókiállítása

Odesszai fiókkönyvtár
2020. január 2-31. A vízből vett város címmel  Kuklis Katalin festőművész kiállítása
"... él Szegeden százezer ember; teli álmokkal, szerelemmel."
(Weöres Sándor: Levél Szegedre)

Petőfi-telepi fiókkönyvtár
2020. január 6-31.  Válogatás a „Mossuk össze a múltat a jelennel” című fotópályázat munkáiból.

Rókusi fiókkönyvtár
Felújítás miatt zárva!

Szőregi fiókkönyvtár
2020. január 13-31-ig
Az ellopott futár címmel Garisa H. Zsolt grafikus Rejtő Jenő regényéhez készített képregény-adaptációjából válogatott kamara kiállítás

Tápé
2020. január 6-25-ig
Szilágyi Anita rajz kiállítása Az első ezüstfenyő születése című mesekönyvhöz készült illusztrációiból


2020.01.20. - 2020.01.25.
2020.01.27. - 2020.02.01.
2020.02.03. - 2020.02.08.
2020.02.10. - 2020.02.15.
2020.02.17. - 2020.02.22.
2020.02.24. - 2020.02.29.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Szegedi gyerekprogramok 2020
Szegedi gyerekprogramok 2020
  • Szeged
2020. január 22. 14:00

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG