Művészeti Fesztivál Sárospatak 2022. A Zempléni Fesztivál programjai Sárospatakon
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Művészeti Fesztivál Sárospatak 2022. A Zempléni Fesztivál programjai Sárospatakon

Jegyvásárlás
2022. augusztus 12 - 14.

A Zempléni Fesztivál Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális fesztiválja. A fesztivál nyitóhangversenyére Sárospatakon kerül sor 2022. augusztus 12-én.

Zempléni Fesztivál programajánló 2022

Nyitóhangverseny
2022. augusztus 12. péntek, Sárospatak

20:00 Rákóczi-vár udvara
Rossz idő esetén a Művelődés Háza és Könyvtára színháztermében.
Felix Mendelssohn Bartholdy: 5. "Reformáció" szimfónia, d-moll, Op.107
– szünet –
Kodály Zoltán: Psalmus hungaricus, Op.13
Budafoki Dohnányi Zenekar
km.:
Budapesti Akadémiai Kórustársaság
(karigazgató: Balassa Ildikó)
vezényel: Hollerung Gábor

Forrás: Fesztivál közösségi oldala


Czidra László emlékkoncert

AUGUSZTUS 13. SZOMBAT, 19:00
Sárospatak - Vár Lovagterem

Excanto Együttes

 • Kállay Gábor – blockflöte, ének
 • Kállay Katalin – blockflöte
 • Kállay Ágnes – cselló
 • Győri István – lant és ütőhangszerek

Vendégművészek:

 • Molnár Andrea – furulya
 • Harsányi Zsolt – dulcián

Czidra László a Zempléni Művészeti Napok indulásától egészen haláláig (2001) állandó fellépője volt a Fesztiválnak, hol a Liszt Ferenc Kamarazenekar szólistájaként, hol együttesével, a Camerata Hungarica-val, hol különböző kamaraprodukciók tagjaként. Sok emlékezetes koncert fűződik a nevéhez, remélhetően a Fesztivál állandó vendégei közül is sokan őriznek szép emlékeket ezekről a felejthetetlen eseményekről! Az Excanto Együttes vezetője, Kállay Gábor közel egy negyed századot játszhatott együtt a Mesterrel a Camerata-ban, és abban a szerencsében is részesülhetett, hogy 1997-től lányai, Katalin és Ágnes is tagjai lehettek az együttesnek.


Malek Andi Soulistic: Madárka

AUGUSZTUS 13. SZOMBAT, 21:00
Sárospatak Művelődési Ház & Könyvtár

 • Malek Andrea– ének
 • Jáger Bandi – zongora
 • Balogh Roland – gitár
 • Horváth Pluto József – basszusgitár
 • Lakatos Pecek András – dob

A Malek Andi Soulistic együttes egy korszakváltó találkozás eredménye. Adott egy jazz-muzsikus, aki régóta figyeli a magyar népdalokat, és egy énekesnő, aki bármit is énekelt, a népzene mindig szívügye maradt.

Malek Andrea és Jáger Bandi közös produkciójában, amely az örömzene és a tudatosság kombinációjára, valamint a népzene, a jazz és az r&b elemeinek sajátos ötvözetére épül, népszerű és régóta elfeledett magyar népdalok hallhatók.

A projekt művészi igazgatója Jáger Bandi, de minden zenekari tag saját jogán van jelen, és a színpadon egy kicsit mindenki szólistává válik, s mindenki azon dolgozik, hogy a népdalok üzenete eljusson a közönséghez.

A magyar népdal pedig annyi lehetőséget kínál, s olyan gazdag, hogy nincs is más lehetőségünk, mint tisztelettel közelíteni felé.


Stephen Sachs: Valódi hamisítvány

AUGUSZTUS 14. VASÁRNAP, 19:00
Sárospatak Művelődési Ház & Könyvtár

– vígjáték –

MAUDE GUTMAN – Hernádi Judit
LIONEL PERCY – Kern András

Fordította, dramaturg: Kovács Krisztina
Díszlet: Valló Péter
Jelmez asszisztens: Tóth Hajni
Plakát: Csáfordi László
Rendező munkatársa: Kis-Kádi Judit
Művészeti vezető: Zöldi Gergely

Rendező: Valló Péter

Mit keres New York egyik legismertebb művészettörténésze egy eldugott kaliforniai lakókocsiparkban? És tud-e meglepetést okozni Maude, a lecsúszott munkanélküli pincérnő egy olyan sokat látott, dörzsölt értékbecslőnek, mint Lionel? Ezekre a kérdésekre talán könnyebb válaszolni, mint arra, hogy mi a valódi és mi a hamis, hogy minek higgyünk inkább: a szemünknek, a szívünknek vagy az érzéseinknek? Mert nem minden az, aminek elsőre látszik...

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek, mint Hernádi Judit és Kern András.


Guido Mancusi Quartet

AUGUSZTUS 15. HÉTFŐ, 18:00
Sárospatak, A Művelődés Háza — Pódiumterem

KAMARAKONCERT BDZ TAGOK ELŐADÁSÁBAN

GUIDO MANCUSI QUARTET

 • Berán Gábor – hegedű
 • Markó János – brácsa
 • Helecz Dániel – cselló
 • Guido Mancusi – zongora

Műsor

 • Wolfgang Amadeus Mozart: Esz-dúr divertimento, K.563 – I. tétel
 • Franz Schubert: D-dúr szonatina, Op.137
 • Astor Piazzolla: Négy évszak Buenos Aires-ben – Nyár
 • Guido Mancusi: "Musivische Reisen" für Klavierquartett

A Budafoki Dohnányi Zenekar kiváló muzsikusai és első vendégkarmestere, Guido Mancusi alkotják a ma este fellépő kamaraformációt. Repertoárjuk a bécsi klasszika mesterének, Mozartnak a divertimentóján, azaz szórakoztató zenéjén és Schubert érzelmes szonatináján keresztül egészen a kortársig terjed. Piazzolla különleges tangó-parafrázisa pedig egy igazi vérpezsdítő muzsika.

Aki járt már BDZ koncerten, az tudhatja, hogy szívesen válogatnak első vendégkarmesterük műveiből, hiszen ha nem a karmesteri pulpituson vagy a zenekari árokban vezényel, akkor zenét szerez – a karmesterség mellett Guido Mancusi ugyanis egy igazán termékeny zeneszerző. Több tucat színpadi- és zenekari műve közül most a Musivische Reisen című zongorakvartettje csendül fel. Elmondása szerint zeneszerzőként drámai műveket alkot, karmesterként pedig azok szószólója. A zeneszerzők és karmesterek adni akarnak valamit az embereknek – ezt az eszményt Mancusi már több mint 30 éve képviseli.


Chiaroscuro Sárospatak

AUGUSZTUS 16. KEDD, 20:00
Vártemplom (Basilica Minor)

A műsor a 18. század gazdag itáliai és német egyházi és világi muzsikájának keresztmetszetét adja és ezen keresztül mutatja be a zenei kifejezőerő sokféleségét. A meditatív, fájdalmas karakter éppúgy megjelenik, mint az életvidámság és a humor, a halálvágy éppúgy, mint a szilaj jókedv.

Műsor:

 • A. Scarlatti: Salve Regina szoprán szólóra vonósokra és basso continuora
 • G. F. Händel: D-dúr concerto a quattro
 • J. S. Bach: "Wie furchtsam wankten meine schritte..." - ária a BWV 33-as kantátából
 • L. Boccherini: G-dúr csellóverseny
 • J. S. Bach: "Bekennen will ich..." - ária a BWV 200-as kantátából

Aura Musicale Kamaraegyüttes:

 • Posvanecz Éva – hegedű
 • Papp Dániel – hegedű
 • Máté Balázs – cselló & műv. vez.
 • Szilágyi Attila – nagybőgő
 • Pétery Dóra – csembaló

Közreműködik:                                                        
Megyesi Schwartz Lúcia – ének

Az Aura Musicale Kamaraegyüttest 1995-ben fiatal muzsikusok alapították, miután korábban nagy sikert arattak Biber Chi la dura la vince című operájának előadásával az innsbrucki és a salzburgi ünnepi játékokon. Az együttes vezetője Máté Balázs csellista, aki szólistaként és kamarazenészként egyaránt ismert Európa-szerte és a tengerentúlon, hangversenyeivel és lemezfelvételeivel.

Az Aura Musicale már számos nagysikerű hangversenyt adott rangos nemzetközi fesztiválokon: Régi Zenei Napok, Würzburg; Tiroli Egyházzenei Napok; Eckardsaui Kastélykoncertek; Soproni Régi Zenei Napok; Budapesti Régi Zenei Fórum.

Az Aura Musicale tagjai korhű hangszereken játszanak.

A hangverseny szólistája Megyesi Schwartz Lúcia operaénekesnő (mezzoszoprán), aki 1994 óta a Magyar Állami Operaház tagja, 2006 és 2008 között a grazi opera szólistája, mesterkurzusok tanára.

A „chiaroscuro” (ejtsd: kíáro-szkúro) a zenében a barokkhoz köthető kifejezés, jelentése: fény-árnyék. A műsor a 18. század gazdag itáliai és német egyházi és világi muzsikájának keresztmetszetét adja és ezen keresztül mutatja be a zenei kifejezőerő sokféleségét. A meditatív, fájdalmas karakter éppúgy megjelenik, mint az életvidámság és a humor, a halálvágy éppúgy, mint a szilaj jókedv. A figyelmes hallgató ezeken keresztül átélheti mindazt, amit a kor zenei írói az affektusok (lelkiállapotok) sokféleségéről olyan érzékletesen leírnak. A késő-barokk kor teátrális muzsikája a korhű hangszerek színpompás hangzásával együtt egy időutazásra hív, melynek során a hallgató lelki szemei előtt kibontakozik egy 300 esztendővel ezelőtti gazdag zenei univerzum.


Fool Moon

AUGUSZTUS 17. SZERDA, 20:00
Sárospatak Művelődési Ház & Könyvtár

Fool Moon énekegyüttes:

Mészáros Tamás – tenor
Molnár Gábor – tenor
Vavra Bence - tenor
Wodala Barnabás – bariton
Németh Miklós – basszus
A Fool Moon pop – a cappella énekegyüttes egy esküvői éneklést követően 2001 szeptemberében alakult meg Szegeden, első hivatalos fellépésük október 3-án, a Dugonics téren volt. Hamar országosan ismertté váltak, mint a könnyűzene csupán énekhangokon alapuló férfiegyüttese, 2003-ban pedig már ausztriai színpadokon is sikeresek.


A Keller Quartet és Berecz Mihály hangversenye

AUGUSZTUS 18. CSÜTÖRTÖK, 20:00
Sárospatak Művelődési Ház & Könyvtár

 • Josepf Haydn: Vonósnégyes Op.76, No.2. ’Quinten’
 • Wolfgang Amadeus Mozart: Esz-dúr Zongoranégyes
 • Antonín Dvořák: F-dúr „Amerikai” vonósnégyes, No.12., Op.96

Keller Quartet

Keller András– hegedű
Környei Zsófia – hegedű
Homoky Gábor – brácsa
Fenyő László – cselló

km.: Berecz Mihály – zongora

A Keller András által 1987-ben alapított vonósnégyes egykori tagjai a hazai zenei élet legnagyobb professzoraitól tanultak, Kurtág György, Mihály András, Rados Ferenc, Végh Sándor és Devich Sándor növendékei voltak. A kezdetektől sorra nyerték a legrangosabb nemzetközi zenei versenyeket, eljutottak a világ minden szegletébe. A 2021-ben Kossuth-díjjal is elismert alapító mellett ma már a fiatalabb nemzedék legjobbjai közé tartozó muzsikusok játszanak; Környei Zsófia és Fenyő László 10 ill. 13 évesen került a Zeneakadémia Előkészítő Tagozatára, a különleges tehetségek osztályába, a Junior Prima díjas Homoky Gábor pedig még le sem diplomázott, amikor tanárai, Kokas Katalin és Kelemen Barnabás maguk mellé vették a 2010-ben létrehozott Kelemen Kvartettbe.


Női sors Európában - asszonyok az operában

AUGUSZTUS 19. PÉNTEK, 20:00
Sárospatak Művelődési Ház & Könyvtár

 • Keszei Bori – ének
 • Fodor Beatrix – ének
 • Megyesi Schwartz Lúcia – ének
 • Pokorni Lia – próza

Budafoki Dohnányi Zenekar kamaraegyüttese:

 • Lajhó Barbara – hegedű
 • Nagy Szilvia – hegedű
 • Nádasdi Szilvia – hegedű
 • Kusz Viktória – brácsa
 • Szabó Anna – cselló

Műsor:

 • Gounod – Júlia cavatina (Rómeó és Júlia)
 • Mozart – Barbarina ária (Figaro házassága)
 • Mozart – Grófné és Susanna duett (Figaro házassága)
 • Rossini – Isabella áriája (Olasz nő Algírban)
 • Puccini – Lauretta ária (Gianni Schicchi)
 • Puccini – Mimi ária (Bohémélet)
 • Bizet – Carmen ária (Carmen)
 • Offenbach – Barkarola (Hoffmann meséi)
 • Kacsóh – Iluska dala (János vitéz)
 • Erkel – Melinda Tiszapart-ária (Bánk bán)
 • Bernstein – Ludwig ária (Candide)
 • Lehár – Vilja dal (A Víg özvegy)

Churchill szerint „a történelmet a győztesek írják”. Én kiegészíteném: „a történelmet a győztes férfiak írják”! Ha ma, tudatos és emancipált nőként, felvilágosult és demokratikus férfiként körbenézünk Európában vagy Magyarországon, úgy láthatjuk, hogy – szinte – teljes a férfiak és nők közötti egyenjogúság. Ma már természetes, hogy nők is szavaznak, hogy dolgoznak a háztartás feladatai mellett; sőt azon sem kapjuk fel a fejünket, ha férfi pelenkázza a közös gyereket, vagy marad otthon a kicsivel, amíg a nő karriert épít.

De nem volt ez mindig így. Az évszázadok során persze sok mindent lejegyeztek, amit ma is tanulunk történelem órákon: győztes férfi hadvezérek neveit, győztes csatákat, amelyeket férfiak vívtak, kimagasló tudományos eredményeket, amelyeket férfiak hoztak létre, csodálatos és örök érvényű művészeti alkotásokat, amelyek kivételes férfiak képzeletéből születtek. De hol voltak eközben a nők? Milyen befolyásuk, hatásuk lehetett e sok hősi tett véghezvitelében? Erről, bizony kevés tanulmány vagy beszámoló született. Mégis, van egy műfaj, amely többet árul el a női sorsokról, helyzetükről az európai társadalomban, mint bármilyen száraz tanulmány: az opera. Bizony, az operák cselekménye indirekt módon részletes és izgalmas bepillantást enged koruk világába – és nem csak történeteik által. De mindennél jobban ad jellemzést a nők valódi hatásáról a társadalomra, amelyben éltek, és befolyásukról a férfiakra, akik szerették őket. Hisz ne feledjük, az operákat is férfiak írták, olyan érzékeny, konvencióktól mentes, kiemelkedő művészek, akik környezetük valódi lényegét ragadták meg és öntötték zenébe.

Jöjjenek ma velünk erre a több száz évet felölelő időutazásra három énekesnő és öt hangszeres hölgy kíséretével, Pokorny Lia vezetésével! A mai estén együtt igyekszünk bemutatni a női lélek változásait kislánytól özvegyasszonyig, az évszázadok tükrében. Hiszen, ahogy egyik legnagyobb példaképem, Szabó Magda írta: „Egy ember élete sosem egy ember élete, mindig egy országé, egy világé, egy korszaké is.”


Zárókoncert 2022

AUGUSZTUS 21. VASÁRNAP, 20:00
Sárospatak - Vár

Georg Friedrich Händel:

Alexander’s Feast
avagy "The Power of Music" HWV 75
- kantáta két részben -

/Szövegkönyv: Newburgh Hamilton/

Miriam Kurowatz - szoprán
Johannes Bamberger - tenor
Matthias Helm - basszus

Barucco Originalklangorchester (Wien, Ausztria)
Chor Ad Libitum (Sankt Valentin, Ausztria)

Vezényel: Heinz Ferlesch

Händel e művét Newburgh Hamilton librettója alapján írta 1736-ban. Bemutatóján nagy sikert aratott, és elindította Händelt, aki eddig olasz operákat írt, az angol kóruszene útján.

A darab története a következő: Nagy Sándor az ágyasa, Thais társaságában bankettet ad a leigázott perzsa városban, Perszepolisban. Az ünnepségen Timoteusz muzsikál, akinek zenéje olyan érzelmeket és indulatokat kelt Nagy Sándorban, hogy parancsot ad a város leégetésére, hogy bosszút álljon az elesett görög harcosokért.

A zeneművet Mozart - a Messiáshoz hasonlóan - áthangszerelte, melynek bemutatójára csak Mozart halála után került sor, 1793-ban. A mai estén az eredeti, Händel-verziót hallhatjuk.

A Barucco régizene együttes nagy hansúlyt fektet a barokk zene eredeti előadásmódjára, fő céljuk a zeneművek szenvedélyes, életteli előadása. Az együttes a legnevesebb zenei fesztiválok és koncerttermek ünnepelt vendége világszerte.

Az est karmestere, Heinz Ferlesch a Wiener Singakademie és a Chor Ad Libitum, valamint az általa alapított Barucco Ensemble művészeti vezetője. A bécsi Zeneművészeti Egyetem tanára, a Vocalakademie Niederösterreich vezetője, világszerte keresett vendégkarmester.

Rossz idő esetén a Művelődés Háza és Könyvtára színháztermében.


2022.08.12. - 2022.08.14.
2022.08.15.
2022.08.16. - 2022.08.19.
2022.08.21.
További ajánlataink

2022.08.12. - 2022.08.15. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.12. - 2022.08.21. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.13. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.14. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.14. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.15. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.15. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.15. - 2022.08.16. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.16. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.16. - 2022.08.19. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.17. - 2022.08.18. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.18. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.18. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.18. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.19. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.20. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.20. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.20. Zempléni Fesztivál 2022
2022.08.21. Zempléni Fesztivál 2022
Találatok száma: 12

Huszár Panzió és Étterem Sárospatak

Huszár Panzió és Étterem Sárospatak

Töltsön el néhány csodálatos napot a Huszár Panzióban! A gyönyörű táj, a hangulatos város, és Tokaj-Hegyalja programjai teszik feledhetetlenné az itt töltött napokat. A festői táj, a hegyek és a hegyi utak gyönyörű környezetet biztosítanak a természet szerelmeseinek. Látogasson el hozzánk! Bővebben


Iskolakert Apartman Sárospatak

Iskolakert Apartman Sárospatak

Az Iskolakert Apartman kényelmes pihenési lehetőséget biztosít a `Bodrogparti Athén` városában Sárospatakon. Bővebben


Kert Panzió Sárospatak

Kert Panzió Sárospatak

A panzió Sárospatak belvárosában található, mégsem szűrődik be a város zaja. Jó időben a kertben, vagy a kényelmes szobákban is pihenhet. Bővebben


Margaréta Panzió Sárospatak

Margaréta Panzió Sárospatak

A Margaréta Panzió a történelmi város, Sárospatak kertvárosi részében, nyugodt, kellemes környezetben várja vendégeit, a városközponttól 15 perc gyalogosan. Érezze otthon magát egy barátságos panzióban, gyönyör virágos környezetben - Sárospatak legvirágosabb szálláshelyén - ahol csodálatos időt ... Bővebben


Retel Vitéz Panzió Sárospatak

Retel Vitéz Panzió Sárospatak

A Retel Vitéz Panzió a város centrumában a Sárospataki Rákóczi Vár és a Bodrog folyó szomszédságában található. Bővebben


Rozmaring Vendégház Sárospatak

Rozmaring Vendégház Sárospatak

Sárospataki üdülő övezetben, a termálfürdőtől 200 m-re ideális, kulturált elhelyezést biztosít az összkomfortos apartman vendégház. Bővebben


Rákóczi Szálloda Sárospatak

Rákóczi Szálloda Sárospatak

Pihenje ki nálunk a munkás hétköznapokat! A Rákóczi Szálloda Sárospatak belvárosában található. Bővebben


Simkó Panzió

Simkó Panzió

A Simkó Panzió közvetlenül a Várkert mellett, vadonatúj épületben, csodálatos kilátással a várra és a Bodrog folyóra, nyugodt környezetben, hatalmas, füves udvarral várja vendégeit. Különösen azoknak ajánljuk, akik többek között a kiváló borok miatt látogatnak Hegyaljára, a vállalkozásnak ugyanis ... Bővebben


Tengerszem Üdülőpark és Camping Sárospatak

Tengerszem Üdülőpark és Camping Sárospatak

A végardói meleg vizű fürdő szomszédságában található a 4 hektáros területen elhelyezkedő Tengerszem Üdülőpark és Camping. Minősített erdei iskolai programokkal várjuk diákcsoportjainkat! Bővebben


Vár Vendéglő Panzió Sárospatak

Vár Vendéglő Panzió Sárospatak

A Vár Vendéglő Panzió Sárospatakon a Bodrog-folyó partján, a Rákóczi várral szemben, történelmi környezetben található. A panzió különleges hangulatának alapját ez az egyedülálló panoráma adja. Miközben vendégeink a kitűnő ételeket, a híres hegyaljai borok zamatát, az udvarias kiszolgálást vagy a ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 9

Heidrich Pince

Heidrich Pince

Jöjjön el Sárospatakra, hogy vendégül láthassuk történelmi borospincénkben, közvetlenül a Rákóczi vár tövében! Pincénkben a borok különböző érési fázisaiba is belekóstolhat, hiszen a pince adottságai révén itt valódi érlelés folyik. Bővebben


Huszár Panzió és Étterem Sárospatak

Huszár Panzió és Étterem Sárospatak

Töltsön el néhány csodálatos napot a Huszár Panzióban! A gyönyörű táj, a hangulatos város, és Tokaj-Hegyalja programjai teszik feledhetetlenné az itt töltött napokat. A festői táj, a hegyek és a hegyi utak gyönyörű környezetet biztosítanak a természet szerelmeseinek. Látogasson el hozzánk! Bővebben


V. András Étterem és Kávéház Sárpospatak

V. András Étterem és Kávéház Sárpospatak

Az V. András Étterem és Kávéház Sárospatak város központjában, egy műemlék jellegű épületben található. Konyhánk tradicionális magyaros ételekkel várja vendégeinket, amelyhez a megfelelő hegyaljai bort kínáljuk. Az étteremben festménygaléria található, amely főleg sárospataki kötődéssel vagy ... Bővebben


Vár Vendéglő Panzió Sárospatak

Vár Vendéglő Panzió Sárospatak

A Vár Vendéglő Panzió Sárospatakon a Bodrog-folyó partján, a Rákóczi várral szemben, történelmi környezetben található. A panzió különleges hangulatának alapját ez az egyedülálló panoráma adja. Miközben vendégeink a kitűnő ételeket, a híres hegyaljai borok zamatát, az udvarias kiszolgálást vagy a ... Bővebben


El Bundi Pizzéria

El Bundi Pizzéria

Az El Bundi Pizzéria Sárospatakon várja rendelésed. A pizzákon kívül hamburgereket, gyrosokat és frissensülteket is házhoz szállítanak futáraink. Bővebben


Harsányi Pincészet

Harsányi Pincészet

Szőlőbirtokunk a Tokaji borvidéken, Sárospatak mellett található, közvetlenül az ország egyik legszebb kirándulóhelye, a Megyer-hegyi tengerszem alatt. Közel 13 hektárnyi termőterületen dolgozunk hagyományos tokaji szőlőfajtákkal - furminttal, sárgamuskotállyal és hárslevelűvel. Készítünk birs, aszútörköly, ... Bővebben


Makkhetes Étterem Sárospatak

Makkhetes Étterem Sárospatak

A Makkhetes Étterem Sárospatak szívében található gyorsétterem. Naponta több leves, főétel, főzelék, kímélőétel, gyümölcs közül választhatnak az íncsiklandozó látványt nyújtó melegítő pultból. Bővebben


Ristorante Collegno Étterem Sárospatak

Ristorante Collegno Étterem Sárospatak

Nagyon hangulatos étterem és pizzéria, segítőkész és figyelmes pincérekkel. Bővebben


Simkó Pince

Simkó Pince

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit. Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Zempléni Fesztivál 2022
Zempléni Fesztivál 2022
2022. augusztus 12 - 15.

Hasonló ajánlatok

Double Rise Fesztivál 2022 Torockó
Double Rise Fesztivál 2022 Torockó
 • Torockó
2022. augusztus 11 - 13.
Pest megyei fesztiválok 2022
Pest megyei fesztiválok 2022
2022.01.01. - 12.31.

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 900 Ft -tól 5 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
3950 Sárospatak , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események