Múzeum Utca Plusz 2021 Pécs
Tök jó fesztivál Budapesten!
Tök jó fesztivál Budapesten!
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Zsolnay Fényfesztivál Pécsen
Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Budapesten.
Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Budapesten.
Villányi Vörösbor Napok 2021. október 1-3.
Villányi Vörösbor Napok 2021. október 1-3.
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Oldtimer Show veteránjármű kiállítás Budapest
Gyulai öszi szüneti wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai öszi szüneti wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Múzeum Utca Plusz 2021 Pécs


Vérbeli fesztiválhangulat költözik a pécsi belvárosba: július 1–4. között koncertek, irodalmi estek, gourmet piknik, családi és kézműves programok pezsdítik fel a Káptalan utcát! Plusz: slam poetry, erotikus versek, „pszichedelektronika” és buli kifulladásig!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Múzeum Utca Plusz 2021 Pécs

Óriásbábos felvonulás nyitja meg a fesztivált július 1-jén 15 órakor, a jókedvű menet a Széchenyi térről indul a Káptalan utcába, ahol egyből egy western történetbe csöppen a közönség, melyben slam, költészet, próza és zene találkozik.

Milyen érzés újra élő koncerteken tombolni? A Follow the Flow, a Bohemian Betyars X Parno Graszt, az Irie Maffia, a Kubalibre az Analog Balaton, Rudán Joe, a Freakin' Disco és a Wakeup 1230 koncertjén újra nagybetűs FESZTIVÁL élmények várják a közönséget!

Az irodalom szerelmesei sem fognak csalódni! Közös estet tart Csemer Boggie és Grecsó Krisztián Költőim címmel. Ady Endre erotikus, pajzán, pikáns szövegei elevenednek meg a bAdy 18+ programon Balla Eszter és Kamarás Iván előadásában, LotfiBegi zenei aláfestésére. Lackfi János költő, Lackfi Dorottya énekesnő és Sinha Róbert gitárművész közös műsorában pedig összefonódik a zene és az irodalom.

Az elmúlt évek kedvenc gasztroprogramján, a Pécsi Szelet – Baranyai Gourmet Pikniken a látogatók ismét végigkóstolhatják Baranya legjobb ízeit a street food-tól a fine dining-ig.

A Múzeumpedagógiai élménysátorban interaktív régészeti ismeretterjesztés, történelmi témájú kerekasztal-beszélgetések (mohácsi csatatérkutatás vitás kérdései) várják az érdeklődőket, de szó lesz például arról is, hogy az űrkutatás milyen inspirációt jelentett Vasarely művészetében. Egy másik fórumon a bonyhádi zománctelepen (1967–1972) készült alkotások jelentőségét elemzik a Modern Magyar Képtár aktuális időszaki tárlatához kapcsolódóan. A vállalkozó kedvűek számos kézműves programon alkothatnak különféle használati- és dísztárgyakat, például részt vehetnek a CaraWonga op-art workshopon vagy varrhatnak Vasarely-ihlette zebrát.

A Pagony Mesebirodalomban többek között játszóház, Gryllus Vilmos családi koncertje, Dániel András (Egy kupac kufli) mesedélutánja és arcfestés várja a gyerekeket.

A Design liget – kreatív alkotótér és művészpiacon összesen 20, Baranyában tevékenykedő képző- és iparművész, formatervező, designer termékei közül szemezgethetnek a látogatók.

A programok ingyenesek, kivéve: Bohemian Betyars X Parno Graszt, a Follow the Flow, az Irie Maffia és Rudán Joe koncertek.

Az este 20.00 és 22.00-kor kezdődő koncerteken, valamint a beltéri múzeumi rendezvényeken védettségi igazolvánnyal lehet részt venni, a többi program szabadon látogatható.


Múzeumon kívüli programok

Július 1. 15.00
Óriásbábos felvonulás
A felvonulás útvonala: Széchenyi tér – Szepesy Ignác utca – Káptalan utca
A Bóbita Bábszínház és a szegedi Kövér Béla Bábszínház zenés, óriásbábos felvonulása nyitja meg a Múzeumutca plusz fesztivált.

Július 1–4.
Partisan Café – a Múzeum Igazgatóság Udvarán
A Nádor Kávéház szelleme 4 napra a Múzeum udvarára költözik! A 2020-as Made in Pécs díj „Az év új vendéglátóhelye” kategóriagyőztese, a Partisan Café pompás italkülönlegességekkel és szuperkúl arculattal biztosítja a programok remek atmoszféráját.

Július 1. 16.00 Klasszik Lasszó
Múzeum Igazgatóság (belső) Udvara

A budapesti western – slam, költészet, próza és zene
Létrejötte egy véletlennek köszönhető: Czinki Ferenc író, a Blahalouisiana zenekar kiváló zenészeivel (Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Pénzes Máté) kiegészülve egy műsorába meghívta vendégnek Kemény Zsófi költőt és Vitáris Ivánt, akit az Ivan & The Parazolból ismerhet a közönség. Később csatlakozott hozzájuk Sárkány Bertalan ütőshangszerekkel a Mary Popkids zenekarból. A vendégség hosszúnak bizonyult. A ház urai nem tudták hazaküldeni a vendégeket, azok meg nem akartak továbbállni. Ebből jött létre az alkalmi alkotócsoport, ami jelen műsorában egy western történetbe ágyazva keres válaszokat arra, hogy mi és miért történik velünk.
Szereplők: Kemény Zsófi, Vitáris Iván, Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Pénzes Máté, Sárkány Bertalan, CzinkiFerenc
Ingyenes.

Július 1. 20.00 Bohemian Betyars X Parno Graszt
Káptalan Kert

A Bohemian Betyars és a Parno Graszt külön-külön is sikeres és elismert világszerte, hisz mind szűkebb hazánkban, mind a nagyvilágban letették már a névjegyüket. A két zenekar világzenei supergroupja 2017 elején azzal az egyszerű céllal alakult meg, hogy a magyar és cigány elemekben gazdag népzenei hagyományt bemutassák és elérhetővé tegyék a fiatal generáció számára. A két zenekar külön-külön is széles zenei palettán mozog, zenéjükkel különböző generációkat mozgatnak meg és hoznak közelebb egymáshoz. A zenekarok együttműködése nagy hangsúlyt fektet a magyar és cigány hagyományok továbbörökítésére és egy olyan egyedi látásmódot visz a zenébe, amelynek jelenleg nincs párja. A fiatal generáció korszerűségét és az erős gyökerekből fakadó tradíciót szeretné a zenekar bemutatni egy-egy energikus, speed-folk, freak-punk és tradicionális roma népzenei motívumokkal teli koncert során, amely zeneileg és vizuálisan izgalmas jelenséget alkot a színpadon. A zenekar eltökélten bízik abban, hogy új zenei felfogásuk és hozzáállásuk a népzenei hagyományhoz olyan hidat képez a fiatal és az idősebb generáció között, mely erős kapcsolatot teremt a különböző korosztályok és nemzetiségek között.
Jegyár: 3000 Ft

Július 1. 22.00 Kubalibre
Múzeum Igazgatóság (belső) Udvara

Igazi szókimondó, zúzós pécsi zenekar alterock hangzással. 
A Kubalibre egy Földi zenekar, tagjai emberi lények, két lábon járnak és kezeikkel nanotechnológiával készült komputereket vezérelnek, ahogy az normális primitív társadalmukban. Legfontosabb tulajdonságuk, hogy elégedettek. Jó érzés a közelükben lenni és hallgatni, ahogyan elektromos eszközeikkel hanghullámokat állítanak elő.
Ingyenes.

JÚLIUS 2.

Július 2. 16.00 bAdy 18+
Múzeum Igazgatóság (belső) Udvara

Ady Endre erotikus, pajzán, pikáns szövegeiből.
Amikor Ady megírta „Az én menyasszonyom” című verset, még nem ismerte Lédát. Ebben a versben új nőideált fogalmaz meg, egy olyan társat, aki lehet akár prostituált is. A vers az utcalány eszményítése. Részben a hagyományos szerelmi költészet eszközeit használja, de számos olyan szót, kifejezést is, ami az addigi felfogás szerint nem költői.
A Meg akarlak tartani című költeményben pedig már nyíltan ír az erotikáról, a testi vágyról, a férfi lelki és testi kiszolgáltatottságáról. Az erkölcsös, ártatlan, érintetlen nő korábbi ideálja idejétmúlt lett, a nők értéke az erotika, a szexuális vonzerő. A nő karakteres, öntudatos, alapvető szerepe, hogy partner, szerető, egyenrangú társ legyen. Ady leplezetlenül, saját korában botrányos módon beszél a testi szerelemről. Kifejezőeszközei expresszívek, szokatlanok, szakít a szerelmi líra korábbi sablonjaival.
Előadják: Balla Eszter és Csuja Imre Kamarás Iván
Zene: Lotfi Begi
Szerkesztő-rendező: Seres Tamás
Ingyenes.

Július 2. 20.00 Follow the Flow
Káptalan Kert

július 2. 22.00 Analog Balaton
Múzeum Igazgatóság (belső) Udvara

Az Analog Balatonegy 2017 óta működő, budapesti bázisú, elektronikuszenei duó. A zenekar arra törekszik, hogy a pop/rock dallamosságát és az elektronikus zenemonotonitását ötvözze, és ezáltal egy egyedi hangzásvilágot hozzon létre. Számos fesztiváltól kaptak meghívást (Fishingon Orfű, Bánkitó fesztivál, Campus Fesztivál) és
előzenekari felkérést (PunnanyMassif, Elefánt, Zagar). A hazai fellépések mellet külföldi
előadók vendégeiként is volt lehetőségük játszani. Előzenekarként lehetőséget kaptak a holland Weval és az amerikai Bob Moses előtt, mely koncerteknek az A38 hajó és Akvárium Klubbiztosított helyszínt. Legnagyobb hazai sikerük a 2019-es single megjelenést követő teltházaskoncert volt az Akvárium klubban.
Ingyenes.

JÚLIUS 3.

Július 3. 16.00 „Költőim” – Csemer Boggie és Grecsó Krisztián zenés irodalmi estje
Múzeum Igazgatóság (belső) Udvara

Csemer Boglárka Boggie 2018-ban indította el a Dohány utcai Magvető Caféban irodalmi szobakoncert sorozatát. Az est vendége volt többek közt Simon Márton, Kemény Zsófi, Szabó T. Anna, Grecsó Krisztián. A „Költőim” fantázianévre hallgató esteken a közönség ízelítőt kap a nagyszerű zenészek játékából, a gyönyörű énekhangból, költészetből.
Csemer Boglárka egyedi, kifinomult dalszerző, Fonogram-díjas előadóművész. Három nagylemezzel kápráztatta már el közönségét, saját produkciója mellett szívesen kísérletezget a francia sanzon műfajával is.
Grecsó Krisztián író, költő, a kortárs magyar irodalom egyik ünnepelt alkotója, akit az írásai mellett már zenészként is megismerhetett a közönség, többek között a Hrutka Róberttel közös estjéből.
Ingyenes.

július 3. 20.00 Irie Maffia
Káptalan Kert

július 3. 22.00 Freakin' Disco
Múzeum Igazgatóság (belső) Udvara

A Freakin' Disco zenéje egyszerre mély, táncos és elszállós. Pszichedelektronika. Koncertjeik elemi ereje magával ragad és kirepít az űrbe. Második nagylemezük Monster címmel jelent meg 2018 novemberében a Launching Gagarin Records & Management gondozásában. Az albumon hallható Rules című dalhoz készült klipről szerte Európában írtak, illetve döntőbe jutott a New York-i One Screen filmfesztiválon és a Berlin Music Video Awardson. A klip elnyerte a Legjobb Rendező Díjat a 04. Magyar Klipszemlén.
Tavaly év végén 2020 címmel jelent meg kislemezük, jelenleg Steve Dub producerrel (The Prodigy, The Chemical Borthers, UNKLE, stb) dolgoznak új zenén.

július 3.16.00–24.00
Múzeum Igazgatóság (külső) Udvara

Design liget– kreatív alkotótér és művészpiac
Tavaly indult útjára a Mediátor Egyesület együttműködésével a Design Liget. Céljuk a Baranyában tevékenykedő képző- és iparművészek, formatervezők, designerek termékeinek, márkáinak, kollekcióinak bemutatása, népszerűsítése. Az eseményre meghívott 20 kiállítónak lehetősége lesz Pécs belvárosában szélesebb közönség előtt megismertetnie termékeit, tevékenységeit.

július 3. Pagony Mesebirodalom
Reneszánsz Kőtár

10.30–11.20 Gryllus Vilmos családi koncert
Gryllus Vilmos generációk óta varázsolja el a kicsiket és nagyokat, koncertjein az egész család táncra perdülhet. Ez alkalommal is felcsendülnek a jól ismert dalok, de mint mindig, most is számíthatunk meglepetésekre!

11.30–15.00 Pagony játszóház
A Pécsi Pagony idén is kiteríti a játszószőnyegét, ahol minden korosztály talál magának építeni vagy éppen alkotni valót. A mesesarokba bekuckózva megismerkedhettek a legújabb gyerekkönyvekkel és még szuper társasjátékokat is kipróbálhattok.

15.30–17.00 Egy kupac kufli
Közönségtalálkozó és mesedélután Dániel András író, illusztrátorral
Dániel András a kortárs magyar gyerekirodalom meghatározó alakja, könyveit rendszeresen jelölik az év gyerekkönyveit méltató díjakra. Illusztrátorként is teljesen egyedit alkot. Találkozzatok vele, dedikáltassatok, és talán még egy eddig soha nem hallott mesébe is belecsöppenhettek.

17.00-tól Less be a kulisszák mögé
A Pagony és a Pécsi Est közös backstage bejárása.

15.00–19.00 Zenés, mesés, játékos interaktív délután a Nevetnikék Alapítvánnyal
A Nevetnikék Alapítvány nemes célja, hogy a kórházban ápolt kisgyerekek napjait elviselhetőbbé, szebbé, izgalmasabbá, élménytelibbé tegyék. Ennek érdekében különböző foglalkozásokat tartanak, amelyekben a mesének, a zenének és a játéknak egyaránt helye van. Az alapítvány önkéntesei bemutatják tevékenységüket és vidám hangulatú, interaktív délutánt varázsolnak nekünk.

10.00–19.00 Arcfestés, csillámtetoválás Gulyás Gabriellával
Gulyás Gabriella ügyes kezei alatt minden kisgyerek azzá válhat, aki lenni szeretne.

JÚLIUS 4.

16.00 Lackfi János, Lackfi Dorottya és Sinha Róbert közös zenés irodalmi műsora
Múzeum Igazgatóság (belső) Udvara

Lackfi János költő, Lackfi Dorottya énekesnő és Sinha Róbert gitárművész közös műsorában egymást követik a szóban előadott költemények, valamint a gitárkísérettel elénekelt dalok (megzenésített versek) a világzene és az igényes könnyűzene határáról. A dalok néha klasszikus beütéssel, máskor bossa nova vagy keringő ritmusban, vagy éppen rockzenei ihletésű akkordokkal, gyors tempóban kísérve szólalnak meg. Az előadás során Sinha Róbert versmegzenésítései mellett néhány olyan szám is szerepel, amelyek szövegírója és egyben zeneszerzője is Lackfi Dorottya.
Ingyenes.

július 4. 20.00 Rudán Joe
Káptalan Kert

július 4. 22.00 Wakeup 1230
Múzeum Igazgatóság (belső) Udvara

Szoros barátságból született a WakeUp 1230 zenekar, mely az elmúlt 15–20 év magyar underground világának meghatározó alakjait vonultatja fel soraiban. Az eddig laza szerkezetben, egy-egy dal és fellépés erejéig összeállt brigád: Baksa-Soós Attila – ének, Frenk– gitár, Papp Szabi – basszer, Beck Zaza – dob
A zenekar alapításáról így nyilatkoztak: „Elég sok közös cuccunk van már az elmúlt tíz évből, így kb. annyira lepett meg minket, hogy elindítottuk ezt a punk rock ügyet, mint amikor felpattintasz egy vadiúj doboz cigit és kiderül, tele van. Semennyire!“
Ingyenes.

július 4. Pagony Mesebirodalom
Reneszánsz Kőtár

10.00–11.30 Ringató gyerekkoncert, zeneovi és családi táncház
Néhány hónapos kortól 3 éves korig várja a kisgyerekeket, anyukákat, apukákat, nagyszülőket László Virág fuvolatanár egy játékos, énekes foglalkozásra.
László Virág – fuvola, gitár, László-Varga Judit – hegedű, Grász-Szily Boglárka – furulyák, ütőhangszerek, Sándor-Hidvégi Zsuzsi – brácsa, Szabó-Beck Angéla – fuvola, gitár
A Ringató kisgyermekes családoknak szóló zenei program, alapítója Gróh Ilona. A Ringató nem előadás, legfőbb üzenete a szülők számára, hogy mindenki képes énekelni, szabadon játszani gyermekével, vagyis dalokkal, mondókákkal és érintéssel minden szülő képes pozitív hatást kiváltani a gyermekénél, ez pedig segíti a korai kötődés kialakulását, megalapozza a stabil szülő-gyermek kapcsolatot.

10.30–12.00 Ismerd meg a segítő kutyákat, akikkel könnyebben megy még a tanulás is!
Bemutatkozik az Élethíd Segítő Kutya Alapítvány és a Bella Tanoda. Terápiás és segítő kutyák bemutatója. Ismerd meg Bellát, Zoét és Angyalt, a három terápiás kutyát, akik a Bella Tanodában nap mint nap sok kisgyereknek segítenek az iskolára való felkészülésben és a fejlesztésükben.

11.30–15.00 Pagony játszóház

15.30–16.30 Rajzolj egy krumplit Agócs Írisszel
Az egyik legnépszerűbb illusztrátor megmutatja, hogy mindenki tud rajzolni és egy krumpliból is lehet lajhár, elefánt vagy jegesmedve. Ragadjunk ceruzát mi is és rajzoljunk önfeledten, könnyedén Írisz vezetésével. Közönségtalálkozó és közös rajzolás Agócs Írisszel.

16.30–17.00 Zenés délután Villuth Andrással
Villuth András nagy sikerű gyerekfoglalkozásokat tart a Pécsi Pagonyban. Ismerjétek meg Ti is András bácsi gitárjátékát és lazuljatok egyet a kellemes dallamokat hallgatva.
A picik garantáltan ropni fogják a táncot!

17.00–18.30 MeseTérKép mese- és kézműves alkotófoglalkozás
Mesealapú kézműves workshop.
Utazz el velünk Dániel András mesekönyveinek varázslatos világába, ahol felkattintjuk a kedvenc kapcsolónkat, felhőtaxiba szállunk és meg sem állunk az Öreg Dióig.

10.00–19.00 Arcfestés, csillámtetoválás Gulyás Gabriellával

július 4. 16.00–24.00 Design liget – kreatív alkotótér és művészpiac
Múzeum Igazgatóság (külső) Udvara

Tavaly indult útjára a Mediátor Egyesület együttműködésével a Design Liget. Céljuk a Baranyában tevékenykedő képző- és iparművészek, formatervezők, designerek termékeinek, márkáinak, kollekcióinak bemutatása, népszerűsítése. Az eseményre meghívott 20 kiállítónak lehetősége lesz Pécs belvárosában szélesebb közönség előtt megismertetnie termékeit, tevékenységeit.

Találatok száma: 44

Delanta Panzió Pécs

Delanta Panzió Pécs

Örömmel üdvözöljük Dél-Magyarországon, Pécsett, az egyik legszebb, műemlékekben, látnivalókban, természeti szépségekben gazdag mediterrán jellegű városunkban. A Delanta Panzió Pécs keleti városrészében, a budapesti és a Komlói út kereszteződésénél található, pár száz méterre a belvárostól. Bővebben

Foglalás
Kiemelt partner

Abraham Vintage Szobák & Apartman

Abraham Vintage Szobák & Apartman

Szállás Pécs belvárosának szívében, saját zárt parkolóval,légkondicionált, fürdőszobával rendelkező szobákkal. A mindössze 5 szoba vintage stílusban lett kialakítva, a berendezés nagy részét régi kézzel készült bútorok alkotják, melyek mind egyedileg lettek restaurálva, felújítva. Bővebben


Adele Hotel Pécs

Adele Hotel Pécs

Az Adele Boutique Hotel Pécs legújabb szállodája, amely 2015 júliusában nyitotta meg kapuit. A 4 csillagos hotelnek egy 19. századi műemlékvédelem alatt álló épület ad otthont Pécs történelmi belvárosában. A szobákban illetve az apartmanokban a korabeli és modern kor egyedi házassága köszön vissza ... Bővebben


Arató Vendégház

Arató Vendégház

A vendégház 4 személyes apartmanjában és vendégszobáiban kényelmes szállást találnak a vendégek. Bővebben


Bagolyvár Pécs

Bagolyvár Pécs

Pécs fölött a Havihegynek közismerten jó a levegője, egészséges és szép környezetben lehet itt eltölteni a pihenésre szánt időt a Bagolyvárban. A Bagolyvár Hotel különlegessége a tizenkilenc magyar népművészet elemeivel díszített szobájában rejlik, valamint abban a hat présházat mintázó ... Bővebben


Barbakán Hotel Pécs

Barbakán Hotel Pécs

Pécs történelmi belvárosától egy karnyújtásnyira, a Pécsi Székesegyház mögött található a Barbakán Hotel, mely 16 db ***-os két-, három-, ill. négyágyas szobával, konferenciateremmel, teremgarázzsal várja kedves vendégeit. Bővebben


Boutique Hotel Sopianae*** Superior Pécs

Boutique Hotel Sopianae*** Superior Pécs

A Boutique Hotel Sopianae Pécs városközpontjában helyezkedik el. Építészete és kialakítása ellentétre épül - a kívül műemlék jellegű épület belsőépítészete a modern vonulatot tükrözi. Vendégünk minden esetben személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatást várhat közvetlen, mégis diszkrét ... Bővebben


Centrum Apartmanhotel Pécs

Centrum Apartmanhotel Pécs

Apartmanhotelünk a világörökség részét képező ókeresztény emlékektől, a Székesegyháztól és Pécs belvárosának híres múzeumutcájától néhány percre található a villanegyedben. Bővebben


Corso Hotel Pécs****

Corso Hotel Pécs****

A pécsi szállodák sorában, a kultúra fővárosának szívében nyitotta meg kapuit a Corso Hotel Pécs**** 2010 májusában, mint a város legújabb és legmodernebb, négycsillagos szállodája, amely tökéletes választásnak bizonyul üzleti megbeszélések, családi ünnepek, konferenciához kapcsolódó étkezések, céges ... Bővebben


Családi Kutyapanzió, kutyaiskola és kutyás közösségi klub Pécs

Családi Kutyapanzió, kutyaiskola és kutyás közösségi klub Pécs

Eltérően a kutyapanziókban megszokott csoportos mozgatásoktól, nálunk a kutyák nincsenek összeengedve, még mozgatásnál sem! A kutyák elhelyezését házon belül, egyedileg kialakított kutyaszobákban oldjuk meg. A bentlakás ideje alatt a kutyák számára prémium szárazeledelt biztosítunk. Külön kérésre glutén-, ... Bővebben


1 2 3 4 5   


Találatok száma: 58

Aranygaluska Étterem Pécs

Aranygaluska Étterem Pécs

A magyar konyhaművészet legszebb hagyományait követve éttermünk megbízható minőséget, korrekt árakat, és minden igényhez alkalmazkodó ételválasztékot kínál. A belváros szívében, hangulatos környezetben várjuk minden kedves vendégünket naponta változó menü ajánlatainkkal. Ebédidőben a lendületes ... Bővebben


Bagolyvár Pécs

Bagolyvár Pécs

Pécs fölött a Havihegynek közismerten jó a levegője, egészséges és szép környezetben lehet itt eltölteni a pihenésre szánt időt a Bagolyvárban. A Bagolyvár Hotel különlegessége a tizenkilenc magyar népművészet elemeivel díszített szobájában rejlik, valamint abban a hat présházat mintázó ... Bővebben


Ciao Pizzéria és Ristorante Pécs

Ciao Pizzéria és Ristorante Pécs

Menjünk “az olaszba” – csak így, ilyen egyszerűen hívják a visszajáró vendégek a Ciao-t egymás között. Őszintén örülünk ennek, mert úgy tűnik, a 2014-es nyitás óta eltelt évek alatt sikerült a környék egyik legjobb olasz éttermévé válnunk. Bővebben


Csoko-Láda Csokibolt és Manufaktúra

Csoko-Láda Csokibolt és Manufaktúra

A Csoko-Láda Csokiboltban nemcsak a világ finom csokoládéi kaphatóak, hanem mivel Kézműves Manufaktúra is, saját kézzel készített kézműves csokoládékat is vásárolhatsz. Csokoládét lehet önteni gyerekcsoportoknak. Bővebben


Diana Étterem Pécs

Diana Étterem Pécs

A hagyományos magyar konyha gazdag választékával várjuk kedves vendégeinket. Rendezvények, lakodalmak, bálok ideális helyszíne Pécs kertvárosában a Diana Vendéglő. Bővebben


Elefántos Étterem és Pizzéria

Elefántos Étterem és Pizzéria

Az Elefántos Étterem és Pizzéria Pécs `legmediterránabb` terén, a Széchenyi tértől alig pár lépésnyire fekvő Jókai téren található. A langymeleg tavaszi éjek és a forró nyári esték egyik legkedveltebb, leghangulatosabb terasza, amit egyetlen Pécsre látogató sem hagyhat ki! Bővebben


Eozin Corso

Eozin Corso

Pécs történelmi belvárosában, a sétálóutca közepén, a Színház Téren található a kétszintes Eozin-Corso étterem, mely olvasztótégelye és fő találkozóhelye több generációnak, és közkedvelt a turisták, külföldi diákok között is jó hangulata és magas minőségű szolgáltatása végett. Az étterem alsó és felső ... Bővebben


Gilice Panzió és Étterem Pécs

Gilice Panzió és Étterem Pécs

Figyelünk az apróságokra, alkalmazkodunk vendégeink igényeihez. Az előre haladás az igények megteremtésével lehetséges. Pontosak és megbízhatóak vagyunk. Visszatérő vendégeinket családtagként fogadjuk, folyamatosan éreztetjük velük, hogy számunkra ők a legfontosabbak. Bővebben


Hotel Millennium**** Pécs

Hotel Millennium**** Pécs

A Hotel Millennium**** Pécs történelmi belvárosában, a Kálvária domb déli oldalán, 5 perc sétaútra található a Széchenyi tértől. A Hotel Millennium természetvédelmi területen fekszik, környékén több múzeum és műemlék található. A szálloda 2011-ben nyerte el a 4*-os minősítést, köszönhetően ... Bővebben


Ledina Cukrászda, Étterem

Ledina Cukrászda, Étterem

Megtalálhatóak vagyunk Pécsett, a Budai városrészben. Üzletünk a Zsolnay Kulturális Negyed Ledina kapujától csupán 300 méterre található, közvetlenül a Zsolnay-mauzóleum mellett. Bővebben


1 2 3 4 ... 6   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Szekszárdi koncertek 2021
Szekszárdi koncertek 2021
  • Szekszárd
2021. szeptember 27. 18:00
Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
Müpa koncertek Budapest 2021 / 2022. Online jegyvásárlás
  • Budapest
  • IX. kerület
2021. szeptember 25 - 27.
Nagy Magyar Versek, költői estek havonta a Várkert Bazárban
Nagy Magyar Versek, költői estek havonta a Várkert Bazárban
  • Budapest
  • I. kerület
2021. szeptember 27.

Ez is érdekelheti!

Kobuci Kert
Kobuci Kert
  • Budapest
  • III. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
7600 Pécs , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események