Márton napi Borfesztivál a Gellértben
Márton napi Borfesztivál a Gellértben

Idén immár az ötödik alkalommal rendezik meg Vecsésen a Bálint Ágnes Mesefesztivált, melyre már nem csak a környékből, hanem az egész országból várják a kicsiket és nagyobbakat egyaránt. A hagyományosan gyermeknapkor tartott ingyenes családi programra ebben az évben is gyermekszínházakkal, koncertekkel, nem mindennapi játékokkal és interaktív programokkal készülnek a szervezők, melyek az előzetes online vagy helyszíni regisztrációt követően vehetőek igénybe. Az ötödik alkalom különleges évforduló, ezért idén a cirkuszi forgatag varázslatos és izgalmas világát élhetik át az eseményre kilátogatók. Bohócok, bűvészek, beszélő állatok, zsonglőrök és még sok más cirkuszi figura fogja elkápráztatni a kis közönséget.


Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

V. BÁLINT ÁGNES MESEFESZTIVÁL

2017. május 27-28.

Programok

Idén is számtalan különleges élménnyel gazdagodhatnak akik kilátogatnak ez eseményünkre:
lesz Bohóc körhinta, Bag Jump, hogy csak a legnagyobb játékainkat említsük, a kicsik és nagyok egyaránt belekóstolhatnak a cirkusz világába interaktív programjaink segítségével, részt vehetnek földi artistaképzésen, bűvész iskolába tanulhatják a titkos trükkök fortélyait, játszóházban próbálhatják ki a legkülönbözőbb cirkuszi eszközöket és kellékeket.

Természetesen idén is rendezünk családi és gyermek koncerteket, a vasárnapi programot, például a HandaBanda zenekar műsorával zárjuk!

A Gergely Theáter bemutatja: Csukás István-Berkes Gábor - Kutyánszky Kázmér avagy egy versíró kutya kalandjai
zenés mesejáték

A Gyereknapi jó hangulatot az ISZKIRI ZENEKAR alapozza meg! Vasárnap reggel 10 órakor láthatjátok Őket a Főtéren található NAGYSZÍNPADON! Töltsétek nálunk a hétvégét, várunk Mindenkit Gyereknapon is!

2017. május 28. vasárnap 16.00 óra
Kutyánszky Kázmér

Gergely Theáter

Jegyár: 1.500,- Ft

A Mesefesztivál keretein belül nálunk láthatja először egy premier előtti bemutatón közönségünk a Gergely Theáter legújabb gyermek darabját.
Kutyánszky Kázmér minden reggel versírással kezdi a napot. A kisvárosban, ahol lakik, mindenki verset vár tőle: a zöldséges, a hentes, a cipész és a szabó is. Egy nap Bonifác, a postás apró szívességre kéri. Miközben neki a központba kell mennie, megbízza Kázmért, keresse meg annak az ajánlott levélnek a gazdáját, amelyre elfelejtették felírni az illető nevét. A nyomaték kedvéért Kázmérnak egy postás sapkát is kölcsönöz. Kázmér lelkiismeretesen nekifog a munkának, és Kristóffal, a macskával - aki egyébként lány - megpróbálja a furcsa levelet kikézbesíteni. Már delet harangoznak, mikor kiderül, hogy kinek és miért írták a levelet, ugyanis benne a teljhatalom átvételével fenyegetik meg Bözse nénit, a tejbolt vezetőjét. A levelet egy tej-szomjas kandúr, Felícián írta, és tervét késlekedés nélkül végre is hajtja. Ketrecbe zárja Bözse nénit, és megszerzi a hatalmat a tejboltban...
Szereplők: Kovács Róbert, Gere Orsolya, Schupp Gabriella, Némedi-Varga Tímea, Jeges Krisztián, Ott József.

A MESEFESZTIVÁLRA nyitja meg kapuit Vecsés legújabb attrakciója a NYOMDAGALÉRIA! Az interaktív alkotóház a Vértesi Nándor utca 9. szám alatt található és mindkét napon izgalmas programokkal várja az érdeklődőket:
- Vetítéssel egybekötött írás- és nyomtatástörténeti bemutató
- Levelezőlap nyomtatása kézi sajtóval
- Kifestőkönyv készítése
- Cirkuszipóló-nyomtatás hozott pólóra

Forrás: a Mesefesztivál honlapja

Találatok száma: 4

Airport Hotel Budapest Stáció

Airport Hotel Budapest Stáció

Nemzetközi repülőtérhez közel, autóval alig 5 percre épült a ferihegyi repülőtér első négycsillagos szállodája az Airport Hotel Stáció, amely a tranzit utasokon kívül gondol a családosokra is akik ...


Halász Vendéglő, Panzió és Pizzéria

Halász Vendéglő, Panzió és Pizzéria

Halász Vendéglő, Panzió és Pizzéria.


Airport Hotel Budapest**** Superior

Megnyílt Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, non-stop étteremmel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. Ingyenes repülőtéri ...
Találatok száma: 5

Avion Étterem

Avion Étterem

A nap 24.00 órájában nyitva tartó AVION étterem és Pezsgő bár szolgáltatási palettáján szerepel az igényesen összeállított Ala Carte étlap és itallap, melyről vendégeink - kellemes, elegáns, ...


Pipacs Étterem & Terasz

Pipacs Étterem & Terasz

Mediterrán stílusú szálloda, kellemes hangulatú kiváló étterme várja a torkoskodókat, akiknek ínycsiklandozó ételeket kínálunk, első osztályú magyar borokkal és magas színvonalú kiszolgálással.


Halász Vendéglő, Panzió és Pizzéria

Halász Vendéglő, Panzió és Pizzéria

Halász Vendéglő, Panzió és Pizzéria.
KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Bálint Ágnes Mesefesztivál Vecsésen 2017. május 27-28.

Programajánlat

Vecsési programok 2017
Vecsési programok 2017
  • Vecsés
2017. november 3. 19:00
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2017
Liszt Ferenc Repülőtér programok 2017
  • Budapest
  • XVIII. kerület
2017. október 22. 19:30
KutyaFesztivál 2018
  • Budapest
  • XVIII. kerület
2018. március 24.
Csabai Kolbászfesztivál 2017
Csabai Kolbászfesztivál 2017
  • Békéscsaba
2017. október 19 - 22.