A Gellértben mindig történik valami!
A Gellértben mindig történik valami!
Anna Hotel - Budai szállás üzleti utazóknak és turistáknak
Anna Hotel - Budai szállás üzleti utazóknak és turistáknak

Őrmezei Közösségi Ház programok 2018.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Programok

Őrmező Ünnepe - Költők parkja,
2018. szeptember 15. szombat, 10-22 óra

18. alkalommal kerül megrendezésre a Költők Parkjában Őrmező Ünnepe, idei mottónk: „ízig-vérig Fesztivál tíztől-tízig”… Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan rengeteg közkedvelt, visszatérő programmal várjuk az érdeklődőket, köztük andalító és vérpezsdítő muzsikával, kacagtató bábjátékkal, interaktív színházi előadással, táncos-sportos-zenés bemutatókkal, készségfejlesztő foglalkozásokkal, ügyességi mászófallal, vidámparkkal, gasztro-ínyencségekkel, és számos egyéb szórakozási lehetőséggel…
A tartalmas kikapcsolódás idén is garantált!
Foglalkozások, bemutatók: Ringató, Kerekítő, Gyerekjóga, Systema, Meseváros,  Szivárvány Táncszínház, Weiner Leó Zeneiskola, kerületi mozgás- és tánccsoportok
Egész napos mókák: Paprika Jancsi Csúzlizdája, Vitéz László bábjátékautoma-ta,Kenderkóc Né¬pi Ját¬szóház, mászófal, ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás, kézműves foglalkozás, főző¬verseny, egészségügyi mérések, mini vidámpark, büfé...
Koncertek, előadások: Napvirág Zenekar, Majorka Színház, Bartha Tóni Bábszín-háza, Eszter-lánc mesezenekar, Chameleon Jazz Band, Vadrózsák Néptáncegyüttes, Petőfi Musical Stúdió, Ethno sanzon, Darjeeling, ...a nap zenitjén pedig... őrületes utcabál a Harmadik Figyelmeztetés színész zenekarral!!!

Meseváros Őrmezőn - drámapedagógiai foglalkozás

A foglalkozás a 4-7 éves gyermekeket célozza meg, amely mesével, bábbal, zenével, közös alkotással segíti a gyermekeket játékos formában saját maguk, érzelmeik, kreativitásuk megismerésében, továbbá támogatja őket abban, hogy könnyebben fejezzék ki magukat, bátrabbak legyenek.

Időpontok:

 • 2018. szeptember 27.
 • 2018. október 4.
 • 2018. október 11.
 • 2018. október 18.
 • 2018. október 25.
 • 2018. november 1.
 • 2018. november 8.
 • 2018. november 15.
 • 2018. november 22.
 • 2018. november 29.
 • 2018. december 6.
 • 2018. december 13.
 • 2018. december 20.

Helen Doron English

Angol oktatás élménypedagógiai módszerekkel
A Helen Doron oktatási rendszerben a gyermekekre odafigyelve, kidolgozott módszerek által teszik élménnyé az angol tanulást. Őrmezőn az érdeklődéstől függően 2 csoport indul szeptember végén: kedd délelőtt a „Baba angol” a 0-tól 2 éves, szerda délután pedig a „Gyerek angol” a 2-6 év közötti korosztály számára.

Rajzfilmünnep Újbudán
2018. november 3.

Az 5. Országos Rajzfilmünnepre összegyűjtött filmkínálatból minden csatlakozott helyszínen színes, programokkal teli, rajzfilm vetítésekkel egybekötött hétvége,


Bélavári Balettiskola
Bélavári Panni balettmesternő már több évtizedet tanított Őrmezőn. Jazz-balett, klasszikus balett, musical, tánc, zene, irodalom, tartás, küzdeni tudás, emberség s még sorolhatnám, mi mindenre tanítja a hozzá járó tanítványokat. Akiket tanított, azok nem felej¬tik el a kapott alapokat. Ha táncos lesz, bizonyára megkérdik
kinél tanult, mert az első mozdulatból tudni fogják, hogy valódi, klasszi¬kus orosz alapokat kapott, mint ahogyan az előfordult már tanítványainál.
Tanítványai voltak: Felméri Lili aki ma már elismert balett művész, Trokán Anna és Trokán Nóra akik ma már keresett színművészek. Ha nem lesz a tanítványa művész, akkor az élet¬hez fog kapni útravalót, amitől több lesz. Megismeri és megszereti a zenét, a mozgást, a színházat, a tanulást, a küzdeni tudást.
Ha jó mestert keres, jöjjön Őrmezőre! Szeretettel várjuk a leendő tanítványokat!
Vezeti: Bélavári Panni balettmesternő
Foglalkozások: hétfőn, szerdán 16 - 17 óráig kezdő
                           hétfőn, szerdán 17 - 18 óráig haladó
Tandíj: 1.000,- Ft/alkalom, illetve 8.000,- Ft/hó
Kezdés: 2018. szeptember 5. szerda

Ringató
Kisgyermekkori (3 éves korig) zenei nevelés Kodály módszer alapján folyamatos csatlakozással
Vezeti: Rozványi Bea
Foglalkozások: hétfőnként 9.30-tól
Kezdés: augusztus 6. hétfő
Akrobatikus rock and roll
Szeretettel várjuk a 4 éves kort betöltött táncoslábú lányok és fiúk jelentkezését a Masters SE akrobatikus rock and roll egyesület csoportjaiba.
A Masters SE híres kimagasló színvonalú képzéséről, melynek köszönhetően versenyzői számos kiemelkedő eredményt értek el. Az egyesületünk dicsőséglistáján világbajnoki és Európa bajnoki címek mellett, számos magyar bajnoki cím, valamint Világ Kupa győzelmek is szerepelnek.
A korosztályoknak megfelelő koreográfiák tanulásán kívül központi szerepet kapnak a koordináció- és ritmusfejlesztő játékok is.
Őrmezei tanfolyamaink helyszínei:
- Őrmezei Általános Iskola - kezdő és haladó csoportok,
- Őrmezei Közösségi Ház - haladó csoport - hétfőn és szerdán 18:00-19:00
- Neszmélyi úti és Napsugár Óvoda - kezdő és haladó csoportok
Tanfolyamaink díja: 6500 Ft/hó
Érdeklődni lehet: Sárdi Anita  és Graszlné Rajnai Barbara

Kerekítő
Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éves korig 30 perc
Félóra höcögés, göcögés, kacagás a Kerekítő mondókás-könyv sorozat ölbeli játékai, mondókái nyomán! Lovagoltatás, lógázás, hintáztatás, cirókázás, csúszdáztatás, zsuppolás élő hangszerjátékkal, népi hangszerekkel, népdalokkal, sétáltatókkal színesítve. Nagymamáinktól örökölt játékaink az érzelmi biztonság és a művészeti-zenei nevelés bölcsője. Az első évek mondókáinak szeretetnyelve, az érintés, ölelés és mosoly, egy életen át elkíséri…

Kerekítő Bábos Torna 1-3 éveseknek 40 perc
Ölbeli játékokkal, mondókákkal, Kerekítő manó bábos jeleneteivel, tornaszeres játéktérrel. Ölbeli játékok, mondókák a Kerekítő könyvsorozat népi gyűjtése nyomán, dalokkal, hangszerjátékkal színesítve. A foglalkozás Kerekítő manó hétköznapi és jelesnapi vonatkozású bábos jeleneteivel kezdődik és tornaszeres játéktérrel zárul. Az ejtőernyős labdás móka és egyedi átmozgató sorunk a nagymozgásoknak is teret ad. …
Vezeti: Divényi Piroska
Csütörtökönként 10-től Mondókás móka, 10.45-től Bábos torna

Callanetics
A test mélyizmait ismétlődő, kis mozgásokkal, egyéni ütemben rugalmasítjuk, szálkásítjuk. A kontúros izmokkal, arányos, nőies alakot tudunk elérni, képzett oktató irányításával. A gyakorlatokat egy-egy izomcsoportra koncentrálva végezzük, növelve az izommunka intenzitását, anélkül, hogy a kimerültségig elfáradnánk. Természetesen az izomcsoporthoz kapcsolódó testrészt és annak izmait is átmozgatjuk. Az alakformálás mellett a módszer fontos része a tartásjavítás is. A felsőtest izmainak erősítésével magabiztos, szép tartást érünk el, ezzel együtt enyhítjük de-rék- és hátfájásunkat is. Az intimtorna elemeivel bővítve igen erős az egészségvédő hatása, azáltal, hogy a "női izmok" edzése is előtérbe kerül.
       - fontos szerepe van az inkontinencia megelőzésében,
       - szülésre való felkészülésben,
       - segít a hasi műtétek, valamint a szülés utáni felépülésben.
A gyakorlatokkal az izmok külső rétegeit is dolgoztatjuk. Ezeket a gyakorlatokat nagyobb mozdulatokkal, esetenként ütemadással, eszköz használatával végezzük, szem előtt tartva a callanetics alapelveit. Az izmok mély- és külső rétegeinek egyidejű dolgoztatásával, az eredmény is gyorsabban érezhető és látható.
Vezeti: Tauzin Csilla oktató
Foglalkozások: kedd, csütörtök 9 - 10 óráig,
                           kedd 19 - 20 óráig,
                           pénteken 16-17 óráig
Tandíj: 1.200,- Ft/alk.
Kezdés: augusztus 21. kedd

Hip-Hop
Sosem késő elkezdeni táncolni! Várunk szeretettel! Itt csak jó kedvű, boldog emberekkel találkozhatsz. Ha Te is szeretnél kikapcsolódni és vidáman eltölteni pár órát, akkor CSATLAKOZZ hozzánk! Hidd el nem bánod meg! Az első óra INGYENES! Nincs veszíteni valód! Próbáld ki!
Vezeti: Csordásné Paizs Kitti oktató
Foglalkozás: kedd, csütörtök 16-17, és 17-18 óráig
Tandíj: 7.000,- Ft/hó

Társastánc tanfolyam
A standard és latin táncok lépéseivel ismerkedhetnek meg a résztvevők! Nem csak fiataloknak, és nem csak pároknak!
Vezeti: Csordásné Paizs Kitti oktató
Foglalkozások: kedden és csütörtökön 18-19 óra között.
Tandíj: 8.000,- Ft/hó

Újbudai Botladozók Táncház
A legendás "Vadrózsák Néptáncegyüttes" tagjai által alakított Cavinton Tánccsoport tagjainak életét végigkísérte a tánc öröme.
Ezt az örömöt szeretnék korosztályukkal megosztani.
A tánc, különösen a néptánc tökéletes kikapcsolódást nyújt, hiszen tudományosan bizonyított tény, hogy a közösen, közös ütemre járt lépések serkentik az agyban a boldogság¬hormon termelését.
A klubba való belépéshez táncos előképzettségre nincs szükség, az egyszerűbb táncokat bárki rövid idő alatt elsajátít¬hatja. A gyors sikerélmény garantált.
Azokat az érdeklődőket is várják, akik még soha nem kóstoltak bele a népi kultúra ezen formájába.
Kezdés: szeptember 7.
Belépő: 300,- Ft

Szenior örömtánc Almási Judittal
A Szenior Örömtánc nem társastánc időseknek, hanem közösségi tánc, ahol sem előzetes tánctudás, sem állandó partner nem szükséges. Ez a kíméletes mozgásforma figyelembe veszi az idősödő szervezet sajátosságait, a koreográfiákban nincsenek akrobatikus elemek, ugrások, gyors forgások. De nem csak időseknek ajánlható, hanem mindazoknak, akik szívesen táncolnának, de nehézséget jelent az állandó táncpartner hiánya, túl gyors egy-egy tánckurzus haladási tempója, vagy olyan egészségügyi problémájuk van, ami megnehezíti  más táncstílusok gyakorlását vagy sportok űzését.
A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni, hiszen minden foglalkozás alkalmával megtanulunk egy új táncot.
Szoros testkontaktus nélkül, kisebb tévesztésekkel is örömteli és sikerélményekkel teli lehet a részvétel, s ez a Szenior Örömtánc egyedi filozófiájának legfőbb pontja.
A közösségi táncokat és játékokat kiegészítik az ülve is táncolható formák is, melyeket pihenőként beiktatva elkerülhető a résztvevők túlterhelése.
A táncolás jótékonyan hat testre, lélekre és szellemre egyaránt. Növeli az állóképességet, javítja az egyensúlyérzéket, fejleszti a mozgáskoordinációt. Tánc közben elfelejtjük a gondjainkat és oldott, vidám hangulatba kerülünk. A lépések memorizálása segít a szellemet frissen tartani, javítja az emlékezőképességet.
Vezeti: Almási Judit szenior táncoktató
Foglalkozások: hétfő, 10:00-11:30 óráig,
Az első alkalom ingyenes, jelentkezni folyamatosan lehet!
Kezdés: szeptember 3. hétfő

Systema
Autentikus orosz harcművészet. Könnyen tanulható, hatékony önvédelem.
Vezeti: Csernyecov Oleg
Edzés: kedd, szerda: 19.00-21.00
Részvételi díj: 1.500,- Ft/alkalom
Kezdés: szeptember 4. kedd

Forrás: Szervezők


2018.09.15. - 2018.12.20.
Találatok száma: 2

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos ...


Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és ...
Találatok száma: 4

Mimama Konyhája Budapest

Mimama Konyhája Budapest

A hagyományos magyar ízvilág és a különleges alapanyagok találkozásából olyan ételek születnek Mimama Konyhájában, amelyekkel a legdrágább belvárosi éttermek sem tudják felvenni a versenyt. Az étterem ...


Gellért Söröző & Brasserie

Gellért Söröző & Brasserie

Egy söröző, ami nem akar több lenni, de az, nagyon.
Budapest legrégibb sörözője 2015-ben olyan megújult belső terekkel nyitja meg kapuit, ami eddigi történetének új fejezetét jelenti. A legújabb ...


Panoráma Étterem Budapest

Panoráma Étterem Budapest

A Gellért szálloda Panoráma Étterme egyaránt elismert és híres kiváló konyhájáról. Pincészetek nagyszerű borai, egyedülálló kilátás teszik egésszé a gasztronómiai élményt.


Törley Bár

Törley Bár

A Törley Bár a több, mint százéves múlttal rendelkező Törley Pezsgő Pincészet pezsgőit és nemzetközi italkínálatot vonultat fel a kiváló ízeket kedvelők részére.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL
-IG
Őrmezei Közösségi Ház programok 2018

Programajánlat

Őrmezei Gazdapiac
Őrmezei Gazdapiac
 • Budapest
 • XI. kerület
2018. szeptember 21.
Mimama Konyhája - Országos Étterem Hét Budapest 2018
Mimama Konyhája - Országos Étterem Hét Budapest 2018
 • Budapest
 • XI. kerület
2018. október 8 - 14.

Szolgáltató

Autoclub Travel Budafok
Autoclub Travel Budafok
 • Budapest
 • XI. kerület
Megafitness Buda
Megafitness Buda
 • Budapest
 • XI. kerület
Anna Hotel*** Budapest
Anna Hotel*** Budapest
 • Budapest
 • XI. kerület
Mimama Konyhája Budapest
Mimama Konyhája Budapest
 • Budapest
 • XI. kerület
Bobpálya
Bobpálya
 • Budapest
 • XI. kerület

Legjobb élmények

Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
A Csodák Palotája élmény minden korosztálynak!
Libegjen velünk! Repülő székekkel Budapest felett.
Cápás állatkertünkben egy látványalagútban csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat.
A vezetés élménye! Várjuk a Közép-Európában egyedülálló autóverseny szimulátor központunkban!
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
Buszos városnézésre hívjuk és várjuk, fedezze fel velünk Budapest legfontosabb látnivalóit!
11012
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
7798
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1009
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket