Sisi szívügyei - Valentin-napi séta a Várkert Bazárban
Sisi szívügyei - Valentin-napi séta a Várkert Bazárban
Valódi kikapcsolódásra vágyik? Akkor irány Gyopárosfürdő! Kedvezményes ajánlat korlátlan fürdőbelépő
Valódi kikapcsolódásra vágyik? Akkor irány Gyopárosfürdő! Kedvezményes ajánlat korlátlan fürdőbelépő
Utazás kiállítás Budapest - Aktív hétvége van
Utazás kiállítás Budapest - Aktív hétvége van
Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni naplója - Irodalmi előadás a Várkert Bazárban
Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni naplója - Irodalmi előadás a Várkert Bazárban
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tavaszi feltöltődésre hívjuk, várjuk!
Tavaszi feltöltődésre hívjuk, várjuk!

Óbudai Nyár 2018


Tizennyolcadik alkalommal kerül megrendezésre, és mára a Főváros nívós programkínálatában is rangot szerzett magának. Az óbudaiakat, illetve az ide látogató érdeklődőket a hagyományokhoz híven, értékes kulturális élmények: szabadtéri koncertek, kiállítások, színházi előadások és filmvetítések várják.

Óbudai Nyár 2018
KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Óbudai Nyár 2018. június 15 – augusztus 31.

Koncertekkel, kiállításokkal, gyerekprogramokkal, kertmozikkal vár a nagykorúságát ünneplő Óbudai Nyár!

Szikora Róbert és az R-GO, az Óbudai Danubia Zenekar, a Grund, Horgas Eszter koncertje, utcaszínház, kertmozik két hegyszínen is – és ez csak néhány program azok közül, melyeket a 18. Óbudai Nyár egész nyáron kínál a közönségnek.

Mára az Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft. által szervezett rendezvénysorozat egyike a legrangosabbnak, s így méltán népszerű a hazai és külföldi látogatók körében is. A művészetek különböző műfajaiból kötött színpompás, gazdag csokrot elismert művészek sora nyújtja át a közönségnek. A változatosságot növeli az is, hogy a kerület kulturális intézményeinek zöme – az Óbudai Kulturális Központ, illetve két intézménye: a Békásmegyeri Közösségi Ház és a 3K - a Kaszásdűlői Kulturális Központ, valamint az Óbudai Promenád, az Óbudai Társaskör, az Óbudai Múzeum, a Térszínház, a Goldberger Textilipari Gyűjtemény, az Óbudai Platán Könyvtár, az Esernyős, a Kassák Múzeum, a Kobuci Kert, valamint az Aquincum Múzeum – gazdagítja a kínálatot. Ennek köszönhetően koncertek, kertmozik, színházi előadások, filmek és számtalan gyermekprogram teszi feledhetetlenné a nyarat az itt élők és az Óbudára látogatók számára.

A nagysikerű, ingyenes Fő téri koncertek sorát, immár hagyományosan az Óbudai Danubia Zenekar nyitja a Summer mix-szel. Majd hetente újabb és újabb zenei csemegékkel örvendezteti meg a közönséget, többek között Horgas Eszter és Falusi Mariann közös koncertje, Hot Jazz Band, a Grund – a Vígszínház fiúzenekara, a Queen Real Jazz, Wolf Kati, Csordás Levente és Kocsis Tibor tolmácsolásában Queen örökzöldeket hallgathatunk.

Az Óbudai Nyár közönsége nem csak a kerület kulturális életéből kap ízelítőt, megismerkedhet hagyományainkkal is. A több mint 250 éves múlttal büszkélkedhető Óbudai Búcsú színes forgataggal várja vendégeit. Az Óbudai Búcsút az Alma együttes koncertje nyitja, később bemutatkoznak a német nemzetiségi hagyományőrző egyesületek, részesei lehetünk a hagyományos kórustalálkozónak, s ezúttal is fellépnek majd a nagy kedvencek Ötvös Csilla énekesnő és növendékei és Zwickl Mihály fúvószenekara. A napot Szikora Róbert és az R-GO koncertje zárja.

A 3K előtti Pethe Ferenc téren, újból ingyenes utcaszínházi előadásra várjuk a nagyérdeműt, ahol egy új felfogásban láthatják Shakespeare népszerű darabját a Rómeó és Júlia-t.

A Kobuci Kertmoziban ingyenesen, a Csobánka téren mindössze 500 Ft-ért nagysikerű filmek sora szórakoztatja a mozirajongókat.

A világzene és a blues híveinek is tartogatunk meglepetést. A Kobuci kertben egyhetes Blues Fesztivált rendezünk hazai és külföldi fellépőkkel.

A kerület múzeumai is gazdag választékkal várják a látogatókat, s nem csak a Múzeumok éjszakáján lesz érdemes ellátogatni az Óbudai Múzeum, az Aquincumi Múzeum, a Goldberger Textilipari gyűjtemény tárlataira és programjaira.

Büszkék vagyunk rá, hogy kerületünk több ismert és elismert képzőművésznek ad otthont, így az Óbudai Nyár programjában mindig remek kiállítások szerepelnek. Lassan már megszokja a közönség, hogy itt nemcsak galériákban találkozhat műalkotásokkal, hanem a Kórház utcai szabadtéri tárlaton is, s idén izgalmas fotókiállítással kapcsolódik a programba az Óbudai Promenád is.

Békásmegyeren, folytatva a hagyományokat a Csobánka tér-zene csábítja a látogatókat, ahol változatos műfajú koncerteket rendezünk az  Aelia Sabina Percussion Orchestra, a Széll Kulturális Egyesület részvételével és Balkán csokrot adnak át a kerület bolgár, görög, román és a szerb nemzetiségi önkormányzatainak kulturális csoportjai.

Fő téri programok

A Grund – Vígszínházi fiúzenekar
július 20. 19:00

A csapat a Vígszínház 121. születésnapján adta első koncertjét. A zenekar tagjai mindannyian a Dés-Geszti-Grecsó: A Pál utcai fiúk című nagysikerű zenés darab vígszínházi ősbemutatójának szereplői. A zenekar egyre bővülő repertoárján helyet kap A Pál utcai fiúk színdarab számai mellett több legendás vígszínházi sláger, jól ismert Presser-dal és természetesen néhány kedvenc a hazai és a külföldi klasszikus rock világából. Igazi örömzene vígszínházi színészektől! Tagok: Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs és a zenekarvezető: Fesztbaum Béla

Queen Real Jazz
július 27. 19:00

Főhajtás a Queen életműve előtt Közreműködik: Budapest Jazz Orchestra, Wolf Kati, Csordás Levente, Kocsis Tibor Nem kevesebbre vállalkozott Magyarország elsőszámú jazz-nagyzenekara, a nemzetközileg is ismert és elismert Budapest Jazz Orchestra, mint hogy – valószínűleg egyedüliként a világon – megpróbálja a legendás Queen együttes dalait jazzes köntösbe öltöztetni. Ez az este egy olyan kivételes zenei főhajtás, mely bebizonyítja, hogy a különböző műfajok ténylegesen átjárhatók úgy, hogy egy új minőség szülessék.


Kobuci kert programok 

VI. Óbudai Blues Fesztivál a Kobuci Kertben
július 23.-július 27.

Évről évre világhírű zenészek és itthoni mesterek gyűlnek össze az óbudai Zichy-kastély kertjében, hogy az élő blues örömébe invitálják a közönséget. Ez a találkozás mára a műfaj talán legfontosabb fővárosi ünnepévé nőtte ki magát: ennek is köszönhető, hogy a kelet-európai blues ma nemcsak egy tradicionális műfaj, hanem eleven, kortárs művészi erő is!

JÚLIUS 23. hétfő 17.30
Hangszer workshop, filmvetítés az Esernyősben
Bárszékszínpad

JÚLIUS 24. kedd 17.30
EC 70 – Eric Clapton Tribute Band (Hun)
James  & Black (USA)
Big Daddy Wilson (USA–D)

JÚLIUS 25. szerda 17.30
Jumping Matt & His Combo (Hun)
T-99 (Nl)
Ian Siegal (UK)

JÚLIUS 26. csütörtök 17.30
The Pontiac (Hun)
Voodoo Papa Duo (Hun)
Little G. Weevil (USA)

JÚLIUS 27. péntek 17.30
Hangszer workshop, filmvetítés az Esernyősben
Bárszékszínpad

Jegyárak elővételben: 3000 Ft, a koncert napján: 3500 Ft
Bérlet: 10.000 Ft

Kertmozi: Kincsem
július 23. 20:30

Négy hétfő – négy nyáresti mozi. Júliusi csillagos ég, fröccs, bodzaszörp, kobuci és egy jó film a szabadban… Mi más kell egy felejthetetlen nyári estéhez Óbudán? 20.30-tól beszélgetés az alkotókkal, 21.00-tól filmvetítés. Moderátor: Kurucz Éva újságíró 20.30 Vendég: Herendi Gábor rendező 21.00 Kincsem Magyar romantikus kalandfilm, 121 perc, 2017 Rendező: Herendi Gábor 

Kertmozi: Pappa Pia
július 30. 20:30

Négy hétfő – négy nyáresti mozi. Júliusi csillagos ég, fröccs, bodzaszörp, kobuci és egy jó film a szabadban… Mi más kell egy felejthetetlen nyári estéhez Óbudán? 20.30-tól beszélgetés az alkotókkal, 21.00-tól filmvetítés. Moderátor: Kurucz Éva újságíró 20.30 Vendég: Csupó Gábor rendező 21.00 Pappa Pia Magyar romantikus vígjáték, 105 perc, 2017 Rendező: Csupó Gábor 


3K programok

W. Shakespeare: Rómeó és Júlia
július 21. 21:00
3K, Pethe Ferenc tér 2.


(Esőnap: július 22. vasárnap 21.00) Utcaszínházi előadás Shakespeare ősi viszállyal dacoló szerelmeseinek történetét népszerű dalok, sok tánc és egy pazar álarcosbál forgataga teszi varázslatossá. A produkció nagyszerű szereposztással, Döbrösi Laura és Márfi Márk főszereplésével, Dicső Dániel rendezésében kerül színpadra. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz között. Az ülőhelyekért július 1-ig telefonon vagy személyesen a 3K-ban lehet regisztrálni.


Békásmegyer - Csobánka tér


Hercegnők éjszakája
július 19. 20:30


BÉKÁSI KERTMOZI 1945. május 8-án egész London az utcán ünnepelte, hogy Európában véget ért a II. világháború. A brit trónörökös, az akkor 19 éves Erzsébet és húga, a 14 éves Margit fergeteges éjszakáját mutatja be a film.– A Közösségi Ház udvarán Belépő: 500 Ft A vetítéseket eső esetén a színházteremben tartjuk meg. Magyarul beszélő, angol romantikus dráma, 97 perc, 2015 

Liza, a rókatündér
július 26. 20:30


BÉKÁSI KERTMOZI – A Közösségi Ház udvarán Belépő: 500 Ft A vetítéseket eső esetén a színházteremben tartjuk meg. Magyar áldokumentum film, 98 perc, 2015 Liza, (Balsai Móni) elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő.


Óbudai Társaskör

Muzsika a kertben: A Katona Twins gitárkoncertje
július 18. 20:00


A duó tagjai: Katona Péter, Katona Zoltán Belépőjegy: 2500 Ft

Muzsika a kertben: A Singer Street koncertje
július 19. 20:00


Belépőjegy: 3000 Ft

Muzsika a kertben: A Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertje
július 23. 20:00


Koncertmester: Tfirst Péter Belépőjegy: 3500 Ft

Színház a kertben: Simon Stephens: Heisenberg
július 25. 20:30


Szereplők: Alex: Benedek Miklós Georgie: Ullmann Mónika Fordította: Zöldi Gergely, díszlet-jelmez: Cziegler Balázs, a rendező munkatársa: Szakács Zsuzsa Rendező: Szabó Máté, producer: Orlai Tibor Belépőjegy: 3500 Ft

Színház a kertben: Simon Stephens: Heisenberg
július 26. 20:30


Szereplők: Alex: Benedek Miklós Georgie: Ullmann Mónika Fordította: Zöldi Gergely, díszlet-jelmez: Cziegler Balázs, a rendező munkatársa: Szakács Zsuzsa Rendező: Szabó Máté, producer: Orlai Tibor Belépőjegy: 3500 Ft

Színház a kertben: Simon Stephens: Heisenberg
július 27. 20:30


Szereplők: Alex: Benedek Miklós Georgie: Ullmann Mónika Fordította: Zöldi Gergely, díszlet-jelmez: Cziegler Balázs, a rendező munkatársa: Szakács Zsuzsa Rendező: Szabó Máté, producer: Orlai Tibor Belépőjegy: 3500 Ft

Színház a kertben: Simon Stephens: Heisenberg
július 28. 20:30


Szereplők: Alex: Benedek Miklós Georgie: Ullmann Mónika Fordította: Zöldi Gergely, díszlet-jelmez: Cziegler Balázs, a rendező munkatársa: Szakács Zsuzsa Rendező: Szabó Máté, producer: Orlai Tibor Belépőjegy: 3500 Ft

Színház a kertben: Simon Stephens: Heisenberg
július 29. 20:30


Szereplők: Alex: Benedek Miklós Georgie: Ullmann Mónika Fordította: Zöldi Gergely, díszlet-jelmez: Cziegler Balázs, a rendező munkatársa: Szakács Zsuzsa Rendező: Szabó Máté, producer: Orlai Tibor Belépőjegy: 3500 Ft

Muzsika a kertben: Az Anima Musicae Kamarazenekar koncertje
július 30. 20:00


Művészeti vezető: G. Horváth László Belépőjegy: 2500 Ft

Muzsika a kertben: Bécsi esték – Wiener Mulatschag
augusztus 1. 20:00


A Szent Efrém Férfikar koncertje Művészeti vezető: Bubnó Tamás, Közreműködik: Gupcsó Gyöngyvér – zongora Műsorvezető: Majoros Rita Belépőjegy: 3000 Ft

Muzsika a kertben: A Budapest Ragtime Band koncertje
augusztus 2. 20:00


Vendég: Szulák Andrea Belépőjegy: 2500 Ft

Muzsika a kertben: Snétberger Ferenc (gitár) és Tony Lakatos (szaxofon) koncertje
augusztus 5. 20:00


Belépőjegy: 3500 Ft


Aquincumi Múzeum

Schönvisner 200
július 28.

Schönvisner István halálának 200. évfordulójának alkalmából a Flórián téri Fürdő Múzeumban tablókiállítással tisztelgünk az első aquincumi régészeti feltárás vezetőjének emléke előtt, amely során napvilágot láttak a legiotábor közfürdőjének, a Thermae Maioresnak a romjai is. Helyszín: Fürdő Múzeum, 1033 Budapest, Flórián téri aluljáró

Hozd magaddal a papit!
augusztus 21. 10:00-12:00

Mindeközben – Egyidejű történések a Tiberis és a Duna partján. Az időszaki kiállításon ehhez kapcsolódó kézműves foglalkozás várja az érdeklődőket. A program ára nagyszülőknek 600 Ft/fő, unokáknak 300 Ft/fő (2 éves kor alatt ingyenes). 

Kuzsinszky 80
augusztus 23.

A 2018. augusztus 23-án nyíló kiállítással Kuzsinszky Bálint régész, múzeumalapító, az Aquincumi Múzeum első igazgatója előtt tisztelgünk, halálának 80. évfordulója alkalmából. Megismerkedhetünk Kuzsinszky egyéniségével és azzal a korszakkal, amelyben kutatásait végezte. A kiállítás elkalauzol minket az aquincumi ásatások hőskorába is. Megismerhetjük a századforduló és a két világháború közti időszak Aquincum- képét, beágyazva azt a kor művelődéstörténetébe. A kiállítás október 31-ig látogatható az Aquincumi Múzeum romkertjében.


Kórház utca

Templomok a talpunk alatt
június 15.-augusztus 31.

Szabadtéri kiállítás a középkori Óbudáról A szabadtéri tárlat mintegy kiegészíti, összefoglalja az Óbudai Múzeum állandó kiállításainak középkori anyagát, bemutatva a látogatóknak az egykor a Fő téren állt Árpád-kori Szent Péter-bazilikát és a Piast Erzsébet által alapított gótikus Szűz Mária-templomot, valamint Óbuda területéről a ferences, a pálos, a klarissza kolostorokat és templomokat, a Szent Margit-plébániatemplomot és a királyi, királynéi várat. A kiállítás segítségével megismerheti a látogató az egykori királyi, királynéi városnak a korabeli Európa művészetével egyenrangú alkotásait, építészetét. A kiállítás augusztus 31-ig látogatható.


Óbudai Promenád

Válogatás a III. Óbudai Képzőművészeti Tárlat anyagából “Szindbád – Óbuda”
június 28. 18:00 - augusztus 31. 18:00

Az idei szabadtéri kiállítás egy válogatást mutat be az önkormányzat által 2017-ben meghirdetett képzőművészeti pályázat anyagából. A pályázat témája Szindbád, Krúdy Gyula poétikus hőse, aki számos történetével kötődik a városrészhez. Köszöntőt mond: Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere A kiállítást megnyitja: Nagy T. Katalin művészettörténész Közreműködik: Györffy Gergely hegedűművész A kiállítás augusztus 31-ig látható.


Óbudai Múzeum

Óbuda – Egy város három arca – állandó kiállítás
június 15.-augusztus 31.

Az interaktív elemekkel gazdagított tárlat Óbuda történetének három jelentős korszakát, három, egymástól markánsan elkülöníthető arcát, a középkori királyi, királynéi székhelyet; a Zichy-korszaktól a szanálásig tartó kort, valamint a város mai arcát, a panelvilágot eleveníti meg. A kiállítási egységeket a macskaköves óbudai utca köti össze.

Játék a városban – állandó kiállítás
június 15.-augusztus 31.

Budapest egyetlen állandó játéktörténeti kiállítása a város tematikáját követve mutatja be Magyarország 1990 előtti emblematikus polgári játékait a babáktól az Anker építőkockákon keresztül a Märklin vasútig.

Múzeumok éjszakája
június 23. 16:00-június 24. 01:00


Játékos nyomozás kisgyermekes családoknak a múzeum helytörténeti kiállításában
Egy segélykérő üzenet érkezett a múzeumba abból a jövőből, amelyben az embereknek már nincsenek emlékeik. Segíts nekik visszaszerezni ezeket egy múzeumi kalandjáték során, és üzenj nekik a jövőbe!

Kreatív kézműves foglalkozás
A fikciótól a valóságig című időszaki kiállításunkhoz kapcsolódóan felnőtt és gyermek korosztály számára ajánljuk az egykori metszetkészítő mesterek munkájának megismerését a gyakorlatban, valamint az újkori nyomdatechnikákat. Saját elkészített tárgyaikat haza is vihetik a résztvevők.
Közreműködik: Novokreszcsenszkov Tamás metszetkészítő mes–ter, valamint az Inkredible Letterpress csapata

Játék a városban – a kurátor visszatér
Exkluzív kurátori tárlatvezetés a kiállítás főrendezőjével. Előzetes regisztráció szükséges!

19.00–20.00 JETLAG zenekar élő koncertje – Zichy udvar
21.00–22.00 SOULWAVE zenekar élő koncertje – Zichy udvar


Goldberger Textilipari Gyűjtemény

A Goldberger…
június 15.-augusztus 31.


A Goldberger Textilipari Gyűjtemény állandó kiállítása Az Óbudai Múzeum Goldberger Textilipari Gyűjteménye állandó kiállításának célja, hogy emléket állítson az 1784-ben, Goldberger Ferenc által alapított és több mint 200 éven át fennállt textilgyárnak. A néhány fős manufaktúraként induló üzemet a család egymást követő generációi modernizálták, termékeivel világhírű vállalattá fejlesztették. Az államosítást követő évtizedek már csak nevében őrizték meg a gyár egykori fényét. A kiállítás a gyár fejlődésének bemutatása közben számos interaktív elem segítségével teszi megérthetővé a textilnyomás technológiáját.


Kassák Múzeum

Bevett hardver, avantgárd szoftver: Kassák Lajos folyóiratai 1915 és 1927 között
június 21. 18:00-18:45


A Kassák Lajos avantgárd lapjaira épülő kiállításban azokat a lapszerkesztői fogásokat ismerhetjük meg, amelyekkel Kassák új, avantgárd szoftvert telepített a huszadik század elejére már bevettnek mondható művészeti folyóirat hardverére. A tárlatvezetést Dobó Gábor irodalomtörténész tartja a Kassák! című állandó kiállításon. A Kassák Múzeum hosszabb nyitvatartással és tárlatvezetéssel várja az Óbudai Nyár látogatóit.


Óbudai Platán Könyvtár

Randevú a Rómain – Akvarell kiállítás
július 2.-július 31.


Rab-Kováts Éva, az Óbudán élő művésztanár légiesen könnyed akvarelljei a Római-partról készültek, de „Vizek békessége” c. sorozatából is láthatunk néhány képet, amelyek a Tisza és a Balaton szépségeit villantják fel. A kiállítás megtekinthető július 31-ig.

Volt egyszer egy Ifipark – A kőkorlát leomlik
július 26. 18:00


A Volt egyszer egy Ifipark című kétestés könyvbemutatón Dr. Tóth Eszter Zsófia, történész beszélget Poós Zoltán íróval és Krulik Zoltán író, zenésszel a könyvtár kertjében. Mi volt a dress code az Ifiparkban? Ki volt Rajnák László? Kik voltak a Nagyfa galeri tagjai? Hogyan történt az emlékezetes baleset az Edda koncerten? Mennyibe került egy Bambi az Ifiparkban Mikor lépett fel utoljára Radics Béla? Könyvbemutatónk a Budai Ifjúsági Park bemutatásán keresztül próbál árnyaltabb képet mutatni a Kádár-korszak kultúrájáról és arról a zenészgenerációról,…

Békepipa és vasparipa – Indiánok a könyvtár kertjében
augusztus 9. 17:00


Háromalkalmas mesefoglalkozásra várjuk az 5-10 éves lelkes kalandorokat. Irány a Vadnyugat, a cowboyok és sámánok, fejdíszek és totemek világa!

Egészséges botrány – A 80-as évek lenyomata
augusztus 16.-szeptember 14.


Kiállítás Szőnyei Tamás plakátgyűjteményéből A befutott zenészek többsége értetlenül, a média konzervatív része idegenkedve, a hivatalos intézmények gyanakodva fogadták a 80-as évek budapesti klubjaiban feltűnt fiatal együtteseket.


ÓKK San Marco Galéria

Az Óbuda Fotóklub – Zene, tánc, mozgás című kiállításának megnyitója
június 22. 18:00

Az Óbuda Fotóklubot 1969-ben alapította Kriss Géza. Harmincöt éven keresztül volt vezetője a több fotóművészt is kinevelő csapatnak. A klub irányítását 2005-ben vette át Eisemann József. A sok kiemelkedő kluberedmény között is meghatározó volt 2009-ben a XXVI. MAFOSZ Szalon első díja. Két évig a klub vezetését Konta Gábor vitte, majd 2017 decemberétől Koncz Dezső szervezi a működést. Tagságuk, közel harminc kiváló fotós, kedvenc témái közé tartozik a táncos események fotózása, a koncerteken való művészi fotók készítése, és időnként a sporteseményeken való jelenlét.
Köszöntőt mond: Kemény Krisztina, a Kulturális Bizottság elnöke
Közreműködik: St. Martin

A kiállítás július 27-ig látogatható.

Kapcsolódó időpontok

2019.01.01. - 2019.12.31. Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
Találatok száma: 6

Jagelló Business Hotel***

Jagelló Business Hotel***

A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák és a Budapest Congress és World Trade Center közelében. Budapest budai oldalán, a 12. kerületben zöld környezetben várja vendégeit budapesti üzleti hotelünk 24 modern szobával. A szobák ... Bővebben


Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben


Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és ... Bővebben


Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő ... Bővebben


Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben


Prestige Hotel**** Superior Budapest

Prestige Hotel**** Superior Budapest

A Budapest belvárosában 2015 áprilisában megnyílt Prestige Hotel Budapest visszaidézi a boldog békeidőket. A nagypolgári épület a 19. századból Hild József építész munkáját dicséri, aki a reformkor és a klasszicizmus legnagyobb alakjaként vonult be a történelembe. Csodálatos építészet és isteni ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2019
  • Budapest
  • Több kerületben
2019.01.01. - 12.31.

Hasonló ajánlatok

Alma Együttes koncertek 2019
Alma Együttes koncertek 2019
2019. február 23.
Siófoki koncertek 2019
Siófoki koncertek 2019
  • Siófok
2019. február 27.

Ez is érdekelheti!

Budapest Jazz Club
Budapest Jazz Club
  • Budapest
  • XIII. kerület
Budapest Music Center
Budapest Music Center
  • Budapest
  • IX. kerület
Budavári Mátyás-templom
Budavári Mátyás-templom
  • Budapest
  • I. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Mars küldetés, Földön kívüli szórakozás
Kirándulás a Budai Várnegyedbe a Budavári Siklóval
Magyar Nemzeti Múzeum - interaktív múzeum látogatás
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
Libegjen velünk! Repülő székekkel Budapest felett.
Cápás állatkertünkben egy látványalagútban csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat.
A vezetés élménye! Várjuk a Közép-Európában egyedülálló autóverseny szimulátor központunkban!
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
12.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket