SOLARIS APARTMAN & RESORT - Minden csomagban ajándék belépő a Cserkeszőlői Fürdőbe!
SOLARIS APARTMAN & RESORT - Minden csomagban ajándék belépő a Cserkeszőlői Fürdőbe!

A Kunszentmártoni Helytörténeti Múzeum az idei évben is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozathoz, 2018. június 23-án számos egyéb program mellett jelmezversennyel is várják a látogatókat. A múzeum kert ezúttal a régi kunszentmártoni sörház világába röpíti vissza vendégeinket! Ez sör című időszaki kiállításunk középpontjában a magyar sörkészítés története áll, amelyben előkelő helyet kapott a kunszentmártoni sörház története. Ezen a különleges éjszakán bármi megtörténhet. Senki ne csodálkozzon, ha a hajdani kunszentmártoni serfőző mesterrel Jäger Sebestyénnel találkozik a kiállításban, aki épp heves vitában próbálja meggyőzni a város bíráját a sör árának emeléséről. Korcsmárosnénk a 19. századi korcsmai életről tudósítja a tisztelt publikumot, nem rejtve véka alá a pikáns részleteket.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Mint minden évben most is színes programokkal várjuk a tartalmas szórakozásra vágyókat 18 órakor kezdődő rendezvényünkre, amelynek nyitánya a Ludas Matyi című vásári komédia lesz a legkisebbek legnagyobb örömére. Számukra a további szórakozást az egész éjszaka működő népi játszótér és kosaras körhinta biztosítja.

Érdekes és izgalmas feladatokban mérhetik össze tudásukat a családi vetélkedő résztvevői, és természetesen az értékes nyeremények sem maradhatnak el. Az apukák sörtani tudásukat bővíthetik Molnár Róbert sörszakértő közreműködésével a múzeum kápolnájában. Sörturistáknak a részvétel erősen ajánlott, de előzetes jelentkezés szükséges.

Aki azt gondolná, hogy ezen az éjszakán csak a kulturális hatások érhetik, az téved. A rekeszmászás hajmeresztő tudománya még az erős idegzetűeknek is megemeli az adrenalin szintjét. Csak a legbátrabbaknak ajánlott. 

Az éjszaka folyamán keresni fogjuk a legszebb korabeli ruhában megjelenő kocsmárost és kocsmárosnét. A ruházatukon kívül az ügyességüket is próbára tesszük literes korsók cipelésével.

21 órától az INFUSION TRIÓ együttesé a színpad. Az élő koncert varázsát a különleges hangszerek és hangzás teszi felejthetetlenné, amelynek a kétszáz éves épületek adják a díszletet.

A tűz, mint ősi elem szervesen kapcsolódik Szent Iván napjához. Ezt az élményt ezúttal tűzzsonglőr hozza az éjszakába, megidézve az év legrövidebb éjszakájához fűződő hagyományokat.

Varázslat ide vagy oda, egyszer ez az éjszaka is véget ér. 24 óráig a Tanárock zenekar szórakoztatja a publikumot közismert és közkedvelt slágerekkel.

Óránként tárlatvezetések az időszaki és állandó kiállításokban.

Egész este darts, VB meccsek, meleg ételek, büfé, fagylalt, hűsítő italok, limonádé és természetesen kézműves sörök.

Rendezvényünk ingyenesen látogatható!

(A sörkóstolóra előzetes jelentkezés szükséges.)

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Múzeumok Éjszakája Kunszentmárton 2018

Könyvtár

Programajánlat

Múzeumok Őszi Éjszakája 2018 Szeged
Múzeumok Őszi Éjszakája 2018 Szeged
  • Szeged
2018. október 27.

Legjobb élmények

Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Behajtási ünnep a Hortobágyon
Bivalyrezervátum a Kis-Balatonnál! Hívjuk, várjuk!
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
Fedezze fel Gyulát, Magyarország történelmi fürdővárosát!
Darufesztivál a Hortobágyon
11468
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket