ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Újra Húsvéti Nyuladalom Siófokon! 4 napon át szuper programok sora vár minden korosztályt.
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!

Múzeum+ Szépművészeti Múzeum 2023

Idén is folytatódik a nagy sikerű Múzeum+ sorozat, amely hosszabbított nyitvatartás keretében várja a látogatókat. A több mint tíz éve működő programsorozat hónapról hónapra megújult témákkal, de hasonló felépítéssel várta az érdeklődőket: tárlatvezetések, workshopok, vendégfellépők vezetései, zenei koncertek, táncperformanszok, irodalmi előadások, finom ételek és különleges borok segítették a gyűjtemények megismerését, felfedezését.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Múzeum+ Karácsony

2023. december 20.

Angyalok és pásztorok, szánhúzó lovak és harci paripák, barokk és impresszionizmus, Renoir és Hollán. A Szépművészeti Múzeum idei utolsó Múzeum+ estéjén a karácsonyt ünnepeljük. A decemberi végi rendezvényen tematikus tárlatvezetésekkel, kurátori kerekasztal-beszélgetéssel, művészeti előadással, különleges verses-zenés meditatív programmal, adventi muzsikával, forró teával és mézeskalács-festéssel hangolódunk az év legszebb ünnepére. A gyűjtemény remekművei mellett, két időszaki kiállítás festményei és grafikai lapjai kerülnek az est fókuszába: a nagyszabású Renoir – A festő és modelljei, és a fa motívumát középpontba állító Kapuk a létben című tárlat várja az érdeklődőket.

ZENECSARNOK
18.00–21.30 Fine Arts Jazz Group
A Fine Arts Jazz – immáron évtizedes múltra visszatekintő jazzegyüttes – sokadik alkalommal színesíti a Szépművészeti Múzeum programját. Az örökzöld számokat különböző jazzstílusban játszó együttes tagjai: Skerlecz Gábor – harsona, Lutz János – bőgő, Cseh Balázs – dob.
Helyszín: Márvány Csarnok, földszint

19.45-20.15 | A Városminor Kamarakórus adventi koncertje
A 2004-ben alakult Városminor Kamarakórus közel húszéves fennállása óta számos hazai és nemzetközi versenyen ért el helyezést (Rimini Nemzetközi Kórusverseny, Kodály Zoltán Magyar Kórusverseny). Repertoárjukon szinte valamennyi zenetörténeti korszakból szerepelnek művek, de különösen kiemelt szerepet kapnak a 20. századi és a kortárs zenedarabok. A Múzeum+ estén is e korszak remekei csendülnek fel, többek között Benjamin Britten, Francis Poulenc és Paweł Łukaszewski adventi darabjai. A kórus tagjai: Ayhan-Ágoston Dániel, Balogh Júlia, Bartakovics Balázs, Hiller Balázs, Járfás Lilla, Koncz Ádám, Kozma Kriszta, Középesy László, Ney Bianka, Ney Dániel, Szabó Orsi, Szikora Réka, Tahler Viola, Tóbiás András, Vásárhelyi Zsóka, Veress Kata
Helyszín: Reneszánsz Csarnok, földszint

REMEKMŰVEK, KORSZAKOK, TÉMÁK – KÍSÉRŐPROGRAMOK A MÚZEUMI ZSEBKÖNYVSOROZATHOZ
18.45-19.45 | Impresszionizmuson innen és túl – Mácsay Krisztina művészettörténész előadása a 19. századi művészetről
A vetített képes előadás a 19. század sokszínű művészeti forradalmait – többek között a klasszicizmust, a romantikát, a realizmust, az impresszionizmus és a szecessziót – mutatja be a Szépművészeti Múzeum–Magyar Nemzeti Galéria legszebb műalkotásain keresztül.
Helyszín: Román Csarnok, földszint

18.30-19.00 | Lovak a múzeumban – Lovass Dóra esztéta tárlatvezetése
A pop-up tárlatvezetés során a látogatók a gyűjtemény legérdekesebb alkotásin keresztül fedezhetik fel a különféle lóábrázolásokat: ló a hódító hadjáratokban, a vadászaton, a sportversenyen, a gazdálkodásban vagy a szekér elé fogva.
Találkozási pont: kerengő, az Európai művészet 1600-1700 kiállítás bejárata

19.00-19.30 | Anyagok, amelyek kiállták a idő próbáját – Kevély Flóra egyiptológus tárlatvezetése
Találkozási pont: Ókori Egyiptom kiállítás bejárata

19.30-20.00 | Dráma és színház a múzeumban – Deme Edina művészettörténész tárlatvezetése
A 17. századi barokk festmények leginkább drámaian megvilágított színpadképekre emlékeztetnek, melyek egyben vallásosságtól mélyen átitatott üzenetek hordozói. A kor képről képre tárul fel az érdeklődők előtt, miközben a korszakra jellemző műalkotásokkal, érdekességekkel és fogalmakkal is megismerkedhetnek.
Találkozási pont: kerengőn, az Európai művészet 1600-1700 kiállítás bejárata

20:45-21:25 | Karácsony a múzeumban – Cser Judit művészettörténész zenés tárlatvezetése
A Régi Képtár legszebb karácsonyt ábrázoló festményeit ismerhetik meg vezetéssel az érdeklődők. Angyali kórus pedig nemcsak látható, de hallható is lesz! A rendhagyó programot ugyanis a Városminor Kamarakórus néhány tagja színesíti adventi dalokkal.
Találkozási pont: kerengőn, az Európai művészet 1250-1600 kiállítás kijárata

Ajándékozzon művészetet! A gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas múzeumi zsebkönyvsorozat nyolc kiadványa az est folyamán 30%-os kedvezménnyel vásárolható meg a MúzeumShopban.

PROGRAMOK A KAPUK A LÉTBEN – A FA MOTÍVUMA PIETER BRUEGHELTŐL HOLLÁN SÁNDORIG KIÁLLÍTÁSBAN
18.15-18.45 | A fa motívuma Pieter Bruegeltől Hollán Sándorig – Tárlatvezetés
Találkozási pont: Grafikai kiállítótér, földszint

19.00-19.40 | Lomboldal – Verses-zenés tárlatmeditáció és workshop Sirokai Mátyás zenész-költővel és Záray Szilvia múzeumpedagógussal
„Egy lombszerkezet annyira összetett, hogy a szem sosem találkozik kétszer ugyanazzal a látvánnyal” – írja Sirokai Mátyás Lomboldal című kötetében Hollán Sándor művei nyomán. Hányféleképp tudunk ránézni egy fára, és szerezhetünk-e érzéki tapasztalatot pusztán a szemünk segítségével? A rendhagyó tárlatmeditáció keretében költészet, zene és kreatív feladatok segítségével merülünk mélyebbre Hollán Sándor műveibe, és rajtuk keresztül a lombok világába.
Helyszín: Grafikai kiállítótér, földszint

PROGRAMOK A RENOIR – A FESTŐ ÉS MODELLJEI KIÁLLÍTÁSBAN
20.15-21.15 | Kerekasztal-beszélgetés: A festő és modelljei – Kovács Anna Zsófia és Somodi Anett kurátorokkal Lovass Dóra muzeológus beszélget
Renoir-kiállításunk a nagy impresszionista mesterek életművét bemutató sorozatba illeszkedik, amely hazai megrendezését különösen indokolttá teszi a festő Fekvő női akt című időskori főművének 2019-es szerzeményezése. A nemzetközi együttműködés keretében megvalósuló kiállításról, a koncepció kialakításról, a bemutatott művekről, és a régi mesterek ihletadó hatásairól mesélnek a kiállítás kurátorai.
Helyszín: Román Csarnok, földszint
18.30-19.00 és 20.15-20.45 | Barátok és támogatók – Tárlatvezetés
Helyszín és találkozási pont: Renoir-kiállítás, Barátok és támogatók szekció
18.30-19.00 és 20.15-20.45 | Családi kör – Tárlatvezetés
Helyszín és találkozási pont: Renoir-kiállítás, A családi kör szekció
19.00-19.30 és 20.45-21.15 | Az akt mestere – Tárlatvezetés
Helyszín és találkozási pont: Renoir-kiállítás, Az akt mestere szekció
19.00-19.30 és 20.45-21.15 | Modern életképek – Tárlatvezetés
Helyszín és találkozási pont: Renoir-kiállítás, Modern életképek szekció
Szonettek Gabrielle-hez – Gergely Ágnes és Szabó T. Anna alkalmi versei
A Renoir-kiállítás alkalmából Gergely Ágnes és Szabó T. Anna egy-egy szonettet írt a múzeum felkérésére. Mindkét költőt a festő kései remekműve, a történelmi jelentőségű gyűjteménygyarapítás révén megvásárolt Fekvő női akt című festmény ihlette meg. A versek a Múzeum+ est alatt a Renoir-kiállítás Az akt mestere szekciójában lesznek olvashatóak.
Helyszín: Renoir-kiállítás, Az akt mestere szekció

PROGRAMOK SPECIÁLIS IGÉNYŰ LÁTOGATÓK SZÁMÁRA
Kérjük, érkezéskor jelezzék, hogy a speciális tárlatvezetésre jöttek, így sorban állás nélkül csatlakozhatnak a programhoz!
17.30 | Dráma és színház a múzeumban – Tárlatvezetés siket és nagyothalló látogatók számára
Helyszín: Európai művészet 1600-1700 között című állandó kiállítás
Találkozási pont: a kerengőn, az Európai művészet 1600-1700 kiállítás bejárata előtt

18.30 | Mágikus amulettek – Tárlatvezetés látássérült látogatók részére
Helyszín: Ókori Egyiptom című állandó kiállítás
Találkozási pont: mélyföldszint, a kiállítás bejárata előtt

WORKSHOPOK
18.00–20.00 | Kreatív sziget – Kézműves alkotás Kun Fruzsina képzőművésszel
Helyszín: Barokk Csarnok, földszint
19.00-21.00 | Mézeskalács-festés Seregély Mirtill mézesbábossal
A workshop során a résztvevők az adventi ünnepkörhöz kapcsolódó mintákkal díszített, ún. faragott mézeskalácsot festhetnek ki.
Helyszín Barokk Csarnok, földszint

GASZTROCSARNOK
Ízletes tapasok és finom borok a Fine Art Bistro konyhájából
A Márvány Csarnokban ízletes tapasok és finom borok várják látogatóinkat az egész este során. Pihenjen meg két tárlatvezetés között, élvezze az élő jazzt és közben gyönyörködjön múzeumunk barokk műalkotásaiban.
Helyszín: Márvány Csarnok, földszint
Big Ben Teaház
Ha karácsonyi, akkor fahéj, narancs, alma, szegfűszeg! Az ünnepi illatokat és ízeket a decemberi, téli estén a Big Ben Teaház biztosítja. Melegedjen át a programok között, és élvezze a különleges teakeverékek aromáját!
Helyszín: Márvány Csarnok, földszint

A programváltozás jogát fenntartjuk.
––––––––––––––––––––––

LÁTOGATÁSI INFORMÁCIÓK

A rendezvényre belépés külön Múzeum+ jeggyel lehetséges 17 órától. A látogatók egyenletes eloszlása érdekében a Renoir-kiállítás két idősávban látogatható 17.00-19.30 és 19.30-21.30 közötti belépéssel. Az épület előtt sorban állásra lehet számítani elővételes jeggyel érkezők esetében is. A termek befogadóképessége limitált, a Renoir-kiállítás bejáratánál előfordulhat hosszabb várakozás.

A jegy ára 6600 Ft, a kedvezményes* jegy ára 4800 Ft.
* Kedvezményes jegy váltására jogosultak, akik az időszaki kiállításainkat díjtalan belépővel, vagy legalább 50%-os kedvezménnyel látogathatják, illetve a Baráti Kör Pártoló tagjai.
Díjtalan belépő nem igényelhető – kivéve a Baráti kör Mecénás tagok számára, akik 2023-ban is ingyenesen vehetnek részt a Múzeum+ eseményeken.

Korlátozott számban a helyszíni jegypénztárainkban is van lehetőség belépőjegyet váltani a rendezvényre.
A programokon való részvétel érkezési sorrend alapján történik. Megértésüket köszönjük.
Kérjük a fentiek szíves figyelembe vételét!

További ajánlataink

2024.03.02.
2024.03.02.
2024.03.02.
2024.03.03.
2024.03.03.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Az Egyiptomi Gyűjtemény remekművei
2024.03.03.
2024.03.06.
2024.03.06.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Grafikai műhelytitkok: litográfia és szitanyomás
2024.03.06.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Kezet rá! Ne csak nézze, érintse is meg a műtárgyakat!
2024.03.06.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Kezet rá! Ne csak nézze, érintse is meg a műtárgyakat!
2024.03.06.
2024.03.08.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Jóga Jordán Adéllal a Barokk Csarnokban
2024.03.08.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
A látás képessége – Kalandozás a 17. századi holland csendéletfestészetben
2024.03.08.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Miről mesélnek az egyiptomi koporsók? – Ismerkedés egy ókori civilizáció tárgyi emlékeivel
2024.03.08.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Csábító vagy szent? – Nőnapi zenés tárlatvezetés
2024.03.08.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Csábító vagy szent? – Nőnapi zenés tárlatvezetés
2024.03.08.
2024.03.09.
2024.03.09.
2024.03.09.
2024.03.09.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Kezet rá! Ne csak nézze, érintse is meg a műtárgyakat!
2024.03.09.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Kezet rá! Ne csak nézze, érintse is meg a műtárgyakat!
2024.03.09.
2024.03.10.
2024.03.10.
2024.03.15. - 2024.03.16.
2024.03.16.
2024.03.16.
2024.03.16.
2024.03.21.
2024.03.21.
2024.03.22.
2024.03.22.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Nílus party: Kézzel fogható örökkévalóság
2024.03.23.
2024.03.23.
2024.03.23.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Korszakok a múzeumban: Egyiptomi mítoszok nyomában
2024.03.23.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Kezet rá! Ne csak nézze, érintse is meg a műtárgyakat!
2024.03.23.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Kezet rá! Ne csak nézze, érintse is meg a műtárgyakat!
2024.03.23.
2024.03.23.
2024.03.23.
2024.03.26.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Mama, nézd! Születés és újjászületés
2024.03.26.
2024.03.30.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Kezet rá! Ne csak nézze, érintse is meg a műtárgyakat!
2024.03.30.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Kezet rá! Ne csak nézze, érintse is meg a műtárgyakat!
2024.03.30.
2024.04.06.
2024.04.06.
2024.04.06.
2024.04.12.
2024.04.12.
2024.04.14.
2024.04.14.
2024.04.14.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Az Egyiptomi Gyűjtemény remekművei
2024.04.18.
2024.04.18.
2024.04.20.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Korszakok a múzeumban: Démonok és varázslók
2024.04.20.
2024.04.20.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Korszakok a múzeumban: Démonok és varázslók az ókori Egyiptomban
2024.04.20.
2024.04.20.
2024.04.20.
2024.04.20.
2024.04.27.
2024.05.04.
2024.05.04.
2024.05.04.
2024.05.10.
2024.05.10.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Nílus party: Textilből álmodott ékszer
2024.05.12.
2024.05.12.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Előre meghirdetett vezetés: Az Egyiptomi Gyűjtemény remekművei
2024.05.12.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Előre meghirdetett vezetés: Az Egyiptomi Gyűjtemény remekművei
2024.05.18.
2024.05.18.
2024.05.18.
2024.05.18.
2024.05.25.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Korszakok a múzeumban: Istenné vált múmiák
2024.05.25.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Korszakok a múzeumban: Istenné vált múmiák
2024.05.25.
2024.06.09.
Tárlatvezetés Szépművészeti Múzeum 2024 Budapest
Előre meghirdetett vezetés: Az Egyiptomi Gyűjtemény remekművei
2024.06.09.
Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
Előre meghirdetett vezetés: Az Egyiptomi Gyűjtemény remekművei
2024.06.09.
2024.06.15.
2024.06.29.
2024.07.20.
2024.08.17.
2024.08.20.
2024.08.31.
2024.09.21.
2024.10.19.
2024.10.23.
2024.10.26.
2024.11.16.
2024.12.21.
2023.11.09. - 2024.04.01.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
2024.01.01. - 2024.12.31.
Találatok száma: 11

Green Hotel**** Budapest

Green Hotel**** Budapest

A Green Hotel Budapest a főváros egyik egyedi stílusú szállodája, a kiemelt rendezvényközpont közelében, a Puskás Ferenc Stadionnál. Különböző, a természet meghitt nyugalmát idéző hangulatban kialakított, tágas és modern szobákkal, illetve üzleti és családi rendezvényekhez, kisebb konferenciákhoz ...

Hotel Lucky***

Hotel Lucky***

A Hotel Lucky*** kényelmes szobáival, konyhás, légkondicionált apartmanjaival minden elvárásnak megfelel, akár üzletemberek, turisták vagy tranzit utasok veszik igénybe szolgáltatásait. Legtöbb szobánkban vezeték nélküli internet hozzáférést biztosított. Éttermünk gazdag büféreggelivel várja kedves ...

Passzió Panzió

Passzió Panzió

A panzió Zugló zöldövezetében található. Könnyen megközelíthető a belvárostól és az M3 autópályától. Szobáiban a vendégek kényelemre lelnek, akár pihenés akár munka céljából érkeznek a családias hangulatú szálláshelyre. Minden szobához fürdőszoba, rádió, kábeltévé, ventilátoros csillár tartozik. ...

Szőnyi Garden Hotel Pest *** Superior és Étterem

Szőnyi Garden Hotel Pest *** Superior és Étterem

A Szőnyi Hotel*** Zuglóban található, így vendégeink egyszerre élvezhetik a belváros közelségét és a zöldövezet nyugalmát. Házunk 42 szobával rendelkezik, melyekben 90 fő szállásolható el. Budapest történelmi belvárosa autóval vagy tömegközlekedéssel néhány perc alatt elérhető. Legfontosabb célunk, ...

Ajtósi Dürer sori Kollégium

Ajtósi Dürer sori Kollégium

Az Ajtósi Dürer sori Kollégium 9 emelete otthont nyújt az Eötvös Loránd Tudományegyetem minden karáról érkező hallgatóknak.

Danubius Hotel Arena****

Danubius Hotel Arena****

A hotel Budapest legnagyobb sport- és rendezvénycentrumainak közelében, a Puskás Ferenc Stadion és a Papp László Sportaréna közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A hotel frissen felújított, mediterrán hangulatú, fürdőszobás, légkondicionált szobái ideális helyszínt biztosít sporteseményekre, ...

Hotel Amadeus*** Budapest

Hotel Amadeus*** Budapest

A Hotel Amadeus Budapest zöldövezetében, Zugló kertvárosában csendes, kellemes környezetben helyezkedik el, a belvárostól és a Hungexpo területétől is csak néhány kilométerre. A szálloda 39 tágas, kényelmes szobával, valamint körpanorámás étteremmel, kerthelységgel, konferenciatermekkel és egy ...

Hotel Romantik Panzió Budapest

Hotel Romantik Panzió Budapest

Hotelünk családias környezetben üzemel, mely Budapest belvárosától 3 km-re, a Városliget turisztikai látványosságainak közelében, az M3-as autópálya bevezető szakaszánál található. A Romantik Hotel a romantikát nemcsak a nevében viseli, hanem megjelenésében is: diófa falborítás, antik szekrények, régi ...

Hotel Veritas Budapest

Hotel Veritas Budapest

A Hotel Veritas a Papp László Sportaréna, a SYMA kiállítási központ és az EXPO kiállítási területhez is közel található.

Hotel Zugló Budapest

Hotel Zugló Budapest

Hotelunk Zuglóban, Pest egyik legelegánsabb, legrégebbi kerületében helyezkedik el, közel a város főbb látnivalóihoz. Légkondicionált szobáink LCD TV-vel, hűtőszekrénnyel illetve mini bárral, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel vannak ellátva.

1 2   
Találatok száma: 32

Aranyhal Vendéglő Budapest

Aranyhal Vendéglő Budapest

Vendéglőnk már évtizedek óta családi vállalkozásként üzemel, ahol mindig kiemelt hangsúlyt fektettünk a színvonalas vendéglátásra és a tradicionális magyar konyha kínálta gasztronómiai élmények megőrzésére. Méltóan az Aranyhal névhez, a hazai halétel különlegességek széles választékát kínáljuk; korhely ...

Bagolyvár Étterem és Terasz Budapest

Bagolyvár Étterem és Terasz Budapest

A Bagolyvár egy családias hangulatú étterem, amely nagyanyáink és anyáink vasárnapi ebédjeit, vacsoráit idézi és a hagyományos magyar vendégszeretet értékeit kínálja az új évezred vendégeinek.

Pavilon Kert Budapest

Pavilon Kert Budapest

Tökéletes kikapcsolódás a város zöld szívében. Ha azt mondjuk, Városliget, szinte biztos, hogy azonnal elmosolyodsz, hiszen ez az a hely Budapesten, amit egyszerűen nem lehet nem imádni. A közvetlen közelben a Széchenyi fürdő, az imádott Állatkert és a gyönyörű Hősök tere is, így nem csoda, ha örömmel és ...

Robinson Restaurant Budapest

Robinson Restaurant Budapest

A Robinson Restaurant 1989-ben nyitotta meg kapuit a gasztronómia kis szigetén, a Városligeti tavon, amely a Hősök terétől néhány perc sétával elérhető. A Robinson az elmúlt évtizedekben a főváros közönségének és az itt élő külföldiek kedvelt éttermévé vált. Számos világsztár (Arnold Schwarzenegger, ...

Stefánia Pizzéria és Étterem Budapest

Stefánia Pizzéria és Étterem Budapest

Zuglóban a Városliget szomszédságában, a Stefánia és a Thököly út sarkán kellemes hangulatú éttermünkben várjuk kedves vendégeinket. Nyáron nyitott, télen zárt teraszunkról szemlélheti a Stefánia úti fasor látványát. Belső termeink kellemes hangulatát a barátságos felszolgálás a természetes anyagokból ...

Széchenyi Kertvendéglő Budapest

Széchenyi Kertvendéglő Budapest

A Széchenyi Kertvendéglő Budapest szívében, a Széchenyi fürdő patinás épületének tövében található, és bár a belvároshoz közel van, csodálatos körpanorámájának köszönhetően mégis távol áll a sematikus belvárosi pincehelyiségektől és a régi bérházak éttermeitől. Míg nyáron az étterem nyitott, de ...

Szőnyi Étterem Budapest

Szőnyi Étterem Budapest

Éttermünk Zuglóban, a Városliget közelében, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, ugyanakkor csendes környezetben található.

Trófea Grill Étterem Zugló

Trófea Grill Étterem Zugló

Az étterem, ami már a századfordulón is fogadta a budapesti polgárokat, most különleges szolgáltatásokkal várja Önöket! Varázslatos svédasztalt állítottunk fel, amelyről meghatározott összegért korlátlanul fogyaszthat, több mint 100 féle ételből és italból!

VAN BORIS

VAN BORIS

Nyitottunk Zuglóban egy helyet, ahol lehetsz, ehetsz, ihatsz...Találsz itt teát, kávét, finom falatokat, sört a csapon, minőségi párlatokat és Van Boris!

Wang Mester Kínai Konyhája Budapest

Wang Mester Kínai Konyhája Budapest

Magyarország legelismertebb kínai szakácsa, Wang Qiang szeretettel várja a hagyományos kínai konyha kedvelőit.

1 2 3 4   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények Szépművészeti Múzeum programok 2024. Események, rendezvények
 • Budapest
 • XIV. kerület
2024. március 2. (szombat)

Közeli ajánlatok

Néprajzi Múzeum gyerekeknek 2024. Diák tárlatvezetés és épületséta csoportoknak Néprajzi Múzeum gyerekeknek 2024. Diák tárlatvezetés és épületséta csoportoknak
 • Budapest
 • XIV. kerület
2024. március 1. (péntek) - 2024. március 2. (szombat)
Tematikus tárlatvezetés Néprajzi Múzeum 2024 Tematikus tárlatvezetés Néprajzi Múzeum 2024
 • Budapest
 • XIII. kerület
2024. március 2. (szombat) 11:00

Figyelmébe ajánljuk!

Szépművészeti Múzeum Budapest Szépművészeti Múzeum Budapest
 • Budapest
 • XIV. kerület

Érdemes felkeresni!

Néprajzi Múzeum Budapest Néprajzi Múzeum Budapest
 • Budapest
 • XIV. kerület
Alice Hotel Budapest Alice Hotel Budapest
 • Budapest
 • VI. kerület
B4 fitness Budapest B4 fitness Budapest
 • Budapest
 • XIII. kerület
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program