MÜPA családi programok 2023. Online jegyvásárlás
Csabai Kolbászfesztivál - SZTÁRFELLÉPŐK EGÉSZ SORA ÉRKEZIK AZ IDEI CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁLRA
Csabai Kolbászfesztivál - SZTÁRFELLÉPŐK EGÉSZ SORA ÉRKEZIK AZ IDEI CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁLRA
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Tuning és Retró Fesztivál
Tuning és Retró Fesztivál
Munkácsy kiállítás Székesfehérváron Pákh Imre műgyűjtő rendkívüli gyűjteményéből
Munkácsy kiállítás Székesfehérváron Pákh Imre műgyűjtő rendkívüli gyűjteményéből
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Októberben újra vár mindenkit az ősz egyik legjobb gasztrofesztiválja, a siófoki Halfesztivál!
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Szabadság, szerelem...Nyáry Krisztián - Szegő János irodalmi estje
Munkácsy kiállítás Székesfehérváron Pákh Imre műgyűjtő rendkívüli gyűjteményéből
Munkácsy kiállítás Székesfehérváron Pákh Imre műgyűjtő rendkívüli gyűjteményéből

MÜPA családi programok 2023. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
Népszerűség
2023. szeptember 30. (Szombat)

MÜPA családi programok 2023. Online jegyvásárlás. A Művészetek Palotájában a gyermekek életkora alapján könnyen ki lehet választani a programokat. A szülők gyermekeikkel együtt szerezhetnek élményeket a zene világában. A kicsik fejlődéséhez nagyban hozzájárulnak a tematikus koncertek, foglalkozások.

MÜPA családi programajánló 2023

Babakoncertek - Első találkozások az élő zenével

 • Élőzene babáknak
 • Különböző stílusú énekes és hangszeres kamarazene harminc perc terjedelemben

A legkisebbeknek szóló sorozatban tipegő, totyogó vagy még járni sem tudó apróságok lepik el az Üvegterem szőnyegét, hogy szüleikkel, nagyszüleikkel együtt élőzenét hallgassanak. Közismert, hogy a korai zenei élmények meghatározóak, nem lehet elég korán elkezdeni a zenével való ismerkedést. A Babakoncertek olyan zenehallgatási lehetőséget kínálnak, ahol a hangzás, a zenedarabok összeállítása, a környezet a babák szükségleteihez és befogadói képességeihez vannak igazítva, és ahol a kicsik a számukra legfontosabb felnőttek közvetlen közelségében, az ő zenéhez való viszonyulásukat mintaként megtapasztalva lehetnek részesei a zene semmivel sem pótolható élményének. Ezeken a „mini hangversenyeken” különböző stílusú énekes és hangszeres kamarazene szólal meg rövid, könnyen befogadható tételekben, fiatal művészek előadásában.

Korosztály: 0-3 év

Minimatiné

 •     Zenés-verses-dramatikus előadások kisgyermekeknek

Óvodás-kisiskolás korúaknak szóló sorozat, melyben mesék, versek, lírai hangvételű történetek elevenednek meg az Üvegterem közelséget teremtő színpadán dramatikus eszközökkel, a zenével egységben, a zene által, jellemzően nem didaktikus, hanem szórakoztató és artisztikus jelleggel. A sorozatban többnyire énekes előadók, zenekarok, gyermek- és bábszínházak vendégelőadásai láthatóak és hallhatóak.

Korosztály: 3-8 év

Tesz-vesz muzsika

 •  Hétköznapi tárgyak kreatív felhasználásával, mindennapos élethelyzetek felidézésével szőtt dalos, mondókás játékok sora, közös éneklés, mesélő hangszerek

Hétköznapi tárgyak (törölköző, sál, csipesz, gomb, fakocka) kreatív felhasználásával, mindennapos élethelyzetek (mint az öltözés, fürdés, teregetés) felidézésével szövi a dalos, mondókás játékok sorát Hegedűsné Tóth Zsuzsanna, az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolai Karának oktatója minden hétfőn délelőtt. A gyerekeket úgy öleli körül az értékes magyar költészet és zene, hogy közben lehetőséget kapnak a környező világ tevékeny megismerésére, kreatív felfedezésére és mozgásigényük kielégítésére. Ebben a kalandozásban a körülöttük és velük mondókázó, daloló szülők biztonságot adó, élményt fokozó, aktivitásra ösztönző jelenléte támogatja őket.

Korosztály: 1,5 - 3 év

Tesz-vesz óvoda

 •     Interaktív zenei játékok óvodáskorúaknak, hétköznapi tárgyak kreatív felhasználásával, közös éneklés, mesélő hangszerek

Az interaktív zenei játékok célja az óvodás korú gyermekek zene iránti érdeklődésének ébrentartása, improvizációs készségük kibontakoztatása, hétköznapi tárgyak (légycsapók, óriás csipeszek, óriás gombok, színes sálak, kendők) zenei környezetbe helyezése a fantázia, a kreatív gondolkodás által. A programban a Tesz-vesz muzsika koncepciója él tovább. A negyvenöt perces foglalkozásokat Hegedűsné Tóth Zsuzsanna, az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolai Karának oktatója tartja csütörtök délutánonként.

Korosztály: 3 - 6 év

Zenebona – Ne csak hallgasd! – Kreatív játékok a hangokkal és hangszerekkel

 •     Improvizációra, zenei kreativitásra épülő foglalkozások
 •     Ismerkedés a hangszerekkel, hangszerkészítés

A Müpa épületében 10-15 fős csoportok számára szervezett foglalkozások résztvevői zenei kreativitásra épülő tevékenység közben fedezhetik fel eddig ki nem aknázott képességeiket, élvezhetik a „zenecsinálás” és az együttes zenélés örömét. A másfél órás foglalkozások három fő részből állnak. Az első félórában koncentrációt, memóriát, együttműködési készséget is fejlesztő ritmus-, szöveg- és dallam-improvizációra épülő kreatív játékokat játszanak a résztvevők. A gyakorlatok úgy vannak felépítve, hogy mindegyikük alkalmazható bármely korosztály képességeihez. A második részben a hang és a hangszerek általános jellemzőiről, valamint – a foglalkozás tematikájának megfelelően – egy-egy hangszercsoportról folyik interaktív beszélgetés, gazdag szemléltetéssel. A foglalkozás harmadik részében a szülők bevonásával a gyerekek a tárgyalt hangszercsoporthoz tartozó egyszerűbb hangszereket készítenek, melyet azután haza is vihetnek.

Korosztály: 5-8 év

MUS-E – Kreatív zenés foglalkozások

 •     Különböző művészeti ágak (zene, tánc- és színházművészet, képzőművészet) találkozása a zenéhez kapcsolódó kreatív tevékenységben

A MUS-E (Musique-Europe) mintaprogram a neves hegedűművész és humanista gondolkodó, Yehudi Menuhin kezdeményezésére 1993-ban indult útjára az Európai Unió égisze alatt. A művészeti-nevelési program lényege, hogy a gyermekek a művészek révén olyan impulzusokat kapnak, amelyek érzékennyé teszik őket a külső világ különféle jelenségeinek befogadására, értelmezésére, továbbgondolására. A programban résztvevő hivatásos művészek különböző művészeti ágak (zene, tánc- és színházművészet, képzőművészet) képviselői. A MUS-E foglalkozásokon vezetésükkel e művészeti ágak találkoznak zenéhez kapcsolódó kreatív tevékenységben. A Müpa által ajánlott MUS-E foglalkozásokat vezető művészek rugalmasan alkalmazkodnak a csoportok korosztályához, képességeihez, igényeihez.

Korosztály: 6-10 év

Cifra Palota – Interaktív családi programok

 •     Zenés tánc- és mese-előadások
 •     Zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő játékok

A vasárnaponként megrendezett Cifra Palota azokat a családokat várja, amelyek aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. A színpadon megjelenő zenés, tánc- és mese-előadások és az Előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok kapcsolódnak a program heti témájához és a Müpa más előadásaihoz.

Korosztály: 0-12 év

Hetedhét táncház

 •     Zenés, táncos, énekes foglalkozás mesével – gyerekeknek

A havonta egy alkalommal, a vasárnapi Cifra Palota műsorába illeszkedő Hetedhét táncház sorozatban a legkiválóbb muzsikusok, hagyományőrző hangszeres mesterek és táncmesterek segítségével tehetik meg kezdő tánclépéseiket a gyerekek, ismerkedhetnek tájaink hagyományaival: meséivel, játékaival, szokásaival, zenéjével, dalaival és az egyes tájak jellegzetes hangszereivel, nemcsak hallgatóként, hanem a közös játék és tánc résztvevőjeként is.

Korosztály: 5-12 év

Hang-szer-szám

 • Főszerepben a zene „szerszámai” – a hangszerek
 • Autentikus élőzene, hangszerbemutatóval

A félévenként egy-egy témakört (klasszikus, népi, világzenei hangszerek, billentyűs vagy ütőhangszerek) bemutató sorozatban a zene „szerszámaival”, a hangszerekkel ismerkedhetnek meg a hallgatók, autentikus élőzene által, az azt megszólaltató szakértő muzsikusok moderálásával.

Korosztály: 8-12 év

Matinékoncertek

 •     Tematikus hangversenysorozat iskoláskorúaknak
 •     Zeneművészek által moderált előadások
 •     Komplex zenei élmény, műfaji sokszínűség

Iskoláskorú gyerekeknek és családjuknak szólnak a Matinékoncertek. A tematikusan szerkesztett koncertek minden félévben egy-egy téma köré rendeződnek. Az iskolás korosztály befogadási képességeihez igazított tematikus sorozat, melynek magas zenei színvonalú, vizuális elemekkel kiegészített előadásait jó előadói képességgel rendelkező, gyerekekkel jól kommunikáló zenészek moderálják, a hangsúlyt az élményszerűségre helyezi, az ismeretterjesztő-jelleget kerülve.

Korosztály: 10-14 év.

Ringató - zenés foglalkozások kisgyermekeknek

 • Vedd ölbe, ringasd, énekelj! - hirdeti a kodályi elveken alapuló Ringató zenei műhely programja

A dalok, népdalok, mondókák játékos újrafelfedezésének, az együttes éneklés és játszás újbóli megismerésének lehetőségét kínálja kisgyermekek és szüleik számára az országosan és már nemzetközileg is ismertté vált, népszerű zenés foglalkozás. Szerda délelőttönként Gáll Viktória Emese várja azokat a szülőket, nagyszülőket, akik szeretnének családias légkörben együtt énekelni, játszani, zenélni kisgyermekükkel.

Korosztály: 0-3 év

Ringató zeneóvoda - Piccolo

A Ringatón felcseperedett, immár óvodás korú gyermekeket, valamint szüleiket korcsoportonkénti zeneóvodai foglalkozásokon várja szerda délutánonként dr. Gállné Gróh Ilona Pro Familiis- és Forrai Katalin-díjas zenepedagógus, e művészeti módszer megalkotója. A Ringató zeneóvoda foglalkozásai közül a Piccolo elnevezésű a 3-4 éveseknek, azaz kiscsoportos óvodásoknak szól. A legkisebbekkel együtt eleinte a szülők is aktívan részt vesznek a hagyományos Ringató alapelveit követő foglalkozásokon. Ahogy telnek a hónapok, a szülők egyre inkább háttérbe húzódnak, miközben gyermekeik egyre bátrabban, önállóan vesznek részt a játékos, zenei képességfejlesztő gyakorlatokban. Az életkori sajátosságok figyelembevételével a mondókák és ölbeli játékok kiegészülnek zenehallgatással, bábokkal és a kicsik számára érdekes más eszközökkel, ugyanakkor az élő énekszó és a hangszerjáték továbbra is főszerepet tölt be. A félórás programok célja dalos játékok, magyar népdalok, mondókák és más népek dalainak megismertetése, a gyerekek zenei érdeklődésének felkeltése, zenei ízlésének és esztétikai fogékonyságának formálása: a zenei hallás, az éneklési készség, a ritmusérzék, a zenei formaérzék és kreativitás fejlesztése, valamint a zenehallgatásra való szoktatás.

A foglalkozások hétről hétre egymásra épülnek, ezért rendszeres részvétel javasolt a megadott korosztályi besorolás alapján.

Korosztály: 3-4 év

Ringató zeneóvoda - Grande

A Ringatón felcseperedett, immár óvodás korú gyermekeket, valamint szüleiket korcsoportonkénti zeneóvodai foglalkozásokon várja szerda délutánonként dr. Gállné Gróh Ilona Pro Familiis- és Forrai Katalin-díjas zenepedagógus, e művészeti módszer megalkotója. A Ringató zeneóvoda Grande elnevezésű, az 5-6 éves nagycsoportos óvodásoknak szóló foglalkozásain a csoportos zenei gyakorlatok mellett az egyéni szereplések is előtérbe kerülnek. A képességfejlesztés alapja a mondóka és az énekes játék, ám a résztvevők egyre több komponált gyermekdallal ismerkednek meg. A gyermekek megtanulják, hogy helyes tempóban, helyes hangmagasságban, tisztán és bátran énekeljenek, és hogy a bonyolultabb körjátékokat is szép tartással, esztétikus mozgással kísérjék. A foglalkozások elősegítik a zenei tagozatos általános iskolai tanulmányokat, illetve a későbbi hangszertanulást, emellett a zenei képességfejlesztés a gyermekek mentális és szociális készségeinek fejlődésére is pozitív hatással van. A félórás programok célja dalos játékok, magyar népdalok, mondókák és más népek dalainak megismertetése, a gyerekek zenei érdeklődésének felkeltése, zenei ízlésének és esztétikai fogékonyságának formálása: a zenei hallás, az éneklési készség, a ritmusérzék, a zenei formaérzék és kreativitás fejlesztése, valamint a zenehallgatásra való szoktatás. A foglalkozások hétről hétre egymásra épülnek, ezért rendszeres részvétel javasolt a megadott korosztályi besorolás alapján.

Korosztály: 5-7 év


2023.09.30.
2023.10.01. - 2023.10.02.
2023.10.04. - 2023.10.05.
2023.10.07.
2023.10.09.
2023.10.11. - 2023.10.12.
2023.10.14.
2023.10.16.
2023.10.18. - 2023.10.19.
2023.10.21.
2023.10.25. - 2023.10.26.
2023.10.28.
2023.10.30.
2023.11.04.
2023.11.06.
2023.11.08. - 2023.11.09.
2023.11.11.
2023.11.13.
2023.11.15. - 2023.11.16.
2023.11.18. - 2023.11.20.
2023.11.22. - 2023.11.23.
2023.11.25.
2023.11.27.
2023.11.29. - 2023.11.30.
2023.12.02.
2023.12.04.
2023.12.06. - 2023.12.07.
2023.12.09.
2023.12.11.
2023.12.14.
2023.12.16. - 2023.12.17.
2023.12.18.
2023.12.21.
2023.12.28. - 2023.12.29.
További ajánlataink

2023.09.25. - 2023.10.01. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
2023.09.30. Müpa Minimatiné előadások 2023. Online jegyvásárlás
2023.09.30. Elvis Costello koncert 2023. MÜPA, online jegyvásárlás
2023.09.30. Zenebona MÜPA 2023. Kreatív játék hangokkal és hangszerekkel, online jegyvásárlás
2023.09.30. MÜPA matinékoncert 2023. Online jegyvásárlás
2023.09.30. - 2023.10.01. MÜPA programok Budapest 2023 / 2024
2023.09.30. - 2023.10.01. Müpa koncertek Budapest 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.09.30. - 2023.10.01. Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2023.09.30. - 2023.10.02. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2023.10.01. MÜPA matinékoncert 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.01. Cifra Palota családi programok 2023 Budapest
2023.10.02. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.02. MÜPA babakoncertek Budapest 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.02. MÜPA mozi 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.02. Müpa koncertek Budapest 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.02. - 2023.10.05. MÜPA programok Budapest 2023 / 2024
2023.10.02. - 2023.10.08. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
2023.10.03. - 2023.10.04. Müpa tánc programok Budapest 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.04. Orgonakoncertek MÜPA 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.04. MÜPA komolyzenei programok 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.04. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2023.10.04. - 2023.10.05. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2023.10.04. - 2023.10.07. Müpa koncertek Budapest 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.05. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.06. - 2023.10.08. MÜPA programok Budapest 2023 / 2024
2023.10.07. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2023.10.07. Hang-szer-szám, hangszerbemutató foglalkozások a Müpában 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.07. - 2023.10.08. MÜPA komolyzenei programok 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.07. - 2023.10.08. Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2023.10.08. Cifra Palota családi programok 2023 Budapest
2023.10.08. - 2023.10.09. Müpa koncertek Budapest 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.09. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2023.10.09. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.09. - 2023.10.12. MÜPA programok Budapest 2023 / 2024
2023.10.09. - 2023.10.15. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
2023.10.10. - 2023.10.11. Müpa tánc programok Budapest 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.11. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2023.10.11. - 2023.10.12. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2023.10.11. - 2023.10.17. Müpa koncertek Budapest 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.12. MÜPA komolyzenei programok 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.12. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.13. Művészetek Palotája Jazz koncertek 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.13. - 2023.10.16. MÜPA programok Budapest 2023 / 2024
2023.10.14. Müpa Minimatiné előadások 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.14. Zenebona MÜPA 2023. Kreatív játék hangokkal és hangszerekkel, online jegyvásárlás
2023.10.14. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2023.10.14. - 2023.10.15. Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2023.10.14. - 2023.10.15. Müpa tánc programok Budapest 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.15. Gyermektáncház MÜPA 2023
2023.10.15. MÜPA komolyzenei programok 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.15. Jonas Kaufmann koncert 2023. Áriaest a Művészetek Palotájában
2023.10.15. Cifra Palota családi programok 2023 Budapest
2023.10.16. MÜPA mozi 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.16. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.16. MÜPA babakoncertek Budapest 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.16. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2023.10.16. - 2023.10.22. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
2023.10.17. - 2023.10.20. MÜPA programok Budapest 2023 / 2024
2023.10.18. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2023.10.18. - 2023.10.19. Müpa koncertek Budapest 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.18. - 2023.10.19. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2023.10.19. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.20. Boban Marković koncert 2023. Müpa, online jegyvásárlás
2023.10.20. Müpa tánc programok Budapest 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.20. - 2023.10.21. Müpa koncertek Budapest 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.21. Metropolitan operaközvetítések MÜPA 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.21. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2023.10.21. - 2023.10.22. MÜPA programok Budapest 2023 / 2024
2023.10.21. - 2023.10.22. Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2023.10.22. MÜPA komolyzenei programok 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.22. Müpa koncertek Budapest 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.22. Müpa tánc programok Budapest 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.22. Cifra Palota családi programok 2023 Budapest
2023.10.23. - 2023.10.29. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
2023.10.24. MÜPA programok Budapest 2023 / 2024
2023.10.24. MÜPA komolyzenei programok 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.24. - 2023.10.26. Müpa koncertek Budapest 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.25. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2023.10.25. - 2023.10.26. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2023.10.25. - 2023.10.29. MÜPA programok Budapest 2023 / 2024
2023.10.26. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.28. Müpa Minimatiné előadások 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.28. Müpa koncertek Budapest 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.28. Zenebona MÜPA 2023. Kreatív játék hangokkal és hangszerekkel, online jegyvásárlás
2023.10.28. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2023.10.28. - 2023.10.29. Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
2023.10.29. Cifra Palota családi programok 2023 Budapest
2023.10.30. MÜPA babakoncertek Budapest 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.30. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.30. MÜPA mozi 2023. Online jegyvásárlás
2023.10.30. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2023.10.30. - 2023.10.31. Müpa koncertek Budapest 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.10.30. - 2023.11.03. MÜPA programok Budapest 2023 / 2024
2023.10.30. - 2023.11.05. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
2023.10.31. Müpa halloween 2023. Online jegyvásárlás
2023.11.01. MÜPA komolyzenei programok 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.11.01. Müpa koncertek Budapest 2023 / 2024. Online jegyvásárlás
2023.11.02. - 2023.11.03. Müpa tánc programok Budapest 2023. Online jegyvásárlás
2023.11.04. Hang-szer-szám, hangszerbemutató foglalkozások a Müpában 2023. Online jegyvásárlás
2023.11.04. MÜPA gyerekprogramok 2023. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
Találatok száma: 13

Boulevard City Panzió Budapest

Boulevard City Panzió Budapest

A Boulevard City Panzió családias kis panzió a főváros IX. kerületében, közel a Dunához. A panzió szobái egy 8. emeletes lakóház felső szintjein találhatóak. Kedvező elhelyezkedésünk révén a panzió kiváló kiindulópont Budapest felfedezéséhez, a városközpontba egy kényelmes sétával is eljuthatnak ... Bővebben


Corvin Hotel Budapest ****

Corvin Hotel Budapest ****

Otthonos életérzés a város közepén, madárcsicsergős reggelek néhány lépésre a Corvin-negyedtől. 86 kényelmes, kellemes szállodai szobánk és 5 tágas apartmanunk, sokoldalú rendezvénylehetőségeink és ínycsiklandó reggelink mellett a kedves vendéglátás az, ami miatt sokan visszajárnak hozzánk. Bővebben


Ráday Central Apartman Budapest

Ráday Central Apartman Budapest

A Ráday Central Apartman Budapest színvonalas, új apartmanokat kínál a központban, 30 méterre a kellemes hangulatú, kávézókkal és éttermekkel teli sétálóutcától és a Kálvin tértől. Bővebben


ibis Budapest Citysouth Hotel ***

ibis Budapest Citysouth Hotel ***

Az ibis Budapest Citysouth a repülőtér és a városközpont között található (20 perc), egy bevásárlóközpont mellett, egy metróállomással szemben, és könnyű hozzáférést biztosít a repülőtérhez. Bővebben


Actor Hotel Budapest

Actor Hotel Budapest

Az Actor Hotel Budapest történelmi belvárosának pesti oldalán található. A szálloda könnyedén elérhető a városközponttól és a repülőtérről. A repülővel érkezők számára a szálloda egyszeri ingyenes reptéri transzfert biztosít minimum 3 éjszakás szobafoglalás esetén, előzetes kérés alapján (07:00-22:00 ... Bővebben


Canada Hotel*** Budapest

Canada Hotel*** Budapest

A Canada Hotel ideális választás csoportok számára és üzleti tárgyalások, rendezvények, konferenciák lebonyolítására is. Célunk a vendégek igényeinek legmagasabb szintű kielégítése. Ezt szolgálja az ingyenes WiFi a szálloda egész területén, a tágas parkoló, mely vendégeink számára teljesen ingyenesen ... Bővebben


Haller Camping Budapest

Haller Camping Budapest

Budapest szívében egy csendes parkban található a jól felszerelt, 24 órás recepcióval működő, családias Haller Camping. Központi elhelyezkedése miatt kiváló választás a magyar főváros nevezetességeinek felfedezéséhez. A tömegközlekedési lehetőségek még éjjel is kiválóak. A kempingből metróval vagy ... Bővebben


Hotel IBIS Budapest Centrum***

Hotel IBIS Budapest Centrum***

Az IBIS Budapest Centrum mindössze 50 méterre fekszik a Kálvin tér metróállomástól (3,as és 4-es vonal), valamint 300 méterre a Magyar Nemzeti Múzeum épületétől. A szálloda ingyenes WiFi-vel és kerti terasszal várja vendégeit. A légkondicionált szobák saját fürdőszobával és műholdas TV-vel ... Bővebben


Ibis Styles Budapest City ***

Ibis Styles Budapest City ***

Az Ibis Styles Budapest City hotel Budapest központjában, a Petőfi híd pesti hídfőjénél helyezkedik el, csodálatos kilátással a Dunára és a Gellért-hegyre. Bővebben


Leonardo Hotel**** Budapest

Leonardo Hotel**** Budapest

A reptérhez legközelebb eső négycsillagos szálloda közel a nagykörúthoz. Bővebben


1 2   


Találatok száma: 53

Board Game Café Budapest

Board Game Café Budapest

Budapest első társasjátékos kávézója. A tulajdonosok missziójuknak tekintik, hogy minél többen éljék át segítségükkel a közös játék önfeledt örömét. Természetesen remek kávék és ízletes szendvicsek, kézműves házi sütemények is kóstolhatók itt. Ha Ön is szeret játszani, jó helyen jár, nálunk ... Bővebben


Bohém Étterem Budapest

Bohém Étterem Budapest

A Bohém Étterem és Rendezvényhelyszín különlegességét már maga a helyszín is adja, hiszen a Müpán belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás, ... Bővebben


Fakanál Étterem Budapest

Fakanál Étterem Budapest

Magyar népi konyhát kínáló étterem a belváros szívében a Nagyvásárcsarnok első emeletén Budapest legjobb kolbászával és gulyásával. Bővebben


Púder Étterem és Galéria

Púder Étterem és Galéria

Világkonyha és autentikus ízek egyben különleges, egyedi hangulatú enteriőrben. Bővebben


Urban Jungle Budapest

Urban Jungle Budapest

Budapest szívében, egy lakásétterem, ami telis-tele van szobanövényekkel. Szeretünk és keresünk mindent a városban, ami zöld. Egyformán rajongunk a szobanövényekért, a városi parkokért, az irodai élő zöld falakért és a hangulatos belvárosi növényes erkélyekért. Hiszünk benne, hogy egy lakásból a ... Bővebben


Veranda Grill & Wine Budapest

Veranda Grill & Wine Budapest

A Veranda Grill & Wine a 9. kerületben, a Vendel utcában várja vendégeit magyaros konyhával. Bővebben


Vörös Postakocsi Étterem

Vörös Postakocsi Étterem

Vörös Postakocsi Étterem: tradicionális magyar ételspecialitások és élő cigány zene a város szívében, a Ráday utcában 1970 óta. Bővebben


39 Studium Önkiszolgáló Étterem és Kávézó

39 Studium Önkiszolgáló Étterem és Kávézó

A Czuczor utcában várja alacsony árakkal és széles választékkal a megéhezett diákokat, és dolgozókat az önkiszolgáló étterem és kávézó. Bővebben


BarCraft Corvin Budapest

BarCraft Corvin Budapest

A bárban az alsó szinten található a társasok polca, amin különböző de annál izgalmasabb és szórakoztatóbb játékokat próbálhatnak ki. Rögtön mellette a pultnál ismerkedhetnek koktél kínálatuk széles választékával. Bővebben


Black Cab Burger

Black Cab Burger

A marhahús mellett kétféle csirkével dolgozunk, saját kínálatunk mellett a vendégeink is összeállíthatnak saját ízlésük szerinti burgert. Giga Double Decker szendvicset és más finomságokat is kínálunk. Bővebben


1 2 3 4 ... 6   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Hétvégi programok Budapesten 2023. Programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
 • Budapest
 • Több kerületben
2023.09.30. (Szombat) - 2023.10.01. (Vasárnap)
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2023
 • Budapest
 • Több kerületben
2023.09.25. (Hétfő) - 2023.10.01. (Vasárnap)
Budapesti gyerekprogramok 2023. Online jegyvásárlás
Budapesti gyerekprogramok 2023. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • Több kerületben
2023.01.01. (Vasárnap) - 2023.12.31. (Vasárnap)

Közeli ajánlatok

Elvis Costello koncert 2023. MÜPA, online jegyvásárlás
Elvis Costello koncert 2023. MÜPA, online jegyvásárlás
 • Budapest
 • IX. kerület
2023. szeptember 30. (Szombat)
MÜPA matinékoncert 2023. Online jegyvásárlás
MÜPA matinékoncert 2023. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • IX. kerület
2023. szeptember 30. (Szombat)

Hasonló ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

MÜPA
MÜPA
 • Budapest
 • IX. kerület

Érdemes felkeresni!


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 500 Ft -tól 6 600 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok