Open Fesztivál MU Színház 2019
Mézesvölgyi Nyár 2020 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2020 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Open Fesztivál MU Színház 2019


Magunknak tett kihívás, hogy tovább tágítsuk és szélesítsük a színház lehetséges értelmezését. Így a hat napig tartó programsorozatban most nem előadásokon, hanem közösségi alkotásokon keresztül a játéknak, az együttlétnek, a saját tapasztalásnak és közös kreativitásnak teremtünk lehetőséget. A különböző társas-játékok szabadon látogathatók önmagukban és folyamatukban is a fesztivál során, izgalmas meglepetéseket tartogatva a játékosoknak. Csatlakozni ér, továbbadni pedig kötelező!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

V. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál

2019. november 11-16.

Workshop 60+

2019.11.11. (hétfő) 16:00-18:00

Az ATIPIA nemzetközi projekt egyik résztvevőjének szépkorúak számára meghirdetett workshopja a fesztivál nyitónapján.

Folyamatosan bővülő kiállítás és párbeszéd

2019.11.11-14. (hétfő-csütörtök) 17:00-21:00

A fesztivál alatt átalakuló kávézóban minden nap kíváncsian várjuk az érkezőket, hogy beszélgessünk játékról, cselekvésről, igényekről és vágyakról. Célunk egy olyan interaktív teret fenntartani, melyben gondolataink, ötleteink fülekre találnak. Legyen az akár papír, toll, kamera, diktafon, bármi ami saját nyitottságunkat górcső alá veheti, jelen lesz. Dokumentáljuk, örökítsük meg magunkat, hogy aztán a pénteken kialakuló kiállítás alapanyagát alkothassuk!

ATIPIA 

2019.11.12. (kedd) 16:00-18:30

Az ATIPIA nemzetközi projekt keretén belül öt szervezet dolgozott együtt egy éven keresztül. E munka során az öt szervezet megismerhette egymás egyedi, különleges alkotói és edukatív módszereit, melyek leginkább az interakcióra, a mozgásra és az emberi hangra építenek.  A projekt zárásaként, a fesztiválon, a részvevők prezentálják munkáikat, és közös tapasztalataikat.

Drag King workshop a Queendom alkotóival 

2019.11.13. (szerda) 19:00-22:00

Mi lenne, ha egy estére férfivá változnál? Milyen érzés átlépni a nemi határaidat vagy nemi szerepet váltani? Miért van az, hogy felrajzolsz egy bajuszt vagy szakállat az arcodra, férfiruhát öltesz magadra és máris megváltozik a mozgásod? Honnan társul a jelenséghez attitűd és miért olyan ismerősek a belőlünk megszülető férfiak?

A három órás Drag King workshopunkon ízelítőt adunk abból a folyamatból, amin a Queendom előadás próbáin mi is átmentünk. Kísérletezünk helyzetekkel, sztereotípiákkal, elhomályosítjuk a nemi korlátokat. Mindezt kellő játékossággal és humorral. A folyamat sokat mesél magunkról és mindemellett lehetőséget ad egyéni sajátosságaink játékba helyezésére és felhasználására.

Hozzatok magatokkal olyan férfi ruhákat, cipőt, amikbe szívesen beöltöznétek!
Maximális létszám: 20 fő

(Ez a workshop kivételesen csak nőknek szól, de amint fülünkbe jut egy Drag Queen workshop is, jelezzük a lelkes férfi résztvevőknek is.)

Demokratikus játszótér 

2019.11.14. (csütörtök) 19:00-21:00

Mitől lesz demokrácia, a demokrácia? A szavazástól? Hogyan működik egy demokratikus parlament? Egyenjogúan? A demokratikus játszótéren közösen járjuk körbe a nyugati civilizáció legelterjedtebb államformájának kérdéseit egy jövőbeli fiktív világban. Ebben az időben óriási válságban van a képviseleti demokrácia, a kormány feloszlatása után az ország lakosságából sorsolás útján létrejön az új országgyűlés: ezek lesztek Ti, a Civil Parlament. A frissen megalakult parlament alkotmányozó ülésén pedig szavazásra kerül a nép által felterjesztetett első és legfontosabb ügy. Hogy mi lesz az ország sorsa, az csak a rajtatok áll!

Korosztály: 16+
Maximális létszám: 21 fő

Interaktív befogadó és alkotótér 

2019.11. 15. (péntek)

15.00-19.00 - ÉPÍTÉS
19.00 - KIÁLLÍTÁS

Teremtsük meg együtt saját alkotó terünket és töltsük meg játékkal, élménnyel és alkotó kedvvel. Ezen a napon egy közös, interaktív tér megteremtésén dolgozunk, ahol a résztvevők szabadon alkothatnak és inspirációt gyűjthetnek egymástól, környezetükből, a fesztivál alatt összegyűjtött anyagokból, és eszközökből, melyeket felkínálunk. A cél, hogy a közös cselekvés által létrehozzunk egy olyan interaktív kiállítást, melynek nem csak nézői, de megalkotói is vagyunk. A kiállítás megnyitóján pedig minden résztvevőnek lehetősége lesz bemutatni saját, egyedi alkotását.

Csináld magad társasjáték és workshop

2019.11.16. (szombat) 11:00-14:00

A különböző játékokra felépülő fesztiválunk utolsó napján a résztvevőknek lehetősége nyílik megtervezni és kipróbálni saját társasjátékukat. A pálya pedig nem lesz más mint maga a színház és környéke. A három órás folyamatban olyan eszközöket és játékokat alkalmazunk, melyek teret adnak a kreativitásnak, a közös tudás gyarapításának és a felfedezésnek. Mivel minden játékos egyedi, így a mezők is egyedi módon fognak formát ölteni. Előzetes tudásra vagy játék ismeretekre semmi szükség, bőven elég a nyitottság.

Kíváncsian várunk Benneteket, hisz mi sem tudjuk, hogy mi sül ki a végén!
Maximális létszám: 26 fő

OPEN piknik

2019.11.16. (szombat) 14:30-tól

Az idei fesztivál zárásaként egy közösségi piknikre hívjuk résztvevőinket. Szombat délután a kávézóban gyűlünk össze, hogy megosszuk élményeinket, összefoglaljuk a hét eseményeit, tovább ismerkedjünk és gondolkodjunk magunkról. A fesztivál kísérleti formájából kiindulva fontosnak találjuk, hogy tovább folytatódjon a párbeszéd a részvételiségról, közösségünkről, a színházi fogalmáról és formájáról. Lehetünk-e egyszerre alkotói, nézői, résztvevői és előadói is a színháznak? Milyen színházra, milyen aktivitásra és játékokra vannak igényeink? És hogyan teremthetjük meg őket?

A programra örömmel fogadunk házilag készített süteményeket és meglepetéseket is (hisz mindenki tudja, hogy ilyenkor a nagyi receptje viszi legjobban a pálmát).

Az esemény gyerek és kutyabarát, mindenkit szeretettel várunk!

Jegyfoglalás:
telefonon: hétköznap 10.00 - 18.00 óra között, vagy emailben.

A színház pénztára az előadások napján, az előadásokat megelőző egy órában tart nyitva.

Forrás: Szervezők közösségi oldala

 

Találatok száma: 2

Anna Hotel**** Budapest

Anna Hotel**** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő jótékony ... Bővebben

Kiemelt partnerTalálatok száma: 1

Mimama Konyhája Budapest

Mimama Konyhája Budapest

A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a vendégek az itt töltött idő alatt ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2020
Budapesti programok jegyvásárlási lehetőséggel 2020
 • Budapest
 • Több kerületben
2020.01.01. - 12.31.
Budapesti színházi előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
Budapesti színházi előadások 2020. Műsor és online jegyvásárlás
 • Budapest
 • Több kerületben
2020.01.01. - 12.31.

Közeli ajánlatok

Óvóhely programok 2020. Budapest, online jegyvásárlás
Óvóhely programok 2020. Budapest, online jegyvásárlás
 • Budapest
 • XI. kerület
2020. augusztus 9 - 12.

Hasonló ajánlatok

Érdemes felkeresni!

ÉLESS-SZÍN
ÉLESS-SZÍN
 • Budapest
 • XI. kerület
Amazon Női Fitness
Amazon Női Fitness
 • Budapest
 • XI. kerület

Ez is érdekelheti!

József Attila Színház
József Attila Színház
 • Budapest
 • XIII. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Online jegyvásárlás