Zsidó Kulturális Fesztivál 2018. Jegyvásárlás!
Zsidó Kulturális Fesztivál 2018. Jegyvásárlás!
Korda György és Balázs Klári - Életműkoncert 2018. Online jegyek!
Korda György és Balázs Klári - Életműkoncert 2018. Online jegyek!
Zsidó Kulturális Fesztivál 2018. Jegyvásárlás!
Zsidó Kulturális Fesztivál 2018. Jegyvásárlás!
Első V4 Nemzetközi Zongorafesztivál Sárospatak 2018! Jegyek!
Első V4 Nemzetközi Zongorafesztivál Sárospatak 2018! Jegyek!
Jegyek Halász Judit koncertjeire
Jegyek Halász Judit koncertjeire
Presser Gábor 1507. és 1508. koncertjét tartja a Papp László Budapest Sportarénában
Presser Gábor 1507. és 1508. koncertjét tartja a Papp László Budapest Sportarénában
A világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar koncertje.
A világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar koncertje.

Erdély világzenei csűrfesztiválja a Méra World Music 2018. augusztus 2-5. között. A fesztiválnak a Cifra-Kalotaszeg egyik legszebb és legnagyobb települése, Méra, a Kolozsvártól 15 kilométerre fekvő, 1300 lelkes falu ad otthont. A Méra World Music egy világzene-fesztivál, ahol a népzene, a reggae, az elektro, a jazz, a flamenco mind megfér egy csűrben.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Méra World Music 2018

2018. augusztus 2-5. között

A Méra World Music még kicsi és családias, de ha minden jól megy, akkor az is marad! Méra egy találkozóhely. Emberek, zenék, kultúrák és történetek találkozóhelye.  A fesztivál egyik napját teljesen a népzenének szentelik, aznap lesz a kalotaszegi zenésztalálkozó. A fesztivál nem korhatáros, kisgyermekes családoknak is készülnek programokkal. Találkozunk a csűrben 2018-ban is.

A Méra World Music az egyetlen nemzetközi világzenei fesztivál Erdélyben. A fesztivál 3. kiadása még izgalmasabb programmal várja mindazokat, akiket érdekel, hogyan hangolják át a műfaj legnagyobbjai a népzenét a 21. század zenei nyelvére!

A koncerteket minden nap TÁNCHÁZ és JAM SESSION követi ahol a nemetközi fellépők mellett palatkai, kalotaszegi, szászcsávási zenészekkel, a házigazda pedig a magyarországi Erdőfű zenekar.

A Méra Világzenei Csűrfesztiválon három kontinens zenészei lépnek fel egy falusi porta csűrszínpadán. A széles zenei választék és fergeteges fesztiválhangulat mellett a közönség  megismerheti  egy hagyományőrző kalotaszegi   falu  hétköznapjait. A patakon túl, a   gyümölcsösben  a   chillzone függőágyakkal várja a fesztiválozókat, a gyerekeknek pedig egész napos programot kínálunk. A fesztivál idén is nagy hangsúlyt fektet az autentikus környezetre, a fenntarthatóságra és a családias hangulatra.

ÚJDONSÁGOK!

Hogy 0-99 éves korig mindenki jól érezze magát Mérán délutántól késő éjszakáig nem csak a megszokott helyszíneken szól a zene! A fesztivál zenei kínálata szombaton és vasárnap egy negyedik,
CSALÁDI KONCERTtel bővül. Az idei kiadás különlegessége, hogy a már megszokott helyszínek mellett a REFORMÁTUS TEMPLOM kapui is megnyílnak a világzene számára. Idén hangsúlyosabb szerepet kapnak a kalotaszegi KISTERMELŐK is, akik termékeikkel a Bivalymúzeum udvarára rajzolják Kalotaszeg gasztronómiai térképét, így a fesztivál teljes ideje alatt hozzá lehet jutni házias ízekhez, helyi ínyencségekhez.

FESZTIVÁLBÉRLETEK most még kedvezményes áron, mindössze 79 lejért kaphatók. A 14 évnél fiatalabbak INGYEN vehetnek részt a fesztiválon egy 10 lej értékű utalvány megváltásával, amelyet a fesztivál területén szabadon lefogyaszthatnak. Június 1-től a bérletek ára 99 lejre fog változni, majd július 23-tól 119 lejre. A 14 évnél fiatalabbak ingyen vehetnek részt a fesztiválon egy 10 lej értékű utalvány megváltásával, amelyet a fesztivál területén szabadon lefogyaszthatnak.

KÖZLEKEDÉS. Méra mindössze 13 km-re van Kolozsvártól. Mérába, a Szarka telekre könnyen ki lehet jutni tömegközlekedéssel, fesztiválbusszal, biciklivel vagy autóval.

SZÁLLÁS. A méraiak idén is megnyitják a házaikat és kertjeiket a fesztiválozók előtt.

TÍZ GONDOLAT A MÉRA WORLD MUSIC CSŰRFESZTIVÁLRÓL

  • Méra egy világzene-fesztivál, ahol a népzene, a reggae, az elektro, a jazz, a flamenco mind megfér egy csűrben.
  • Méra egy csűrfesztivál, ahová nem minél több résztvevőt várunk, hanem csak 6000-et.
  • Mérán mindenki köszön az utcán. Még az idegeneknek is.
  • Mérán több a bivalykolomp, mint a kapucsengő!
  • Méra gyerekbarát, mert puha a fű, jó a levegő, a fesztiválra 14 éves korig ingyenes a belépés és gyerekprogramokkal is készülünk.
  • A Méra World Music még nagyon kicsi és családias, de ha minden jól megy, akkor az is marad!
  • Méra a világ közepe.
  • Méra egy találkozóhely. Emberek, zenék, kultúrák és történetek találkozóhelye.
  • Mérán nem napjaink, hanem az évezred slágerei szólnak.
  • Méra? Mér ne! 

Forrás: A Méra World Music honlapja

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Méra World Music 2018. Világzenei Csűrfesztivál

Programajánlat

© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket