Rendezvényhelyszínek a Bakony és Balaton Térségben

Rendezvényhelyszínek a Bakony és Balaton Térségben

Kiemelt ajánlat
2021.01.01. - 12.31.

Legyen az családi vagy céges rendezvény, csapatépítő vagy egy jó disznóvágás. Mi biztosítjuk a helyszínt csak győz választani!

TORNAI PINCÉSZET SOMLÓ

A Pincészet 120 fő befogadására alkalmas, légkondicionált nagyteremmel, 20 fős, mobilfallal leválasztható különteremmel rendelkezik. Technikai eszközöket (projektor, vetítővászon, hangosítás) is biztosítanak. Ezen kívül rendelkezésre áll egy sátorral fedhető, 200 férőhelyes borterasz megemelhető színpaddal, Jól felszerelt, korszerű konyha a biztosítja a rendezvények zökkenőmentes lebonyolítását.

SOBRI JÓSKA ÉLMÉNYPARK

A rendezvényterem befogadóképessége 120-150 fő.A hangulatos tó partján felépített;200 m2-es elegáns terem kiválóan alkalmas nagy létszámú konferenciák, értekezletek, csapatépítő tréningek, céges napok; valamint családi események, esküvők, születésnapok, ballagások megrendezésére. A rendezvényhelyszínen fixen telepített professzionális hang- és vetítéstechnika is a bérlő rendelkezésére áll.

NOMÁDIA SZABADIDŐPARK

A park 2018-ban átadott 150 fős étterme alkalmas esküvőkre, családi és céges rendezvényekre. Saját konyhára, látványkonyhára összeállított étlap- és itallap kínálatukból lehet válogatni.

FOLLY ARBORÉTUM ÉS BORÁSZAT

Ha csoporttal, baráti társasággal érkezne, esetleg céges rendezvényhez keres a megfelelő helyszínt, akkor a legjobb helyen jár. Az Arborétum és a borozóteraszok kiváló terep lehet céges rendezvényeknek és csapatépítő programoknak is. Nagyobb csoportoknak, baráti társaságoknak és céges rendezvények meleg étkezési lehetőséget is biztosítanak.

THURY-VÁR

Vendégeink két, összességében közel 1000 négyzetméter alapterületű helyiséget vehetnek igénybe, amely számos események tud helyet biztosítani. A két különálló teremből az egyik 100, míg a másik akár 300 fő befogadására is alkalmas.
A várban található egyik legszebb terem házasságkötésre is alkalmas, így ajánljuk mindazoknak, akik különleges miliőben szeretnének örök hűséget fogadni. A fentiek mellett vállalják programok és rendezvények megszervezését valamint lebonyolítását is.
Konferenciatermünk 150 főig alkalmas előadások, konferenciák lebonyolítására. A terem rendelkezik a XXI. század elvárásainak megfelelő technológiával (hangosítás, projektor, indukciós hurok, tolmácsrendszer, kényelmes bútorzat).
Rendezvénytermünk egy 300 fő befogadására alkalmas terem, amelyet mobil eszközökkel (projektor, hangosítás) alkalmassá tudunk tenni egy konferencia lebonyolítására.
A vár legpatinásabb tere, a 100 fő befogadására alkalmas csehboltíves terem exkluzív helyszín bármely rendezvényükhöz, vacsorák, állófogadások, megrendezésére is kiválóan alkalmas. Kiemelt vendégeiket bátran hozhatják ebbe a különleges barokk kori terembe.

DR. SZALAI MIKLÓS GYÓGYNÖVÉNY TANKERT ÉS OKTATÓKÖZPONT

Kisebb cégek számára ajánlott csapatépítő helyszín. Lehetőség van gyógyteakóstolásra és a helyi kemencében sült langalló megkóstolására.

HANGVILLA

A Hangvilla Veszprém legújabb multifunkcionális, közösségi épülete ahol egyedülálló adottságok mellett megvalósítható számos program, rendezvény: legyen szó színházról, koncertről, konferenciáról, céges rendezvényről, üzleti ebédről/vacsoráról sajtótájékoztatóról, állófogadásról, gálavacsoráról, esküvőről, bálról, catering szolgáltatásról. Szakképzett személyzetük profi segítséget nyújt a legkülönbözőbb események megvalósításában, a legjobb áron Veszprém belvárosában. Több száz fős rendezvényre is elegendő eszközparkkal, technikai felszereléssel (projektor, vetítővászon, flip chart, vezeték nélküli internet elérés, hangosítás), több konferenciateremmel, színházteremmel, 250 fős étteremmel, körpanorámás kávézóval és a mélygarázsában parkolási lehetőséggel rendelkeznek. A minőségi, szakszerű cateringet a Hangvilla kizárólagos partnere a Historia Hangvilla Étterem és Kávézó biztosítja. Igény szerint külső helyszínen is tudják biztosítani a programok, rendezvények lebonyolítását.

AGÓRA VESZPRÉM VÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

Az Agóra konferencia terme 250 fő, a kamaraterem 100 fő, színházterem 293 fő, míg a klubtermek 20-70 fő befogadására alkalmasak. Hangtechnika, fénytechnika és kivetési lehetőség biztosított.

TAMÁSI ÁRON MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

Az emeletes épület központi része 227 fő befogadására alkalmas kétszintes színházterem. A terem mind színházi alkalmak, mind pedig konferenciák és egyéb rendezvények helyszínéül szolgál.
A 60 férőhelyes Előadó terem kisebb rendezvények, előadások, termékbemutatók, valamint szekcióülések befogadására alkalmas. 60 m2 nagyságú terem. Széksorosan 50-60 fő elhelyezésére alkalmas. Igény szerint vetítéstechnikával felszerelhető.
25 férőhelyes Kis Előadó terem kisebb előadások, képzések, nyelvoktatások céljára szolgál. 35 m2 nagyságú, vetítéstechnikával felszerelhető terem.

BETEKINTS WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL****

A 250 m2 összterületű, légkondicionált rendezvénytermeik kitűnően alkalmasak konferenciák, előadások, fogadások és további különböző rendezvények lebonyolítására.
A rendezvénytermek nagyobb létszám esetén összenyithatók; kisebb csoportoknál, tréningeknél hangszigetelt tolófalakkal akár több, kisebb szekcióteremre szeparálhatók. Így a néhány fős megbeszéléstől akár a 250 fős állófogadásig bármilyen jellegű rendezvény megszervezésére
alkalmasak.
Szállodánk ideális helyszíne csapatépítő tréningeknek, legyen szó indoor vagy outdoor programról.
Az indoor tréningek sikerét szállodánk jól szeparálható termei garantálják, a kiscsoportos munka mellett a benti tágas terek a csapatmegbeszéléseket és közös feladatok elvégzését segítik.
A hotel kertje, a szálloda környéke az outdoor elemeknek kínál helyszínt, a Séd patak partján lehetőség nyílt vetélkedők, kincskereső feladatok, néhány órás programok lebonyolítására.
Elegánsan kialakított és az alkalomnak megfelelően díszített rendezvénytermeink romantikus hangulatot kölcsönöznek esküvőkhöz, a lakodalmat igazán felejthetetlenné a fejedelmi menüsor varázsolja.
A veszprémi vadregényes erdős környezet az itt csordogáló Séd patakkal, a közvetlen közelünkben található régi csónakázótóval, valamint a szálloda gondozott kerthelyisége pompás helyszín az ifjú párt megörökítő fényképek és videofelvételek elkészítésére.

VILLA MEDICI HOTEL & RESTAURANT****

A Villa Medici Hotel 100 m2 alapterületű konferenciaterme ideális helyszín esküvők, családi rendezvények, konferenciák fogadására Veszprémben, légkondicionált, szőnyegezett, természetes fényű 80-100 fő befogadására alkalmas.
A terem közvetlen szomszédságában található kis konferenciatermük, mely külön egységként kisebb tárgyalások ideális helyszíne.

HOTEL HISTORIA MALOMKERT

A Hotel Historia Malomkert termei 110 főig kiváló helyszínt biztosítanak céges konferenciák, szakmai események, tréningek, továbbképzések, családi események lebonyolításához. A főétkezésekhez és kávészünetekhez ültetett étkezés vagy állófogadás keretében különtermet vagy jó idő esetén a teraszt ajánlják. A belváros szívében a Séd patak mellett, hatalmas, zöld terület veszi közre, festői várpanorámával, így a kültéri helyszín sátorral 300 főig biztosított.

GIZELLA HOTEL ÉS ÉTTEREM***

A Gizella Hotel és Étterem a történelmi városrészben elhelyezkedve tökéletes helyszínéül szolgálhat bármilyen rendezvénynek. A 70 fős éttermük és a 65 fős hotelük egyszerre biztosítja mind azt, amire egy rendezvény során a vendégeknek szüksége van. A fejedelmi étel- és italkínálatuk, valamint a pazarul berendezett hotel szobák garantálják a résztvevők jó hangulatát.

OLIVA HOTEL ÉS ÉTTEREM

Konferenciatermünk ideális helyszínt szolgáltat konferenciák, meeting-ek, nagyobb létszámú összejövetelek, sajtótájékoztatók számára. Maximális befogadóképessége 45 fő.
Felszereltsége: WiFi, hangosítás, flipchart, vetítővászon, projector, fénymásolási és faxolási lehetőség.

FOREST HILLS HOTEL & GOLF

Hotel- és golfkomplexumuk páratlan szépségű környezetben, a Bakony szívében tökéletes adottságokkal rendelkezik csapatépítés, konferencia, kisebb tréningek, családi összejövetelek lebonyolításához.
Összesen 3 db konferencia- és előadóteremmel rendelkezünk, melyek 10-60 fő befogadására alkalmasak, természetes fénnyel megvilágítottak és a legkorszerűbb technikai eszközökkel vannak felszerelve.
Kistermük szekció teremként is használható (megbeszélések, tárgyalások, értekezletek színteréül), a nagy konferenciatermük minden technikai igénnyel ellátott, a kültéri pergola pedig inkább a szabadtéri programokkal összekötött rendezvényeknek tud helyet biztosítani.
Rendezvényszervezés területén kellő tapasztalattal és teljes körű szolgáltatással rendelkezünk.

SZÉPALMA HOTEL ÉS MÉNESBIRTOK

Ha létezik ideális helyszín céges tréningek és csapatépítés szervezéséhez, akkor Szépalma ilyen. Szűk szurdokok, sziklás emelkedők és barlangok bújnak meg a százéves tölgyek árnyékában. Bármerre is indulunk el a szállodából, néhány percen belül megdöbbentő tisztaságával, izgalmas kiismerhetetlenségével ölel bennünket körül a Bakony. A Szépalma Hotel bejáratától 200 m távolságra található a szálloda magaskötél-pályája, amely a csapatépítő outdoor feladatok izgalmas és felettébb tanulságos feladatait kínálja a résztvevőknek. A Szépalma Hotel kiváló infrastruktúrával és az outdoor csapatépítő játékok előkészítésében, szervezésében és teljes körű lebonyolításában nagy tapasztalattal áll a megrendelők rendelkezésére.

HOTEL MARINA-PORT****

A jó és könnyű megközelíthetőséggel rendelkező balatonkenesei Hotel Marina-Port**** a fővárosból autóval alig egy óra alatt elérhető. A közvetlen vízparton elhelyezkedő szálloda ideális környezetet biztosít céges rendezvények, tréningek, szemináriumok, workshopok és családi rendezvények megrendezéséhez.
A változatos nagyságú konferencia termeink között mindenki megtalálja a céljainak megfelelőt. A különleges adottságokkal rendelkező termeink természetes megvilágításúak, légkondicionáltak és alapvető technikai eszközökkel felszereltek, Wi-Fi-vel ellátottak.
Szállodánk évek óta sikeres rendezvényhelyszín. Tapasztalt munkatársaink és összeszokott személyzetünk gondoskodik a magas színvonalú professzionális igény szerinti rendezvények megvalósításáról.
A termek változatos nagysága lehetővé teszi akár kis létszámú rendezvények, akár kongresszusok lebonyolítását is. Rendezvénytermeink 500 m2–en 300 fő befogadására alkalmasak.

BALATONFŐI YACHT CLUB

Indoor és outdoor programok tréninghez, meetinghez, céges rendezvényéhez a Balatonon.
Olyan helyszínt keres, ahol picit elbújhat csapata a világ zajától? Olyat, ami vadregényes, ahol a természet maga is számos lehetőséget tartogat az inspiráló gyakorlatokhoz? Olyat, ahol egyszerre tudnak pihenni, dolgozni, kirándulni és megbeszélést tartani?
A balatonfői Yacht Club és wellness hotel ezt mindet egyszerre nyújtja Önnek.
Különtermünk 40 fő befogadására alkalmas és a találkozó céljának megfelelően rendezhető be, és profi tréningtechnikával ideális tréning- csapatépítés vagy rendezvényhelyszín.
Ha pedig szabadtéri üzleti programot szeretne, a vízpart, és a hajók is különleges lehetőséget rejtenek.

BAKONY HOTEL

A Bakony Hotel kitűnő helyszíne kisebb és nagyobb létszámú céges programoknak, család rendezvényeknek, legyen az pár fős konferencia, születésnap, csapatépítő vagy egy nagyobb esküvő, ballagás. A szálloda adottságai és felszereltsége bármelyiket lehetővé teszi.
A rendezvény sikeréhez segítőkész és rugalmas személyzetük mellett garantálni tudják a szálloda otthonos környezetét, a természetes megvilágítású termeiket, a konyha házias ételeit és a munka után elengedhetetlen kikapcsolódáshoz a nyugalmat.

HOTEL KAPITÁNY****

Legyen szó vevőtalálkozóról, konferenciáról, csapatépítő tréningről, vagy cégének évfordulójáról, az itt található, különböző méretű, technikailag jól felszerelt konferenciatermekkel, színvonalas programokkal és vendéglátással, gyakorlott és kedves személyzettel sikert arathat!
A Hotel Kapitány****superior Wellness 25 - 550 férőhelyes, légkondicionált, modern technikai eszközökkel ellátott konferenciatermei, illetve a Várkapitány Nagy Lovagterme alkalmasak ülések, bálok, esküvők megrendezésére is.
Gyönyörű, természetes megvilágítású Báltermük 550 főig alkalmas rendezvények, konferenciák lebonyolítására!

HUNGUEST HOTEL PELION****

Az eredményes konferenciák, rendezvények kellékei a Hotel Pelionban: elegáns helyszín, technikai biztonság, ínyenc falatok, erős kávé, felüdítő masszázs, élénkítő squash, konferenciaterem, szekciótermek, szervezői tehetség.
Konferenciák, tréningek, meetingek, üzleti rendezvények szervezése mellett: wellness és fitness szolgáltatások, termálfürdő, élményfürdő, gyógybarlang, squash pályák, személyi edzések, menedzserszűrések.
A konferencia- és szekciótermekben természetes fényforrás van (kivéve a Forum két középső szekciója), az Agóra és a Sinodos termekből terasz nyílik, igény esetén itt is felállítható a büfé. A termek összenyithatóak, így 350 fő befogadására elegendő a kapacitás. Berendezésük nem rögzített, kérés esetén változtatható.
A szálloda minden helyisége légkondicionált, külön szabályozó szerkezettel.

HOTEL GABRIELLA

Ha szereti a mediterrán hangulatot, akkor itt érdemes megrendeznie rendezvényét legyen az kisebb-nagyobb családi ünnep vagy konferencia.

ALSÓPERE RENDEZVÉNYHÁZ

A gyönyörű erdei környezetben lévő rendezvényházuk két különálló teremmel, zárt udvarral, saját parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeiket. A kisterem alapterülete 35 m2, a nagyterem alapterülete 105 m2. A rendezvénytermektől 300 m-re található Szent Imre kápolna az egyházi esküvő, a mellette található erdei színpad a polgári szertartás megrendezésére nyújt lehetőséget.
A rendezvényház kiválóan alkalmas családi és üzleti programok, (esküvő, partnertalálkozó, termékbemutató, továbbképzés, tréning – indoor/outdoor) megrendezésére és az év háromszázhatvanöt napján áll jelenlegi és jövőbeni partnereik, megrendelőik rendelkezésére.
A házban alkalmanként 15-100 főt tudunk elrendezéstől függően elhelyezni. Igény szerint biztosítjuk az aktuális rendezvény sikeres lebonyolításához szükséges személyi és technikai feltételeket.
Szálláshely tekintetében pedig a Park szállót és a panziót ajánljuk figyelmükbe.

VOLCZ BIRTOK

Esküvő, lagzi, családi vagy céges rendezvény? Akkor a Volcz Családi Birtok 120 fős terasza a legmegfelelőbb, télen pedig a 80 fő befogadására alkalmas étterem kínál megoldást.
A Volcz Családi Birtok erdővel körülvett területen Ajka - Tósokberénden a Bakony, Kisalföld és a Somló hegytől nem messze található.
Nem csillog és nem hivalkodik. Mindez nem is lenne hű a hely szelleméhez. Kívül és belül visszafogottság jellemzi. Egy családias jellegű Ökoház, mely a természet adta lehetőségekkel(napenergia, szélenergia) működik.
Békességet és felüdülést kínál minden Párnak és a Násznépnek is. Nem tör babérokra, nem kíván divatos lenni, de üdítő természetességgel regenerál és új energiákkal tölt fel. Pontosan azt kínálja, ami hiányzik a hétköznapokból. Csendet és nyugalmat. De ha kell, hajnalig tartó dínom-dánomot, a várostól messze, ahol nincsenek szomszédok, akik miatt le kéne halkítani a zenét.

KAKUKK VENDÉGLŐ-PANZIÓ

A légkondicionált konferencia- és rendezvénytermünk kitűnően alkalmas előadások, szakmai találkozók, tréningek, továbbá családi-baráti összejövetelek, ünnepségek, bálok lebonyolítására.
Konferenciarészlegünk egy 150 m2-es és egy 80 m2-es összenyitható teremből áll, amelyek a néhány fős megbeszéléstől a 200 fős állófogadásig sokféle rendezvény megtartására alkalmasak. A termek technikailag felszereltek, bútorzatuk átrendezhető.

KÁLI ART INN

Felejtse el , hogy a céges rendezvényt egy uniformizált szállóban rendezze, szokványos teremben, kényelmetlen székeken, unalmas kávészünetekkel!
Itt emlékezetessé teszik a rendezvényeket.
Képzeljen el egy :
• tanácskozást a kandalló előtt, forró csokoládét szürcsölve,
• vagy egy prezentációt a biotavunk partján, a diófák alatt
• kávészünetet frissen sült házi süteményekkel
• lazításként egy kirándulást a páratlan szépségű Káli-medencében
• vacsora előtt egy koktélt
• békés reggelit a kollégákkal
• gyertyafényes vacsorát a környék ízeivel
Köveskál, Magyarország eddig Csipkerózsika álmát alvó, egyik legszebb környékén, a Balaton-Felvidéki Nemzeti Park szívében található. Az egész hotelt le tudja foglalni, Önökön kívül senki nem lesz a hotelben, az egész személyzet csak arra figyel, hogy minél jobban sikerüljön a programjuk.
Mert az éttermük séfje csak Önöknek állítja össze a speciális vacsora és ebéd menüt.

TEKERESVÖLGYI MANUFAKTÚRA

A falusi vendégasztal keretében saját és helyi gazdálkodók termékeit kóstolhatják az érdeklődők, sőt a farm életébe is bepillantást nyerhetnek. Mint programlehetőség mindenképp ajánljuk a természetet és a gazdálkodási életmódot kedvelőknek, sajtimádóknak, vagy cégeknek, akik egyszerűen mást szeretnének kipróbálni kollégáikkal, mint a mindennapi irodai, gyártósori taposómalom.


2021.01.01. - 2021.12.31.
További ajánlataink

2021.10.27. 18:00 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Pilinszky János költői estje, születésének 100. évfordulója alkalmából a TIT Váci Mihály Irodalmi Színpad előadásában
2021.10.27. 18:00 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények, túrák
Pilinszky János költői estje, születésének 100. évfordulója alkalmából a TIT Váci Mihály Irodalmi Színpad előadásában
2021.10.29. 17:00 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Borzongás a múzeumban – Rendhagyó esti tárlatvezetés az Bakonyi Természettudományi Múzeumban
2021.10.29. 17:00 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények, túrák
Borzongás a múzeumban - Rendhagyó esti tárlatvezetés az Bakonyi Természettudományi Múzeumban
2021.10.29. - 2021.10.30. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.10.30. 15:00 Bakonyi rendezvények, programok 2021
Murányi Bettina festőművész – Hullámzó című kiállításának megnyitója
2021.10.30. 15:00 Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények, túrák
Murányi Bettina festőművész – Hullámzó című kiállításának megnyitója
2021.10.31. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények, túrák
Óváros Piac - Veszprém, Óváros tér
2021.10.31. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Óváros Piac - Veszprém, Óváros tér
2021.11.05. - 2021.11.06. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.11.12. - 2021.11.13. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.11.17. - 2021.11.18. Bakonyi rendezvények, programok 2021
IX. Music Hungary Konferencia - Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér Veszprém
2021.11.17. - 2021.11.18. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények, túrák
IX. Music Hungary Konferencia - Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér Veszprém
2021.11.19. - 2021.11.20. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.11.20. - 2021.11.21. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények, túrák
Wes-Prem Customs - II. Rátóti Csikótojás Trail 2021 Veszprém
2021.11.20. - 2021.11.21. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Wes-Prem Customs - II. Rátóti Csikótojás Trail 2021 Veszprém
2021.11.26. - 2021.11.27. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.12.01. - 2022.02.27. Téli sportok a Bakony és Balaton Térségben
2021.12.03. - 2021.12.04. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.12.08. Bakony - Balaton programok 2021. Fesztiválok, események, rendezvények, túrák
Péter Szabó Szilvia NOXTALGIA Turné - Veszprém Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér Veszprém
2021.12.08. Bakonyi rendezvények, programok 2021
Péter Szabó Szilvia NOXTALGIA Turné - Veszprém Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér Veszprém
2021.12.10. - 2021.12.11. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.12.17. - 2021.12.18. Balatoni termelői piacok, helyi termékek és helyi piacok a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Bakonyi kerékpárutak és kerékpározható utak, kerékpárral a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni kerékpárutak és kerékpározható utak, kerékpárral a Balaton és a Bakony térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Kilátók, kilátótúrák a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Kerékpárkölcsönzés Bakony, két keréken a Bakony és Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Kerékpárkölcsönzés Balaton, két keréken a Bakony és Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Bakonyi kerékpártúrák, javasolt kerékpáros útvonalak a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Látnivalók a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Veszprémi Állatkert látogatás
2021.01.01. - 2021.12.31. Kalandok a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Várak a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Somlói borbarangolás
2021.01.01. - 2021.12.31. Túrázás a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatonkenese kerékpárút és kerékpározható utak, kerékpártúrák Balatonkenesén és környékén
2021.01.01. - 2021.12.31. Egyházi múzeumok, örökségek és kálváriák a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Bakonyi lovaglás, lovaglás ajánlatok a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Kulináris élmények, gasztronómiai programok a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Gasztrofalu Köveskál, finom ételekkel és italokkal várjuk a Káli-medencében
2021.01.01. - 2021.12.31. Lovagi tornák és várlátogatások a Bakony és Balaton térség váraiban
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni várak, vártúrák és lovagi tornák a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni pihenés, kikapcsolódás a Bakony és Balaton térségben Balatonkenesén
2021.01.01. - 2021.12.31. Gyógynövénytúrák a Bakonyban, gyógynövények nyomában a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Helyi termékek a Bakony-Balaton térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Történelmi városok a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Arborétumok a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Golfozás a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Városnéző séták a Bakony és Balaton Térségben
2021.01.01. - 2021.12.31. Tavasbarlang látogatás Tapolcán, élmény csónakázás a föld alatt
2021.01.01. - 2021.12.31. Pannon Csillagda látogatás Bakonybélben
2021.01.01. - 2021.12.31. Barlangok a Bakonyban, csodálja meg a föld alatti világot egyéni és szervezett túrákon
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni borkóstolás, borkultúra és pincelátogatások a Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Balatoni gasztronómia, éttermek és vendéglátóhelyek a Bakony és Balaton térségében
2021.01.01. - 2021.12.31. Bakony borvidék
2021.01.01. - 2021.12.31. Hagyományos disznóvágás
2021.03.15. - 2021.11.14. Hegyestű túra a Bakony és Balaton Térségben
2021.05.15. - 2021.10.31. Festetics Imre Állatpark látogatás Keszthelyen

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Pontos cím, geokód, térkép
, Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG