Puskin Mozi gyermekprogramok 2020. Puskin Kuckó
Mindenkit vár az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja!
Mindenkit vár az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja!
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Puskin Mozi gyermekprogramok 2020. Puskin Kuckó

2020.09.26. - 10.31.

A Puskin Kuckó nem csak moziként működik. A filmek mellett rendszeresen tartunk bábszínházi előadásokat, koncerteket és egyéb gyermekprogramokat.

Programok

Legkisebbek mozija: Szaffi

2020. szeptember 26., szombat, 10:00–11:15

A digitális felújításnak köszönhetően újra mozikba kerülő film nézői nemcsak Dargay Attila utánozhatatlan humorú rajzait élvezhetik tökéletes minőségben, de a ma már kultikus szinkronalakításokat is. A Szaffi szereplőinek olyan legendás színészek kölcsönözték hangjukat, mint a címszereplő Pogány Judit, valamint Kern András, Bárdy György, Csákányi László, Gálvölgyi János, Gobbi Hilda, Hernádi Judit, Maros Gábor vagy Zenthe Ferenc.

Rendező: Dargay Attila
Forgatókönyv: Dargay Attila, Nepp József, Romhányi József
Játékidő: 76 perc
Korhatár: 0

Jegyár: 900 Ft
A programot 3 éven felülieknek ajánljuk

Fabula Bábszínház: Mazsola és Tádé

2020. szeptember 27., vasárnap, 10:00–11:00

Fabula Bábszínház
Bálint Ágnes: Mazsola és Tádé
bábelőadás

„Tartsuk meg Tádét, Manócska! Tartsuk meg!” – kérleli Mazsola Manócskát, amikor megtalálják a kis tengerimalacot. Mazsola később százszor is megbánja, hogy befogadták a malackát, hiszen az nála sokkal kisebb, gyámoltalanabb és nem lehet vele
akkor és úgy játszani, ahogy Mazsola szeretne. Az olykor szigorú, ám mindig megértő Manócska segítségével Mazsola jószívűsége újra meg újra felülkerekedik dacosságán, s kiderül, hogy a testvéri szeretet segítségével minden nehézség legyőzhető!

Szereplők:  Mazsola, Tádé, Manócska, Egérke, Fülöpke, Rezsőke,  Menyus, Varjó bácsi, Bodri

A bábokat tervezte: Bródy Vera
Előadják: Felszeghy Tibor és F. Nagy Eszter

Az előadást 3 éven felülieknek ajánljuk. 

Legkisebbek mozija: Macskássy-klasszikusok

2020. október 3., szombat, 10:00–11:10

színes, magyar rajzfilmek, 1951-1958.
Macskássy Gyula, a magyar rajzfilm atyjának leghíresebb, máig varázslatos remekművei egy csokorban.

 • Két bors ökröcske, 27 perc
 • Egér és oroszlán, 10 perc
 • Kiskakas gyémánt félkrajcárja, 15 perc
 • A telhetetlen méhecske, 15 perc

Játékidő: 67 perc
Korhatár: 0

Jegyár: 900 Ft
A programot 3 éven felülieknek ajánljuk

MIAU - Nefelejcs Bábszínház  - V. Szutyejev: Vidám mesék

2020. október 4., vasárnap, 10:00–11:00

 • Vlagyimir Szutyejev: Vidám mesék
 • MIAU - bábelőadás

Nemzedékek olvasták, nézegették, szerették Vlagyimír Sztutyejev kedves, tanulságos meséit. Ma is sok kisgyerek kedvence a süni, a kispipi, a cica, vagy éppen a kutyus.
A bábelőadás a békésen szunyókáló kutyusról szól, akit legszebb álmából ébreszt fel valaki: Miau!
Vidám bujócskázás kezdődik: a kiskutya megtalálja a kakast, a kisegeret, a morcos házőrző kutyát, a méhecskét, a halacskát, a békát, és végre valahára a cicát!

Bábszínpadra alkalmazta: Erdélyi Erika
Zene: Szula Miklós, Erdélyi Erika

-Az előadást 3 éven felülieknek ajánljuk

Legkisebbek mozija: Boxi, a kincs nyomában

2020. október 10., szombat, 10:00–11:00

Régi és új kalandok egy filmbe lettek összehajtva (2019)

Játékidő: 61 perc
Korhatár: 6

Rajta! Papír-hőseinkkel tartva, lássuk, mennyi móka és izgalom lesz a társuk az út során, melynek kezdetén az asztalon elterülő város egén átröppen egy papírrepülő. Boxi és Kartomi elkapja, (még szép!) és kihajtva látják a belsejébe rajzolt ábrát, ami egy térkép, és ott a kincs helye! Nincs mese, itt az alkalom, meg kell találni! Kanyargós út vezet át az asztalon, de történhet akármi, kalandok sora, nincs akadály hőseink előtt, csak a sűrűn benőtt erdő, a nyüzsgő város, ügyetlen kerékpáros, korán kelő járókelő, asztalon túli lények és még sokan mások, akik szereplői e mesének.

Jegyár: 900 Ft

Legkisebbek mozija: Shaun, a bárány és a farmonkívüli

2020. október 11., vasárnap, 10:00–11:30

angol-amerikai-francia animációs film (2019)

Shaun, a bárány és barátai boldog mindennapjaikat töltik a farmon, amikor egy váratlan jövevény pottyan közéjük – egyenesen az égből. A nyáj már-már lehetetlen küldetésre vállalkozik: igyekeznek hazajuttatni a meglepő képességekkel teli farmonkívülit, Lu-Lát, mielőtt az ufóvadász ügynökök kaparintanák meg.

A sorozatból és a korábbi mozifilmből jól ismert hősök, Shaun, Blitzer és a többiek életre szóló utazásra indulnak a Csibefutam és a Wallace és Gromit alkotóinak legújabb, az egész család számára feledhetetlen animációs kalandjában.

Rendező: Richard Phelan, Will Becher
Forgatókönyv: Jon Brown, Mark Burton

Játékidő: 86 perc
Korhatár: 6
Jegyár: 900 Ft

Legkisebbek mozija: Lotte és az eltűnt sárkányok

2020. október 17., szombat, 10:00–11:20

lett-észt animációs mesefilm, (2019)
játékidő: 78 perc
korhatár: 0

Lotténak, a minden lében kanál kutyalánynak kishúga születik. Barkácsfalvára tudósok érkeznek: Karl, a mosómedve, és Viktor, a hal egy nagy népdalgyűjtő verseny résztvevőiként a világ legősibb állatfaja, a legendás tűzfújó sárkányok után kutatnak. A verseny fődíját ugyanis az nyeri, akinek sikerül felvennie a sárkányok énekét. Lotte és Roosi csatlakoznak az expedícióhoz, és ezzel hihetetlen kalandok sora veszi kezdetét.

Rendező: Heiki Ernits, Janno Põldma

Jegyár: 900 Ft

Fabula Bábszínház: Nagy akarok lenni! 

2020. október 18., vasárnap, 10:00–11:00

Fabula Bábszínház: Nagy akarok lenni!
zenés bábjáték

A kiscica nagy szeretne lenni, mert nem engedi el az anyukája sehová egyedül. Az oroszlán kicsi szeretne lenni, mert vele senki sem játszik, senki sem törődik. Egy találkozásuk alkalmával az erdőben szerepet cserélnek. Ebből rengeteg mókás helyzet adódik. Az előadás végére a Zsiráf Keresőszolgálat és az anyai szeretet révén minden megnyugtatóan rendeződik, s kis hőseink is belátják, hogy a saját bőrükben jobban boldogulnak.

A nagyon sok zenével és kedves humorral átszőtt előadás a klasszikus bábjátékok egyik legjobban sikerült darabja.

Szereplők: Cirmi, Oroszlán Oszkár, Zsiráf Zsigmond, Cicamama, Félfülű nyúlfi, Kétfülű nyúlfi, Elefánti, Pille, Süni Soma, Sziszi, a kígyó

Jegyár: 1.600 Ft

Az előadást 3 éven felülieknek ajánljuk. 

Legkisebbek mozija: Az erdő kapitánya

2020. október 24., 10:00–11:10

színes, magyar rajzfilm
játékidő: 70 perc
korhatár: 0

rendező: Dargay Attila
író: Dargay Attila, Imre István, Nepp József
szereplők: Csákányi László, Gálvölgyi János, Székhelyi József,
Mikó István, Horesnyi László

Elöljáróban le kell szögezni, hogy a rendőrök élete nem fenékig tejfel. Különösen nem abban a városban, ahol maga a nagy Zéró ütötte fel a tanyáját. Ő a bűnözők koronázatlan királya, akit már réges-rég rács mögött szeretne látni a Kapitány. Zéró az évszázad bulijára készül, amelynek célpontja a Kerek Erdő és annak lakói. Azt eszelte ki, hogy egy zsák pénzért eladja az erdőt egy fakitermeléssel foglalkozó vállalatnak, az erdőlakók pedig szaladhatnak, amerre látnak. Szerencsére az agyafúrt Kapitány leleplezi a gazfickókat és megmenti az erdőt a pusztulástól!

Jegyár: 900 Ft

A programot 3 éven felülieknek ajánljuk.

Kaláka: Volt egy fakatona │ gyermekkoncert

2020. október 25., vasárnap, 10:00–11:15

Kaláka gyermekkoncert
Volt egy fakatona...

Őket aztán senkinek se kell bemutatni! A kultikus zenekar gyereklemezeinek (A pelikán; Nálatok laknak-e állatok?; Ukulele; Az én szívemben boldogok a tárgyak; Bőrönd Ödön; Madáretető) legkedveltebb darabjaiból áll ez a műsor. Felhangzanak többek között Kányádi Sándor, Weöres Sándor, Tamkó Sirató Károly, Móra Ferenc, Hajnal Anna verseire írott dalok, és a gyerekek részletesebben megismerhetik a Kaláka különleges, érdekes hangszereit is!

Zenészek:
Becze Gábor, Gryllus Dániel, Radványi Balázs

A koncertet 3 éven felülieknek ajánljuk. 

Jegyár: 2.300 Ft

Legkisebbek mozija: Mi újság, kuflik?

2020. október 31., 10:00–11:20

színes, magyar rajzfilmsorozat, 2019
játékidő: 77 perc
korhatár: 6

A Mi újság, kuflik? újra elkalauzol bennünket az Elhagyatott Rét bokrokkal pettyezett végtelenjére. Zödön még mindig a legzöldebb, Pofánka a legpirosabb, Titusz a legsárgább, Hilda a leglilább, Valér a legkékebb, Bélabá a legbarnább, Fityirc meg a legszürkébb, mert... hát, mert annak is lennie kell valakinek!

A kuflik leginkább azt szeretik, ha nem történik velük semmi, és csak naphosszat heverészhetnek, beszélgethetnek, szemlélődhetnek a kupacuk tetején. De többnyire mégis úgy alakul, hogy békésen induló napjuk bonyodalmas kalanddá válik. A kuflik azonban jó barátok, így aztán együtt még a legkacifántosabb helyzeteket is meg tudják oldani.

Kalandjaik során találkozunk a többi rétlakóval is, akik szintén nagyon különleges lények. Az új filmben megismerhetjük például Doktor Furcsát, a zsibbadások és bizsergések szakértőjét, Kleofárdot, a Manótevét, a földalatti birodalom idegenvezetőjét, a bogaras bogarat, Csocsótányt, vagy Sámlit, azaz a Máshogyoszkópot, aki megmutatja, tulajdonképpen milyen is a világ valójában.

Kiderül, mi az a szötymag és a ruglipálya, milyen, ha Hildának pucováló rohama van, vagy milyen a macskalegyek trappolós tánca Bélabá nagyítóján keresztül. Az új filmben lesz kufli-pofavágóverseny, izgalmas kufli-kalózhajócsata és kufli-koncert, sőt Fityirc azt is megmutatja, hogy kell elsajátítani a zsákfejű békák délelőtti ummogását. Megtudjuk, hogy a kuflik nem tudnak ellenállni a pocsolyákban plocskolásnak, és még puffpudingot készíteni is megtanulhatunk.

A Mi újság, kuflik? igazi családi mozi, ami a kisebbeknek, a kicsit nagyobbaknak, sőt a legnagyobbaknak is kiváló szórakozást ígér!

Rendező: Jurik Kristóf, M. Tóth Géza

Jegyár: 900 Ft

Forrás: Puskin Kuckó közösségi oldala


2020.09.26. - 2020.10.31.
További ajánlataink

2020.11.25. - 2020.11.29. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál 2020
2020.01.01. - 2020.12.31. Filmfesztiválok 2020
Találatok száma: 1

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partnerTalálatok száma: 2

Paris Budapest Bar

Paris Budapest Bar

Budapest szívében várja vendégeit a Paris Budapest Bar, exkluzív környezetben, remek koktélokkal. Paris Budapest Bar lenyűgöző és kifinomult környezetében, egy remek koktéllal a kezünkben, melyet a tehetséges és mindig szolgálatkész mixerek készítettek a számunkra, szinte a mennyben érezhetjük magunkat. ... Bővebben

Kiemelt partner

Paris Budapest Restaurant

Paris Budapest Restaurant

Nemzetközi, francia és magyar ínyencségekkel várja vendégeit a Paris Budapest Restaurant Budapest szívében. Hatalmas ablakai lehetővé teszik látogatói számára, hogy csodálatos kilátásuk nyíljon Budapest legszebb építményeire, mint a Lánchíd, vagy a Budai Vár. Az étterem egyedi látványkonyhájának köszönhetően ... Bővebben

Asztalfoglalás
Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Siófoki gyerekprogramok 2020
Siófoki gyerekprogramok 2020
 • Siófok
2020. szeptember 30.
Debreceni gyermekprogramok 2020
Debreceni gyermekprogramok 2020
 • Debrecen
2020. október 2 - 4.

Figyelmébe ajánljuk!

Puskin Art Mozi
Puskin Art Mozi
 • Budapest
 • V. kerület

Érdemes felkeresni!

Magyar Nemzeti Múzeum
Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület
Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház
Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház
 • Budapest
 • VIII. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Online jegyvásárlás