Mandala Nyár 2020 Nyíregyháza

Mandala Nyár 2020 Nyíregyháza


Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2020. augusztus 7 és 30. között - ezúttal 29. alkalommal - ismét megrendezésre kerül Nyíregyháza legnagyobb múltú szabadtéri színházi rendezvénysorozata: a Mandala Nyár, mely ebben az évadban is Nyíregyháza belvárosában, a Görög Udvaron jelentkezik!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Kedves Nézőink!

A Mandala Dalszínház nehéz négy hónapot tudhat maga mögött. A világot jelentő deszkákat kényszerűen nélkülözve, az aktuális rendeletekhez igazodva újabb és újabb programterveket szőve teltek napjaink. - A 282/2020. (VI.17.) Kormányrendelet végre megszüntette a veszélyhelyzetet és egyben lehetőség nyílt ismét a színházi előadások korlátozások nélküli megtartására. - Ennek fényében próbáltuk megmenteni a 29. Mandala Nyár eredeti, még februárban véglegesített programjából azt, ami menthető. Így vált véglegessé a 29. Mandala Nyár - az eredeti tervekhez képest erősen meghúzott változata - amely a szokásos nyári kínálatnak csupán 1/3-a, így az idei, a 29. Mandala Nyár a 0.33-as kódjelet viseli, melyhez jó szórakozást kívánunk!

A Mandala Dalszínház képviseletében: Bódis Gábor

29. Mandala Nyár

Program:

2020. augusztus 07. (péntek) 20.30 óra
(Esőnap: augusztus 16.)
Zágon-Nóti-Eisemann: Hyppolit, a lakáj - zenés vígjáték két felvonásban

Rendező: Mikó István (Jászai-díjas, Érdemes Művész)

2020. augusztus 14. (péntek) 20.30 óra
(Esőnap: augusztus 15.)
Tompos Kátya: Holdjárat / Keresztül Európán

Best of műsor
A sokszínűség finom eleganciája

Holdjárat címmel jelent meg Tompos Kátya második szóló albuma 2017. szeptemberében.
A Holdjárat, az a titokzatos erő, mely lelket lélekkel összekapcsol, láthatatlan segítség, misztikus utazás, egy olyan kaland, melyre mindenki vágyik, melynek a végén felkavaró, vagy épp megnyugtató, összeolvasztó, vagy szétválasztó, múlhatatlan, vagy illékony szerelmek várnak ránk.
Ehhez az újabb utazáshoz Kátya ezúttal is Hrutka Róbertet kérte fel útitársnak. Azonban ezúttal már nem átdolgoztak közösen Kátya számára kedves dalokat, ahogyan tették a Keresztül Európán album esetében. Az új lemezre 10 vadonatúj dal született. A dalok szövegét szinte minden esetben Tompos Kátya írta, de Grecsó Krisztián is készített szöveget az énekesnő számára. A bensőséges, helyenként elgondolkoztató, helyenként vicces, de mélyen a lelkéből fakadó történeteket mind mind az élet ihlette. Egy darab valamennyi vers a színésznő lelkéből, ablak a világára.
Az új koncert műsorban a Holdjárat album dalain túl természetesen a régi kedvencek is helyet kaptak.

Mandala Premier!
2020. augusztus 26. (szerda) 20:00 óra
(Esőnap: 2020. augusztus 31.)
Kellér Dezső-Horváth Jenő-Szenes Iván: A SZABIN NŐK ELRABLÁSA 
- Zenés bohózat
Rendezte – Mikó István (Jászai-díjas, Érdemes Művész)

„A szabin nők elrablása” igényesen szórakoztató zenés vígjáték és egyben vallomás a vándorszínházról, mely bemutatja annak romantikáját, szenvedélyességét, örömeit és keserveit egyaránt. Zenés bohózat, mely virtuóz humorú jeleneteivel a régi vándorszínész-társulatok mindig is kedvelt darabja volt és máig visszatérő darabja a magyar színházak repertoárjának is. Igazi színészbarát darab, melyben a kiváló szerepek a társulat idősebb és fiatal tagjai számára egyaránt kínálnak lehetőségeket tehetségük megcsillogtatására.

2020. augusztus 30. (vasárnap) 19.00 óra
(Esőnap: augusztus 31.)
29. Mandala Nyár Zárógála

“Kézfogás – Köszönet -gála”
vendégünk: Hevesi Tamás & Zenekara

Helyszín:

A Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola Udvara,
A Görög Udvar
Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 16. sz.

Forrás: a Mandala Nyár honlapja

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG