Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadások 2022. Nagyerdei Szabadtéri Játékok Debrecen
Debreceni rendezvényhelyszín: Hotel Lycium - Kölcsey Központ
Debreceni rendezvényhelyszín: Hotel Lycium - Kölcsey Központ
Gyere és tölts el egy felejthetetlen gyereknapi hétvégét a családdal!
Gyere és tölts el egy felejthetetlen gyereknapi hétvégét a családdal!
Rövidesen megnyit az Interaktív Bányászati Kiállítás a Tulipános Házban!
Rövidesen megnyit az Interaktív Bányászati Kiállítás a Tulipános Házban!
Pünkösdi Fesztivállal indul a siófoki nyár sok izgalmas programmal!
Pünkösdi Fesztivállal indul a siófoki nyár sok izgalmas programmal!
Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében
Bor, zene, boldogság… ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében
Gyulai nyári wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai nyári wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Nagyerdei Szabadtéri Színpad előadások 2022. Nagyerdei Szabadtéri Játékok Debrecen

2022. június 8.

Igazi nyári felüdülést kínáló vígjátékokkal és zenés darabokkal nyitja meg kapuit a Nagyerdei Szabadtéri Játékok június 8-án. Az észak-alföldi régió legnagyobb szabadtéri színházában a modern technikai showelemekkel elevenedik meg a nagy zseni, Tesla világa, szerelmi féltékenység tombol a színpadon, kiderül, milyen bonyodalmakat okoz, ha felfedjük telefonjaink titkait, vagy őszintén beszélünk a női barátságról.

Nagyerdei Szabadtéri Játékok 2022

A színházi programsorozatban 7 vendégtársulat 8 produkciójában, a Csokonai Színház 3 előadásában idén 11 színházi előadás lesz látható a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. A nyári évad műfaji keresztmetszete: klasszikus és kortárs, illetve magyar és külföldi vígjáték, musical, zenés képregényszínház, színpadon megelevenedő városnézés és táncjáték.

4 prózai előadás (vígjáték, keserédes komédia): Csokonai Színház | JÁTÉK A KASTÉLYBAN, Játékszín|TELJESEN IDEGENEK (2), József Attila Színház | FURCSA PÁR – NŐI VÁLTOZAT

6 zenés előadás (musical, zenés vígjáték): TBG Produkció| NIKOLA TESLA − VÉGTELEN ENERGIA, Pannon Várszínház | HOTEL MENTHOL, Csokonai Színház | A PÁL UTCAI FIÚK (2), Orlai Produkció |BUDAPEST, TE!, Zenthe Ferenc Színház | NEM ÉLHETEK MUZSIKASZÓ NÉLKÜL

1 táncelőadás: Duna Művészegyüttes | HÉTTORONY – Makovecz Imre emlékére

A jegyárusítás május 9-én kezdődik egyelőre a júniusi előadásokra, majd fokozatosan vásárolhatók jegyek a júliusi és augusztusi programokra is. Jegyek a Csokonai Színház Jegypénztárában (Víg Kamaraszínház, 4025 Bajcsy-Zsilinszky u. 1-3., volt Víg Mozi) és a www.jegymester.hu oldalon vásárolhatók.

A Nagyerdei Szabadtéri Játékok előadásaira két munkanappal az előadás előtt beválthatók a Csokonai Színház érvényben lévő szabadbérletei, illetve felhasználhatóak a Színház által kibocsátott Ajándékkártyák.

A produkciók

2022. június 8. (nincs esőnap)
TBG| NIKOLA TESLA− VÉGTELEN ENERGIA (musical show)

Nikola Tesla kétségtelenül minden idők egyik legkitűnőbb lángelméje, akinek zsenialitását csak Arisztotelészéhez és Leonardo da Vinciéhez hasonlíthatjuk, egész világunkat átalakító találmányait pedig már kortársai is a kerék és az egyiptomi piramisok jelentőségéhez mérték.

A kétórás musical show a ma rendelkezésünkre álló legkorszerűbb show technikai elemek alkalmazásával teremti meg azt az egyedi látványvilágot, amely ismét lenyűgöz és elkápráztat, egyben izgalmas zenei és vizuális hátteret ad Tesla életének és a tizenkilencedik század hangulatiságának.

2022. június 13. (esőnap: 14.)
Csokonai Színház | JÁTÉK A KASTÉLYBAN (vígjáték)

Szerelem, féltékenység, színház a színházban. Egy virtuóz koktél, egy örök klasszikus.

Elég megnézni a Játék a kastélybant, hogy jót nevessünk az öngyilkosság gondolatával játszó szerelmes vőlegényen és megértsük: egy kis jószándékkal, élettapasztalattal és szellemességgel sok mindent helyre lehet hozni. Persze ne higgyünk el mindent Molnárnak, ennyire azért nem könnyű egy jó darabot megírni, mint ahogy egy jó házasságot megkötni és hosszútávon fenntartani sem. De a színháznak itt vége. Happy end!

2022. június 22. és 23. (esőnap: 24.)
Játékszín |TELJESEN IDEGENEK (keserédes komédia)

Különös játékot talál ki egy baráti társaság: bárkinek megszólal a telefonja, képes vagy szöveges üzenetet kap, együtt hallgatják, olvassák, nézik… A hétköznapi estén váratlan titkok pattannak föl, évtizedes szövetségek kapcsai kezdenek kilazulni… Pedig eddig úgy gondolták, jól ismerik egymást – ám lassanként elszabadul a pokol…

Paolo Genovese 2016-os filmje szinte percek alatt hódította meg Európa mozijait, most pedig végre színpadon is látható ez a furcsa, egyszerre vicces és drámai történet, Magyarországon először a Játékszínben Martinovics Dorina és Kolovratnik Krisztián főszereplésével.

2022. június 28. (esőnap: 29)
Pannon Várszínház | HOTEL MENTHOL (musical)

Fenyő Miklós és Novai Gábor neve összefonódott a Hungária együttes kultuszával, annak stiláris jegyeivel, a magyar rock and rollal. A Hotel Menthol a rock and roll korszak immár elveszett világa, ahová visszavágynak hőseink. Visszavágynak a lázadás, az önfeledség, a humor, a polgárpukkasztásból túlflitterezett és színezett ruhák, a fölfésült frizurák, a sajátos napszemüvegek birodalmába. A minduntalan felhangzó rock and roll muzsika mindenre megoldást hoz: még a romos, privatizálandó Hotel Menthol is új életre kel.

2022. július 4. és 5. (esőnap: 6.)     
Csokonai Színház | A PÁL UTCAI FIÚK (zenés játék)

A Kossuth-díjas Dés László és az eMeRTon-díjas Geszti Péter, valamint a József Attila-díjas Grecsó Krisztián családi musicalje Molnár Ferenc regénye alapján. A rockkoncertek eksztázisához mérhető hangulat olyan érzéseket, fogalmakat tesz átélhetővé, mint az összetartozás, az árulás, az áldozathozatal, a győzelem, a vereség: egyszóval a grund. Egy magával ragadó történet, fülbemászó zene, az elszánt fiúcsapatok küzdelme: egy felejthetetlen előadásélmény a Nagyerdei Szabadtéri színpadán.

2022. július 13. (esőnap: 14.)          
Duna Művészegyüttes | HÉTTORONY– Makovecz Imre emlékére (táncelőadás)

1992-ben épült fel Makovecz Imre világraszóló Magyar Pavilonja a Sevillai Expón, amely szinte azonnal nemzeti jelképpé vált. A pavilon zenéjét Kiss Ferenc szerezte, amely a magyar világzenei szcéna egyik emblematikus alkotásává vált. Erre a muzsikára és a zeneszerző egyéb sikeres zeneműveire született meg a Héttorony című előadás. A Duna Művészegyüttes Héttorony című táncszínházi előadása arra vállalkozik, hogy az idén 10 éve elhunyt Mester gondolkodásmódját, műveinek komplexitását a tánc nyelvén fogalmazza meg.

2022. július 18. (esőnap: 19.)          
Orlai Produkció | BUDAPEST, TE! (zenés városnézés)

Nézze csak meg Budapestet éjjel, aluljáróérzés, újlipótvárosi szűkös utcák, budai zegzugok, galambok, tele van az nótával-zenével, sétahajó lágyan ring a Dunán, egy régi nótát hoz Budáról át a szél. Kicsit szmogos, kicsit piszkos, de nincs még egy ilyen szép város. Szeretjük  színéről és fonákjáról, mert olyan, mint maga az élet: sosem tudni, melyik sarkon túl mi vár ránk.

2022. július 28. (esőnap: 29.)
József Attila Színház | FURCSA PÁR – NŐI VÁLTOZAT (vígjáték)

A női barátság és összetartás igazi misztérium. Főleg a férfiaknak. Hát még, ha a szóban forgó páros egyik tagja válik, és nincs hol meghúzza magát. Milyen jó, hogy van kire főzni, hasznossá tehetjük magunkat, kiélhetjük lakberendezői képességeinket és a barátnőnk, habár egyik képességünkre sem kíváncsi, mégis megtűr. A pedáns és hipochonder nő és az életvidám és rendetlen csaj barátságát tényleg semmi nem tudja megzavarni… vagy mégis? Két spanyol macsó és néhány féltékeny barátnő a legerősebb szövetséget is képes megingatni.

2022. augusztus 23. (esőnap: 24.)  
Zenthe Ferenc Színház | NEM ÉLHETEK MUZSIKASZÓ NÉLKÜL (zenés vígjáték)

Móricz dzsentrivilágának nem vívódó és elbukó figurája Balázs, a nyíri birtokos. Pontosan tudja, hogy mulat egy magyar úr! Ez a Balázs szereti a vidámságot, a cigányzenét, no meg azt, ha portáján három napig tart a vigasság. Azonban az asszonykája, Pólika már kicsit más, számára sáskajárás minden mulatság. S ha egy karakán, makacs menyecske megorrol az urára, akkor biz’ elszalad és egy fél falu kell a kibékítésére.Könnyed, léha világ könnyed komédiája, amiben semmi sem visszafordíthatatlan, semmi sem végzetes. Tükröt tart egy letűnt kor, a boldog jólét vidám, ám könnyelmű kora elé.

2022 nyarán a Nagyerdei Szabadtéri Színpad a II. Debreceni Ünnepi Játékok egyik kiemelt helyszíne lesz, ennek programját önálló felületen teszik közzé a szervezők.

Forrás: Szervezők


2022.06.08.
2022.06.13.
2022.06.22. - 2022.06.23.
2022.06.28.
2022.07.04. - 2022.07.05.
2022.07.13.
2022.07.18.
2022.07.28.
2022.08.23.
További ajánlataink

2022.05.19. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Női napok az Aquaticum Szaunavilágban | Aquaticum SPA
2022.05.19. - 2022.05.22. Csárdáskirálynő operett 2022. Előadások és online jegyvásárlás
2022.05.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Magyarok, tinéktek szólok
2022.05.21. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
RetroTorony
2022.05.21. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Dirty Dancing filmvetítés - az Aquaticum Termálfürdő kültéri medencéjénél!
2022.05.21. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Déri-nap
2022.05.21. - 2022.05.22. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
NEMZETKÖZI NORDIC WALKING TALÁLKOZÓ ÉS VERSENY
2022.05.22. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Vangelis - Filmzene-koncert
2022.05.23. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Apád Füle - komédia férfiakról
2022.05.27. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Stand up for Rózsa!
2022.05.27. - 2022.05.28. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régészet Napja a Déri Múzeumban
2022.05.27. - 2022.05.29. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debrecen Drive 2022 - Járműipari Kiállítás
2022.05.28. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Gyereknapi hétvége az Aquaticum Strandon!
2022.05.28. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Stand up for Rózsa!
2022.05.29. Csárdáskirálynő operett 2022. Előadások és online jegyvásárlás
2022.05.29. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Gyereknapi hétvége az Aquaticum Strandon!
2022.05.30. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Orvos-Tóth Noémi: Szabad akarat - Debrecen
2022.05.30. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Loveshake - Az élet összeráz / Színházi duett 80 percben - Rezes Judit és Szabó Győző
2022.06.02. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Női napok az Aquaticum Szaunavilágban | Aquaticum SPA
2022.06.04. - 2022.06.05. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
5. Debreceni Kölyökfesztivál
2022.06.05. - 2022.06.06. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Pünkösdi Sokadalom | Aquaticum Strand
2022.06.08. - 2022.06.12. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Ünnepi Könyvhét
2022.06.11. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Total Dance Festival
2022.06.11. - 2022.06.12. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Aqua Manó Party és Aqua Fitness
2022.06.12. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.06.16. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Női napok az Aquaticum Szaunavilágban | Aquaticum SPA
2022.06.16. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Nézőművészeti főiskola - a Nézőművészeti Kft előadása
2022.06.17. - 2022.06.26. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Kodály Zoltán Nemzetközi Zenei Verseny
2022.06.18. - 2022.06.19. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Csillámos testfestés és kézműves foglalkozás az Aquaticum Strandon
2022.06.19. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
XII. Dance Universe Évzáró Gála
2022.06.25. Csárdáskirálynő operett 2022. Előadások és online jegyvásárlás
2022.06.26. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.06.30. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Női napok az Aquaticum Szaunavilágban | Aquaticum SPA
2022.07.01. - 2022.07.03. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debrecziner Gourmet
2022.07.10. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.07.16. Csárdáskirálynő operett 2022. Előadások és online jegyvásárlás
2022.07.20. - 2022.07.24. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Campus Fesztivál 2022
2022.07.31. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.08.01. - 2022.08.15. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Ünnepi Játékok
2022.08.04. - 2022.08.07. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Bor- és Jazznapok
2022.08.14. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.08.15. - 2022.08.21. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Virágkarnevál
2022.08.17. - 2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Farmer Expo - Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár
2022.08.28. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.09.03. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
KORDA György & PIXA / ALLIN Házibuli a Toronyban!
2022.09.10. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Danny Blue Show
2022.09.11. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.09.25. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.10.03. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Zorán Turné 2022
2022.10.09. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.10.15. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Modern Talking - Thomas Anders és a Neoton Família sztárjai
2022.10.22. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
SZEMFÉNYVESZTÉS - Debrecen
2022.10.23. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.10.30. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Varnus Xaver orgonahangversenye
2022.11.13. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.11.18. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
The Original Golden Voices of Gospel
2022.11.27. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.11.27. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Charlie 75 koncert
2022.12.11. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
Találatok száma: 32

Hotel Lycium****

Hotel Lycium****

A Hotel Lycium**** Debrecen igazi belvárosi szálloda, amely a Kölcsey Központ épületegyüttesében található Debrecen főtere és a Református Nagytemplom szomszédságában. A város kiemelt múzeumai, a főtéri korzó, a hangulatos belvárosi teraszok szállodánktól karnyújtásnyira helyezkednek el. Bővebben

Kiemelt partner

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecen

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecen

Az Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecentől alig 6 kilométerre, vadregényes fenyőerdő közepén, festői szépségű természeti környezetben fekszik. A club hotel és annak környezete a passzív és az aktív pihenésre egyaránt alkalmas. A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig ... Bővebben

Kiemelt partner

Amulett Panzió

Amulett Panzió

Vendégházunk Debrecen óvárosában a Lovarda, a Főnix Csarnok és a Debreceni Sportuszoda közelében található. Bővebben


Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak! Nagyvárosi, de mégis zöldövezeti - Az Aquaticum Hotel az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. A komplexumban egyszerre élvezheti a vendégünk egy erdei szálloda pihentető nyugalmát és egy városi ... Bővebben


Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló Debrecen

Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló Debrecen

Debrecen zöldövezetében, a Nagyerdő szívében a Debreceni Klinika területén található az Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló. A Debreceni Egyetem Orvos Egészségtudományi Centruma és a Hunép Universal között létrejött szerződés értelmében a komplexum a külföldi orvostanhallgatók hosszú távú ... Bővebben


Blue Dreams Panzió Debrecen

Blue Dreams Panzió Debrecen

Családias hangulatú panziónkat 2002. augusztus 16.-án nyitottuk. Jelenleg 7 szobával várjuk vendégeinket, Debrecen kervárosi részén a centrumtól és a Nagyerdőtől 20 percre gyalogosan és kb. 5 percre autóval. A panzió tömegközlekedési eszközökkel is kiválóan megközelíthető. Bővebben


Boglárka Vendégház Debrecen

Boglárka Vendégház Debrecen

Vendégházunk Debrecen kertvárosi részében, a Homokkertben található csöndes, családias környezetben, ahonnan a belváros 15 perc sétával elérhető. A ház 2001-ben épült és 2009 óta működik vendégházként. Felújítva, megszépülve várjuk kedves vendégeinket. Két szoba, fürdőszoba és jól felszerelt étkezős konyha áll ... Bővebben


Centrum Hotel*** Debrecen

Centrum Hotel*** Debrecen

A Centrum Hotel Debrecen *** Superior 65 szobás szálloda, ami Debrecen óvárosának központjában várja kedves vendégeit, a Református Nagytemplom és a Kulturális rendezvények színhelyéül szolgáló Főtértől mindössze 50 méterre, nem messze Debrecen legfontosabb nevezetességeitől, irodáitól és ... Bővebben


Centrum Panzió Debrecen

Centrum Panzió Debrecen

A három csillagos minősítést elnyert Centrum Panzió Debrecen belvárosában - csendes, családias, szabadtéri gyerekjátszóteres, parkosított környezetben, a Nagytemplomtól 500 méterre található. Bővebben


Debreceni Egyetem Kollégiumai

Debreceni Egyetem Kollégiumai

A Debreceni Egyetem jelenleg 4.983 kollégiumi férőhellyel rendelkezik, amelyből 922 Magyarország egyik legkorszerűbb diákotthonában, a Campus Hotelban található. További 1.700 férőhelyet az elmúlt öt évben újítottak fel, illetve 600 férőhely tíz éven belül épült, jó állapotban lévő épületekben ... Bővebben


1 2 3 4   


Találatok száma: 37

Átrium Étterem

Átrium Étterem

Magára sokat adó szálloda csak kitűnő étteremmel rendelkezhet. Szállodánk konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak az egészséges táplálkozás ételei, a magyar konyha specialitásai, és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei. Éttermünk büféreggelivel, a`la carte, menü és büféasztalos főétkezéssel ... Bővebben

Kiemelt partner

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem Debrecen

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem Debrecen

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján ... Bővebben

Kiemelt partner

Agrár Étterem Debrecen

Agrár Étterem Debrecen

A DE AGTC Böszörményi úti Campus területén található a felújított Agrár Étterem. 600 adagos konyha, 250 férőhelyes éttermet üzemel 650 m2-en. A terem körben üveges, természetes megvilágítású és saját terasszal rendelkezik. Bővebben


Belga Étterem Debrecen

Belga Étterem Debrecen

A Belga jelenleg a debreceni társasági élet egyik fő központja. Nyáron a belső kerthelyiség, az itt található látványkonyha és játszótér, illetve a Piac utcai korzóra kihelyezett, élőzenés rész jelenti legfőbb vonzerejét. Bővebben


Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Debrecenben nyílt meg a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme. A Creppy PalacsintaBistro Debrecen elkápráztatja Debrecent a Creppy palacsinta csodáival, elhozza a cívisvárosba az egyedülálló Creppy élményt. A bisztróban 40 féle palacsintát kínálnak. A Creppy nem csupán egy kiváló étterem, nem egy remek ... Bővebben


Don Pedró Pizzéria Debrecen

Don Pedró Pizzéria Debrecen

A Don Pedro Pizzéria kis csapata minden nap arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljon ki Téged, hogy minden egyes alkalommal, akár rendelsz tőlünk, akár bejösz hozzánk, tökéletesen elégedett legyél. Bővebben


Gilbert Pizzéria Debrecen

Gilbert Pizzéria Debrecen

Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt ... Bővebben


Govinda Vegetáriánus Étterem Debrecen

Govinda Vegetáriánus Étterem Debrecen

A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre ... Bővebben


IKON Restaurant

IKON Restaurant

Az Ikonnal egy olyan vidéki éttermet álmodtunk meg, ahol bár az ételsor magyaros alapanyagokra épül, mégis sikerül belecsempésznünk egy kis fine bistro stílus. Fontosnak tartjuk, hogy olyan hely legyünk, ahol az ételt nem kell elmagyarázni, de a vendég mégis az első pillanattól a távozásig maradandó ... Bővebben


Incognito Club

Incognito Club

Az Incognito Club egy igazi kultúrkocsma Debrecen óvárosának a szívében. Családias hangulatú hely, amely a kezdetektől igényes arra, hogy milyen zenével várja vendégeit. Az eltelt több mint egy évtizedben fő hangsúlyt a minőségi, élő zenei koncertek kapták. Elsősorban a jazz és a blues, valamint ezek ... Bővebben


1 2 3 4   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadások 2022 Budapest
Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadások 2022 Budapest
  • Budapest
  • XIII. kerület
2022. május 21. 20:00
ErődFeszt programok 2022 Komárom
ErődFeszt programok 2022 Komárom
  • Komárom
2022. június 17. 20:00

Figyelmébe ajánljuk!


Pontos cím, geokód, térkép
4032 Debrecen , Nagyerdei park. 6.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események