Múzeumok Őszi Fesztiválja Bajor Gizi Színészmúzeum 2021 Budapest
Pontyshow 2021. november 19-21. - Horgászkiállítás és Vásár Budapest, Hungexpo
Pontyshow 2021. november 19-21. - Horgászkiállítás és Vásár Budapest, Hungexpo
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Múzeumok Őszi Fesztiválja Bajor Gizi Színészmúzeum 2021 Budapest

2021. október

A Bajor Gizi Színészmúzeum is csatlakozott a Múzeumok Őszi Fesztiválja országos programsorozathoz, így ősszel számos programmal várják az érdeklődőket, követve a múzeumi fesztivál idei tematikáját.

Programok

2021. OKT 01. 18:00 - 20:00
RENDHAGYÓ VILLAKONCERT A ZENE VILÁGNAPJÁN

A zenei világnap alkalmából kamarazenei sorozatunk rendhagyó műsorral jelentkezik. Októberben fővárosi zeneiskolák növendékei és zeneakadémiai hallgatók muzsikálnak a Bajor-villában. A változatos zenei formációk, a különböző zenei korszakok és stílusok egy igazán színes és sokféle zenei műfajt bemutató koncertet ígérnek.
Zenei sorozatunkkal az egykori Bajor-villa hangulatát szeretnénk megidézni, Bajor Gizinek, a Nemzeti Színház vezető művészének  színes, városszerte nevezetes társasági összejövetelei közül egy újabb elemet visszacsempészni e falak közé. A remek akusztikájú, egykori szalon (ma konferenciaterem) a helyszíne. Hónapról hónapra Fischer Annie-ösztöndíjas fiatal muzsikusokat látunk vendégül egy-egy tematikus zenei estjükkel. A zenei témához kapcsolódó irodalmi illetve drámai szövegeket válogatva felolvasás kíséri a koncerteket. Akár barokk zene akár egy Bartók-est, jól megférnek egymás mellett. A zene világnapjára tervezett esemény unikális élményt kínál az érdeklődőknek a sok előadót és különféle zenei stílusokat fölvonultató estén.

JEGYÁRAK:
1000 Ft /felnőtt
500 Ft/6-14 évesek
ingyenes/6 év alattiak

2021. OKT 02. 10:00 - 12:00
FÉNYBŐL SZŐTT MESÉK-ZENÉS SOROZAT GYEREKEKNEK

Havonta jelentkező sorozatunk elsősorban óvodás korú gyerekek és szüleik számára kínál kellemes perceket egy-egy szombat délelőtt, mely során a mesék és a muzsika világában barangolunk. Közreműködik: Kecskés Karina színész-drámapedagógus és Fehérváry Lilla előadóművész
Különleges,elgondolkodtató történetekkel, sokféle hangszeren megszólaltatott dallamokkal és az aktuális meséhez kapcsolódó kézműves foglalkozásokkal szeretnénk a színésznő egykori villájába szoktatni a gyerekeket és felnőtteket havi egy szombat délelőtt. Állandó házigazdánk, Karina és Lilla maguk is több gyerekes édesanyák, akik különleges hangulatot varázsolva röpítenek el bennünket távoli világok felé, különleges élmények közelébe. Röpüljenek velünk!

JEGYÁRAK:
1000 Ft/felnőtt ill. 14 év fölött
500 Ft/14 év alattiak

2021. OKT 14. 18:00 - 19:30
MŰTÁRGYLESEN: BILL BRANDT PORTRÉI BAJOR GIZIRŐL (BESZÉLGETÉS VETÍTÉSSEL)

Ismeretterjesztő sorozatunk beszélgetései az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet gyűjteményének egy-egy kiválasztott darabja köré szerveződnek. A program célja a kiállításainkban látható műtárgyaink népszerűsítése, azok minél több oldalról való megközelítése és láthatóvá tétele.
Ismeretterjesztő sorozatunkkal szeretnénk fölhívni a figyelmet intézményünk különleges és értékes anyagára.  Meghívott vendégeink közt a múzeumi szakemberek mellett találkozhatunk a művészet és a társadalomtudományok területén működő szaktekintélyekkel is. A velük való eszmecsere révén a fókuszba állított műtárgyak nagyobb kontextusba helyezhetők, alaposabban megismerhetők.

"Bill Brandt az egyik legjelentősebb 20. századi angol fotográfus. Pályafutása alatt többféle stílusban alkotott, külön korszakai vannak, de legjelentősebb, legismertebb alkotásai a sajátos képi világot ábrázoló, szürreális hangulatú nőket ábrázoló képei. Addig nem ismert és nem alkalmazott egyedi látás- és kifejezésmódja miatt alkotásai összetéveszthetetlenek és méltán népszerűek mind a mai napig... Brandt is magáénak érezte Orson Welles azon kijelentését miszerint a kamera az nem egy egyszerű felvevőgép, egy rögzítő készülék, hanem egy médium, ami más világba vezet el bennünket, s Bill Brandt képei mind a mai napig elvezetnek bennünket ebbe különös, és mélyen elgondolkodtató világba." (Badacsonyi Ferenc)

JEGYÁRAK:
1000 Ft egységesen

2021. OKT 16. 18:00 - 20:00
CSALÁDI VILLASÉTA AZ EGYKORI BAJOR-VILLÁBAN (7 ÉVES KORTÓL AJÁNLOTT)

A Nemzeti Színház legendás színésznőjének, Bajor Gizinek egykori lakhelye megannyi titkot rejt. A hatalmas villában barangolva a legkülönfélébb kalandokba keverednek a gyerekek. Szüleiket sem engedjük el, színházhoz, színháztörténethez kapcsolódó történetekkel, vetítéssel, kvízjátékkal készülünk. A séta végén "családegyesítés" a múzeum konferenciatermében. 
A Nemzeti Színház dívája 1933-tól a XII. kerület akkor még csendes és városszéli egyik utcájában élt kétszintes villájában, hatalmas kert közepén. A jelenleg is álló épületben ma a Bajor Gizi Színészmúzeum várja a látogatókat. A séták során a közel 1000 négyzetméteres épület nagyközönség elől eddig rejtett, titkokkal teli tereit fedezzük fel: egykor menekülteket rejtő alagsorától a tetőteraszon megbúvó manzárdszobáig. Mindezt a közelgő éj leple alatt, sötétedés után, zseblámpával. Egykori napló- és levélrészletek, színészmemoárok, régi színházi újságok híradásai, receptek és a villa korabeli mindennapjairól készült fotók (megannyi autentikus forrás) segítségével a két háború közötti művészvilág izgalmas és elgondolkodtató története elevenedik meg,

A gyerekeknek sokféle játékos feladvánnyal színesítjük a sétát, a felnőttekkel addig az épület egy másik részében fölelevenítjük a villa két háború közötti életét felolvasással, vetítéssel, középpontba állítva  a nyilas rémuralom és Budapest ostroma körüli időket, amikor Bajor Gizi emberi nagyságáról, bátorságáról tett tanúbizonyságot.

REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!

JEGYÁRAK:
500 Ft/7- 14 év alatti gyerek
1000 Ft/ 14 év fölött és felnőtt

2021. OKT 22. 19:00 - 21:00
VILLASÉTA BAJOR GIZI EGYKORI OTTHONÁBAN

Különleges kaland vár az érdeklődőkre egy legendás színésznő, Bajor Gizi villájában. Igazi kultúrtörténeti csemegét ígér az esti séta a négyszintes épületben.
A Nemzeti Színház egykori dívája, a körülrajongott művész az 1930-as évektől a XII. kerület akkor még csöndes és városszéli egyik utcájában egy kétszintes villában élt óriási kert közepén. Az épület ma is áll, a Bajor Gizi Színészmúzeum vette birtokba. Sétánk során a közel ezer négyzetméteres épület a nagyközönség előtt eleddig rejtett, titkokkal teli tereit fedezzük föl: egykor menekülteket rejtő alagsorától a tetőteraszon megbúvó manzárdszobán át  a kertig. Mindezt a közelgő éj leple alatt, sötétedés után, zseblámpával.

REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES!

JEGYÁRAK:
Egységesen 2000 Ft.

2021. OKT 28. 18:00 - 20:00
JANOVICS JENŐ ÉS A NÉMAFILM

„Nemes nyomokon…” Színház a kolozsvári Farkas utcában címmel szeptemberben nyíló kamarakiállításunkhoz kapcsolódó filmes eseményre várjuk az érdeklődőket a Színészmúzeumba. A kolozsvári Farkas utcában 200 éve épült föl a Nemzeti Játékszín. E rangos jubileumra emlékezünk a tárlat mellé kínált programmal, mely Janovics Jenőnek állít emléket. Janovics Jenő a Kolozsvári Nemzeti Színház nagy műveltségű igazgatója miután hagyományőrző, de az újdonságokat is felkaroló, s a fővárositól elütő műsorpolitikájával az egész szakma elismerését elnyerte, megteremtette a kolozsvári filmgyártást, mely új utat mutatott a magyar filmesek számára.

A kolozsvári Farkas utcában 200 éve épült a Nemzeti Játékszín. Az 1821. március 12-én megnyílt kőszínház kivételes intézmény volt, hiszen korábban a hivatásos magyar vándortársulatok alkalmi játszóhelyeken, lehetetlen körülmények között léptek fel. Kolozsváron az erdélyi magyar főnemesség felkarolta és támogatta a magyar színészet ügyét, hiszen az anyanyelvi kultúra és műveltség terjesztésének egyik fő eszközét látta benne.

A kamarakiállítás a kolozsvári színjátszás és történetének kivételes eseményeit és szereplőit mutatja be gazdag képes, írásos és tárgyi anyaggal illusztrálva. A tárlathoz kapcsolódó színháztörténeti társasjáték a múzeumpedagógiai eszközeivel nyújt betekintést a vándorszínészet és az állandósulás színházi korszakába.

Havi rendszerességgel szervezünk eseményeket a tárlat mellé. Fenti programunk az első e sorozatban.

Janovics Jenő a Kolozsvári Nemzeti Színház nagy műveltségű igazgatója miután hagyományőrző, de az újdonságokat is felkaroló, s a fővárositól elütő műsorpolitikájával az egész szakma elismerését elnyerte, megteremtette a kolozsvári filmgyártást, mely új utat mutatott a magyar filmesek számára. Ő volt az első Magyarországon, aki a filmet nem léha szórakoztatásnak, hanem művészetnek tekintette, s témáit elsősorban a magyar drámairodalom és költészet klasszikusai közül válogatta. Öt év alatt hetvenkét játékfilmet gyártott. Irányítása alatt kezdte rendezői karrierjét Korda Sándor. Itt kapta első nagyszabású feladatait Kertész Mihály. Filmjeiben megörökítette a kor legnagyobb színészegyéniségeinek (Blaha Lujza, Jászai Mari, Szentgyörgyi István) játékát. Új filmszínész generációt nevelt, ő szerepeltette először filmen Berky Lilit, Várkonyi Mihályt, Poór Lilit. Bár a magyar filmgyártás egyik úttörőjeként tartják számon, igazi hivatásának a színházi munkát tekintette. 1905-ben került a társulat élére, s az ő ambíciójának eredményeként épült fel a Hunyadi téri színház és a Nyári Színkör új épülete. Ez utóbbi vált az első világháború után a magyar színjátszás otthonává. A filmgyára és az általa üzemeltett mozik jövedelmét a nehéz helyzetbe került színház fenntartására áldozta, s 1930-ban, mikor anyagi forrásai elapadtak, átengedte a vezetést a gróf Bánffy Miklós elnökletével működő Színpártoló Egyletnek. 1937-től ismét filmes tervek foglalkoztatták, természeti tájakat, városokat bemutató kultúrfilmek készítésében közreműködött. 1945-ben, 73 évesen vette át újra a színház igazgatását.Ekkor költöztették ki másodszor a Hunyadi téri épületből a magyar társulatot. Az izgalmak annyira megviselték, hogy utolsó szerepét Bánk bán Biberachját már nem tudta eljátszani, a premier napján, a déli órákban elhunyt. (forrás:hangosfilm.hu)

JEGYÁRAK:
1000 Ft egységesen

2021. OKT 31. 15:00 - 16:30
„EMBERNEK RÖPÜLNI BOLDOGSÁG” – LATINOVITS ZOLTÁN (1931–1976) KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓ

Nagyszabású tárlatunkkal a kilencven éve született művészre emlékezünk. A Latinovits-legendán áttörve megidézzük az alkotás minden gyötrelmével, örömével, bánatával küzdő, teremtő ember alakját.A kiállításban hangsúlyosan jelenik meg Latinovits Zoltán előadó-művészi tevékenysége is.
„A színész halála után csak emlékek maradnak. Játékemlékek, kellékek. Halálával művészete megszűnik. A kortársak halálával emléke is kivész. Festmény vagy fénykép marad utána, halott mozgókép, valamely régi pillanat viaszlemeze, kellékek, rossz kalap, sétabot, sír. Élete szűntével varázsa is megszűnik” – írta Latinovits Zoltán a Ködszurkáló című, 1973-as művében.

Tárlatunk bemutatja azt a társadalmi környezetet, melyben a meg nem értett művész létezett, bár voltak támogatói és szövetségesei, az ellenfelek nagyobb táborba tömörültek. Hivatalos levelek, szerződések, kritikák, újságcikkek tanúsítják, hogyan szűkült egyre keskenyebbé művészi tevékenységének színtere, hogyan akadályozták küldetésének beteljesülését.

A kiállításban hangsúlyosan megjelenik Latinovits előadó-művészi tevékenysége is, melyet nemzetépítésnek tartott: a múlt költőinek hangján kortársaihoz szólt. Rövidre szabott művészi pályáját sok ezer ember követte kitüntetett figyelemmel, tragikus halála az egész országot mélyen megrendítette.

INGYENES PROGRAM!


2021.10.01. - 2021.10.31.
További ajánlataink

2021.10.22. 19:00 Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
Pincétől a padlásig - villaséta Bajor Gizi egykori otthonában
2021.10.23. Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
A nemzeti ünnepen ingyenesen látogathatók a Bajor Gizi Színészmúzeum kiállításai
2021.10.28. 18:00 Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
Janovics Jenő és a némafilm - vetítés beszélgetéssel
2021.10.31. 15:00 Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
Embernek röpülni boldogság” – Latinovits Zoltán (1931–1976) - kiállításmegnyitó
2021.10.31. - 2022.08.31. Bajor Gizi Színészmúzeum időszaki kiállítás, Latinovits Zoltán (1931–1976) kiállítás
2021.11.03. 18:00 Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
CONCENTUS CONSORT - régizene együttes koncertje
2021.11.04. 10:00 Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
KONFERENCIA - SZÍNRŐL SZÍNRE: Színjátszás vidéken a dualizmus korától a II. világháború végéig
2021.11.05. 18:00 Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
MŰTÁRGYLESEN - El Kazovszkij színházi díszlet-és jelmeztervei
2021.11.06. 11:00 Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
Fényből szőtt mesék: Jéglámpások
2021.11.10. 18:00 Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
Szigethy Gábor: Pikáns zsoltár-Mezei Mária - könyvbemutató
2021.11.11. 17:00 Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
Szakmai nap pedagógusoknak
2021.11.15. 14:00 Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
MÚZEUMI SZAKMAI NAP - Kurátori tárlatvezetések új kiállításainkban
2021.11.17. 18:00 Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
ESTI EXTRA Latinovits Zoltánnal
2021.11.19. 19:00 Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
„Pincétől a padlásig” - VILLASÉTA Bajor Gizi egykori otthonában
2021.01.01. - 2021.12.31. Múzeumi foglalkozások gyerekeknek Budapesten, a Bajor Gizi Színészmúzeumban
2021.01.01. - 2021.12.31. Múzeumi rendezvényhelyszín esküvőre, családi ünnepre, konferenciára a Bajor Gizi Színészmúzeumban
2021.01.01. - 2021.12.31. Múzeumi tárlatvezetés a budapesti Bajor Gizi Színészmúzeumban
2021.05.01. - 2021.12.31. Bajor Gizi Szinészmúzeum állandó kiállítása
2021.09.24. - 2022.05.01. Bajor Gizi Színészmúzeum Budapest, Nemes nyomokon. Színház a kolozsvári Farkas utcában kiállítás
2021.09.27. - 2021.11.11. Múzeumok Őszi Fesztiválja 2021
2021.10.01. - 2021.10.31. Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
Múzeumok Őszi Fesztiválja
Találatok száma: 13

Buda Villa Panzió Budapest

Buda Villa Panzió Budapest

Panziónk a főváros egyik csendes kerületében, zöldövezeti környezetben található, ugyanakkor mind a városközpont, mind pedig a legszebb kirándulóhelyek egyszerű megközelíthetőségének köszönhetően kiváló szálláshely mindenki számára: azoknak, akik a kikapcsolódás aktív formáját választják, de azoknak is ... Bővebben


Budai Hotel és Étterem***

Budai Hotel és Étterem***

Csodálatos panorámájú hotel a város zajától távol, friss levegőn és elegáns környezetben, kedvező áron Budán. A szobák nagy részéből és a teraszról lenyűgöző budapesti panorámában gyönyörködhet. A nyári teraszunk Budapest egyik legszebb panorámás kerthelyisége, akár 30 vendég élvezheti egyszerre a páratlan ... Bővebben


Cziráky Panzió 3* Budapest

Cziráky Panzió 3* Budapest

A családias jellegű, szép panorámás Cziráky Panzió Budapest Budai oldalán a festői szépségű Széchenyi-hegyen fekszik, parkosított kerttel és saját parkolóval rendelkezik. A panzió 8 szobát kínál. Bővebben


Doghill Kutyapanzió

Doghill Kutyapanzió

Panziónkat azért hoztuk létre, mert mi magunk is több, mint 20 éve felelős állattartók vagyunk, és pontosan tudjuk, hogy milyen érzés idegen kezekre bízni családunk legféltettebb kincsét. Kutyatartók révén mi is tudjuk milyen érzés idegen kezekre bízni kutyusunkat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, ... Bővebben


Dominika Apartman Hotel Budapest

Dominika Apartman Hotel Budapest

A Dominika Apartmanház Budapest legszebb részén, a budai hegyekben, természetvédelmi terület szélén, a városközponttól 15-20 percre található. A szálloda családias jellegű. Az apartmanokban TV, minibár, fürdőszoba, telefon, főzési lehetőség.Szállodai szolgáltatásainkat reggelivel együtt biztosítjuk. ... Bővebben


Jagelló Business Hotel***

Jagelló Business Hotel***

A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák és a Budapest Congress és World Trade Center közelében. Budapest budai oldalán, a 12. kerületben zöld környezetben várja vendégeit budapesti üzleti hotelünk 24 modern szobával. A szobák ... Bővebben


Sas Club Hotel Budapest

Sas Club Hotel Budapest

Üdülőszállodánk a Sas-hegy tőszomszédságában, tájvédelmi körzet közvetlen közelében található. A Sas Club Hotel 48 szobában közel 100 vendéget tud fogadni. A szobák fürdőszobásak, telefonnal, színes TV-vel, hűtőszekrénnyel felszereltek, gyerekágy igényelhető. A szállodához tartozó teniszpályák a sportolást ... Bővebben


Walzer Hotel Budapest

Walzer Hotel Budapest

Hotelünkben megtalálja a design és a kényelem tökéletes harmóniáját, mellyel igyekszünk Önnek biztosítani a legmegfelelőbb komfort-érzetet. Barátságos és magasan képzett kollégáink Önt szolgálva gondoskodnak a minőségi kényelemről és a professzionális ellátásról. Foglalja le nyaralását vagy rendezvényét nálunk ... Bővebben


Zugligeti Niche Camping Budapest

Zugligeti Niche Camping Budapest

Egész évben működő kempingünk lakókocsis beállókkal, áramvételi lehetőséggel és teraszos sátorhelyekkel várja kedves vendégeinket. Állandó melegvizet biztosítunk, amiért külön díjat nem számítunk fel. A zuhanyozóban mozgássérültek részére különleges kabin áll rendelkezésre. Mosógép térítéssel igénybe ... Bővebben


Bobbio Hotel Budapest

Bobbio Hotel Budapest

Szállodánk 50 fő kényelmes elhelyezésére kínál lehetőséget természetközeli, családias hangulatban 17 kétágyas, 3 háromágyas szoba és 2 apartman formájában. Az apartmanok három felnőtt, vagy két felnőtt és két gyermek számára is megfelelő teret biztosítanak. A szobák mindegyike zuhanyzós, telefonnal, színes ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 18

Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft

Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft

Társaságot az 1991-ben alapított Magyar Szőlő- és Borkultúra Alapítvány hozta létre. Az Alapítvány kuratóriumában, amely tulajdonosként és szakmai grémiumként ellenőrzi a Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. munkáját, a borász szakma különböző területeinek - oktatás, szakmai szövetségek, érdekvédelem, ... Bővebben


Mezzo Music Restaurant Étterem Budapest

Mezzo Music Restaurant Étterem Budapest

Kezdetben, évtizedekkel ezelőtt még John Bull Pub felirat volt a bejárat felett, és igazi angol söröző várta a törzsvendégeket. A tulajdonosok később döntöttek a váltásról, és a 30-as évek stílusában felújították az éttermet. Készült egy télikert, amelyből nagyszerű a kilátás a környékre. Esténként élő jazz ... Bővebben


Vendéglő a KisBíróhoz

Vendéglő a KisBíróhoz

A KisBíró valóban egy vendéglő, odafigyeléssel, a megszokott Bock minőséggel és további plusszokkal. Érdemes Pestről is átkirándulni, ha bisztró helyett a vendéglőt preferálnánk. Budaiaknak pedig evidens. Bővebben


Wasabi Étterem Budapest Alkotás utca

Wasabi Étterem Budapest Alkotás utca

A Wasabi Étterem a távol-keleti gasztronómia híveinek a kalandparkja, amely a japán, koreai és más távol-keleti konyhaművészetek ízeit és látványvilágát szellemesen elegyíti a vadászösztöneinkben mélyen gyökerező cserkészés és elejtés szenvedélyével. Bővebben


Angelo Café & Cukrászat Budapest

Angelo Café & Cukrászat Budapest

Különleges olasz desszertek, süteményekkel készítésével foglalkozunk, melyeket saját kezűleg hozunk létre a teljesen felszerelt üzemünkben, a hét minden napján. kézműves süteményeink mindig frissen, kizárólag a legjobb minőségű olasz, magyar és belga alapanyagokból készülnek, semmiféle tartósítószert, ... Bővebben


Bajai Halászcsárda Budapest

Bajai Halászcsárda Budapest

Kóstolja meg ön is a dunai halászlét a Bajai Halászcsárda éttermében! Italkínálatuk az ország legkitűnőbb boraival teremt kellemes perceket a svábhegyi kirándulok ebédjéhez, vacsorájához. Hétfő kivételével minden nap élőzene gazdagítja a hangulatot. Bővebben


Da Lello Étterem Budapest

Da Lello Étterem Budapest

A Mom Parkban található olasz étterem biztosítja mindazt az otthonos érzetet, amely segít kiszakadni a nagyvárosi forgatagból. Nálunk mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fogást, legyen szó előételekről, levesekről vagy főételekről. Risottóink, pizzáink és halételeink pedig az igazi olasz ... Bővebben


Ezüstponty Vendéglő Budapest

Ezüstponty Vendéglő Budapest

Éttermünk 60 férőhelyes, ezen belül különtermünkben 20-30 fő, valamint kerthelyiségünkben 80-100 fő számára tudunk helyet biztosítani. Esténként klasszikus budai élőzene szól, tangóharmonikával. Bővebben


Fogas Pizzéria Budapest

Fogas Pizzéria Budapest

Eredeti olasz receptek alapján készült pizzákkal, tésztafélékkel és kávékülönlegességekkel várjuk szeretettel vendégeinket a Fogaskerekű Svábhegyi állomásánál, a Bajai Halászcsárda mellett. Bővebben


KisBécs

KisBécs

Osztrák borok szaküzlete, reggeliző, kávézó, salátázó, szendvicsező, sütiző, könnyű és egészséges ebéd, vacsora helyszín, osztrák alapanyagok hazája. Érezted már, hogy ha átlépsz a határon Ausztria felé, akkor más világba érkezel? Térj be hozzánk ezért a hangulatért! Az osztrák borokért, reggeliért, ... Bővebben


1 2   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
Bajor Gizi Színészmúzeum programok 2021
 • Budapest
 • XII. kerület
2021. október 22. 19:00
Hegyvidéki Kipakoló 2021. Garázsvásár Budapesten
Hegyvidéki Kipakoló 2021. Garázsvásár Budapesten
 • Budapest
 • XII. kerület
2021. október 31.
Advent a Hegyvidéken 2021 Budapest
Advent a Hegyvidéken 2021 Budapest
 • Budapest
 • XII. kerület
2021.11.27. - 12.24.

Figyelmébe ajánljuk!

Érdemes felkeresni!

Bajor Gizi Színészmúzeum
Bajor Gizi Színészmúzeum
 • Budapest
 • XII. kerület
Magyar Bridzs Szövetség
Magyar Bridzs Szövetség
 • Budapest
 • XII. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események