Orgonakoncertek MÜPA 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Magyar Tavak Fesztiválja - Balatoni Gála
Magyar Tavak Fesztiválja - Balatoni Gála
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Orgonakoncertek MÜPA 2022 / 2023. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2022. szeptember 28.

Orgonakoncertek a Művészetek Palotájában. A Müpa egyik nevezetességét, az orgonát mindenki megcsodálja, aki ellátogat a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterembe.

Orgonakoncertek a Müpában 2022/2023

Orgonapárbaj Sweelinck emlékére – Sietze de Vries és Fassang László /EU HIDAK / ORGONA / SENIOROK

2022. SZEPTEMBER 28. SZERDA, 19:30

A neves muzsikusok közötti nyilvános vetélkedések jelentős történeti múlttal rendelkeznek - és immár a Müpa Orgonapárbajai is sok éves hagyományra tekintenek vissza. E legújabb kori mérkőzéseken azonban - ellentétben a barokk, a klasszika és a romantika zenei duellumaival - nem a győzelem a cél, inkább a tudás minél sokoldalúbb bemutatása, no és persze az, hogy a közönség remekül szórakozzon.

A kiváló holland orgonaművész, Sietze de Vries és magyar pályatársa, Fassang László ezen az estén a 16-17. század fordulóján Amszterdamban működő Jan Pieterszoon Sweelinck improvizációs művészetébe is betekintést nyújt.

Mikor II. Frigyes porosz király óhajának engedelmeskedve a tudására büszke, ám azzal sohasem kérkedő Bach vállalkozott arra, hogy csembalón megmérkőzzék Louis Marchand-nal, a francia virtuóz, meghallva az ajtókon átszűrődő zenéből, hogyan készül fel a nagy Johann Sebastian, búcsú nélkül elinalt a verseny színhelyéről. Mozart azonban megmérkőzött Clementivel, Beethoven Daniel Steibelttel, Liszt Sigismond Thalberggel. Ezt teszi most a nemzetközi hírű koncertező művész és egyházzenész, a groningeni Martinikerk orgonistája, Sietze de Vries és kollégája-barátja, Fassang László, a kísérletező, nyitott szellemű muzsikus, a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a párizsi Conservatoire tanára. Vetélkedésük fő eleme a sokszínűség: a próbatételek, melyekre vállalkoznak, rendkívül változatosak. A Sweelinck korára jellemző improvizációs formákból kiindulva mutatják be az orgona hangszíneinek és a kreatív zenei alkotófolyamatnak széles spektrumát. Arról pedig, hogy a közönség mindent pontosan értsen, két kiváló műsorvezető, egy zenetörténész és egy orgonaművész-karmester: Fazekas Gergely és Dobszay Péter gondoskodik. Aki valaha volt már a Müpában Orgonapárbajon, emlékezhet: nagyszerű mulatság és tartalmasan szórakoztató este vár a közönségre.

műsorvezető: Fazekas Gergely, Dobszay Péter


Varnus Xaver orgonahangversenye

2022. OKTÓBER 27. CSÜTÖRTÖK, 19:30

Műsor:

 • Beethoven: Ötödik "Sors" szimfónia
 • Albinoni: Adagio
 • Debussy: Holdfény
 • Philip Glass: Mishima
 • Bach: d-moll toccata és fúga

Varnus Xaver a földkerekség összes jelentős orgonáján koncertezett már: Bach lipcsei Tamás-templomában, a washingtoni és a Canterbury-i székesegyházban, a párizsi Notre-Dame-ban, a Berlini Dómban, valamint a világ második legnagyobb hangszerén, a philadelphiai Wanamaker-orgonán. Orgonaművészként, íróként és médiaszemélyiségként rengeteget tett az orgonazene népszerűsítéséért. Pályafutásának háromezer koncertje során ezidáig hatmillióan vettek jegyet hangversenyeire, 53 hanglemeze, hatvan koncertfilmje és öt könyve jelent meg, YouTube-felvételeit ezidág 29 millióan nézték meg (youtube.com/xavervarnus), a SONY által kiadott, négyszeres platinalemezes CD-je („Raveltól Vangelisig”, 2007) pedig minden idők legnagyobb példány- számban eladott orgonalemeze lett. A Berlini Dómban 2013-ban adott Bach hangversenyének felvétele minden idők legnézettebb orgonakoncert filmje a maga közel 12 milliós megtekintésével. Sok elismerése mellett Varnus Xaver a magyar állam által adható két legmagasabb kitüntetésnek, a Magyar Érdemrend Tiszti- és Középkeresztjének a birtokosa. Varnus Xaver az Atlanti-óceán kanadai partján megvásárolt egy XIX. századi templomot, amelyben megnyitotta saját koncerttermét, a Varnus Hallt.

„Varnus elképesztő tehetség, minden részletében oly izgató és eredeti, mint Glenn Gould volt egykoron” – írta játékáról 1986. május 8-án Kanada nemzeti napilapja, a Globe and Mail neves kritikusa, Robert Everett-Green. 1989-ben a Toronto Star zenekritikusa, Ronald Hambleton így összegezte véleményét: „Varnust a New York Times az orgona Horowitzának nevezte, a francia Figaro az orgona Paganinijének, míg más Glenn Gouldhoz hasonlította. Ő azonban egyszerűen az orgona Varnus Xaverja, egy magabiztos csodagyerek, a maga nagyon is saját zenei lelkével.”


Catalina Vicens és kamaraegyüttesei - „Lucente Stella”/KARÁCSONYI ORGONAKONCERT / ORGONA BÉRLET

2022. DECEMBER 14. SZERDA, 19:30

„A régizene korhű előadói gyakorlatának egyik legizgalmasabb egyénisége” - így méltatja a sajtó a chilei születésű Catalina Vicens munkásságát. A még fiatal, ám máris hírneves orgona- és csembalóművész két együttese, az Ensemble Servir Antico és a Trio Friman-Ambrosini-Vicens élén érkezik a Müpába, hogy ritkaságokból álló műsort szólaltasson meg.

Estjük címe: Lucente Stella - fénykeresés a középkorban. A karácsony előtti ünnepváró hangulatban érdemes lesz meghallgatni a programot, melynek vonzerejét fokozza az énekszólamokhoz csatlakozó különleges hangszerek egzotikus hangja.

„Ez a műsor utazásra hív a középkori Európában, spanyol és francia földről, Itáliából, Angliából, Svédországból, német nyelvterületről és Magyarországról származó dalokat szólaltatva meg. A vezérlő fénysugarat, a szépséget és örömöt keresve, az összeállítás felmutatja a középkor zenéjének sokszínűségét. Olyan muzsikát hallhatunk, amely hidat képez az egyházi és a világi műfajok között. A középkori orgonák specialistája, Catalina Vicens két együttest is alapított - az est különlegessége, hogy e két zenei műhely ezúttal közösen lép fel egy egyedülálló karácsonyi koncert keretében” - olvassuk a hangverseny sajtóanyagában. Catalina Vicens előbb hazájában, majd a philadelphiai Curtis Institute, a Freiburgi Zeneművészeti Főiskola és a bázeli Schola Cantorum Basiliensis falai között szerezte tudását. Világszerte ad hangversenyeket, kiterjedt pedagógiai tevékenységet folytat, gyűjtemények kurátora és nemzetközi versenyek zsűritagja. Két együttesének közös koncertjén nemcsak a négy énekes, de a hozzájuk csatlakozó lant, citera, fidula, nyckelharpa és portatív orgona különleges hangzásában is gyönyörködhetünk.

Az előadást 18.30-tól Előhang címmel beszélgetés előzi meg. További részletekről a koncert előtti hetekben a Müpa honlapján tájékozódhatnak.

Műsor:

Bingen, Landini, Machaut, Frye, X. Alfonz király művei, valamint részletek a Rossi-, a Las Huelgas- és a Montpellier-kódex zenéiből

organetto, orgona: Catalina Vicens

Közreműködők:

Ensemble Servir Antico
Trio Friman-Ambroisini-Vicens


Thierry Escaich és a Concerto Budapest / ORGONA BÉRLET

2023. FEBRUÁR 8. SZERDA, 19:30

A zenetörténet sok évszázados hagyománya, hogy az orgonista: polihisztor. Nemcsak előadó, hanem alapos ismerője a hangszernek, a zeneelméletnek, a liturgiának (hiszen a legtöbb orgonista egyházzenész is), mesterien tud improvizálni különböző stílusokban - és saját megírt művei is vannak: zeneszerző.

Mindez elmondható a kiváló francia orgonaművészről. Thierry Escaich, akit a magyar közönség régóta ismer és kedvel, a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermének orgonáján francia estet ad, a romantikus César Franck művei és saját kompozíciói váltakoznak műsorán.

A hangverseny izgalmasan színes és változatos hallgatnivalót kínál. A műsort két Escaich-kompozíció keretezi, amelyeknek közös tulajdonságuk, hogy bennük az orgona zenekarral társul: az első címe A napbárka (La Barque solaire), a második Az idő négy arca (Quatre visages du temps) címet viseli. A Concerto Budapest, amely e darabokban a fiatal Káli Gábor vezényletével az orgonaművész partneréül szegődik, a műsor közepén önálló produkcióval is előrukkol, megszólaltatva César Franck ritkán hallható szimfonikus költeményét, Az elátkozott vadászt (Le Chasseur maudit). A Belgiumból származó, de életét Párizsban élő Franck a francia romantika nagy alakjai közé tartozik, tevékenységében, ha úgy tetszik, Thierry Escaich elődjeinek egyike, hiszen idejét megosztotta az alkotás, az orgonaművészi tevékenység, a tanítás és a templomi muzsikus teendői között. Szólóorgonára fogalmazott művei közül kettő is elhangzik az est műsorán. Thierry Escaich 1965-ben született Párizs közelében, Nogent-sur-Marne-ban, és a párizsi Conservatoire hallgatója volt, ahol 1992 óta maga is improvizációt és zeneszerzést tanít. Világszerte koncertezik. Nem kizárólag „orgona-szerző”: műveit a legkülönfélébb előadó-apparátusokra írja.

Az előadást 18.30-tól Előhang címmel beszélgetés előzi meg. További részletekről a koncert előtti hetekben a honlapunkon tájékozódhatnak.

Műsor.

Thierry Escaich: A napbárka
Franck: Cantabile
Franck: Az elátkozott vadász - szimfonikus költemény
Thierry Escaich: II. evokáció
Franck: E-dúr korál
Thierry Escaich: Az idő négy arca (III. orgonaverseny)

Vezényel: Káli Gábor


Nathan Laube orgonaestje / ORGONA BÉRLET

2023. MÁRCIUS 8. SZERDA, 19:30

Az orgona sok egyéb mellett azért is nagyszerű, mert „a hangszerek királynőjének” nemcsak hatalmas repertoárja van főként barokk, romantikus és 20. századi művekből, de számtalan regisztere jóvoltából a hangszínek tömegét képes előállítani, s így egyfelől zenekari művek is remekül megszólaltathatók rajta, másfelől a zongorarepertoár egy-egy jeles darabja új megvilágítást kaphat, ha orgonán hangzik fel.

Részben erre épül a fiatal amerikai orgonaművész izgalmas és változatos műsora, amely német, magyar és francia műveket kínál.

Milyen lehet Wagner grandiózus alkotása, a Tannhäuser-nyitány - orgonán? És vajon hogyan szólal meg Liszt fausti problémákat körüljáró, filozofikus zongoraműve, a virtuóz h-moll szonáta a számtalan sípot megzendítő, ezer színt felvonultató hangszeren? Megtudhatjuk a fiatal amerikai művésztől, akit a Westfälische Nachrichten 2019-ben így méltatott: „korosztálya egyik legjobb orgonaművésze az Egyesült Államokban”. A chicagói születésű, harmincnégy éves Nathan Laube 2013 és 2020 között a New York-i University of Rochester kebelében működő Eastman School of Music professzora volt, ma pedig a Stuttgarti Állami Zenei és Előadó-művészeti Egyetem orgonafakultását vezeti. A világjáró muzsikus műsorán nem csak Liszt remekműve képviseli a magyar zenét: meghallgathatjuk előadásában az 1984-ben született Magda Dávid ősbemutatóként elhangzó Akheron című kompozícióját, amely a Müpa 2020-as Zeneműpályázatán díjazott darabok egyike. A program két 20. századi francia opusa, Elsa Barraine és Jehan Alain egy-egy kompozíciója is minden bizonnyal újdonság lesz a magyar zenehallgató számára. Olyan orgonaestet hallhatunk tehát, amelynek valamennyi műsorszáma különlegesség.

Műsor:

Wagner-Lemare-Nathan Laube: Tannhäuser-nyitány
Barraine: II. prelúdium és fúga
Magda Dávid: Akheron - ősbemutató (a 2020-as Müpa Zeneműpályázat díjazott műve)
J. Alain: II. fantázia
Liszt-Nathan Laube: h-moll szonáta


2022.09.28.
2022.10.27.
2022.12.14.
2023.02.08.
2023.03.08.
További ajánlataink

2022.08.14. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.08.21. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.08.26. - 2022.08.28. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.08.26. - 2022.08.28. Művészetek Palotája Jazz koncertek 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.08.26. - 2022.08.28. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.08.26. - 2022.08.28. JazzTime Fesztivál 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.28. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.09.04. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.09.10. - 2022.09.14. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.09.11. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.11. MÜPA komolyzenei programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.11. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.09.16. - 2022.09.17. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.16. - 2022.09.18. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.09.16. - 2022.09.18. Európai Hidak Fesztivál MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.17. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.17. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.09.18. Gyermektáncház MÜPA
2022.09.18. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.09.18. - 2022.09.19. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.19. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.19. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.09.19. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.19. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.09.21. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2022.09.21. Művészetek Palotája Jazz koncertek 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.21. - 2022.09.22. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.09.21. - 2022.09.22. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.21. - 2022.09.22. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.21. - 2022.09.22. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.09.21. - 2022.09.25. Európai Hidak Fesztivál MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.22. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.24. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.09.24. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.24. Zenebona MÜPA. Kreatív játék hangokkal és hangszerekkel 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.24. MÜPA komolyzenei programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.24. Müpa Minimatiné előadások 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.24. Müpa tánc programok Budapest 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.24. - 2022.09.29. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.24. - 2022.09.29. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.09.25. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.09.26. MÜPA mozi 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.26. MÜPA babakoncertek Budapest 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.26. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.26. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.09.26. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.27. Zongora koncertek 2022. MVM Koncertek – A Zongora sorozatban
2022.09.27. - 2022.09.28. Müpa tánc programok Budapest 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.27. - 2022.09.29. MÜPA komolyzenei programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.28. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2022.09.28. - 2022.09.29. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.09.28. - 2022.09.29. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.29. Művészetek Palotája Jazz koncertek 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.09.29. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.01. Müpa tánc programok Budapest 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.01. MÜPA komolyzenei programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.01. - 2022.10.03. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.10.01. - 2022.10.03. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.01. - 2022.10.03. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.01. - 2022.10.04. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.10.02. MÜPA matinékoncert 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.02. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.10.03. Literárium irodalmi estek 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.03. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.04. Müpa tánc programok Budapest 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.05. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2022.10.05. - 2022.10.06. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.05. - 2022.10.06. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.10.05. - 2022.10.06. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.10.05. - 2022.10.06. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.06. MÜPA komolyzenei programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.06. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.08. Zenebona MÜPA. Kreatív játék hangokkal és hangszerekkel 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.08. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.08. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.10.08. Müpa Minimatiné előadások 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.08. - 2022.10.09. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.10.08. - 2022.10.10. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.09. Plácido Domingo zarzuelakoncertje 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.09. Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
2022.10.09. - 2022.10.10. MÜPA komolyzenei programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.10. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.10. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.10. MÜPA babakoncertek Budapest 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.10. MÜPA mozi 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.10. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.10.10. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.10.12. Ringató gyerekprogram zenés foglalkozás szerdánként kisgyermekeknek a Müpában
2022.10.12. MÜPA komolyzenei programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.12. - 2022.10.13. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.10.12. - 2022.10.13. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.10.12. - 2022.10.13. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.12. - 2022.10.13. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.13. Tesz-Vesz Muzsika gyermekkoncertek MÜPA 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.15. MÜPA komolyzenei programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.15. Müpa koncertek Budapest 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.15. MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
2022.10.15. MÜPA családi programok 2022 / 2023. Online jegyvásárlás
2022.10.15. MÜPA gyerekprogramok. Koncertek, interaktív foglakozások, játékok minden korosztálynak
2022.10.16. Gyermektáncház MÜPA
Találatok száma: 14

Boulevard City Panzió Budapest

Boulevard City Panzió Budapest

A Boulevard City Panzió családias kis panzió a főváros IX. kerületében, közel a Dunához. A panzió szobái egy 8. emeletes lakóház felső szintjein találhatóak. Kedvező elhelyezkedésünk révén a panzió kiváló kiindulópont Budapest felfedezéséhez, a városközpontba egy kényelmes sétával is eljuthatnak ... Bővebben


Corvin Hotel Budapest ****

Corvin Hotel Budapest ****

Otthonos életérzés a város közepén, madárcsicsergős reggelek néhány lépésre a Corvin-negyedtől. 86 kényelmes, kellemes szállodai szobánk és 5 tágas apartmanunk, sokoldalú rendezvénylehetőségeink és ínycsiklandó reggelink mellett a kedves vendéglátás az, ami miatt sokan visszajárnak hozzánk. Bővebben


Hotel Thomas***

Hotel Thomas***

A Hotel Thomas 43 kényelmesen berendezett, tágas szobával várja Vendégeit. Családok vagy nagyobb baráti társaságok számára 5 db apartman áll rendelkezésre. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a saját zuhanyozós fürdőszoba, telefon, TV készülék műholdas csatornákkal, szobai széf és minibár. Az ... Bővebben


Ráday Central Apartman Budapest

Ráday Central Apartman Budapest

A Ráday Central Apartman Budapest színvonalas, új apartmanokat kínál a központban, 30 méterre a kellemes hangulatú, kávézókkal és éttermekkel teli sétálóutcától és a Kálvin tértől. Bővebben


ibis Budapest Citysouth Hotel ***

ibis Budapest Citysouth Hotel ***

Az ibis Budapest Citysouth a repülőtér és a városközpont között található (20 perc), egy bevásárlóközpont mellett, egy metróállomással szemben, és könnyű hozzáférést biztosít a repülőtérhez. Bővebben


Actor Hotel Budapest

Actor Hotel Budapest

Az Actor Hotel Budapest történelmi belvárosának pesti oldalán található. A szálloda könnyedén elérhető a városközponttól és a repülőtérről. A repülővel érkezők számára a szálloda egyszeri ingyenes reptéri transzfert biztosít minimum 3 éjszakás szobafoglalás esetén, előzetes kérés alapján (07:00-22:00 ... Bővebben


Canada Hotel*** Budapest

Canada Hotel*** Budapest

A Canada Hotel ideális választás csoportok számára és üzleti tárgyalások, rendezvények, konferenciák lebonyolítására is. Célunk a vendégek igényeinek legmagasabb szintű kielégítése. Ezt szolgálja az ingyenes WiFi a szálloda egész területén, a tágas parkoló, mely vendégeink számára teljesen ingyenesen ... Bővebben


Duna Apartman Budapest

Duna Apartman Budapest

A Duna Apartman Budapest a Petőfi híd pesti hídfőjénél, a Ferenc körúton található igényesen felújított lakás. Kiválóan alkalmas azok számára akik központi fekvésű, mégis csendes környezetben szeretnének néhány napot, vagy akár hosszabb időt eltölteni Budapesten. Bővebben


Haller Camping Budapest

Haller Camping Budapest

Budapest szívében egy csendes parkban található a jól felszerelt, 24 órás recepcióval működő, családias Haller Camping. Központi elhelyezkedése miatt kiváló választás a magyar főváros nevezetességeinek felfedezéséhez. A tömegközlekedési lehetőségek még éjjel is kiválóak. A kempingből metróval vagy ... Bővebben


Hotel IBIS Budapest Centrum***

Hotel IBIS Budapest Centrum***

Az IBIS Budapest Centrum mindössze 50 méterre fekszik a Kálvin tér metróállomástól (3,as és 4-es vonal), valamint 300 méterre a Magyar Nemzeti Múzeum épületétől. A szálloda ingyenes WiFi-vel és kerti terasszal várja vendégeit. A légkondicionált szobák saját fürdőszobával és műholdas TV-vel ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 45

Board Game Café Budapest

Board Game Café Budapest

Budapest első társasjátékos kávézója. A tulajdonosok missziójuknak tekintik, hogy minél többen éljék át segítségükkel a közös játék önfeledt örömét. Természetesen remek kávék és ízletes szendvicsek, kézműves házi sütemények is kóstolhatók itt. Ha Ön is szeret játszani, jó helyen jár, nálunk ... Bővebben


Bohém Étterem Budapest

Bohém Étterem Budapest

A Bohém Étterem és Rendezvényhelyszín különlegességét már maga a helyszín is adja, hiszen a Müpán belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás, ... Bővebben


Fakanál Étterem Budapest

Fakanál Étterem Budapest

Magyar népi konyhát kínáló étterem a belváros szívében a Nagyvásárcsarnok első emeletén Budapest legjobb kolbászával és gulyásával. Bővebben


Púder Étterem és Galéria

Púder Étterem és Galéria

Világkonyha és autentikus ízek egyben különleges, egyedi hangulatú enteriőrben. Bővebben


Urban Jungle Budapest

Urban Jungle Budapest

Budapest szívében, egy lakásétterem, ami telis-tele van szobanövényekkel. Szeretünk és keresünk mindent a városban, ami zöld. Egyformán rajongunk a szobanövényekért, a városi parkokért, az irodai élő zöld falakért és a hangulatos belvárosi növényes erkélyekért. Hiszünk benne, hogy egy lakásból a ... Bővebben


Veranda Grill & Wine Budapest

Veranda Grill & Wine Budapest

A Veranda Grill & Wine a 9. kerületben, a Vendel utcában várja vendégeit magyaros konyhával. Bővebben


Vörös Postakocsi Étterem

Vörös Postakocsi Étterem

Vörös Postakocsi Étterem: tradicionális magyar ételspecialitások és élő cigány zene a város szívében, a Ráday utcában 1970 óta. Bővebben


39 Studium Önkiszolgáló Étterem és Kávézó

39 Studium Önkiszolgáló Étterem és Kávézó

A Czuczor utcában várja alacsony árakkal és széles választékkal a megéhezett diákokat, és dolgozókat az önkiszolgáló étterem és kávézó. Bővebben


Black Cab Burger

Black Cab Burger

A marhahús mellett kétféle csirkével dolgozunk, saját kínálatunk mellett a vendégeink is összeállíthatnak saját ízlésük szerinti burgert. Giga Double Decker szendvicset és más finomságokat is kínálunk. Bővebben


Borbíróság Étterem Budapest

Borbíróság Étterem Budapest

Közel százféle magyar borral, folyamatosan megújuló kínálattal, friss a szomszédos vásárcsarnokból származó alapanyagokból készülő bisztró jellegű ételekkel várjuk vendégeinket. Rendszeresen rendezünk vak kóstolókat, borvacsorákat, melyekre speciális menüsort készítünk. Bővebben


1 2 3 4 5   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
 • Budapest
 • IX. kerület
2022. augusztus 14.
JazzTime Fesztivál 2022. Online jegyvásárlás
JazzTime Fesztivál 2022. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • IX. kerület
2022. augusztus 26 - 28.
MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
MÜPA programok Budapest 2022 / 2023
 • Budapest
 • IX. kerület
2022. augusztus 26 - 28.

Közeli ajánlatok

Budapest Park programok 2022. Koncertek, partyk, bulik
Budapest Park programok 2022. Koncertek, partyk, bulik
 • Budapest
 • IX. kerület
2022. augusztus 11.
Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
Cifra Palota családi programok 2022 Budapest
 • Budapest
 • IX. kerület
2022. augusztus 14.
Ludwig Múzeum programok 2022 Budapest
Ludwig Múzeum programok 2022 Budapest
 • Budapest
 • IX. kerület
2022. augusztus 14.

Figyelmébe ajánljuk!

MÜPA
MÜPA
 • Budapest
 • IX. kerület

Érdemes felkeresni!

Barba Negra Music Club
Barba Negra Music Club
 • Budapest
 • XI. kerület
Bohém Étterem Budapest
Bohém Étterem Budapest
 • Budapest
 • IX. kerület

Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 2 500 Ft -tól 8 500 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események