Fedezze fel Budapest csodáit földön és vizen, a kétéltű városnéző busszal!
Fedezze fel Budapest csodáit földön és vizen, a kétéltű városnéző busszal!

Margó Irodalmi Fesztivál 2017

Kilencedik alkalommal hozzuk össze a kortárs magyar irodalom nagyjait és mutatjuk be a könyveken túli világot 2017. június 7-11. között a Petőfi Irodalmi Múzeumban. Koncertek, felolvasások, dedikálások, szerzői estek a Petőfi Irodalmi Múzeumban. Az ötnapos fesztiválon fellép többek között új kötetével Nádas Péter, Peer Krisztián, Szív Ernő, Tóth Krisztina és Kemény Zsófi. A továbbra is teljesen ingyenes Margó nyáron, és két éve már ősszel is, írók, könyvek és olvasók egymásra találása, rendhagyó szerzői esteken, koncerteken és felolvasásokon. Az idei program egyik főszereplője, szombat este, a tizenkét év után új, nagyszabású könyvvel jelentkező Nádas Péter lesz, akinek Világló részletek című műve nemcsak a Margó, de egyelőre az év legfontosabb könyvének tűnik. Biztos szereplő még a hosszú alkotói csöndet megtörő Peer Krisztián, aki 42 című, formájában is újszerű kötetével máris megjelent a sikerlistákon, Szív Ernőként Darvasi László, új, már a felnőtteket célzó regényével jelentkező Kemény Zsófi és az új tárcagyűjteményét bemutató Tóth Krisztina, valamint a szintén évek után visszatérő Tisza Kata is.


Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

A június 7-11-ig a Petőfi Irodalmi Múzeumban megrendezendő ingyenes irodalmi fesztiválon a szervezők célja, az őszi kiadással együtt már kilencedszerre, hogy rendhagyó szerzői estekkel, városi irodalmi sétákkal, koncertekkel és felolvasásokkal közösségi élménnyé tegyék az irodalmat. Az ötnapos fesztiválon fellép többek között friss kötetével Nádas Péter, Peer Krisztián, Szív Ernő, Tóth Krisztina és Kemény Zsófi, illetve dalaival Kiss Tibi, Jónás Vera, Szabó Benedek és a 30Y.

A program a családoknak is vonzó lesz: a hétvégén mindkét nap GyerekMargóval indul, gyerekjógával, kreatív foglalkozásokkal, játékokkal és meséléssel.

Forrás: Szervezők


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők az időpont  és programváltoztatás jogát fenntartják!
Forrás: az esemény Facebook-oldala

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Margó Irodalmi Fesztivál 2017