Különleges randi programok, extrém randevú élmények tankokkal, harckocsikkal, quadokkal

Különleges randi programok, extrém randevú élmények tankokkal, harckocsikkal, quadokkal

2182 Domony , Domonyvölgyben (vagy Tapolcán)
Kiemelt ajánlat
2023.01.01. - 12.31.

Igazi férfias randevúra vágysz? Ha igen, akkor nálunk jó helyen jársz! Quad túrák, tankvezetések, polaris élményvezetések, katonai és más terep élmények! Várunk benneteket egy izgalmas és felejthetetlen randevúra. Indulhatunk?

Különleges randi programok

Több, mint 10 éve foglalkozunk quad túrák, tankvezetések, és különlegesebbnél különlegesebb járművekkel történő élmények szervezésével. Domonyvölgyben vagyunk, egy festői szépségű településen szinte az erdő közepén. Innen indul programjaink jelentős része, illetve Domonyvölgy határában kialakítottunk egy speciális pályát a tankok és a Polaris számára, hogy még emlékezetesebb és felejthetetlenebb legyen a program. Választható helyszín még a Balaton-felvidék festőien szép kis városa Tapolca.

Tankvezetés, katonai jármű vezetése valamint DNEPR MT16-os oldalkocsit motor vezetése

A randevú program központi és fő eleme a harckocsi vezetés, ami akkor is különleges élmény lehet, ha már voltál katona, hiszen nem mindenkinek van lehetősége arra a katonaságban, hogy tankot vezethessen. Ezen kívül a program része lehet a GAZ69-es ún. raj gaz vezetése, ami szintén nagyon egyedi élmény. Ezzel tudod a kísérőidet kiszállítani a tankpályára és vissza. Ebben a kocsiban olyan leszel, mint egy parancsnok! A nagyobb programcsomagok része pedig még egy DNEPR MT16-os típusú motorkerékpár vezetésének vagy utasként való részvételének a lehetősége is.

Az “L”-es csomag elemei:

    vendégváró falatok és italok
    2 kör harckocsi vezetés egy MTLB típusú páncélozott csapatszállítóval.
    kb. 2×10 perc GAZ69-es katonai jármű vezetése, mellyel a kísérőket szállíthatod a tankpályára és vissza.

Az “XL”-es csomag elemei:

    vendégváró falatok és italok
    20 perces motorozás
    2 kör harckocsi vezetés egy MTLB típusú páncélozott csapatszállítóval.
    kb. 2×10 perc GAZ69-es katonai jármű vezetése, mellyel a kísérőket szállíthatod a tankpályára és vissza.

Árak: 74 900 Ft – 84 900 Ft

Korhatár: 18 év
Létszám: 1 vezető, + 10-12 fő a tankon
Az élményhez jogosítvány szükséges
A program március vége és december eleje között hétvégente indul.

Tank vezetés csomagok

A tank egy teljesen egyedülálló vezetési élményt biztosít, hiszen itt nem a kormánykerékkel történik a tank irányítása, hanem a fékrendszer vezérlésével tud manőverezni a pályán a tankvezető. Olyan helyekre is képes eljutni vele a vezető, ami sokszor még az emberi agy számára is felfoghatatlan.

A felejthetetlen élmény mind a vezető, mint az utasok számára garantált. Nálunk lehetőséged van többféle tank és harci jármű kipróbálására is. Amikor ezek a hatalmas és brutál erős lánctalpasok elindulnak, olyan érzésed támad, hogy semmi sem állíthat meg.

Választható TANK vezetés Tapolcán: 89 900 Ft

Tank vezetés 30 perces/2körös tank vezetés: 54 900 Ft

TANK vezetés + Lövészet Tapolcán: 89 900 Ft

Tank vezetés 45 perces/4körös tank vezetés: 89 900 Ft

Tank vezetés 60 perces VIP tank vezetés: 149 900 Ft

Választható tankvezetés Domonyvölgyben: 99 900 Ft

Autón áthajtás kiegészítő jegy: 120 000 Ft

GAZ 66 élményvezetések

Akár a vezetőülésben, akár a platón ülsz, úgy fogod Magad érezni, mintha visszarepültél volna néhány évtizedet az időben. És mindezt felturbózva azzal az élménnyel, hogy a GAZ66 nem ismer határokat és korlátokat. Képes keresztülmenni a már-már lehetetlennek tűnő akadályokon is.

Úgy fogod Magad érezni, mintha belecsöppennél a katonaság éveibe. Ha voltál katona, akkor újraélheted azokat a pillanatokat, ha pedig nem, akkor egy kicsit beleszagolhatsz abba a világba. A vezetőülésben azért küzdesz, hogy meghódítsd a terepakadályokat, a platón ülve pedig azért, hogy a platón marad

    15 perces GAZ 66 vezetés: 24 900 Ft
    30 perces GAZ 66 vezetés: 39 900 Ft
    45 perces GAZ 66 vezetés: 54 900 Ft

Off Road élményvezetés

Két profi versenyautó közül választhatsz, hogy melyikkel szeretnéd teljesíteni a pályát. Nem akarunk műszaki információkkal untatni, de annyit mindenképp fontos tudnod, hogy Off Road és Off Road autó között ugyanúgy van különbség, mint személyautó és személyautó között. Nem mindegy pl., hogy egy Ladával akarsz rallyzni vagy egy épített Toyota WRC-vel…

A teljes program ideje a körök számától függ. Így 1kör: kb. 25-30 perc, 2kör: kb. 50-60 perc, 3 kör: kb. 80-90 perc, mely a következő elemekből épül fel:

    Ismerkedés az autóval.
    A pilóta végigvisz az autóval a pályán, hogy lásd mik lesznek a feladatok.
    Te végigmész az autóval a pálya mellett, hogy még jobban megismerd azt.
    Ezt követően pedig indul az éles vezetés, ekkor már Te vezetsz a pályán 1/2/4 kör erejéig.

Mivel a legfontosabb szempont a biztonság ezért a pilóta dönthet úgy, hogy egyes akadályokat nem teljesíthetsz, mivel számodra az nem lenne biztonságos, de természetesen az a célunk, hogy minden akadályon keresztül juss és ehhez a pilóta minden segítséget meg fog adni.

Árak: 29 900 Ft – 79 900 Ft

Off Road élménytaxi

Mit érzel, amikor egy profi verseny Off Road autóban ülsz egy profi pilóta mellett?

A válasz: ezt át kell élni! Ezt lehetetlen átadni képekkel vagy videókkal. Mivel egy profi versenyző mellett ülsz, ezért biztos lehet abban, hogy az autó határait fogja feszegetni, ami azt fogja jelenteni, hogy azt fogod érezni a vezetés során, hogy ezen az emelkedőn biztosan nem fogtok felmenni, vagy ezen a lejtőn biztosan nem fogtok lemenni szaltó nélkül, vagy ebből a gödörből biztosan nem jössz ki vagy ezen a domboldalon biztosan fel fogtok borulni…

Természetesen egyik sem fog megtörténni, hiszen profi pilóták által kialakított és megépített pályán fogsz menni egy profi pilótával.

Két profi versenyautó közül is választhatsz, hogy melyikkel szeretnéd ha végigmennétek a pályán.

A teljes program ideje kb. 15-20 perc, egy rövid autóbemutató után már indultok is a pályán, hogy egy igazán adrenalindús élményben legyen részed, ami után azt fogod érezni, hogy ezt Neked is ki kell próbálni!

Árak: 14 900 Ft – 49 900 Ft

Off Road élményvezetés – éjszakai

Hogyan lehet fizikai törvényeket meghazudtolni egy autóval? És mindezt ÉJSZAKA??

A válasz: egy profi off road versenyautóval! Persze aki akar, beleköthet ebbe a kérdésbe és kijelentésbe, de ha valaki ült már egy ilyen autóban akkor tudja, hogy miért használjuk ezt a kifejezést. Természetesen nem fog repülni az autó, de azt fogod érezni a vezetés során, hogy ezen az emelkedőn biztosan nem fogtok felmenni, vagy ezen a lejtőn biztosan nem fogtok lemenni szaltó nélkül, vagy ebből a gödörből biztosan nem jössz ki vagy ezen a domboldalon biztosan fel fogtok borulni… És ehhez jön még hozzá az a semmihez sem fogható tényező, hogy mindezt éjszaka kell végigcsinálni, csupán az autó reflektorai segítségével. Na ez az igazán kézremegős adrenalinbomba!!!

Természetesen egyik sem fog megtörténni, hiszen profi pilóták által kialakított és megépített pályán fogsz menni egy profi pilótával melletted, aki minden fontos instrukciót megad ahhoz, hogy minden akadályt le tudj küzdeni.

Két profi versenyautó közül választhatsz, hogy melyikkel szeretnéd teljesíteni a pályát.

A teljes program ideje kb 60-80 perc, mely a következő elemekből épül fel:

    Ismerkedés az autóval.
    A pilóta végigvisz az autóval a pályán, hogy lásd mik lesznek a feladatok.
    Te végigmész az autóval a pálya mellett, hogy még jobban megismerd azt.
    Ezt követően pedig indul az éles vezetés, ekkor már Te vezetsz a pályán 1 kör erejéig.

Mivel a legfontosabb szempont a biztonság ezért a pilóta dönthet úgy, hogy egyes akadályokat nem teljesíthetsz, mivel számodra az nem lenne biztonságos, de természetesen az a célunk, hogy minden akadályon keresztül juss és ehhez a pilóta minden segítséget meg fog adni.

Árak: 69 900 Ft

Polaris élményvezetés

Mitől különlegesek a mi Polaris élményvezetéseink?

Ez a 140 lóerős gépszörny garantáltan kiszakít a hétköznapokból! Mindössze 600 kg, így a teljesítmény garantált! Egy speciálisan erre kiépített pályán tudod kiélvezni a Polarist (Brutalica-t) teljes mértékben, amit nálunk megkapsz!

Nem véletlenül kapta a Brutalica nevet… Ha beleülsz, rá fogsz jönni miért!

Ezt az élményt semmilyen szöveg, semmilyen fotó és semmilyen videó nem tudja átadni. Ezt egyszerűen ki kell próbálni és átélni!

Ez a “gépszörny” 140LE-s és mindössze 600kg. Ez mindent elmond a teljesítményéről. Most lehetőséged van arra, hogy egy profi sofőr mellett ülve átéld milyen érzés ez a teljesítmény a terepen.

Garantált adrenalin bomba!!!

Egy ilyen nyitott gépben ülve teljesen másképp érzékelsz mindent, mint egy zárt kocsiban, és egy dolog biztos: sikítani akarsz majd menet közben. Azt, hogy megteszed-e vagy sem, Rád lesz bízva… Egy dolgot elárulhatunk: a pilótánk a sikolyok alapján dönti el, hogy több vagy kevesebb gázt adjon. Az, hogy ez a gyakorlatban mit jelent, hogy ha sikolyt hall akkor inkább leveszi-e a gázról a lábát vagy éppen padlóig nyomja, legyen meglepetés…

Gyere és próbáld ki!

FONTOS! Ez az élmény egy személy számára szól, így nem megosztható. Ha megoszthatót szeretnél, akkor a 8 köröset válaszd, amely két személy között osztható meg. Az élményt gyűjtőnapokon lehet igénybe venni, melyeket mi határozunk meg.

Árak: 24 900 Ft - 34 900 Ft


2023.01.01. - 2023.12.31.
Találatok száma: 12

Fenyőharaszt Kastélyszálló****

Fenyőharaszt Kastélyszálló****

A Fenyőharaszt Kastélyszálló egy 13 hektáros őspark hatalmas fáinak ölelésében található a Budapesthez közeli Versegen. a klasszicista stílusban Podmaniczky Kastély. A klassicista stílusban épült kastély a felújtásítás követően a műemlék jellegét megőríve háromcsillagos hotelként várja a látogatóit. ... Bővebben

Kiemelt partner

Libra Hotel és Étterem Veresegyház

Libra Hotel és Étterem Veresegyház

A Libra Hotel*** Veresegyház szívében, tavakhoz közeli elhelyezkedésével, családias hangulatú wellness részlegével és főtérre néző Libra Éttermével egész évben kellemes kikapcsolódást biztosít! Budapest belvárosától mindössze 20 percre található az M3-as autópályáról megközelítve. Bővebben


Mater Salvatoris Lelkigyakorlatosház és Konferencia Központ Gödöllő

Mater Salvatoris Lelkigyakorlatosház és Konferencia Központ Gödöllő

A máriabesnyői kegytemplom mellett 1933-ban épült fel a salvator nővérek zárdája. Ma a házban a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Ház és Konferencia Központ működik, melynek szociális tevékenységei: családsegítés, nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, fiatalok és gyerekek ... Bővebben


Panzió Sisi Gödöllő

Panzió Sisi Gödöllő

Ha üzleti úton jár, konferenciára érkezik, vagy egyszerűen pihenni vágyik - a SISI által is igen kedvelt Gödöllőn - akkor mindezt modern, kényelmes és barátságos körülmények között teheti meg a Panzió SISI- ben. Panziónk Gödöllő főutcáján, a városközpontban, a méltán híres Grassalkovich Kastély ... Bővebben


Tavi Étterem és Panzió

Tavi Étterem és Panzió

Álmodtunk egy helyet, kaptunk hozzá tavat. Nádassal, híddal, kacsákkal. Megfűszereztük puha ágyakkal, teraszos lakrészekkel, sütemény illatú konyhával, ahol a szorgos kezek mesés fogásokat készítenek az éhes bendőnek. Bővebben


Árnyas Panzió Gödöllő

Árnyas Panzió Gödöllő

Legyen a vendégünk Gödöllőn a 64 férőhelyes Árnyas Panzióban, csupán egy karnyújtásnyira Budapesttől, a gödöllői Grassalkovich-kastély közelében! Közvetlen kertkapcsolatos rendezvénytermünk csodálatos helyszínt biztosít esküvők, céges rendezvények, állófogadások, zenés rendezvények, konferenciák, szakmai ... Bővebben


Erzsébet Királyné Szálloda***

Erzsébet Királyné Szálloda***

Az Erzsébet Királyné Szálloda a múlt század elején, szecessziós stílusban épült régi községháza épületében, teljes felújítás után, 2008 tavaszán nyitotta meg kapuit. Házunk Gödöllő főterén, a Királyi Kastély szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 25 percre található. Szállodánk minőségi ... Bővebben


Gaia Panzió Galgahévíz

Gaia Panzió Galgahévíz

A Gaia Panzió barátságos környezetben, családias kiszolgálással, szolíd áraival és kiváló fekvésével jó pihenőhely a környékre látogatók számára. Bővebben


Galgafarm Ökofalu Galgahévíz

Galgafarm Ökofalu Galgahévíz

Galgahévíz egy kicsit eltér a többi magyarországi Ökofalutól, mert itt nem egy kihalt falut élesztünk újjá, hanem egy teljesen új települést hoztunk létre. Bővebben


Hotel Csintó Rendezvényház Bag

Hotel Csintó Rendezvényház Bag

Igazi retro hangulattal várjuk kedves vendégeinket egy időutazásra, ahol életre keltjük a `Boldog békeidők`-et a kor enteriőrjével, hangulatával, sztárjaival. Jussunk eszébe, ha helyszínt keres céges rendezvényéhez, esküvőjéhez, ha kikapcsolódásra vágyik egy kellemes hangulatú partyn, vagy csak szeretne ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 1

Malackert Étterem

Malackert Étterem

Étlapunkon a hagyományos magyar konyha remekei mellett megtalálhatók specialitásaink, így a faszénen ropogósra piruló malac, nyárson sült oldalas, kacsa, és a kemencés csülök is. Mindezekhez helyben sütött friss kenyeret szolgálunk fel. Ételeinket Kiváló hazai alapanyagokból készítjük, és hagyományos ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Domonyi programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG