Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Kutatók Éjszakája Veszprém 2023

8200 Veszprém , Több helyszínen

Kutatók éjszakája Veszprémben, a Pannon Egyetemen.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Kutatók Éjszakája Veszprém

SZÉP, ÚJ, (FENNTARTHATÓ?) VILÁG - IGAZSÁG ÚJRATÖLTVE

A globális éghajlatváltozás húsba vágó kérdés a 21. században. A hírcsatornák árvizekről, erdőtüzekről, időben elhúzódó és mind gyakoribb hőségriadókról, természeti katasztrófákról számolnak be.

De kinek higgyünk?

A hiteles forrás választása az ágens érték- és normarendszerének, elvárási igényének a kivetítése. Tehát: mindenki abban hisz, ami az általa deklarált szabályok szerint működik. Ez magyarázza, hogy a hitelesség nem feltétlenül vész el egy esetleges tévedéskor. Bizonyos hibaszázalék beárazott, így ha a forrás téved, miközben követi a szabályokat, elnézést érdemel. Azonban ha letér az útról, hitelét veszti. A sorozatos tévedés nemcsak a forrás amortizációjával jár, hanem a közös szabályok felülvizsgálatára sarkall. A rendszerszintű tévedések okának felderítése a bevett normák bírálatához vezet, ami lényegében önkritika.

8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1
2. emelet Konferencia terem
Megközelítés: folyosó végén
Turnus helyszín: N épület 114-es terem

ELON MUSK ÉS A VILLANYAUTÓ-FORRADALOM

Az elektromos autók globális piaci részesedése 2021-ben több mint kétszeresére nőtt, ami az elektromos járművek elterjedésének egyértelmű felgyorsulását jelzi világszerte.

2012-ben összesen 130 000 elektromos autót adtak el világszerte, napjainkban ez megvan nagyjából egy hét alatt. A növekedés különösen lenyűgöző volt az elmúlt három évben. Még akkor is, amikor a globális járvány miatt beszűkült a hagyományos autók piaca és amikor a gyártók elkezdtek küzdeni az ellátási lánc szűk keresztmetszeteivel. 2019-ben 2,2 millió elektromos autót adtak el, ami a globális autóeladások mindössze 2,5%-át tette ki. 2020-ban a teljes autópiac visszaesett, de az elektromos autók eladása megfordította a trendet, ami így 3 millióra emelkedett és a teljes autóeladás 4,1%-át adta ki. 2021-ben az elektromos autók eladása több mint kétszeresére, 6,6 millióra nőtt, ami a globális autópiac közel 9%-át jelenti és több mint háromszorosára növelték piaci részesedésüket a két évvel korábbihoz képest. A globális autóeladások teljes nettó növekedése 2021-ben az elektromos autókból származott.

8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1
Turnus helyszín: N épület 114-es terem

VARÁZSLATOS ROBOTKALAND

A foglalkozáson a gyermekek nemcsak a padlórobotok kódolásával ismerkedhetnek meg, hanem közben érzékszerveik segítségével haladhatnak előre. Legyen szó akár egy "virágillatú kertről", ahol a robotoknak át kell kelniük, vagy egy "sötét barlangról", ahol csak a tapintás lehet a segítségünkre. gyermekek így nemcsak algoritmusokat hozhatnak létre, hanem közben az érzékszerveiket is próbára tehetik.

8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1.
N épület 1. emelet emelet 104-es terem
Turnus helyszín: N épület 104-es terem

MIKROKALAND: A MICRO:BIT TITKAINAK NYOMÁBAN

Lépj be a Micro:bit varázslatos világába ezen a különleges foglalkozáson! A Mikrokaland során nemcsak a programozási felülettel ismerkedhetsz meg, de különböző izgalmas kihívásokat is végrehajthatsz. Készítsd el a saját "kockadobós" szimulációs programodat, tanuld meg, hogyan küldhetsz és fogadhatsz rádiós üzeneteket a Micro:bit-tel!

8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1.
N épület 1. emelet emelet 102-es terem
Turnus helyszín: N épület 102-es terem

JELEK AZ AGYBAN - A JELNYELV IDEGRENDSZERI HÁTTERE

Az egyik legnagyobb rejtély a kognitív idegtudomány számára, hogy az agy hogyan dolgozza fel a nyelvet. Jelenlegi tudásunk jelentős része a hangzó nyelvek vizsgálatából származik, ám az utóbbi évtizedekben előtérbe került a kérdés, a jelnyelvek milyen további információval szolgálnak a nyelv idegrendszeri hátterét illetően. A jelnyelvek a hangzó nyelvekkel ellentétben a vizuális modalitást használják az információ továbbítására, így egyedülálló vizsgálati lehetőséget nyújtanak a modalitás-független, univerzális nyelvi folyamatok feltárására. Az előadás tárgyalja a jelnyelvek és hangzó nyelvek agyi feldolgozásában fellelhető hasonlóságokat és különbségeket, kitérve a modalitás-független és a modalitás-specifikus nyelvi folyamatokra.

8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1.
N épület 1. emelet emelet
Turnus helyszín: N épület 101-es terem

KAKAÓSZÜNET

Kakaópor granulálása - kóstolóval.

8200 Veszprém, Egyetem utca 10
I épület 8. emelet emelet
Turnus helyszín: I épület 8. emelet

RÁKDIAGNOSZTIKAI KUTATÁSOK A PANNON EGYETEMEN

Rövid bevezető után az érdeklődőket körbevezetjük a Transzlációs Glikomika kutatócsoport laboratóriumaiban. A vendégeinek megismerhetik az általunk használt műszereket, saját kezükben foghatnak mikrocsipeket, melyekkel humán vért vizsgálunk, csomót köthetnek egy hajszál vékonyságú üvegcsőre és élő rákos sejteket figyelhetnek meg mikroszkóp segítségével.

8200 Veszprém, Egyetem utca 10.
I épület 8. emelet emelet
Turnus helyszín: I épület 8. emelet

MIÉRT FÉLÜNK A GLUTÉNTŐL?

Miért félünk a gluténtől? Avagy az ételpreferenciák, ételaverziók és ételfóbiák pszichológiai vonatkozásai

Az elmúlt 40 évben egyre többféle evészavar jelent meg, ezek között az ételfóbiák változatos formáit írták le. Az étel-neofóbia olyan új ízre és ételre vonatkozó szélsőséges averzió, amely ehető, nem káros és amelyet mások fogyasztanak. A tünet a közösség figyelmét felkelti, irracionálisnak és bizarrnak tűnik, élcelődések célpontjává válik, a családban konfliktusokat gerjeszt, egyúttal elfed más típusú nehézségeket. A neofóbiás táplálkozási repertoár szélsőségesen beszűkül. A gyümölcs és zöldségfogyasztás helyett a neofóbiás olyan - magas cukor, szénhidrát, zsír és só összetételű – egészségtelen ételeket fogyaszt, melyek élvezeti értéke magas. A helytelen táplálkozás következménye az elhízás, a 2.típusú diabétesz, illetve a legkülönfélébb hiányos- valamint túltápláltsággal kapcsolatos betegségek. A neofóbia paradox tápláltsági állapothoz vezet: egyszerre jelenik meg a súlynövekedés és az esszenciális tápanyagok hiánya. A tünetek evolúciós-genetikus háttere kifejezett, 2-12. életév között a leggyakoribb. A neofóbia komplex terápiát igényel. A szisztematikus deszenzitizáció, a családterápia, a csoportterápia, illetve a játékterápia elemei használandók fel. Bizonyos - gyakran alkalmazott - módszerek, mint az elárasztás, az étel megevésének jutalmazása, vagy a neofóbia büntetése (kinevetés, élcelődés, estenként orális abúzus, megtömés) kimondottan károsak.

8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1.
N épület 1. emelet emelet
Turnus helyszín: N épület 119-es terem

NANOMÉRETŰ BIOSZENZOROK KÉSZÍTÉSE

Rövid PPT bemutató után az érdeklődők betekintést nyerhetnek egyes laboratóriumokba, mikroszkópon úszó baktériumokat és különböző formájú fehérje polimereket nézhetnek, kipróbálhatják, milyen egészen kicsi térfogatokkal dolgozni, a kisebbek pedig fonással készíthetnek különböző mintázatú egyenes és helikális fehérje polimereket.

8200 Veszprém, Egyetem utca 10.
I épület 702. labor emelet
Turnus helyszín: I épület 702 labor

KLÍMAVÁLTOZÁS TESTKÖZELBŐL, AVAGY MEKKORA LÁBON ÉLÜNK?

Kíváncsi vagy rá, hogy a mindennapi döntéseid és életmódod mennyire befolyásolják a bolygónk jövőjét? Csatlakozz hozzám egy izgalmas utazásra, ahol felfedezzük, milyen hatással van a klímaváltozás az életünkre, és megismerjük, milyen mértékű ökológiai lábnyomot hagyunk magunk után a Földön.

8200 Veszprém, Egyetem utca 10.
C épület 229, Inczédy terem emelet
Turnus helyszín: C épület 229, Inczédy terem

AZ IPAR 4.0 ÉS AZ EMBER KAPCSOLATA - BETEKINTÉS A KÉSZÜLŐ OPERÁTOR 4.0 LABORBA

Gyártási folyamatszimuláció, beltéri pozicionáló rendszer, emberi munkaerő szerepe az automatizált gyártásban, azaz a kollaboratív munkatér fontossága. Mérnöki játszótér nem csak mérnököknek. Csatlakozz a programhoz és próbáld ki te is milyen lehetőségeket rejt magában az ipari dolgok internete és hogy mit is jelent valójában a kollaborativitás.

8200 Veszprém, Egyetem utca 10.
J épület Gépgyártástechnológiai labor emelet
Turnus helyszín: J épület Gépgyártástechnológiai labor

A VEGYÉSZ KOBOLD EGY NAPJA

Látványos, színes, szagos kémiai kísérletek.

8200 Veszprém, Egyetem utca 10.
C épület C136 Bodor terem emelet
Turnus helyszín: C épület C136 Bodor terem

TERMÉSZET A LABORATÓRIUMBAN

Az érdeklődők betekintést kaphatnak a természetben lejátszódó biológiai folyamatokba. Megismerkedhetnek felszíni édesvizek apró ragadozóival és táplálékállataikkal, például a bolharákokkal, vagy vízi skorpiókkal. Betekintést nyerhetnek a mikroszkopikus algák gyűjtési és határozási módszereibe, megtudhatják miért csúszós a strandon a lépcső vagy, hogy miért jelenthet problémát egy tó életében egy új algafaj elszaporodása.

8200 Veszprém, Wartha Vince utca 1.
N épület fsz. 10-es terem emelet
Megközelítés: folyamatos, szabadon látogatható
Turnus helyszín: N épület fsz. 10

"TISZTA VÍZZEL ÁLMODOM"

Gondolkodtál azon, honnan jut el az emberekhez a tiszta víz? És utána hova megy? Mit szabad leereszteni a lefolyóba, és miért fontos ez? Tudtad, hogy a víz, amit mi iszunk, egykoron már átment egy dinoszaurusz veséjén? Ezekre és még több vízgazdálkodással kapcsolatos kérdésre keressük együtt a választ a Kutatók éjszakáján.

8200 Veszprém, Egyetem utca 10.
C épület 430-as terem emelet
Turnus helyszín: C épület 430-as terem

AZ UNIVERZUM ÉS AZ ANYAG EREDETE

Hogyan keletkezett a világegyetem? Mi a benne lévő anyag eredete? Az előadás során röviden megismerkedünk a kozmológia standard modelljével (Big Bang / Ősrobbanás) és a benne lévő anyag keletkezésével, azaz mi jött létre a kezdetekben és honnan van az, ami ott még nem jelent meg.

8200 Veszprém, Egyetem utca 10
B épület 208-as terem emelet
Turnus helyszín: B 208-as terem

STORYTELLING A DIGITÁLIS VILÁGBAN – NARRATÍVÁK EREJE A MARKETINGBEN

Az emberiség története során mindig mesékkel és történetekkel adtuk tovább a tudásunkat, érzéseinket és kultúránkat. De vajon hogyan változik a storytelling a digitális korban? Hogyan lehet történettel eladni egy terméket, szolgáltatást vagy egy ötletet? Hogyan lehet történeteken keresztül márkaértéket kommunikálni, célcsoportokat vonzani, fontos társadalmi ügyek mellé állni?

Csatlakozz a Kutatók Éjszakáján a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar előadásához, és fedezzük fel együtt, hogy hogyan formálja a digitális tér a modern marketinget és hogyan használhatjuk a sztorikat ebben a csodavilágban!

Előadó: Dr. Liska Fanny, adjunktus, Marketing Intézeti Tanszék

Időpont: 2023. szeptember 29., péntek, 19:00-19:30

Helyszín: Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar, 8200 Veszprém, Egyetem u. 10., A épület, földszint, A/3 terem.

GAZDÁLKODJ OKOSAN! – VÁLLALATVEZETÉSI CHECKPOINT JÁTÉK KÖZÉPISKOLÁSOKNAK

A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara idén is izgalmas gazdasági játékra hívja a középiskolásokat a Kutatók Éjszakáján 2023. szeptember 29-én, pénteken, 17.00-20.00 óra között.

Helyszín: Pannon Egyetem, Gazdaságtudományi Kar (8200 Veszprém, Egyetem u. 10., „A” épület).

A játék egy vállalat irányításán keresztül mutatja be a gazdaság fontos területeit, valamint a kar szakjait. A diákok izgalmas pénzügyi, menedzsment, közgazdasági, marketing, stb. feladatok megoldása során betekintést nyernek a vállalat működésébe.
A játék során a legtöbb pontot összegyűjtő csapat tagjai könyvutalványt, osztályuk pedig ajándékutalványt nyer osztálykép vagy tablókép fotózásra. A gazdasági játékra bármely középiskola tanulója jelentkezhet 3-4 fős csapatban.

A TÁRSASJÁTÉKOK TUDOMÁNYA

Ha szeretsz kutatni, ha szereted a fejtörőket, ha érdekelnek a tudomány és jövő titkai, akkor várunk péntek este a Pannon Köztérben a Kutatók Éjszakáján, ahol okos, ügyes, szemfüles és sci-fi témájú társasjátékokat próbálhatsz ki barátaiddal, ismerőseiddel, családtagjaiddal, vagy a többi társasjátékos vendéggel.

Programunk a Családi Társasjáték Egyesülettel együttműködésben, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával valósul meg.

Helyszín: Pannon Köztér

Időpont: 2023. szeptember 29. 17.00-22.00

SZÁMÍTÓGÉPES RÖNTGENTOMOGRÁFIA, AVAGY A ""RÖNTGENSZEME VAN"" KIFEJEZÉS A VALÓSÁGBAN

Kíváncsi vagy, mi van egy tárgy belsejében, hogyan épül fel annak belső szerkezete? Mi a teendő, ha ezeket tudni szeretnéd, de semmiképpen nem akarod a mintát összetörni, károsítani? Van megoldásunk! Természetesen ez a legkorszerűbb roncsolásmentes anyagvizsgálati technika jóval többre képes, mint arra, hogy megmutassa, mit rejt egy Kinder-tojás belseje. Olyan vizsgálati módszer ez, amivel a minták károsítása, időigényes és költséges előkészítése nélkül háromdimenziós kép előállításával információt kaphatunk a tárgyak belső felépítéséről, az anyaghibákról, a rejtett tartalmakról. Ha gondolod, hozz magaddal egy Kinder-tojást, felbontás nélkül megnézzük, mi van benne!

8200 Veszprém, Egyetem utca
C épület 334 , J épület CT demólabor emelet
Turnus helyszín: C épület 334 , J épület CT demólabor

Forrás: az esemény honlapja

Találatok száma: 19

Baláca Panzió

Baláca Panzió

Elegáns, első osztályú panziónk, mely egyidejűleg 35 fő befogadására alkalmas, ingyenes parkolóval, 17 teljesen felszerelt, összkomfortos szobával - amelyből egy akadálymentesített - valamint italbárral áll a pihenni és kikapcsolódni vágyó hazai és külföldi vendégek rendelkezésére. Nyugodt, csendes ...

Erdei Panzió

Erdei Panzió

Az Erdei Panzió városunk egyik legszebb részén, a Veszprémi Állatkert bejáratától 250 m-re található. A Balatonon és a Bakonyon kívül, a Séd-völgy kiránduló helyei és a hozzá tartozó műemlékek is várjákvendégeinket.

Ezüsthíd Hotel **** és Étterem

Ezüsthíd Hotel **** és Étterem

Az Ezüsthíd Hotel Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú kertvárosi övezetben található, a belvárostól 800 m-re. Az újonnan nyíló szálloda széleskörű szolgáltatásaival ideális helyszín szabadidős turisták és üzleti utazók, rendezvények részére is egyaránt.

Gyarmati étterem és panzió

Gyarmati étterem és panzió

A panzió a Veszprémet övező körgyűrű és a Balatonfüredi út kereszteződésétől 300 méterre van. Ha üzleti úton van, nyaral, szeretteivel családi szobáink egyikében pihenni szeretne, vagy az otthon biztonságát adó szállásra vágyik akkor panziónk ideális választás. Hazai és különleges ételekkel várjuk ...

Hotel Gizella*** és Étterem

Hotel Gizella*** és Étterem

Az első magyar királyné nevét viselő szálloda és étterem Veszprém történelmi városrészében, a vár tövében helyezkedik el. Ajánljuk ezt a környezetet mindazoknak, akik szeretnek feltöltődni a természet és a tradíciók szépsége által. A hotel éttermének szellemisége is ezt sugározza. A vár ódon, ...

Hotel Historia & Historante ****

Hotel Historia & Historante ****

A szálloda Veszprém belvárosában fekszik, közel az Óváros térhez. 29 férőhellyel rendelkezik. A műemlék épületben kialakított kis szállodához 60 fős rendezvényterem tartozik, az éttermet egy 80 fős pinceterem egészíti ki.

Hotel Historia Malomkert

Hotel Historia Malomkert

A festői környezetben megálmodott Hotel Historia Malomkert a műemlék épületek különlegességével, egyedi stílusával és egyedülálló panorámával a Veszprémi Várra várja a pihenésre, városnézésre érkezőket és üzleti utazókat. Legyen részese nem mindennapi élményekben szállodánkban!

Hotel Jade

Hotel Jade

A Hotel Jade Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú kertvárosi övezetben található, a belvárostól 800 m-re. A szálloda széleskörű szolgáltatásaival ideális helyszín szabadidős turisták és üzleti utazók részére is egyaránt. Szállodánk apartmanokkal, kétágyas illetve háromágyas ...

Pannon Egyetem Központi Kollégium Veszprém

Pannon Egyetem Központi Kollégium Veszprém

A legrégebbi kollégium a Központi Kollégium, amit 1964-ben vehettek birtokukba az első kollégisták. Az épületet teljesen felújították és 2008. novemberétől költözött élet újból a falai közé. Az épület az Egyetem városrész szívében helyezkedik el. A kollégium 5 emeletes, szintenként 90 ember lakik 6 ...

Promedicum Panzió Veszprém

Promedicum Panzió Veszprém

Promedicum Panzió. Veszprém belvárosától nem messze található a panzió és fogászat, ahol elegáns, barátságos környezetben kínálnak teljes körű fogászati ellátást és szállást az igényesen kialakított szobáinkban.

1 2   
Találatok száma: 31

Daiquiri Kávéház és Koktélbár Veszprém

Daiquiri Kávéház és Koktélbár Veszprém

A Daiquiri Kávéház és Koktélbár célja, hogy otthon érezd magad. Bárhonnan jössz, bárhová mész. Barátságos, nem zsúfolt, igényes és kellemes. Elvonulhatsz egy védett sarokba, vagy ülhetsz az internet előtt.

Derce Pékbisztró Veszprém

Derce Pékbisztró Veszprém

Kézműves, kizárólag kovásszal készült termékek és specialty kávézó.

Gyarmati étterem és panzió

Gyarmati étterem és panzió

A panzió a Veszprémet övező körgyűrű és a Balatonfüredi út kereszteződésétől 300 méterre van. Ha üzleti úton van, nyaral, szeretteivel családi szobáink egyikében pihenni szeretne, vagy az otthon biztonságát adó szállásra vágyik akkor panziónk ideális választás. Hazai és különleges ételekkel várjuk ...

Incognito Kávézó Veszprém

Incognito Kávézó Veszprém

Szeretettel várunk kávézónkba, Veszprém szívében baráti környezetben.

KUNSZT Veszprém

KUNSZT Veszprém

Veszprém új dizájnboltja, galériája, bisztró-kávézója és közösségi tere a város központjában, az Óváros téren, a patinás Rosenberg házban, a KUNSZT. Valódi közösségi tér, ahol nemcsak kifinomult dizájntárgyakkal, hanem remek ételekkel és italokkal várunk, kora reggeltől késő délutánig. Egy jó kávé, egy ...

Lucifer Pizzéria

Lucifer Pizzéria

Pizzériánk étlapjának egyediségét – a kiváló minőségű alapanyagok és a gazdag feltétek mellett – városunkban egyedülállóként, a fatüzelésű kemencében sült pizzái garantálják. Termeink kiválóan alkalmasak családi, baráti összejövetelek lebonyolítására, meghitt, romantikus randevúkra, és nem utolsó sorban, ...

Malomkert Sörház Veszprém

Malomkert Sörház Veszprém

A festői környezetben megálmodott Hotel Historia Malomkert különleges szolgáltatásai közé tartozik a saját látvány sörfőzde és söröző, mely helyszíne lehet baráti összejöveteleknek és üzleti találkozóknak egyaránt. A sörözőhöz a házi csapolt sörökön kívül italritkaságok dukálnak: kézműves sörök és ...

Oliva Hotel & Étterem Veszprém

Oliva Hotel & Étterem Veszprém

Hangulatos kis szálló, és a Balaton top10 éttermének egyike Veszprémben! Veszprém történelmi belvárosának szívében, közvetlenül a városközpontban, nyugodt környezetben, a vártól pár perc sétára mediterrán hangulatú szobákkal és étteremmel várjuk kedves Vendégeinket!

Schőnig Cukrászda és Kávéház Veszprém

Schőnig Cukrászda és Kávéház Veszprém

Vállalkozásunkat közel húsz éve kezdtük, még a Zöld alma cukrászdával. Aztán 2004-ben elkészült saját üzletünk, Veszprém közkedvelt kertvárosában, a Jeruzsálemhegyen, mely hangulatos, igényes cukrászdája lett városunknak. Nyáron nagy teraszunk csobogóval, kerti tóval, aranyhalakkal, finom fagylaltjainkkal, ...

Völgyikút Ház Étterem és Panzió Veszprém

Völgyikút Ház Étterem és Panzió Veszprém

Veszprém egyik legszebb fekvésű, csendes övezetében, egyhektáros park szomszédságában várja igényes, pihenésre, sportolásra, testi és szellemi felfrissülésre vágyó vendégeit a városközpontban a Völgyikút Ház.

1 2 3 4   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Hasonló ajánlatok

Kutatók Éjszakája Szombathely 2024
  • Szombathely
2024. szeptember 28. (szombat)
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!