Élmény mindenkinek! Kaposvári Roxínház előadások.
Élmény mindenkinek! Kaposvári Roxínház előadások.

A Kultkikötő 2018-ban is június 22-től egészen augusztus végéig várja vendégeit kulturális programokkal. A 2017-es évadhoz hasonlóan óriási elővételi kedvezménnyel élhetnek azok, akik időben megvásárolják jegyüket a Kultkikötő balatonföldvári, balatonboglári vagy balatonfenyvesi nyári előadásaira.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Megkezdődött a jegyértékesítés a Kultkikötő 2018-as nyári évadára!

Meghirdetésre kerültek a 2018-as évad első előadásai, amik korlátozott számban 35% kedvezménnyel vásárolhatók meg online.
A kedvezményt a jegy kosárba helyezés után lehet érvényesíteni a jegy ára mellett található lenyíló menüben!

NAGY UTAZÁS - Dés László koncertje | Vendég: Tóth Vera - Dés a koncerten számos zenei meglepetésre készül, kivételes tehetségű muzsikusok közreműködésével. Vendégként a kiváló énekesnőt, Tóth Verát köszönthetjük majd 2018. július 13-án a Bajor Gizi park ősfái között.

A TESTŐR - Kecskeméti Katona József Színház, amit 2018. július 14-én láthatnak majd a nézők a földvári csillagos ég alatt.
A műsorok feltöltése folyamatos, további előadásokért kérjük látogasson el újra honlapunkra.


MR. ÉS MRS. - Életfa Program Produkció
ÁPRILIS 10. KEDD, 19:00
KULTKIKÖTŐ - Bajor Gizi Közösségi Ház, Földvár_Nagyterem

Egy házaspár, két színész, öt rendező, öt jelenet és öt divattervező egy fergeteges angol öt jelenetes komédiában!

Az Életfa Program támogatásával Peter Quilter kortárs angol szerző komédiája igazi jutalomjáték két kiváló színésznek. A Mr. és Mrs. megszületése óta hatalmas sikerrel fut világszerte, Magyarországon elsőként Verebes Linda és Pindroch Csaba bravúros alakításában láthatja a közönség. A fordulatos, hol felhőtlenül szórakoztató, hol szívbemarkoló, de mindig mélyen emberi és őszinte történet 5 jelenete a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül. Egyáltalán hogyan lehetséges, hogy két embert menthetetlenül összesodor a sors? Máshogy élnek, mást akarnak, mások a szokásaik és bogaraik - és valamiért mégsem tudnak elszakadni egymástól.

 

Senki se csodálkozzon, ha otthon, az előadás után mintha másképp nézne tükörbe.


HÓFEHÉR ÉS RÓZSAPIROS - Batyu Színház
ÁPRILIS 11. SZERDA, 10:00
KULTKIKÖTŐ - Bajor Gizi Közösségi Ház, Földvár_Nagyterem

Grimm fivérek meséje nyomán bőröndös játék bunraku bábokkal a nézők bevonásával.

Nagy utazásra indul hősnőnk, bőröndje csuda dolgokat rejt. Előkerül egy mesés könyv, melynek szereplője két rózsafából született leányka, egy kedves özvegyasszony, egy jóságos medve, és egy gonosz törpe. Gyere velünk te is és légy részese egy felejthetetlen, mesés utazásnak!             

„Egyszer volt, hol nem volt, az óperenciás tengeren is túl, volt egyszer egy szegény, özvegyasszony. Nem volt egyebe, csak egy házacskája, a házacska előtt egy kertecske s abban két rózsafácska: fehér rózsa nyílt az egyiken, piros a másikon."

Az előadás időtartama: 40 perc

Alkotók, színészek:
Mesélő: Kontha Nelli
Zene: Csák Péter
Díszletfestés: Seder Gábor
Bábok: Vizi Csilla


 

BLAHALOUISIANA SZIMFÓNIKUSOK
JÚNIUS 23. SZOMBAT, 20:30

A Blahalouisiana 2012 nyarán alakult a nagykiadós Jacked legénységéből, egy gyönyörű hangú
énekesnővel, Schoblocher Barbarával kiegészülve.

A zenekar első single-je, a "The Wanderer"; három héten keresztül őrizte helyét az MR2 top 30-as listájának dobogóján, de a csapat életében az áttörést „Ahol összeér” című számuk – és az ahhoz készült merész klip – hozta meg 2015 tavaszán. Jelentős fellépői az nagy hazai fesztiváloknak és az együttes a Kultkikötőben rendkívüli koncerten hozza el közönségének 2017 őszén megjelenő második nagylemezét. Schoblocher Barbara énekesnő „ezer közül is felismerhető” hangja és a sajátos Blahalouisiana-hangzás ezúttal klasszikus hangszerekkel egészül ki Balázs Ádám zeneszerző hangszerelésében.

A zenekar a 70-es évek hangulatát varázsolja a Kultkikötő színpadára: egyszerre lesz ez időutazás, holdra szállás és sétarepülés a zene szárnyán. A többek közt a Pillangó-hatás 3, a Testről és lélekről és a Mindenki című filmek zenéjét szerző Balázs Ádám - aki személyesen is jó barátságot ápol a zenekar néhány tagjával, és régóta figyelemmel követi pályafutásukat - a különleges alkalomra a 70-es évek James Bond-filmjeinek világát idéző hangszerelést álmodott meg vonósnégyessel, fúvósokkal. Ebben az izgalmas verzióban szólalnak majd meg a 2013-as első EP (Tales of Blahalouisiana) és a tavaly megjelent első nagylemez (Blahalouisiana) közkedvelt dalai is, de a produkció a 2017 őszén megjelenő, tíz számot tartalmazó második nagylemez anyagára épül, amelyen a zenekartól megszokott módon magyarul és angolul is hallhatunk dalokat.


OSCAR - Thália Színház
JÚLIUS 7. SZOMBAT, 20:30

Mösziő Barnier-nek rengeteg sok vállalata és rengeteg sok pénze van. És két lánya, de csak az egyikről tud. És a két lányának három kérője. És az egyik lányának elhiszi, hogy terhes. De amikor beosztottja, Christian beállít egy ékszerekkel teli bőrönddel, már semmi nem érdekli, csak a bőrönd. Viszont bőröndből is van még kettő. Ilyet még életében nem látott, pedig olyat is látott, amit nem vallott be senkinek.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.


KEZDHETEK FOLYTATÓDNI - Radnóti Színház és Ördögkatlan Fesztivál Produkció
JÚLIUS 12. CSÜTÖRTÖK, 20:30

Petri György-est.

Mikor nem írok verset: nem vagyok - írta Petri György, költőként, ahogy a színész sem színész, ha nem játszik épp, csak úgy, mint a csellista, ki hangszere nélkül csupán egy bárpultnál fészkelődő ujjpercegés. Legyen már egy este, ahol Petri is van, meg az összestöbbi nő, nem csak Mari, meg van egy élő színész, s hangra pendül a csellista is. Legyen egy este, ahol az ember is nézővé válhat, ülhet és figyelhet egy asztalnál, annak két oldalán, és mindezt azért, hogy eljussunk az est végére, mikor elmondhatjuk, hogy volt egy este, ahol Petri is volt.

Színész: Pál AndrásCsellista: Rozs Tamás
Rendező: Valcz Péter


FERGETEGES - ExperiDance
JÚLIUS 28. SZOMBAT, 20:30

A Sissiként ismert Erzsébet királyné, I. Ferenc József császár felesége 1854-ben, 16 éves korában vált az Osztrák Birodalom első asszonyává. A gyönyörű, érzékeny és vadóc nő egész életében a szerepével járó fullasztó kötöttségek elől menekült. A boldogságot és a szerelmet Magyarországon találta meg, ahol a nemesi udvar rajongott érte, különösen az ország legszebb férfijának tartott Gróf Andrássy Gyula. Vonzalmuk azonban soha nem teljesülhetett be…

A legendás szerelem ihlette az ExperiDance Production táncosainak fergeteges produkcióját. A táncdráma hősei egy lázadó királyné, egy vakmerő gróf és egy csodaszép cigánylány, akik eltáncolják a soha be nem teljesülő szenvedély hol felfokozott, hol gyötrelmes pillanatait. A szerelmes találkozások és elválások egy pompázatos bálon történnek.

Forrás: A Kultkikötő honlapja


QUIMBY

AUGUSZTUS 3. PÉNTEK, 20:30
KULTKIKÖTŐ - Balatonföldvár, Földvár Koncertszínpad

Huszonhat évvel ezelőtt, egy dunaújvárosi próbateremben csendült fel először az a pár akkord,
amiből később az egész Quimby univerzum megszületett, és amivel megkaparintották a szíveket.

Szimbolikus szövegeikkel, szenvedélyes előadásmódjukkal koncertjeik mindig egy picit olyanok, mintha egy őrült színházi darabba csöppennénk: egyik pillanatban romantikus musicalt, máskor vígjátékot vagy szívfacsaró drámát nézhetünk, melybe a közönséget is magukkal rántják – ők pedig örömmel megadják magukat a Quimby dölyfös rock and rolljának, mámoros melódiáinak és hipnotikus sámán boogie-jának.

A Kiss Tibor - ének, gitár, Varga Livius - ütőhangszerek, vokál, Balanyi Szilárd - billentyűk, Kárpáti József - trombita, Mikuli Ferenc - basszusgitár, Gerdesits Ferenc - dobok alkotta hatosfogat eddig tizenhat csapongó lemezzel hagyott kitörölhetetlen nyomot a magyar könnyűzenében, miközben az évek során kialakította saját, összetéveszthetetlen hangját.


CSODA KORBAN ÉLÜNK - Thália Színház
AUGUSZTUS 4. SZOMBAT, 20:30

Az írók mindig gyanúsak, de ilyen gyanúsak még sohasem voltak. Amikor Rákosi elvtárs kedvencét, Sass Tibort felterjeszti Sztálin-díjra, a költővel egy idelátogató olasz riporter készít interjút. A szigligeti alkotóházban mindennek hiba nélkül, terv szerint kell mennie. Csakhogy ellopták a kapucsengőt, rossz helyre kézbesítették a besúgó-jelentést, az államvédelmi kísérő elkallódott útközben… és Sass Tibor halott.

Michael Frayn Balmoral című, fergeteges bohózatának magyar változatában mindenki előtt egy kiút marad: hogy más bőrébe bújik. Aki a hulla bőrébe bújik, annak a legnehezebb.


LOVESHAKE - AZ ÉLET ÖSSZERÁZ - Rezes Judit és Szabó Győző
AUGUSZTUS 24. PÉNTEK, 20:30

Színházi duett – Rezes Judit és Szabó Győző igaz története alapján

A formabontó darab egyfajta párkapcsolati játék, melyben az előadók közismert dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be egy kapcsolat ívét, annak csodáit és nehézségeit. Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. Az előadás ezért személyes érintettséggel, őszintén és kendőzetlenül mesél. Kerüli azonban a dokumentarista realitást, így a valóság és fikció keserédes keveréke jelenik majd meg a színpadon. Bár a feldolgozott történetek eredetiek és egyediek, mégis mindenki számára ismerősek lehetnek. Az alkotók egyszerre vicces és szívszorító estével várják az érdeklődőket.

"Van olyan, amikor udvarolok és kápráztatok" (Győző)

"Nekem ő nagyon távolinak tűnt. Mással is táncoltam… másokkal is." (Judit)

"Ha az igazat mondod, nem kell emlékezned semmire. " (Mark Twain )

Online jegyvásárlás


2018.06.23.
2018.07.07.
2018.07.12.
2018.07.13. - 2018.07.14.
2018.07.28.
2018.08.03. 20:30
2018.08.04.
2018.08.24.

Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Kapcsolódó időpontok

2018.04.28. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.05.19. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.23. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.06.29. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.04. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.06. - 2018.07.07. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.08. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.12. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.12. - 2018.07.14. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.14. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.18. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.22. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.25. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.07.28. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.01. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.03. 20:30 Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.04. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.04. 20:30 Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.04. 21:00 Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.08. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.11. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.11. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.15. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.18. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
2018.08.24. Kultkikötő programok 2018. Online jegyvásárlás
Találatok száma: 1

Balatonföldvári Hajóállomás

Balatonföldvári Hajóállomás

A balatonföldvári hajóállomásról indulnak a Balatoni Hajózási Zrt. sétahajói, a gyerekhajói és a retró diszkóhajók. Jegyváltás a kikötőben. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek rendezvényhajóink, ...
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Kultkikötő Balatonföldvár 2018. Programok és online jegyvásárlás

Programajánlat

Balatonföldvár Majális 2018
Balatonföldvár Majális 2018
  • Balatonföldvár
2018. május 1.
Balatonföldvári Pünkösdölő 2018
Balatonföldvári Pünkösdölő 2018
  • Balatonföldvár
2018. május 19.
Pünkösdi Regatta 2018
Pünkösdi Regatta 2018
  • Balatonföldvár
2018. május 19 - 21.
Balatonföldvár koncertek 2018. Online jegyvásárlás
Balatonföldvár koncertek 2018. Online jegyvásárlás
  • Balatonföldvár
2018. június 23.

Szolgáltató

Anna Mária Villa
Anna Mária Villa
  • Balatonföldvár
Aszfalt Panzió
Aszfalt Panzió
  • Balatonföldvár
BF Hotel
BF Hotel
  • Balatonföldvár
Balatonföldvár Tourinform
Balatonföldvár Tourinform
  • Balatonföldvár
Főnix Hotel
Főnix Hotel
  • Balatonföldvár

Információ

Váltson jegyet a Budapesti Operettszínház márciusi, áprilisi előadásaira! Váltson jegyet a Budapesti Operettszínház márciusi, áprilisi előadásaira!

Tartson velünk tavasszal is! Megkezdtük a jegyértékesítést márciusi és áprilisi programjainkra. Egy izgalmas bemutatóval, az ünnepi időszakban itthon és külföldön egyaránt óriási sikert aratott ...