Irány Siófok!
Irány Siófok!
Balatoni wellness pihenés egész évben családias siófoki szállodánkban.
Balatoni wellness pihenés egész évben családias siófoki szállodánkban.

Kedves Mézeskalácsváros Siófok kedvelők! Tavaly iskolák, óvodák segítségével építettük fel Siófok városát mézeskalácsból. Idén folytatjuk jótékonysági kezdeményezésünket, szeretnénk ha bővülne az `építkezők` tábora. VÁRJUK AZON SEGÍTŐSZÁNDÉKÚ EMBEREK, TÁRSASÁGOK JELENTKEZÉSÉT, AKIK CSATLAKOZNÁNAK JÓTÉKONYSÁGI AKCIÓNKHOZ! Most sincs más teendő minthogy felépíteni egy siófokra jellemző épületet, parkot mézeskalácsból. A város 2017. november 24.- december 17. között lesz kiállítva a Kálmán Imre Kulturális Központ aulájában. Az épületekért felajánlott licitösszegekkel idén, Gelencsér Nikolettát és családját szeretnénk segíteni.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
E-mail cím: [info@...megnézem]
Cím: 8600 Siófok , Fő tér 2., Kálmán Imre Kulturális Központ

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Légy szíves, építs fel otthon egy házat, vagy Siófok egy jellegzetes épületét a Mézeskalácsvárosba. Egyénileg vagy csapatban is dolgozhatsz. Nem szeretnénk titkolni, hogy egy épület elkészítése - még a kisebbekké is - nagy munka. Különösen az első, szétégetett panelek, a másodszorra is bedőlő falak láttán gondol arra az ember, hogy nem akar ebben az egészben részt venni. De az a tapasztalatunk, hogy végül megépül a mézeskalácsház, és szép lesz, egyedi, tündöklő, egy jó telekre kerül, jó kilátással, ki is világítjuk, a legtöbb esetben minden jóra fordul, mint egy átlagos mesében, ebben mindenki biztos lehet.

A várost novemberben az alkotók segitségével épitjük majd fel. A kész mézeskalácsváros november 24-től, a Városnapon lesz átadva és az  adventi időszakban kiállitva a Kálmán Imre Kulturális Központban.

Számos telek áll rendelkezésedre Mézeskalácsvárosban. A regisztráció kitöltésével foglalhatsz belőlük. Egy telket, egy A/4-es (21x29 cm) alapterületűnek képzelj el. Ha nagyobb épületet szeretnél építeni, kérlek, foglalj több telket. Arra az információra, hogy körülbelül mekkora területen képzeled el épületedet azért van szükségünk, hogy megfelelő méretű terepasztalt készíthessünk elő.
Szeretném elmondani, hogy a részvételnek nincsenek költségei, különösebb kódexe sincsen.
A  telekregisztrációval teszel egy ígéretet, számítunk rád. Vállalj kis épületet vagy vállalj nagy épületet, vállalj folyót, óratornyot, parkot, sportpályát, víztornyot, vasútállomást, repteret, múzeumot, egyetemet, alagutat, felüljárót, hidat, hóembercsoportot, vagy bármit, de ne vállald túl magad, nagyon fontos, hogy örömödet leld ebben a programban. Légy szíves, úgy oszd be az idődet, hogy mindenképpen el tudd hozni alkotásodat azon a héten, amelyen építkezünk.

Ha semmilyen akadályát nem látod annak, hogy vállalkozz az építkezésre, akkor örülnék, ha elfogadnád a játékszabályokat, és telket foglalnál Mézeskalácsvárosban.

Az idén egy kiliti kislányt, Gelencsér Nikolettát és családját szeretnénk segíteni. Niki oxigénhiányosan született, így a mindennapi küzdelemben nagy segitségére lennénk a családnak.

 

A „Mézeskalácsváros Siófok” megálmodója: Kótiné Molnár Szilvia.

Találatok száma: 3

Hotel Nostra*** Siófok

Hotel Nostra*** Siófok

Szállodánk, a Nostra Hotel Siófok tradicionális üdülőövezetében fekszik, a Balatontól 100, a központtól 1200 m távolságban. 41 db kétágyas pótágyazható szobával, és 5 db kétszobás apartmannal ...


Hotel Residence Balaton**** Superior Conference & Wellness Hotel

Hotel Residence Balaton**** Superior Conference & Wellness Hotel

Élje át Ön is a Balaton csodáit Siófokon! Ha elegáns, de meghitt, családias környezetben szeretne pihenni, akkor a legjobb helyen jár. A város egyik legszebb szállodája, az exkluzív kis ékszerdobozzá ...


Renegade Hotel

Renegade Hotel

Több mint 10 éve várjuk kedves vendégeinket a Balaton fővárosában, ahol az év legmelegebb időszakában a Petőfi sétány Siófok szíve. Számtalan szórakozóhely, alig 50 méterre a Balaton, pár perc sétára ...
KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Mézeskalácsváros Siófok 2017