Különleges esküvői helyszín és ajánlat a debreceni Hotel Lycium**** - Kölcsey Központban
Különleges esküvői helyszín és ajánlat a debreceni Hotel Lycium**** - Kölcsey Központban
Pecsételjék meg szerelmüket a hűség városának legnagyobb szállodájában, a Hotel Sziesztában!
Pecsételjék meg szerelmüket a hűség városának legnagyobb szállodájában, a Hotel Sziesztában!
Luxus esküvő a Prónay-kastélyban, Ön megálmodja, mi megszervezzük!

Ön megálmodja, mi megszervezzük! Esküvője teljes időtartamára kizárólagos használatot biztosítunk. Mondja ki a boldogító igent a dísztó kis szigetén, készítsék el kreatív fotóikat a természetben, költsék el esküvői vacsorájukat és mulassanak a lakodalmukon a kastély parkjában, korhű szalonjaiban, vagy modern rendezvénytermében, pihenjék ki a nagy napot a kastély álomszép nászutas lakosztályában, mely éjszakát ajándékba adjuk az ifjú párnak.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Luxus esküvő

A Prónay-kastély a fővároshoz közel, a 40 km-re fekvő Alsópetény főutcájában, a templomdombbal átellenben található. A kastély fénykorának hangulatát idéző Nagykastély reprezentatív termei és terei, a dísztóra és kastélyparkra nyíló szalonja esküvők ideális helyszíne. Egyetlen, impozáns lakosztálya a kastélyban tartott esküvők nászutas párjait fogadja.

Esküvői vendégek fogadása

A Prónay-kastély díszudvara ideális helyszín a vendégek fogadásához, ahol a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek lehetőségük nyílik köszönteni egymást. Esős idő esetén a bejárattal szemben lévő, korhű bútorokkal berendezett Prónay Szalonban részesítheti illő fogadtatásban vendégeit, illetve 2014 júliusától a minden igényt kielégítő, új épületegyüttesben, mely közvetlenül a kastélyparkhoz csatlakozik, teljes befogadó képessége széksoros elrendezés esetén 240 fő, körasztalos ültetéssel max. 200 fő.

Szabadtéri esküvő

A Nagykastély mögötti dísztó kis szigete romantikus helyszín a házasságkötéshez. A násznép a tó partjáról, a közeli hozzátartozók a reprezentatív homlokzat előtti teraszról követhetik végig a ceremóniát, a kerti hangosításnak köszönhetően pedig semmiről sem maradnak le. Időjárástól függően, a szertartás a bejárattól közvetlenül elérhető, központi Prónay Szalonban is megtartható.

A hagyományt tiszteletben tartva, templomi esketésre is van mód a Nézsai Egyházközséghez tartozó alsópetényi Szent István király templomban, ahol Hidász György diakónus katolikus liturgia szerint celebrálja a házasságkötést.

Esküvői vacsora

A vacsorához hangulatos helyszín a Nagykastély jobb oldali szárnyában található Werbőczy terem, ami táblaasztalos ültetéssel 70 fő fogadására alkalmas. A Nagykastély bejáratával szemben lévő Prónay Szalon közvetlen kapcsolattal rendelkezik a parkhoz, így elsősorban szertartáshelyszínként ajánljuk esős idő esetére, de kiválóan alkalmas vacsorahelyszínnek is.

Új, közel 300 nm-es rendezvénytermünk 2014. júliusától nyitja meg kapuit Vendégeink előtt, teljes befogadó képessége esküvő esetén, körasztalos ültetéssel max. 160 fő, így a tánctérnek is elegendő hely marad. Az épületben saját konyha és hűtőkamra is helyet kapott, a teremhez kapcsolódó szerviztér biztosítja a tökéletes kiszolgálást és cateringet.

Vacsora tányérszervizzel

Vendégek fogadása

        Bodza szörp, előétel-falatok

Szertartás a tónál

        Pezsgő a koccintáshoz
        mangalica sonka

Liget program

        Borkóstoló
        Saját érlelésű mangalica sonka
        Zakuszka
        Frissen sült házi kenyér

Vacsora

        Hideg előétel
        Hideg kacsamáj, aszalt paradicsomos baracklekvárral

Leves csészében

        Újházi tyúkhúsleves

Főétel I

        Krémes kecskesajttal töltött sült paprika
        Sertéssült és tarja
        Fokhagymás-petrezselymes csusza

Főétel II.

        Kacsamell filé roséra sütve
        Kacsamájas burgonya au gratin
        Vajban futtatott szőlő, demi glace

Desszert

        Pohárkrémek
        Torta és aprósütemény kínálat

Éjféli vacsora

        Mini töltött káposzta tejföllel gazdagon, friss házi kenyér

Vacsora grillpulton

Vendégek fogadása

        Bodza szörp, előétel-falatok

Szertartás a tónál

        Pezsgő a koccintáshoz

Liget program

        Borkóstoló
        Saját érlelésű mangalica sonka
        Zakuszka
        Frissen sült házi kenyér

Vacsora

        Hideg előétel
        Hideg kacsamáj, aszalt paradicsomos baracklekvárral

Leves csészében

        Újház tyúkhúsleves

Főétel

        Svédasztalon tálalva
        Rozsdás ökörpofa, szalonnás-kelkáposztás speclivel
        Ropogós kacsasült, bajor párolt káposzta
        Csirkemell filé mangalica sonkával sütve, zöldséges párolt rizs
        Konfitált sertéstarja, tepsiben sült burgonya, házi savanyúság
        Pisztráng filé citromos-chilis zellerrel, burgonya pürével
        Házi savanyúság

Desszertek

        Pohárkrémek
        Torta és aprósütemény kínálat

Éjféli vacsora

        Mini töltött káposzta tejföllel gazdagon
        Friss házi kenyér

Vacsora vegyestálon tálalva

Vendégek fogadása

        Bodza szörp, előétel-falatok

Szertartás a tónál

        Pezsgő a koccintáshoz
        házi mangalica sonka látvány szeletelve

Liget program

        Borkóstoló
        Mangalica sonka a vendégek előtt látvány szeletelve
        Zakuszka
        Frissen sült házi kenyér

Vacsora

        Hideg előétel (tányéron)
        Hideg kacsamáj, aszalt paradicsomos baracklekvárral

Leves csészében

        Újházi tyúkhúsleves

Főétel tányérszervizzel

        Konfitált tarja
        Cordon bleu
        Kemencében sült csirke mell filé mangalica sonkával
        Párolt rizs
        Párolt zöldség
        Tepsis burgonya

Desszert

        Csokoládé szuflé friss gyümölccsel

Éjféli vacsora

Esküvői fotózás

Kis esküvői fotózás

A készülődéstől késő délutánig kísérjük és örökítjük meg a nagy napot: az események riportszerű fotózása mellett csoportképeket, családi képeket és igény szerint művészi képeket is készítünk a párról. Megörökítjük a helyszín hangulatát, az elkapott pillanatokat.

Nagyjából 5-6 óra fotózás a helyszínen, melynek eredményeként kb. 300 db retusált képet adunk át (szín-tónuskorrekció, bőrhibák eltüntetése), legnagyobb felbontásban, digitális formában.

Nagy esküvői fotózás

A készülődéstől a menyecskeruháig, illetve az éjféli töltött káposztáig (nagyjából hajnali 1 óráig) éljük és örökítjük meg a pillanatokat: az események riportszerű fotózása mellett csoportképeket, családi képeket és igény szerint művészi képeket is készítünk a párról. Megörökítjük a helyszín hangulatát, az elkapott pillanatokat, a lakodalom jókedvű mulatságát.

Nagyjából 12-14 óra fotózás a helyszínen, melynek eredményeként kb. 6-800 db. retusált képet adunk át (szín-tónuskorrekció, bőrhibák eltüntetése), legnagyobb felbontásban, digitális formában.

Esküvő rövidfilm

Lendületes rövidfilm, amely a nap eseményeit a készülődéstől a menyecsketáncig a képekhez és hangulathoz illő stílusban idézi fel. Rövid snittek követik egymást, így az egész napot meg tudjuk örökíteni, mégsem egy végtelenségig nyújtott dokumentációt adunk: a nap ritmusára vágott film felidézi a meghitt pillanatokat, és minden megtekintéskor öröm belefeledkezni.

A felvételeket 2 operatőrrel és 3 kamerával készítjük. Hossza: max. 10 perc, HD minőségben, DVD-lemezen, BluRay-lemezen, és fájlként egyaránt átadjuk.

Esküvő nagyfilm

Szintén lendületes film, de hosszabb snittekkel, apró részletekre kiterjedően meséli el a nap eseményeit a készülődéstől a menyecsketáncig, a képekhez és hangulathoz illő stílusban. Az egész napot megörökítjük, de csak a legszebb, legemlékezetesebb pillanatok kerülnek bele, így nem egy végtelenségig elnyújtott dokumentációt adunk.

A felvételeket 2 operatőrrel és 3 kamerával készítjük. Hossza: eseménytől függően kb. 60-90 perc, HD minőségben, DVD-lemezen, BluRay-lemezen, és fájlként egyaránt átadjuk.

Jegyesfotózás

Az esküvőt megelőző egyik napon, előre kiválasztott helyszínen/helyszíneken, lazább hangvételű, bemelegítő fotózás a nagy nap előtt – a lényeg, hogy a pár jól érezze magát, és feloldódjon a fényképek készítése közben.

Nagyjából 2-3 óra fotózás, melynek eredményeként kb. 30-40 db. retusált képet adunk át (szín-tónuskorrekció, bőrhibák eltüntetése), legnagyobb felbontásban, digitális formában.

Jegyesfotózás vintage kellékekkel

A MAFILM és az MTVA jelmez- és kelléktárából előre kitalált elképzelés alapján korhű jelmezeket és kellékeket bérlünk ki a fotózás napjára, így számtalan egyedi ötletet meg tudunk valósítani. Örömmel vesszük a pár elképzeléseit, de szívesen ötletelünk mi is a koncepción.

Nagyjából 4-5 óra fotózás, melynek eredményeként kb. 50-60 db. retusált képet adunk át (szín-tónuskorrekció, bőrhibák eltüntetése), legnagyobb felbontásban, digitális formában.

Kreatív fotózás

Már az esküvői ruhákban, de külön napon készítjük el a kreatív, művészi képeket, így a nagy napon nem kell még a fotózást is belesűríteni a programba. Fontos, hogy ezek a képek is nyugalomban készüljenek, amikor nem kell a násznépért aggódni, és rohamtempóban kattogtatni, miközben a fényviszony is kiszámíthatatlan.

Az esküvő utáni napokban, előre megbeszélt helyszíneken, az időjáráshoz és a hangulathoz igazodva, nagyjából 2-3 órát fényképezünk, melynek eredményeként kb. 30-40 db. retusált képet adunk át (szín-tónuskorrekció, bőrhibák eltüntetése), legnagyobb felbontásban, digitális formában.

Eljegyzési videó

Egy 3-4 perces kisfilm, vagy más szóval szerelmes klip, melyet a lakodalomban lehet levetíteni, de akár a meghívó mellé is csatolható – örök emlék az esküvő előtti napok boldog izgalmáról.

Nagyjából 6-8 óra fotózás, max. 2-3 helyszínen, melynek eredményeként kb. 50-60 db. retusált képet adunk át (szín-tónuskorrekció, bőrhibák eltüntetése), legnagyobb felbontásban, digitális formában.

Zenés slideshow

Az ifjú párról szóló, hagyományos, kiskortól napjainkig történő fotótörténeti áttekintést kicsit újragondoltuk és felüdítettük: a pár által megadott képeket egyenként animáljuk és mozgatjuk, azaz egy részletet „kivágva” életre keltjük az amúgy mozdulatlan fényképet, természetesen a pár egyik kedvenc zenéjére. Ugyanezzel a technikával az esküvőn készült fényképekből is vállalunk fotó-film elkészítését.

Meglepetés-film

Legvégére maradt a legizgalmasabb ajánlat, melyről csak annyit mondhatunk, hogy életre szóló emlék.

Sajnos nem árulhatunk el többet – de higgyék el, megéri megkérdezni, mit tartogatunk még Önöknek...

Csomagajánlat: a felsorolt kínálatból kiválasztott szolgáltatásokat csomagként is kínáljuk, ez esetben ár megegyezés alapján.

Kiszállási díj: a feltüntetett árak a kiszállás díját tartalmazzák.

Fotókönyv: igény esetén örömmel elkészítjük, 20x20, 30 oldal.

Exkluzív nászutas lakosztály

A Nagykastély egyetlen, különleges lakosztálya a Prónay-kastély utolsó lakójáról, Batthyány Felíciáról kapta nevét. A Nagykastély bal oldali, elzárt szárnyában található Felícia lakosztály berendezése, a baldachinos franciaággyal és a mesés fürdőszobával, a főúri rezidenciák fényét idézi. Elsősorban nászutas lakosztályként ajánljuk esküvőjüket a kastélyban tartó párok részére.

A Prónay-kastély miliőjéhez illő stílusok bemutatásával útmutatást nyújtunk elképzelései kialakításához.

Továbbá, ha kívánja, a kivételes helyszíni adottságokat kihasználva teljes körűen megszervezzük esküvőjét.

Találatok száma: 2

Alsópetényi Vendégházak

Alsópetényi Vendégházak

A falusi turizmus gyöngyszeme, a vidék semmihez nem fogható megélése a Nógrád megyei Alsópetényben. A sokszor a Cserhát kis Svájcaként emlegetett Nógrád megyei Alsópetény a dél-cserháti dombok lankái ...


Prónay-kastély

Prónay-kastély

A 19. század hangulatát idéző Prónay-kastély és az erdőszerű park varázslatos környezetet teremtenek céges rendezvények, esküvők, családi események megrendezéséhez, valamint az új Vendégház és ...
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Luxus esküvő a Prónay-kastélyban, Ön megálmodja, mi megszervezzük!